-
Ο χρήστης alfisti! έγραψε:
κλειδωμα λεω!!!Bιάζεσαι
-
δεν θελω να γραφω αδικα...
-
...αν και εχει ενδιαφερον... μονο με τους 'γερμανους' τσακωνομαστε... με τους 'ιαπωνες' σπανια...
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Εχω φιλους με το συγκεκριμενο αμαξι και τα μικροτερα προβληματα ειναι οτι καιει λαδι και οτι μετα απο καποιες χιλιαδες χμ πεφτει η αποδοση του κινητηρα. Τα πιο σοβαρα ειναι εγγεφαλος,**ντρομπα **βενζινης αλλα και προβληματα στο σασμαν κ.τ.λ. Καλα δεν μιλαω για ηλεκτρικα γιατι εκει γινεται του κουτρουλη ο γαμος. Θα προσπαθησω να ψαξω εδω και σε μερικα αλλα φορουμς για να δεις τι λενε πολλοι κατοχοι αυτου του αμαξιου.Τι είναι ντρομπα??
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
mazda 3 fysika
amesos meta to honda
gia thn alfa den milao katholou... eyropaikh saxlamara
japan force
Κι εγώ σου λέω για τα 3 και Civic ιαπωνέζικες λαμακίες!
Γίνεται συζήτηση έτσι...;
Γαλλία Ιταλία συμμαχία
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
mazda 3 fysika
amesos meta to honda
gia thn alfa den milao katholou... eyropaikh saxlamara
japan force
Κι εγώ σου λέω για τα 3 και Civic ιαπωνέζικες λαμακίες!
Γίνεται συζήτηση έτσι...;
Γαλλία Ιταλία συμμαχία
Ετσι ετσι να ενωσουμε τους καημους μας
-
Παντως για την αλφα 33 δεν σηκωνω κουβεντα. Δυστυχως την ειχαμε παλια στην οικογενεια.............Και εγώ Ιαπωνικό δεν θα πάρω ποτέ.
Εκείνα τα Datsun 120Y είναι τραγικά.
Το ταμπλώ μετά απο 1 καλοκαίρι εσπασε στα 3
Δεν μου αρέσουν τα φύλλα σουστας.. δεν πάνε καλά
είναι πολύ μικρά... δεν είμαστε όλοι 1.40 ...Το σασμάν γρατζουνάει συνέχεια ...
Ποίος Αγοράζει ακόμα Ιαπωνικά ??Τί δεν είμαστε στο 80 ??
Δεν πουλάνε πια 120Υ ??Εε..ΡΕ. ΝΑΙ δεν είμαστε στο 80, και τα Ιταλικά δεν σπάνε πια!
-
Και ώς συνήθως, η αλήθεια ειναι κάπου στη μέση.
Ναι, τα ιταλικά (προτιμώ τον γενικότερο όρο ευρωπαικά, για μένα τουλάχιστον δεν υπάρχουν διαφορές αξιοπιστίας ανάμεσα στις ευρωπαικές μάρκες πλήν ελάχιστων εξαιρέσεων) δεν σπάνε ΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΣΠΑΓΑΝΕ ΚΑΠΟΤΕ.
Το πρόβλημα ειναι οτι τα γιαπωνέζικα, που κάποτε οντως δεν στρίβανε, πλεόν σήμερα ΣΤΡΙΒΟΥΝ. Ναι, όπως όλα τα σημερινά αυτοκίνητα, και τα σημερινά γιαπωνέζικα παρουσιάζουν βλάβες. Πάντα όμως πολύ πιο σπάνια και σε μικρότερο βαθμό απο οτι τα ευρωπαικά. Αυτό ειναι επιβεβαιωμένο απο άπειρες έρευνες αλλα και απο εμπειρία (οσοι ειχατε ποτε γιαπωνέζικο, ξέρετε)
Ελπίζω να καταλαβαίνετε τι εννοώ. Δεν έχω γνωρίσει ακόμα (απο κοντά, όχι π.χ. σε φόρουμ) άνθρωπο με ευρωπαικό αμάξι που να μην έχει πάει έστω και μια φορά για πρόβλημα μέσα στην εγγύηση. Είτε αυτό ειναι Αλφα, είτε Ρενώ, είτε Πεζώ, είτε VW κ.λ.π. Αντίθετα, ξέρω πολλούς (π.χ. ο πατέρας μου) με γιαπωνέζικο που δεν ξέρουν τι θα πει συνεργείο. Μέχρι και λάδια ξεχνουν να αλλάξουν.
Ας το ξαναπώ λοιπόν: ας κάνουμε μια μικρή προσπάθεια να είμαστε αντικειμενικοί. Δεν διαλέξαμε μια Αλφα η ενα Ρενω η δεν ξέρω τι για την αξιοπιστία της. Το διαλέξαμε για το σχεδιασμό, για το στήσιμο κ.λ.π. Θυμάμαι κάποιος αλφίστας εδω μέσα ειχε γράψει οτι δεν τον νοιαζει να τρέχει στα συνεργεία μιας και η Αλφα του του προσφέρει τόσα πολλά!
