-
Ο χρήστης balo έγραψε:
Σε τηλεφωνική επικοινωνία με δελτίο ειδήσεων ο εν λόγω εισαγγελέας προσέθεσε ότι εκτός από την ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ κατάσχεση του οχήματος του παραβάτη, θα του αφαιρείται η άδεια οδήγησης (δεν είπε για πόσο καιρό) και θα ΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ άμεσα ο παραβάτης . Σε ερώτηση δε του δημοσιογράφου μήπως είναι ακραία τα μέτρα που προτείνει απάντησε 'ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ, η συμπεριφορά των παραβατών είναι ακραία και επικίνδυνη για την ασφάλεια των δημόσιων συγκοινωνιών'. Όσοι υπέρμαχοι λοιπόν του προτεινόμενου αυτού μέτρου για την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων, ετοιμαστείτε για μέρες περισυλλογής στην ψειρού χωρίς αυτοκίνητο και άδεια οδήγησης γιατί μπ[ορεί να συμβεί και σε σας!Καλά ένας απλός εισαγγελέας κάνει ότι θέλει...νόμοι δεν υπάρχουν, υπουργός δεν υπάρχει, κυβέρνηση δεν υπάρχει...??
Α-π-α-ρ-ά-δ-ε-κ-τ-ο-ς ο εισαγγελέας!
Να κοιτάξει πρώτα να πιέσει (εφόσον τόση εξουσία έχει) να 'φτιάξουν' κανα δρόμο της προκοπής ......!:evil:Να βάλουμε και ηλεκτρονικό κόφτη μήπως...?
-
Να βάλουμε κόφτη στα 139 Km/h. Τότε δεν θα είμαστε επικίνδυνοι για την δημόσια ασφάλεια και θα γλιτώσουμε και το αυτοκινητάκι μας από τα διεστραμένα μυαλά που ρυθμίζουν τις ζωές μας. !!! Ελεος πια
-
Γιατι δεν αρχιζουμε μια συλλογη υπογραφων???
Αλλα θα επρεπε πρωτα να ενημερωθουμε αναλυτικα και με ακριβεια για την αποφαση αυτη καθως επισης και για τις εφαρμογες της......
Το θεμα ενδιαφερει ολους μας....Δεν θα ειναι δυσκολο να μαζεψουμε πανω απο 2000 υπογραφες... -
Ο χρήστης balo έγραψε:
Όσοι υπέρμαχοι λοιπόν του προτεινόμενου αυτού μέτρου για την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων, ετοιμαστείτε για μέρες περισυλλογής στην ψειρού χωρίς αυτοκίνητο και άδεια οδήγησης γιατί μπ[ορεί να συμβεί και σε σας!Σιγά μην το καταλάβουν οι χαλβάδες.
-
Το θέμα είναι τι γίνεται με τις νταλίκες. Ποιός είναι περισσότερο επικίνδυνος ,ο νταλικέρης που πάει με 139 χλμ ή ο ΙΧής με 169 ;
Αλλά βέβαια αυτούς δεν τολμά να τους ακουμπίσει κανείς. -
Σήμερα μου έτυχε μετά το δέλτα της Καρδίτσας παππούς με Fiat 128 ΧΩΡΙΣ πινακίδες (το οποίο πιο πολύ λάδι έκαιγε παρά βενζίνη), ο οποίος πήγαινε με 40 χ.α.ω. στην ΑΡΙΣΤΕΡΗ λωρίδα (και κάνοντας ζιγκ-ζαγκ) του δρόμου ταχείας κυκλοφορίας (δυο λωρίδες ανά ρεύμα, επαρκής φωτισμός) που οδηγεί στην Καρδίτσα.
Είμαι ΕΓΩ επικίνδυνος που πήγαινα με 140 με την Xantia και δεν ήταν ο 'συμπαθής' παππούς που πήγαινε με 40... Καλά τώρα.
Για τον εισαγγελέα που είχε την ιδέα (και για τους υποστηρικτές αυτής της φαεινής ιδέας) μόνον μια απάντηση υπάρχει (και κόψτε τα περί... 'σεβασμού'! Ας σεβαστούν πρώτα αυτοί τους Έλληνες πολίτες και τη νοημοσύνη μας και μετά θα τους σεβαστώ κι εγώ!):
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ας ρίξουν μια ματιά οι καθ' ύλη αρμόδιοι και κατά συνθήκη ηλίθιοι πως έχουν καταφέρει οι άλλες χώρες να περιορίσουν τα τροχαία ατυχήματα χωρίς να κατάσχουν αυτοκίνητα ή να βάζουν καραγκιοζοστρουμφάκια στο ρόλο του θάμνου στην άκρη του δρόμου και θα βρούν τρόπο.
