-
Προς κατόχους κινητών με λειτουργικό Symbian:
Ποιος θυμάται τα παλιά καλά ηλεκτρονικά παιχνίδια που ταΐζαμε 10άρικα, 20άρικα, 50άρικα και 100άρικα (ανάλογα την εποχή που 'πρόλαβε' ο καθένας...) για να γράψουμε highscore???
έχουμε και λέμε:
-
εγκαταστήστε στο κινητό σας το προγραμματάκι eemame, από εδώ ----> http://www.harmonicode.com/EEMame/download.shtml
-
κατεβάστε αυτό το αρχείο ----> http://www.greensites.net.au/tng/7610mame%2Broms.zip και αποθηκεύστε τα περιεχόμενά του στο φάκελο E:\Mame\Roms του κινητού σας.
-
τρέξτε το ΕΕΜame και κάντε scan for games.
Καλή διασκέδαση
-
-
Χρησιμοποιεί κανείς GMail?
σήμερα μου ήρθε αυτό με αποστολέα info@gmail.com
***Subject: Your Email Account is Suspended For Security Reasons
Once you have completed the form in the attached file , your account records will not be interrupted and will continue as normal.
File attachment: info-text.zip/info-text.txt .pif
The file attached to this email was removed
because the file name is not allowed.***δοκίμασα να στείλω στον εαυτό μου από άλλους λογαριασμούς που χρησιμοποιώ, και δέχομαι κανονικά e-mail, τα οποία όμως εμφανίζονται μόνο αν μπω να τα δω από webmail. Αν χρησιμοποιήσω κάποιον mail client (οutlook ή thunderbird), δε μου τα εμφανίζει
Καμιά ιδέα κανείς?
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
:oops:
Συγνωμη για την ερωτηση...
Καθε φορα που ανοιγω το mail μου βρησκω 5-6 μηνυματα απο γνωστους μου και καμμια 300αρα απο ασχετους .
Τι ειναι αυτο το πραγμα, εχω βαρεθει να σβηνω.
Μπορω να κανω κατι;
Και παλι συγνωμη που ειμαι εκτος θεματος, αλλα...Αυτό το mailwasher θεωρείται καλό?
Το 'learning' του δεν με εντυπωσίασε..
δεν κρατάει τίποτα -
Εχω κaι εγω Gmail αλλα δεν εχω λαβει κανενα μυνημα τετοιο.Ενα email που μου εστειλαν το ελαβα κανονικα,μου γινεται forward και στο outlook.
Στην φορμα τι ακριβως ζητανε να συμπληρωσεις ; Αν και ειναι πολυ υποπτο αυτο με την φορμα.Εγω οτι ενημερωση εχω απο το Gmail το email εχει αποστολεα gmail-noreply@gmail.com και gmail-noreplay@google.com
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εχω κaι εγω Gmail αλλα δεν εχω λαβει κανενα μυνημα τετοιο.Ενα email που μου εστειλαν το ελαβα κανονικα,μου γινεται forward και στο outlook.
Στην φορμα τι ακριβως ζητανε να συμπληρωσεις ; Αν και ειναι πολυ υποπτο αυτο με την φορμα.Εγω οτι ενημερωση εχω απο το Gmail το email εχει αποστολεα gmail-noreply@gmail.com και gmail-noreplay@google.com
δεν ξέρω τι φόρμα είναι, γιατί την έκοψε ο thunderbird
-
Μου ήρθε κι εμένα και φυσικά δεν έκανα τίποτα. Σε τέτοιες περιπτώσεις σου ζητάνε να πας σε συγκεκριμένη διεύθυνση και να κάνεις ό,τι χρειάζεται, όχι να συμπληρώσεις κάτι και να το στείλεις.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μου ήρθε κι εμένα και φυσικά δεν έκανα τίποτα. Σε τέτοιες περιπτώσεις σου ζητάνε να πας σε συγκεκριμένη διεύθυνση και να κάνεις ό,τι χρειάζεται, όχι να συμπληρώσεις κάτι και να το στείλεις.μωρέ κι εγώ τίποτα δεν έκανα, το θέμα είναι ότι δεν παίρνω πλέον μέιλ μέσω ΡΟΡ, αλλά μόνο μέσω web...