Σωστότατος!
Το να προφασιζόμαστε όμως οτι τα 'ιταλικά-γαλλικά-ισπανικά κ.λ.π. πλεον δεν χαλάνε' ειναι υπερβολή, απλά δείτε τι έχει γραφτεί σ' αυτό το φόρουμ μονάχα.
Για τον λόγο αυτό απο τις 3 επιλογές του τόπικ (μιας και κάνουμε τη συζήτηση) πιστεύω οτι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ η καλύτερη επιλογή ειναι το Mazda 3. Μπορεί να μην είναι τόσο όμορφο οσο η Αλφα, να μην έχει cuore sportivo κ.λ.π. αλλα και στρίβει και σίγουρα αντέχει περισσότερο απο την Αλφα. Αυτά τα ολίγα, let the flame wars begin!
-
δε χαλανε περισσότερο απο τα αλλα τα Ιταλικά
Ειναι **χαλασμένα **από τη πρώτη μέρα που τα παίρνεις!
-
Ο χρήστης silencer έγραψε:
Θυμάμαι κάποιος αλφίστας εδω μέσα ειχε γράψει οτι δεν τον νοιαζει να τρέχει στα συνεργεία μιας και η Αλφα του του προσφέρει τόσα πολλά!
Σωστότατος!
Το άτομο στο οποίο αναφέρεσαι είμαι εγώ
Χαίρομαι που σου έκανε εντύπωση η φράση αυτή.
Και το πιστεύω ακόμα. Προτιμώ να χαιρομαι 360 μέρες το χρόνο το αμάξι μου και να το έχω 5 μέρες συνεργείο.
Γιατί στην πολύ χειρότερη τόσο θα το στρηθώ λόγω βλαβών και σέρβις.
Φυσικά αυτό είναι στάση ζωής, δεν ζητώ από κανένα να το ασπαστεί
Αλλά άλλο αυτό και άλλο αυτό που λεει ο red_army
Eσύ με κάλυψες πλήρως με αυτά που έγραψες.
Δεν νομίζω κανένας αλφίστι να πιστεύει ότι τα Ιταλικά διακρίνονται για την αξιοπιστία. Ολοι συμφωνούμε ότι οι Ιάπωνες είναι έτη μακρια!!
Αλλά λογικό είναι σε υπερβολές τυπου red_army να απαντάνε αντίστοιχα.
-
Εγώ 147 έχω εδώ και 4 χρόνια. Είχα 145 άλλα 6 χρόνια.
Προβλήματα δεν μου παρουσίασε κανένα από μόνο του, αλλά με μαθηματική ακρίβεια στον ένα μήνα από το σέρβις πάντα χάλαγε κάτι μικρό. Άρα το αυτοκίνητο δεν φταίει, μόνο οι ανίκανοι που κάνουν τους εξουσιοδοτημένους.
Κατά τα άλλα είναι και θέμα αισθητικής βέβαια, αλλά η Αλφούλα είναι πολύ πολύ όμορφο μωρό.
Κατά τη γνωμη μου το Mazda φαίνεται καλό υποκατάστατο, αλλά το real thing πάντα θα είναι λίγο πιο μπροστά.
Α, και κάτι ακόμα. Όποιος δεν καταλαβαίνει γιατί η Άλφα είναι καλύτερη δεν χρειάζεται να πιέζεται. Προφανώς δεν του ταιριάζει.
-
RED ARMY 7 τελικα δεν πηρες το FIESTA ST ?
-
Βλεπω οτι διαβαζεις τα ποστ μου. Οχι δεν το πηρα και γενικα ψαχνομαι. Μαζευω λεφτα για κατι καλυτερο το οποιο θα ειναι και ιαπωνικο. Ηθελα να φτιαξω και το 306 μου αλλα τελικα αλλαξα γνωμη
-
BILL33 γιατι σε ενδιαφερει αν πηρα το st η οχι? Μηπως να αρχιζω να ψαχνω τα ποστ σου και εγω για να δω αν πηρες το ταδε αμαξι η οχι ή αν ειπες ''εκεινο'' η το ''αλλο''. Σοβαρευτειτε επιτελους και απαντηστε με επιχειρηματα και αφηστε τις κουτοπονηριες
-
Βλεπω οτι διαβαζεις τα ποστ μου. Οχι δεν το πηρα και γενικα ψαχνομαι. Μαζευω λεφτα για κατι καλυτερο το οποιο θα ειναι και ιαπωνικο. Ηθελα να φτιαξω και το 306 μου αλλα τελικα αλλαξα γνωμηBILL33 γιατι σε ενδιαφερει αν πηρα το st η οχι? Μηπως να αρχιζω να ψαχνω τα ποστ σου και εγω για να δω αν πηρες το ταδε αμαξι η οχι ή αν ειπες ''εκεινο'' η το ''αλλο''. Σοβαρευτειτε επιτελους και απαντηστε με επιχειρηματα και αφηστε τις κουτοπονηριες
χαχαχα μετά απο 5' σκέψης συμπέρανες οτι ο BILL33 είναι κουτοπόνηρος???