Στην Γερμανία δεν υπάρχουν όρια στους αυτοκινητοδρόμους, στην Ιταλία συζητάνε να τα αυξήσουν και στην Ελλάδα οι ντόπιοι εκπρόσωποι του νόμου και της τάξης (μόνιμα σε φάση εμμηνόπαυσης) συζητάνε για ... κατασχέσεις!
Άντε να ψηφίσουμε και κανένα θάμνο για πρόεδρο!Αν είχαμε το οδικό δίκτυο των Γερμανών-Ιταλών κλπ, θα μπορούσαμε να μιλάμε για υπερβολική τιμωρία των παραβατών. Το ίδιο αν δεν ήμασταν οι πρώτοι στην Ευρώπη σε θανατηφόρα τροχαία. Επειδή δεν συμβαίνει τίποτα από τα δύο, κατά τη γνώμη μου είναι απαραίτητη η σκληρή αντιμετώπιση όσων μετατρέπουν ούτως ή άλλως επικίνδυνους δρόμους σε autobahn. Και στο εξωτερικό, το οποίο μνημονεύουμε μόνο όταν μας βολεύει, η παράβαση των κανόνων κυκλοφορίας επισύρει βαρύτατες ποινές, πιο σκληρές από τις δικές μας.
Δεν διαφωνώ στο ότι οι δρόμοι μας είναι για τα μπάζα, όμως αυτό πως δικαιολογεί το να οδηγεί κάποιος με τρόπο που δεν είναι ασφαλής για τα δικά μας μέτρα; Είναι σαν να σου λέει ο υπαίθριος πωλητής σάντουιτς ότι δεν βάζει τα υλικά του στο ψυγείο το χειμώνα με τους 15-20 βαθμούς θερμοκρασία γιατί οι συνάδελφοί του στη Γερμανία έχουν την ίδια εποχή 0-5 βαθμούς και κάνουν το ίδιο μ'αυτόν.Το πρόβλημα με την συμπεριφορά του συγκεκριμένου εισαγγελέα (και όχι μόνο), του οποίου η εξουσία εκπορεύεται από τον λαό και εκπροσωπεί τον λαό (λέμε και καμμιά μαλακία να περνάει η ώρα) είναι ηθικό και όχι νομικό.
Δεν άκουσα να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον να εξετάσει κάτω από ποιές συνθήκες διαμορφώθηκε η επικίνδυνη κατάσταση των δρόμων, δεν άκουσα να ελέγχει τους αρμόδιους για το ότι οι δρόμοι μας ΔΕΝ καλύπτουν τις προδιαγραφές ασφαλείας (π.χ. συντελεστής πρόσφυσης), δεν άκουσα να επεμβαίνει και να απειλεί με ποινές τους υπαλλήλους που δεν επιδιόρθωσαν τις κατεστραμμένες μπαριέρες ....
Παραβλέπει πλήρως τις (ακόμα και ποινικές) ευθύνες του φορέα/κράτους για την κατάσταση του μέσου και στρέφεται ενάντια στους χρήστες του μέσου.
Ένας δρόμος με πποδιαγραφές για 120 χλ,/ώρα (τόσο λένε τα ΕΠΙΣΗΜΑ όρια), ΔΕΝ πρέπει σε καμμία περίπτωση να δημιουργεί πρόβλημα στους χρήστες όταν αυτοί κινούνται με 140 χλμ/ώρα.
Το ότι αυτή η ταχύτητα θεωρείται εξωφρενική και ικανή να δημιουργήσει θανατηφόρα ατυχήματα, οφείλεται στην κατασκευή του δρόμου και μόνο.
Αν είναι όντως έτσι, τότε ας βάλουν όριο 60 .....
Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω την λογική που΄λέει ότι για κάπιους αυτή η ταχύτητα είναι υπερβολική και επομένως την απαγορεύουμε για όλους.
Κάτι σαν τα 'φρουτάκια' που οδήγησε στην απαγόρευση των Internet cafe για την καταπολέμηση του παράνομου τζόγου.