αν έχει κάποιος την καλωσύνη ας στείλει ένα δοκιμαστικό μέιλ. Η διεύθυνση φαίνεται στο προφίλ μου. Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Μου ήρθε κι εμένα και φυσικά δεν έκανα τίποτα. Σε τέτοιες περιπτώσεις σου ζητάνε να πας σε συγκεκριμένη διεύθυνση και να κάνεις ό,τι χρειάζεται, όχι να συμπληρώσεις κάτι και να το στείλεις.
μωρέ κι εγώ τίποτα δεν έκανα, το θέμα είναι ότι δεν παίρνω πλέον μέιλ μέσω ΡΟΡ, αλλά μόνο μέσω web...
αν έχει κάποιος την καλωσύνη ας στείλει ένα δοκιμαστικό μέιλ. Η διεύθυνση φαίνεται στο προφίλ μου. Ευχαριστώ.
Εχεις mail
-
ευχαριστώ Λουκά, ήρθε κανονικά
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Προς κατόχους κινητών με λειτουργικό Symbian:Ποιος θυμάται τα παλιά καλά ηλεκτρονικά παιχνίδια που ταΐζαμε 10άρικα, 20άρικα, 50άρικα και 100άρικα (ανάλογα την εποχή που 'πρόλαβε' ο καθένας...) για να γράψουμε highscore???
έχουμε και λέμε:
-
εγκαταστήστε στο κινητό σας το προγραμματάκι eemame, από εδώ ----> http://www.harmonicode.com/EEMame/download.shtml
-
κατεβάστε αυτό το αρχείο ----> http://www.greensites.net.au/tng/7610mame%2Broms.zip και αποθηκεύστε τα περιεχόμενά του στο φάκελο E:\Mame\Roms του κινητού σας.
-
Καλή διασκέδαση
Σπύρο έχεις το 6260 ακόμα;
Εγώ το πούλησα, είμαι εδώ κ ένα 2μηνο με το Mpx200 με Windows 2003 και με βλέπω για άλλα...
Οποιος έχει WindowsMοbile2003 ένα πολύ καλό παιχνιδάκι.TENNIS ADDICT
pm me να του το στείλω (~1,3mb)
-
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Αυτό το mailwasher θεωρείται καλό?
Το 'learning' του δεν με εντυπωσίασε..
δεν κρατάει τίποταΠολύ καλό! Το 'learning' είναι πρόσφατο feature και δεν ξέρω κατά πόσο λειτουργεί ικανοποιητικά. Εγώ το δουλέυω με τον 'παραδοσιακό' τρόπο των φίλτρων (έχω και το learning ανοιχτό, αλλά δεν του πολυδίνω σημασία). Αν πας στο Help και ψάξεις για φίλτρα σε παραπέμπει σε site για να κατεβάσεις αρχείο φίλτρων και black-listed διευθύνσεων.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Προς κατόχους κινητών με λειτουργικό Symbian:
Ποιος θυμάται τα παλιά καλά ηλεκτρονικά παιχνίδια που ταΐζαμε 10άρικα, 20άρικα, 50άρικα και 100άρικα (ανάλογα την εποχή που 'πρόλαβε' ο καθένας...) για να γράψουμε highscore???
έχουμε και λέμε:
-
-
-
Καλή διασκέδαση
Σπύρο έχεις το 6260 ακόμα;
Εγώ το πούλησα, είμαι εδώ κ ένα 2μηνο με το Mpx200 με Windows 2003 και με βλέπω για άλλα...
Οποιος έχει WindowsMοbile2003 ένα πολύ καλό παιχνιδάκι.TENNIS ADDICT
pm me να του το στείλω (~1,3mb)
ναι το έχω ακόμα Σάββα, αν και επίκειται η αγορά ενός Qtek S100 μάλλον
-
-
Eγώ με βλέπω για το SE K750...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Οταν ανοιγουν τα XP κ φορτωσει κ η επιφανεια εργασιας βγαζει κ το ακολουθω μηνυμα
Please wait while Windows configures Norton AntiVirus 2005
κ μετα ακολουθει
Norton AntiVirus 2005 does not support the Repair feature, please uninstall and reinstall.
Επισης το ιδιο ακριβως γινεται οταν παω ν ανοιξω Word κ καποια αλλα προγραμματα.
Δεν καταλαβαινω τι διαολο ειναι τουτο παλι!!
Αν ξερει κανειςΛοιπον να σας πω, περιεργα πραγματα συμβαινουν ή μαλλον κουφα πραγματα συμβαινουν.
