-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Οποιος παρει 147 θα το μετανοιωσει. Καθε λιγο και λιγακι θα τρεχει στα συνεργεια. Μακρια απο ιταλικα γενικοτερα. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΙΤΑΛΙΚΑ.Φίλε μου να το προσέξεις αυτό!
Και η θεια μου έτσι ξεκίνησε και τώρα περπατάει στο δρόμο και παραμιλάει, βρίζει τα αεροπλάνα και λέει 'στο διάαααολο! όλοι'
σε βλέπω σε λίγο καιρό να βλέπεις μακαρονάδα και να παραμιλάς -
Φιλε kyan συγρατησου αλλα κανεις λαθος ,γιατι εγω αναφερομαι στο συγκριτικο μεταξυ alfa 147-ford focus sport 115 ps. To 1.19.6 το εκανε η Τι αλλα πριν πολυ καιρο και μαλιστα σε εκεινο το συγκριτικο με το α3 kai την bmw το ειχατε αναφερει. Μαλιστα ειχατε και την bmw 2.0 150 οπου εκανε γυρω στο 1.19. Oμως θεωρεις οτι το 19.6 ειναι τρομερος χρονος οταν φοραει 17αρες με σπορ αναρτησεις κ.τ.λ? Εκτος του οτι εχει δυνατο κινητηρα(μπορει να μην ειναι αξιοπιστος αλλα ειναι δυνατος) ειναι και σχετικα ελαφρυ. Οποτε το 1.19.6 μαλλον δεν μου λεει τιποτα.
Φιλε moderator kyan εκφρασου οπως θες. Οποιος δεν εχει επιχειρηματα συνηθως προσπαθει να προσβαλλει τον αλλο.
Α και κατι αλλο. Ειμαι φανατικος αναγνωστης των 4τροχων γι'αυτο θα σε συμβουλευα να διαβασεις καλυτερα τα τευχη και μετα να μιλησεις. -
Φιλε kyan συγρατησου αλλα κανεις λαθος ,γιατι εγω αναφερομαι στο συγκριτικο μεταξυ alfa 147-ford focus sport 115 ps. To 1.19.6 το εκανε η Τι αλλα πριν πολυ καιρο και μαλιστα σε εκεινο το συγκριτικο με το α3 kai την bmw το ειχατε αναφερει. Μαλιστα ειχατε και την bmw 2.0 150 οπου εκανε γυρω στο 1.19. Oμως θεωρεις οτι το 19.6 ειναι τρομερος χρονος οταν φοραει 17αρες με σπορ αναρτησεις κ.τ.λ? Εκτος του οτι εχει δυνατο κινητηρα(μπορει να μην ειναι αξιοπιστος αλλα ειναι δυνατος) ειναι και σχετικα ελαφρυ. Οποτε το 1.19.6 μαλλον δεν μου λεει τιποτα.
Φιλε moderator kyan εκφρασου οπως θες. Οποιος δεν εχει επιχειρηματα συνηθως προσπαθει να προσβαλλει τον αλλο.
Α και κατι αλλο. Ειμαι φανατικος αναγνωστης των 4τροχων γι'αυτο θα σε συμβουλευα να διαβασεις καλυτερα τα τευχη και μετα να μιλησεις.Πάμε πάλι...
για πες μας, γιατί δεν είναι αξιόπιστος ο κινητήρας της 147? Τι ακριβώς ζημιές βγάζει? -
Εχω φιλους με το συγκεκριμενο αμαξι και τα μικροτερα προβληματα ειναι οτι καιει λαδι και οτι μετα απο καποιες χιλιαδες χμ πεφτει η αποδοση του κινητηρα. Τα πιο σοβαρα ειναι εγγεφαλος,ντρομπα βενζινης αλλα και προβληματα στο σασμαν κ.τ.λ. Καλα δεν μιλαω για ηλεκτρικα γιατι εκει γινεται του κουτρουλη ο γαμος. Θα προσπαθησω να ψαξω εδω και σε μερικα αλλα φορουμς για να δεις τι λενε πολλοι κατοχοι αυτου του αμαξιου.