Μια λογική που ο εν λόγω κύριος φαίνεται να ακολουθεί .... -
Όντως πως είναι δυνατόν ένα Yugo να έχει το ίδιο όριο ταχύτητας με μία Ferrari Enzo;
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Όντως πως είναι δυνατόν ένα Yugo να έχει το ίδιο όριο ταχύτητας με μία Ferrari Enzo;Και τι προτείνετε να γινει ακριβώς;Να μας στελνουν σπίτι εξατομικευμένα όρια ταχύτητας;
-
Ρε παιδια στις πρωτες περιπτωσεις που θα γινει κατι τετοιο θα πεσουν κεφαλια, οπως κατερευσε και το μετρο της κατασχεσης αυτοκινητου οταν ο οδηγος ηταν πιωμενος (το 98 ειχε γινει αυτο), που επεσαν οι μηνυσεις και φυσικα ολοι πηραν τα αυτοκινητα τους πισω και αποζημιωθηκαν...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ρε παιδια στις πρωτες περιπτωσεις που θα γινει κατι τετοιο θα πεσουν κεφαλια, οπως κατερευσε και το μετρο της κατασχεσης αυτοκινητου οταν ο οδηγος ηταν πιωμενος (το 98 ειχε γινει αυτο), που επεσαν οι μηνυσεις και φυσικα ολοι πηραν τα αυτοκινητα τους πισω και αποζημιωθηκαν...Ο ίδιος κύριος είχε εισηγηθεί το μέτρο αυτό. Και μάλιστα είχε δώσει εντολή, όταν οι κάτοχοι δικαιωνόντουσαν να καθυστερεί η απόδοση του οχήματος κατά ένα μήνα, το χρονικό διάστημα δηλαδή που εχει από τον νόμο δικαίωμα για να ασκήσει έφεση! Και ας μην το έκανε!
-
Πραγματικα διαβαζω με μεγαλο ενδιαφερον τισ αποψεις ολων σας και νομιζω πως ο καθενας το βλεπει αποκλειστικα απο την δικη του μερια. Ετσι ολοι νομιζουν πως εχουν δικιο, και μαλλον εχουν.
Αλλα εγω που κινουμαι ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ στο κοματι Πατρα-Πυργος τα πεντε
τελευταια χρονια μαλλον θα συμφωνησω με τον εισαγγελεα!
Ο δρομος αυτος ειναι επιεικως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ και γιαυτο εξαλου τα ορια ταχυτητας ειναι στο μεγαλυτερο κοματι του 60 χλμ, και σε λιγες ευθειες 80χλμ.Καθε πεντακοσια μετρα υπαρχουν ισοπεδες διασταυρωσεις και αναμεσα τους αγροτικοι δρομοι που βγαινουν κατευθειαν στον δρομο!
Η ποιοτητα του οδοστρωματος ειναι αθλια γεματο μπαλωματα προχειρα στρωμενα,που κανει το αυτοκινητο να αναπηδα συνεχεια.
Εχουν γινει παμπολλα δυστηχηματα τα περισσοτερα απο τα οποια θα τα ελεγα ηλιθια.
Ναι κυριοι, ηλιθια.εχουν σκοτωθει ανθρωποι γιατι καποιοι ανεγκεφαλοι συνανθρωποι τους φερθηκαν ηλιθια.
Εχω δει με τα ιδια μου τα ματια ανελκυστηρας να κανει αναστροφη στην διασταυρωση της βαρδας (για οποιον εχει περασει απο εκει), και αν δεν πηγαινα με 80 χλμ δεν θα σας εγραφα τωρα.
Εχω βγαλει συναδελφο μεσα απο το τσακισμενο του αυτοκινητο κοματια γιατι καποιος ηλιθιος απο το λατομειο στον Αραξο αδειασε το φορτιο του φορτηγου του μεσα στην μεση του δρομου.
Εχω παει σε αρκετες κηδειες συναδελφων μου, μαλιστα η τελευταια ηταν πριν απο δεκαπεντε μερες.
Ολες απο τον ιδιο λογο. Τα τροχαια.
Αν οχι σε ολα στα περισσοτερα ομως, αν οι οδηγοι τους δεν ετρεχαν υπερβολικα καποιοι απο αυτους τωρα θα ηταν μαζι μας.
Καθε πρωι που βγαινω σαυτον τον δρομο καρμανιολα ειλικρινα δεν ξερω
αν θα ξαναδω την οικογενεια μου το απογευμα.