Αφου ειχα το συγκεκριμενο προβλημα, μπηκα στο link της Symantec που παρεθεσε ο φιλος BILL33. Αφου ειδα δοκιμασα κ ξαναδοκιμασα τιποτα δεν εφτιαξε οποτε δυστυχως κατεφυγα στην τελευταια λυση που ηταν απεγκατασταση κ επανεγκατασταση. Το χειροτερο μου στην υποθεση κ φανταζομαι για ολους πλην κατοχους συνδεσης ADSL ειναι το updating που ηταν γυρω στα 35MB. Τσπ αφου εγινε ολα λειτουργουσαν τελεια (περιπου πριν 1 εβδομαδα)
Προχθες λοιπον εκανα καποιες αλλαγες στο start menu (αλλαγη σε καποια folders)
Εκανα restart κ μου εβγαλε παλι το ιδιο μηνυμα!!! Λεω τι διαολο εγινε παλι??? Κ μου ρχεται φλασακι πως μεσα στις αλλαγες ειχα αλλαξει κ το folder του Norton κ το ειχα τοποθετησει αυτουσιο σε καποια αλλο μαζι με αλλα προγραμματα! Το επανεφερα στην αρχικη του θεση κ μετα το restart ολα καλα ολα ωραια χωρις κανενα προβλημα κ μηνυμα!!!
Μπορει να το εξηγησει κανεις??? γιατι εγω καπου χαθηκα στην πορεια...! -
Το μεταφέρω όπως το έγραψα σε άλλο topic, κακώς βέβαια...
Δεν βρήκα πιο σχετικό θέμα για αυτό το post, συγχωρέστε το offtopic μου, αλλά είναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!!
Πήρα ένα e-mail σήμερα από μία 'και καλά' SouthBank ή κάτι ανάλογο που έλεγε ότι πρέπει να πάω σε ένα site να επιβεβαιώσω κάτι στοιχεία μου, γιατί κάνουν μία αναβάθμιση δεν ξέρω κι εγώ τι... Προσέξτε τώρα. Φαινόταν κείμενο, όμως είναι raster image με link πάνω του. Σε στέλνει σε μία διεύθυνση όπου βλέπεις μία ωραιότατη σελίδα που έχει πεδία εισαγωγής δεδομένων.
Όνομα
Επώνυμο
Αριθμό κάρτας ΑΤΜ
PIN
κτλ...Και στο τέλος ένα κουμπάκι Confirm.
Όλοι καταλάβαμε περί τίνος πρόκειται ελπίζω, αλλά σε περίπτωση που κάποιος περισσότερο αφελής λάβει το ίδιο mail, ας έχει διαβάσει πρώτα εδώ και να καταλάβει ότι δεν πρέπει να το κάνει.
Τι απατεώνες είναι οι άνθρωποι και πόσο βλάκες υπάρχουν άραγε που θα το κάνουν αυτό;
Α, να σημειώσω ότι δεν ήρθε στην κανονική μου διεύθυνση, αλλά σε μία άλλη που έμοιαζε στη δική μου. Υποθέτω ότι το freemail δεν είναι πλέον ασφαλές και μάλλον πρέπει να το αλλάξω.Ερώτηση:
Έχω 2 firewalls, ένα επίσημο και ένα 'όχι και τόσο επίσημο', το pc είναι από πρόσφατο format και το Anti-virus δεν έχει ακόμα ανανεώσει όλα τα definitions. Τι πιθανότητες έχω να μου έχουν 'φυτέψει' κάτι άσχημο;;; -
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
..........Το επανεφερα στην αρχικη του θεση κ μετα το restart ολα καλα ολα ωραια χωρις κανενα προβλημα κ μηνυμα!!!
Μπορει να το εξηγησει κανεις??? γιατι εγω καπου χαθηκα στην πορεια...!Αφου σου δουλευει μην το ψαχνεις καθολου.Απλα θα σπασεις τα νευρα σου.
Εγω στο NIS εχω αφησει περιθωριο για ενα install ακομα,μετα θα βαλω Panda. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Eγώ με βλέπω για το SE K750...Είχα το 750i δοκιμαστικά για μία βδομάδα και έμεινα εντυπωσιασμένος..
Υπέροχο κινητό, υπέροχη κάμερα.Μόλις έρθει (αν δεν έχει ήδη έρθει) χτύπα το.