-
ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΟ ΜΕ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ
ΤΕΛΕΙΑ
-
Εχω φιλους με το συγκεκριμενο αμαξι και τα μικροτερα προβληματα ειναι οτι καιει λαδι και οτι μετα απο καποιες χιλιαδες χμ πεφτει η αποδοση του κινητηρα. Τα πιο σοβαρα ειναι εγγεφαλος,ντρομπα βενζινης αλλα και προβληματα στο σασμαν κ.τ.λ. Καλα δεν μιλαω για ηλεκτρικα γιατι εκει γινεται του κουτρουλη ο γαμος. Θα προσπαθησω να ψαξω εδω και σε μερικα αλλα φορουμς για να δεις τι λενε πολλοι κατοχοι αυτου του αμαξιου.Τόσα προβλήματα ούτε μεταχειρισμένη 75 δεν βγάζει! (καλά,γι' αυτό δεν παίρνω όρκο )
-
Εχω φιλους με το συγκεκριμενο αμαξι και τα μικροτερα προβληματα ειναι οτι καιει λαδι και οτι μετα απο καποιες χιλιαδες χμ πεφτει η αποδοση του κινητηρα. Τα πιο σοβαρα ειναι εγγεφαλος,ντρομπα βενζινης αλλα και προβληματα στο σασμαν κ.τ.λ. Καλα δεν μιλαω για ηλεκτρικα γιατι εκει γινεται του κουτρουλη ο γαμος. Θα προσπαθησω να ψαξω εδω και σε μερικα αλλα φορουμς για να δεις τι λενε πολλοι κατοχοι αυτου του αμαξιου. -
Ο χρήστης alfista έγραψε:
Εχω φιλους με το συγκεκριμενο αμαξι και τα μικροτερα προβληματα ειναι οτι καιει λαδι και οτι μετα απο καποιες χιλιαδες χμ πεφτει η αποδοση του κινητηρα. Τα πιο σοβαρα ειναι εγγεφαλος,ντρομπα βενζινης αλλα και προβληματα στο σασμαν κ.τ.λ. Καλα δεν μιλαω για ηλεκτρικα γιατι εκει γινεται του κουτρουλη ο γαμος. Θα προσπαθησω να ψαξω εδω και σε μερικα αλλα φορουμς για να δεις τι λενε πολλοι κατοχοι αυτου του αμαξιου.
αυτός ο Κουτρούλης έχει Alfa?
-
Ο χρήστης alfista έγραψε:
Γιατί γελάς φίλε alfista?? Άποψη παραθέτει ο φίλος red_army7...
Aν διαφωνείς εξήγησε με επιχειρήματα και όχι με γέλια... -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Ναι, μάλλον.
Και πιθανότατα, την έστρωνε για 15.000 χμ. και δεν έχει περάσει ποτέ τις 4.000 στροφές... ε, πώς να μην κάψει λάδι το αμαξάκι? -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Δεν έχει Άλφα, Βήτα έχει!!!
Να 'στε καλά μου φτιάξατε την ημέρα!!!
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Δεν έχει Άλφα, Βήτα έχει!!!
Να 'στε καλά μου φτιάξατε την ημέρα!!!
Εμένα εκτός από μεγάλη κατανάλωση λαδιού , πίνει και Coco-cola
Μόνο οι 33 τσιμπάγανε λαδάκι και αυτό εσκεμένα λόγω της οριζόντιας διαταξης για να λιπαίνοντα καλύτερα οι κύλινδροι
-
Επειδή πέρα από τις προσωπικές εμπειρίες του καθενός ή των γνωστών του, η αξιοπιστία ενός αυτοκινήτου ή μιας μάρκας καλό θα είναι να αποδεικνύεται από σχετικές έρευνες, θα ήταν χρήσιμο να παρατεθεί έστω 1 τέτοια έρευνα στην οποία η 147 ή η Alfa Romeo γενικότερα να αποδεικνύεται ότι βρίσκεται ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ στο μέσο όρο. Εγώ πάντως με ένα σύντομο ψάξιμο βρήκα τα εξής:
http://www.whatcar.com/News_SpecialRepo ... ID=3121177
http://www.reliabilityindex.co.uk/top10 ... 9010848601
Από το 1ο link αντιγράφω:
*'The Alfa 147 sits alongside the Fiat Stilo at the bottom with a big gap between it and the next-placed Peugeot 307.