Ολοι λετε οτι τα 140 χλμ δεν ειναι πολλα για μια Μ3 η μια FERRARI αλλα ποσοι απο εμας εχουν τετοια αυτοκινητα?
Ξερω ανθρωπους που βαζουν μεταχειρισμενα ελαστικα στα ι.χ. τους, ανθρωπους που δεν εχουν κανει service ποτε τα αυτοκινητα τους,που λαδωνουν στο ΚΤΕΟ για να μην τους κοψουν την σακαρακα τους.
Και ολοι αυτοι κυριοι κυκλοφορουν αναμεσα μας..Ειναι ο μπροστινος μας,η
αυτος που ερχεται απο απεναντι.
Και δυστηχως ειναι η πλειοψηφια των ελληνων οδηγων.
Ναι κυριοι, ο εισαγγελεας εχει δικιο.Ειναι δολοφονος οποιος τρεχει με αυτες τις ταχυτητες στο δρομο αυτο.και σαν δολοφονος θα πρεπει να αντιμετωπιζεται.
Ξερω οτι αυτες μου οι αποψεις σε μερικους θα προκαλεσουν αντιδρασεις αλλα νομιζω πως πρεπει να μπορουμε να δεχθουμε ολες τις γνωμες.
Εγω μαλιστα θα προτεινα το οριο αυτο να κατεβει στα 120χλμ. για το κοματι Πατρων- Πυργου.
Μπας και σωθει κανενας υποψηφιος απο εμας.ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ
-
Εδώ ο κόσμος καίγεται και η Μαρία χτενίζεται...
Κοροϊδία, κοροϊδία, κοροϊδία.............. -
Ο χρήστης gairf έγραψε:
Πραγματικα διαβαζω με μεγαλο ενδιαφερον τισ αποψεις ολων σας και νομιζω πως ο καθενας το βλεπει αποκλειστικα απο την δικη του μερια. Ετσι ολοι νομιζουν πως εχουν δικιο, και μαλλον εχουν.
Ο δρομος αυτος ειναι επιεικως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ και γιαυτο εξαλου τα ορια ταχυτητας ειναι στο μεγαλυτερο κοματι του 60 χλμ, και σε λιγες ευθειες 80χλμ.Καθε πεντακοσια μετρα υπαρχουν ισοπεδες διασταυρωσεις και αναμεσα τους αγροτικοι δρομοι που βγαινουν κατευθειαν στον δρομο!
Η ποιοτητα του οδοστρωματος ειναι αθλια γεματο μπαλωματα προχειρα στρωμενα,που κανει το αυτοκινητο να αναπηδα συνεχεια.
Εχουν γινει παμπολλα δυστηχηματα τα περισσοτερα απο τα οποια θα τα ελεγα ηλιθια.
Ναι κυριοι, ηλιθια.εχουν σκοτωθει ανθρωποι γιατι καποιοι ανεγκεφαλοι συνανθρωποι τους φερθηκαν ηλιθια.
Εχω δει με τα ιδια μου τα ματια ανελκυστηρας να κανει αναστροφη στην διασταυρωση της βαρδας (για οποιον εχει περασει απο εκει), και αν δεν πηγαινα με 80 χλμ δεν θα σας εγραφα τωρα.
Εχω βγαλει συναδελφο μεσα απο το τσακισμενο του αυτοκινητο κοματια γιατι καποιος ηλιθιος απο το λατομειο στον Αραξο αδειασε το φορτιο του φορτηγου του μεσα στην μεση του δρομου.
Εχω παει σε αρκετες κηδειες συναδελφων μου, μαλιστα η τελευταια ηταν πριν απο δεκαπεντε μερες.
Αν οχι σε ολα στα περισσοτερα ομως, αν οι οδηγοι τους δεν ετρεχαν υπερβολικα καποιοι απο αυτους τωρα θα ηταν μαζι μας.
Ολοι λετε οτι τα 140 χλμ δεν ειναι πολλα για μια Μ3 η μια FERRARI αλλα ποσοι απο εμας εχουν τετοια αυτοκινητα?
Ξερω ανθρωπους που βαζουν μεταχειρισμενα ελαστικα στα ι.χ. τους, ανθρωπους που δεν εχουν κανει service ποτε τα αυτοκινητα τους,που λαδωνουν στο ΚΤΕΟ για να μην τους κοψουν την σακαρακα τους.
