-
Λοιπον εχουμε και λεμε .....ενας συναδελφος στο γραφειο εχει καταληξει μεταξυ των τριών αυτοκινητων **αποκλειστικά ** στα 1600cc και με τιμες κατα αντιστοιχια 19500 -21000-19000.
Εγω του προτεινα σαν πιο ολοκληρωμενοι προταση μεταξυ των τριών το Mazda 3.
Τι λετε εσεις πια θα ηταν πιο 'σωστή' αγορά??
ΥΣ. Λαμβανουμε υπόψιν οτι ειναι εργενης, και επίσης κανει αρκετα ταξιδια.
-
Λοιπον εχουμε και λεμε .....ενας συναδελφος στο γραφειο εχει καταληξει μεταξυ των τριών αυτοκινητων **αποκλειστικά ** στα 1600cc και με τιμες κατα αντιστοιχια 19500 -21000-19000.
-
-
Τζιφόν βάλε και το Γκολφ στη δημοσκόπηση, να τσακωνόμαστε μέχρι του χρόνου τέτοια εποχή
το πιο ολοκληρωμένο πακέτο μάλλον είναι το Μάζντα. Η Άλφα υστερεί σε χώρους και τιμή, υπερτερεί σε αρκετούς άλλους τομείς όμως
για να μην τα πολυλογώ, με τα δικά μου κριτήρια πάντα, ψήφος στην 147
-
Κανε EDIT γρηγορα πριν το παρει κανενας ειδηση .Ακου ΑLPHA
ALFA ALFA ALFA ALFA -
Α, να το ξεκαθαρισω το golf ηταν στην αρχικη λιστα αλλα αποκλειστικε μετα την επισκεψη στην αντιπρωσοπεια, λογο 1) αδικαιολογητο υψηλο κοστος κτησσης 2) κοστος συντηρηση 3) κοστος χρησης λογο 100 οκτανια βενζιναςμ, 4) 2 ετη εγγυηση 5) βαρυ πεπονι ο πωλητης...αρκουν ή να πω και αλλα????
Αρα παιδια το golf πειτε οτι δεν υπαρχει....
-
Νομιζω οτι το σιβικ ειναι το πιο καλο, αξιοπιστο και εχει την καλυτερη τιμη με την μεγαλυτερη εγγυηση.
-
Mazda 3 sedan στην έκδοση Touring Clima και πάνω. Οι δύο πρώτες είναι φτωχές και μακροπρόθεσμα θα στενοχωρήσουν τον κάτοχο.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Mazda 3 sedanΑν είναι εργένης τι να το κάνει το σεντάν; Μόνο επειδή είναι ομορφότερο από το χάτσμπακ θα το προτιμούσα εγώ.
-
Για εμένα το Mazda και πάρα πολύ κοντά του η Alfa! Κυρίως γιατί μου φαίνεται ότι η Ιταλίδα είναι πιο στενάχωρη (δεν το ξέρω βέβαια... )
-
Παντως σε θεμα χωρων η Alfa υστερεί εναντι του 3 φανερα και στο πορτ-μπαγκαζ και στο πισω καθισματα, και αυτο τον ενδιαφερει λογο οτι ο Ερυθρος Σταυρός...εε η μητερα του ηθελα να πω ειναι επαρχια και τα ταπερ πανε και ερχονται ...
Για sedan παει πολυ...σαν χωρισμενος θα ειναι!!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Mazda 3 sedan
Αν είναι εργένης τι να το κάνει το σεντάν; Μόνο επειδή είναι ομορφότερο από το χάτσμπακ θα το προτιμούσα εγώ.
Ακριβώς γι'αυτό πρότεινα το συγκεκριμένο sedan. Επειδή είναι ομορφότερο και μόνο 'κούρσα' δεν θυμίζει, ενώ είναι μόλις 7 εκ. πιο μακρύ από το hatchback.
-
Ford Focus 1.6 ;;
-
Alfa Romeo γιατί σου φτιάχνει το κέφι μόλις την βλέπεις και πριν ακόμα την οδηγήσεις. !!! Αλλά και όταν την οδηγάς σε κάνει πάλι να χαμογελάς !!
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Ford Focus 1.6 ;;Το νέο είναι κάπως ασχημούλικο αλλά πολύ καλό.
-
Ναι, αλλά στα ίδια ευρώ μπορεί να πάρει Golf
(καλά μη βαράτε, μία πλάκα έκανα )
Η 147 δεν θα υποβληθεί σε 'πλαστική προσώπου';
Αυτό το VDC βγαίνει ποτέ;
Το Civic δεν είναι το 'καλό', άρα αδιάφορο
Οπότε Mazda 3 και sedan αν υπάρχει ανάγκη χώρων, γιατί τα 300 λίτρα του H/B είναι λίγα για την κατηγορία
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Η 147 δεν θα υποβληθεί σε 'πλαστική προσώπου';Ναι, αλλά ίσως είναι μια καλή ευκαιρία να πάρει την 147 σειράς 1 σε καλή τιμή. Απ'την άλλη η 147 σειράς 2 έχει πολλές βελτιώσεις στην ανάρτηση με αποτέλεσμα ακόμα καλύτερη οδική συμπεριφορά και αναβαθμισμένη άνεση.
Για τους χώρους επίσης κάτι έχουν κάνει (στενότερα καθίσματα νομίζω) αλλά πάλι ο χώρος αποσκευών είναι μικρόε.
Το VDC στην 1.6 είναι extra. Μόνο αν το παραγγείλεις το έχεις και δεν βγαίνει.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Το VDC στην 1.6 είναι extra. Μόνο αν το παραγγείλεις το έχεις και δεν βγαίνει.
Αυτό ήταν που δεν θυμόμουν
Αν παζαρέψει και την τιμή, δεν βάλει και τα άχρηστα extra, μπορεί να ναι καλύτερη επιλογή
-
Αν θέλει κουτί με ρόδες να πάρει τα γιαπωνέζικα.
Αν θέλει γλυπτό να πάρει την Αλφα. -
Ο χρήστης sado έγραψε:
Αν θέλει κουτί με ρόδες να πάρει τα γιαπωνέζικα.
Αν θέλει γλυπτό να πάρει την Αλφα.Κουτί με ρόδες το S40;
Honda Civic-Alfa 147-Mazda 3