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Λοιπον να σας πω, περιεργα πραγματα συμβαινουν ή μαλλον κουφα πραγματα συμβαινουν.Αφου ειχα το συγκεκριμενο προβλημα, μπηκα στο link της Symantec που παρεθεσε ο φιλος BILL33. Αφου ειδα δοκιμασα κ ξαναδοκιμασα τιποτα δεν εφτιαξε οποτε δυστυχως κατεφυγα στην τελευταια λυση που ηταν απεγκατασταση κ επανεγκατασταση. Το χειροτερο μου στην υποθεση κ φανταζομαι για ολους πλην κατοχους συνδεσης ADSL ειναι το updating που ηταν γυρω στα 35MB. Τσπ αφου εγινε ολα λειτουργουσαν τελεια (περιπου πριν 1 εβδομαδα)
Εκανα restart κ μου εβγαλε παλι το ιδιο μηνυμα!!! Λεω τι διαολο εγινε παλι??? Κ μου ρχεται φλασακι πως μεσα στις αλλαγες ειχα αλλαξει κ το folder του Norton κ το ειχα τοποθετησει αυτουσιο σε καποια αλλο μαζι με αλλα προγραμματα! Το επανεφερα στην αρχικη του θεση κ μετα το restart ολα καλα ολα ωραια χωρις κανενα προβλημα κ μηνυμα!!!
Μπορει να το εξηγησει κανεις??? γιατι εγω καπου χαθηκα στην πορεια...!Όταν μεταφέρεις χειροκίνητα αλλού τον φάκελο ενός εγκατεστημένου προγράμματος μόνο ΚΟΥΦΟ δεν είναι το να σταματά να λειτουργεί ομαλά το εν λόγω πρόγραμμα!
Το να επιμένεις όμως να χρησιμοποιείς Norton παρόλες τις σχετικές συναινέσεις για το αντίθετο, είναι όντως ΚΟΥΦΟ !!!!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
'Ερώτηση:
Έχω 2 firewalls, ένα επίσημο και ένα 'όχι και τόσο επίσημο', το pc είναι από πρόσφατο format και το Anti-virus δεν έχει ακόμα ανανεώσει όλα τα definitions. Τι πιθανότητες έχω να μου έχουν 'φυτέψει' κάτι άσχημο;;;Αυτό εξαρτάται από το είδος των sites που συνηθίζεις να επισκέπτεσαι και των email που ανοίγεις!
Σε γενικές γραμμές, με δυο Firewalls κι ένα anti-virus, έστω κι ανημέρωτο, το πολύ-πολύ να έχεις κολλήσει κανά spy/adware. Ενημέρωσε το anti-ικό σου, βάλε κι ένα anti-spy/adware και είσαι OK. -
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Λοιπον να σας πω, περιεργα πραγματα συμβαινουν ή μαλλον κουφα πραγματα συμβαινουν.
Αφου ειχα το συγκεκριμενο προβλημα, μπηκα στο link της Symantec που παρεθεσε ο φιλος BILL33. Αφου ειδα δοκιμασα κ ξαναδοκιμασα τιποτα δεν εφτιαξε οποτε δυστυχως κατεφυγα στην τελευταια λυση που ηταν απεγκατασταση κ επανεγκατασταση. Το χειροτερο μου στην υποθεση κ φανταζομαι για ολους πλην κατοχους συνδεσης ADSL ειναι το updating που ηταν γυρω στα 35MB. Τσπ αφου εγινε ολα λειτουργουσαν τελεια (περιπου πριν 1 εβδομαδα)
Μπορει να το εξηγησει κανεις??? γιατι εγω καπου χαθηκα στην πορεια...!Όταν μεταφέρεις χειροκίνητα αλλού τον φάκελο ενός εγκατεστημένου προγράμματος μόνο ΚΟΥΦΟ δεν είναι το να σταματά να λειτουργεί ομαλά το εν λόγω πρόγραμμα!
Το να επιμένεις όμως να χρησιμοποιείς Norton παρόλες τις σχετικές συναινέσεις για το αντίθετο, είναι όντως ΚΟΥΦΟ !!!!
Τα shortcuts μόνο μετέφερε! Και προφανώς ο νόρτονας προσπαθούσε να διορθώσει το 'πρόβλημα' και τα 'παιξε!
Ά ρε Τεχνολογία!
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#1]