The Italians have a lot of work to do just to match the next best, let alone the very best.'*
Απλή παράθεση στοιχείων..
-
Τα δύο siteς έχουν αλλησυγκρουόμενα αποτελέσματα...
Η τον εαυτό τους κοροϊδεύουν ή εμάς...
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Τα δύο siteς έχουν αλλησυγκρουόμενα αποτελέσματα...Η τον εαυτό τους κοροϊδεύουν ή εμάς...
Ακόμα κι έτσι όπως τα λες να είναι (πάντως σε ότι αφορά την Alfa Romeo υπάρχει σύγκλιση) δώσε μου μία έρευνα την οποία εμπιστεύεσαι και στην οποία η AR να παρουσιάζεται σε καλή θέση.
-
Oποιος λεει οτι οι αλφα 33 και 75 ηταν αμαξια εγω παω τωρα σε ενα γκρεμο και πηδαω. Ας βγει ενας κατοχος και να πει οτι καινε μονο λαδι και κατα τ'αλλα δεν εχουν προβληματα. Εγω δεν ξαναγραφω στο φορουμ αν το πει.
Παντως οσοι πατε ταξιδια θα βλεπετε συνεχως ιταλικα αμαξια στην ακρη του δρομου περιμενωντας την express service
Εγω τουλαχιστον οποτε παω βλεπω συνεχως fiat uno,alfa33,75 κ.τ.λ αλλα ακομα και καινουργια οπως στιλο,147 κ.τ.λ . H πλακα ειναι οτι οι ιταλοι εβγαλαν και σπορ αμαξια. Δεν βλεπουν τα χαλια τους? Τι καλο μπορει να εχει μια lancia integrale? Που ανεβαζει συνεχεια θερμοκρασια ? Που σου σβηνει στην στροφη? Θυμαμαι ενα περιοδικο που το δοκιμαζε και ελεγε 'πολυ καλο κρατημα και δυνατος κινητηρας ,αλλα τι να το κανεις αν σου σβηνει 3 φορες στο βουνο και χρειαζεται να το σπρωχνεις? Τι το καλο μπορει να εχει ενα φιατ κουπε (γνωστη και ως η φεραρι των φτωχων.Α ρε ιταλικο μαρκετινγκ τι κανεις) που και αυτο βγαζει τα ιδια προβληματα με την lancia? Nα μιλησω για την gtv? Να μιλησω για την νεα και πολυδιαφημιζομενη gt που καει λαδια που βγαζει προβληματα γενικα στο κινητηρα και στα ηλεκτρικα? ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΘΑΒΩ ΑΠΕΙΡΕΣ ΩΡΕΣ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΜΑΞΙΑ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΕΜΠΑΘΗΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ. -
Τα τελευταία δύο χρόνια,έτυχε καί ρώτησα τρείς οδηγούς φορτηγών τής ΕΛΠΑ,γιά τό ποιά αυτοκίνητα μαζεύουν συχνότερα.
Καί οι τρείς μού είπανε ότι συχνότερα φορτώνουν τα όπελ.
Επίσεις καί οι τρείς,μού είπανε ότι,τα Ιταλικά αυτοκίνητα τα φορτώνουν μέ ρυθμούς πάνω-κάτω τού μέσου όρου. -
Oποιος λεει οτι οι αλφα 33 και 75 ηταν αμαξια εγω παω τωρα σε ενα γκρεμο και πηδαω.Μην ξεχάσεις να ξεχάσεις το αλεξίπτωτο...
-
Αν το Astra μου βγει το ίδιο αξιόπιστο με το Accent (σύμφωνα με τον παραπάνω πίνακα), θα κάνω κωλοτούμπες!
-
File RedArmy den mas eipes esy ti aytokinhto odigeis.(mazeyte ton re paidia...)ti allo tha diavasoume...
Honda Civic-Alfa 147-Mazda 3