-
Εντελως...
-
παντελως.
-
ολοσχερώς!
-
Για να το παίξω δικηγόρος του διαβόλου (κι επειδή έχω όρεξη για flaming), αραγε υπάρχει κάποιο τέστ που να λέει πως η 147 εχει ξεκάθαρα το καλύτερο τιμόνι στην κατηγορία της; Δε νομίζω...
Απο τα συγκρτικά και έχοντας οδηγήσει 147 νομίζω (διορθώστε με αν κάνω λάθος) πως π.χ. το Φοκους Ι είχε καλύτερο τιμόνι...
-
Εμεσως πλην σαφων θεωρω πως ναι... Μονο τις 2,2 στροφες απ'ακρη σ'ακρη να δεις φτανει!
-
Άλλο πράγμα ομως η ταχύτητα του τιμονιού κι άλλο η αίσθηση και το βάρος...
-
Παιδιά, ένα λεπτό, γιατί ορισμένες κρίσεις δεν ανταποκρίνονται πλήρως-ολοσχερώς-παντελώς-εντελώς στην πραγματικότητα...
Το τιμόνι της 147 είναι μεν παγγρήγορο αλλά δεν έχει την πληροφόρηση, που θα ήθελες (ΟΚ, που θα ήθελα). Εν αντιθέσει, της 156 είναι και γρήγορο και πληροφοριακό.
Το τιμόνι του (προηγούμενου, γιατί στο τωρινό αναισθητοποιήθηκε ελαφρώς) Focus έχει την καλύτερη αίσθηση από όλα, στην κατηγορία των μεσαίων hatshback, ενώ το τιμόνι του 3 ακολουθεί κατά πόδας σε πληροφόρηση και ακρίβεια.
-
θα συμφωνήσω με τον Pai Mei...
-
Αγαλιάζει η ψυχή μου να είμαι παρών σε 'ενταφιασμούς' ιταλικών αυτοκινήτων!!
Εξαιρώ φυσικά συγκεκριμένα δείγματα άφταστης ιταλικής γραφής...
Βέβαια, η κρίση μου για τα τιμόνια ήταν ανεπηρέαστη προφανώς απο συναισθηματισμούς.
-
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Τα πιο αθλια αμαξια ειναι τα ιταλικα.
Συμφωνώ μαζί σου, αλλά άκουσε και την άλλη πλευρά.
Φίλη μου, που αγοράζει μόνο lancia, κοιτάει το σιβικ μου σαν να είναι σαγιονάρα από τη λαϊκή.
Δεν λέει τίποτα αλλά από το ύφος της είναι προφανές ότι φρικάρει μόνο κοιτώντας το. Μία μόνο φορά που πάτησα το γκάζι (και κατέβασα ταχύτητα) φώναξε ΜΗΗΗ. Διαφορετικοί άνθρωποι έχουν διαφορετικές απαιτήσεις από τα αυτοκίνητά τους.
το προβλημα θα ειναι μην χρειαστει να φωναξει το ιδιο οταν πας να στριψεις η να φρεναρεις με πολλαααα...χοντα γαρ...
Honda Civic-Alfa 147-Mazda 3