Ουπς!!! Σοβαρεύομαι! Λοιπον....τι σοβαρό διάλογο να κάνει κάποιος με κάποιον που λέει οτι 'Σαφως και ειναι χειροτερο σε αισθηση το τιμονι της alfa'???
Μόνο συμβουλές να δώσει και κάνα μάθημα μπορεί να του κάνει μπας και μάθει 2-3 πράγματα.Αν ανοίξει βέβαια τα μάτια και το μυαλό του.
Εγω πάντος βαριέμαι να αναφέρω τα αυτονόητα. Ας αναλάβει άλλος αν θέλει αυτό το έργο. -
Δεν καταλαβαινω. Οποιος θεωρει ,οτι το τιμονι του μαζντα ειναι καλυτερο απο της αλφα ειναι ασχετος? Και το λεει ποιος αυτο? Ο μπαμπης ,ο τακης ,ο κωστας? Ε? Αντε ολοι εδω μεσα οι ξερολες. Ναι ειναι 1000 φορες καλυτερο και αυτη ειναι η αποψη μου,οπως και εσεις λετε οτι ειναι της αλφα. Δεν σας λεω ασχετους ή οτι πρεπει να σας μαθω μερικα πραγματα. Και επειδη μου σπασατε τα νευρα εχω και 2 περιοδικα, που λενε οτι το τιμονι της αλφα ειναι πολυ ελαφρυ και στα πολλα χμ δεν σου εμπνεει εμπιστοσυνη. Το ενα περιοδικο ειναι το car και το αλλo το autotriti αν θυμαμαι καλα(θα το ψαξω και θα σας πω). Kαι o babis33 ειναι κουτοπονηρος και πρεπει να μαθει να σεβεται τον αλλον. οκ? Εδω μεσα δεν εχουμε χουντα. Οποιος λεει κατι ασχημο για τις αλφα και για τα ιταλικα πεφτουν 1000 ατομα και τον προσβαλλουν, ψαχνουν παλια ποστ του και ολα αυτα γιατι? Επειδη εχει διαφορετικη αποψη απο εσας ,τους πορωμενους αλφακηδες . Ε η αποψη μου δεν αλλαζει. Τα πιο αθλια αμαξια ειναι τα ιταλικα.
-
Χώσε φρίκη μάστορα.
-
Δεν καταλαβαινω. Οποιος θεωρει ,οτι το τιμονι του μαζντα ειναι καλυτερο απο της αλφα ειναι ασχετος? Και το λεει ποιος αυτο? Ο μπαμπης ,ο τακης ,ο κωστας? Ε? Αντε ολοι εδω μεσα οι ξερολες. Ναι ειναι 1000 φορες καλυτερο και αυτη ειναι η αποψη μου,οπως και εσεις λετε οτι ειναι της αλφα. Δεν σας λεω ασχετους ή οτι πρεπει να σας μαθω μερικα πραγματα. Και επειδη μου σπασατε τα νευρα εχω και 2 περιοδικα, που λενε οτι το τιμονι της αλφα ειναι πολυ ελαφρυ και στα πολλα χμ δεν σου εμπνεει εμπιστοσυνη. Το ενα περιοδικο ειναι το car και το αλλo το autotriti αν θυμαμαι καλα(θα το ψαξω και θα σας πω). Kαι o babis33 ειναι κουτοπονηρος και πρεπει να μαθει να σεβεται τον αλλον. οκ? Εδω μεσα δεν εχουμε χουντα. Οποιος λεει κατι ασχημο για τις αλφα και για τα ιταλικα πεφτουν 1000 ατομα και τον προσβαλλουν, ψαχνουν παλια ποστ του και ολα αυτα γιατι? Επειδη εχει διαφορετικη αποψη απο εσας ,τους πορωμενους αλφακηδες . Ε η αποψη μου δεν αλλαζει. Τα πιο αθλια αμαξια ειναι τα ιταλικα.Aporw akoma mazi sou pou asxoleisai me forum sxetiko me aytokinhta. Gia rikse kai mia matia sto http://www.apisti.com
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Χώσε φρίκη μάστορα.OYOYOYOYOOYOY ιταλικά, ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ 666!!!
-
Ρε παιδιά,συγγνώμη δηλαδή,αλλά,όσο περισσότερο τόν κολλάτε,τόσο περισσότερο θα αντιδράει.
Γιατί δέν προσπαθούμε όλοι μας να βρούμε έναν τρόπο να επικοινωνίσουμε μέ επιχερήματα/αντεπιχειρήματα;
Ο φίλος έχει τό αντι-ιταλικό του κόλλημα,αλλά καί κάποιοι άλλοι δέν παίζονται ούτε 'παγκότερμα'.
Honda Civic-Alfa 147-Mazda 3