Ναι κυριοι, ο εισαγγελεας εχει δικιο.Ειναι δολοφονος οποιος τρεχει με αυτες τις ταχυτητες στο δρομο αυτο.και σαν δολοφονος θα πρεπει να αντιμετωπιζεται.
Ξερω οτι αυτες μου οι αποψεις σε μερικους θα προκαλεσουν αντιδρασεις αλλα νομιζω πως πρεπει να μπορουμε να δεχθουμε ολες τις γνωμες.
Εγω μαλιστα θα προτεινα το οριο αυτο να κατεβει στα 120χλμ. για το κοματι Πατρων- Πυργου.
Με αυτά που περιγράφεις, ουσιαστικά με 140 χλμ/ωρα είσαι υποψήφιο ΘΥΜΑ και όχι δολοφόνος.
Και άραγε σαν ΘΥΜΑ πρέπει να τιμωρείσαι; -
Ο χρήστης gairf έγραψε:
Κι αντί να στείλει φυλακή ο εισαγγελέας όσους κάνουν αναστροφές, όσους δίνουν χαρτί από τα ΚΤΕΟ κι όλους όσους κάνουν τις παραβάσεις που περιγράφεις πρέπει να κατάσχει τα ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ όσων πάνε με 140 κι όχι μόνο στην Πατρών-Πύργου;
Να κατέβει και στα 100 το όριο μην σου πω στα 50, να κάνεις 2 ώρες Πάτρα-Πύργο και αν δεν σκοτωθείς από τον ύπνο...
Το θέμα δεν αφορά στην επκινδυνότητα ή όχι των 140+, (για την οποία υπάρχουν κυρώσεις) αλλά στην κατάσχεση ιδιοκτησίας, είτε ιδιώτη είτε εταιρείας
-
Από τα χειρότερα κομμάτια ο δρόμος του κυρ εισαγγελέα με την τρέλλα την ωραία. Μιλάμε για δρόμο με σημεία που έχουν μπει πάμπολες φορές σε πρωτοσέλιδα εφημερίδων ως 'καρμανιόλα' (κλασσικά ). Με στατιστικά θανάτου, αναλύσεις των κακοτεχνιών. Ο εισαγγελέας που είναι εκεί; Έστω μια έρευνα για τα μάτια του κόσμου.
Άλλωστε τα 140 που θα μετριούνται; Στα κλασσικά κομμάτια-ευθείες (που σε κάποια έχει και διαχωριστικά)και εκεί δεν σκοτώνεται ο κόσμος. Στις στροφές-καμπές με την ανάποδη κλίση, είναι το πρόβλημα, όπου αν το χάσεις και με 100, αρκεί...
Υ.Γ πάντως οι αστυνομικοί αποκλείεται να το εφαρμόσουν στην πράξη -
Παρατηρώ ότι σύσσωμο (σχεδόν) το forum υπερασπίζεται το 'δικαίωμά' του να παραβιάζει το νόμο. Πρωτοφανής εθνική ομοψυχία στην αυθαιρεσία και στην καταπάτηση των κανόνων, με προφανείς επιπτώσεις στο μπουρδέλο που ονομάζουμε Ελλάδα.
Εφόσον διαμαρτύρεστε για την κατάσχεση, υποθέτω ότι απλά θέλετε να καταπατάτε τον ΚΟΚ αλλά να τρώτε απλά ένα προστιματάκι στην χειρότερη. Προφανώς έχετε γραμμένο τον ΚΟΚ και το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να μην τσούζει η τιμωρία.
Τυπική συμπεριφορά νεοέλληνα. I am not surprised...
Για μένα το μόνο λάθος είναι στο όριο των 140 χιλιομέτρων. Θα έπρεπε να είναι της μορφής +40 (ή +50 ή οτιδήποτε) πάνω από το όριο ταχύτητας.
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Το πρόβλημα με την συμπεριφορά του συγκεκριμένου εισαγγελέα (και όχι μόνο), του οποίου η εξουσία εκπορεύεται από τον λαό και εκπροσωπεί τον λαό (λέμε και καμμιά μαλακία να περνάει η ώρα) είναι ηθικό και όχι νομικό.
Δεν άκουσα να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον να εξετάσει κάτω από ποιές συνθήκες διαμορφώθηκε η επικίνδυνη κατάσταση των δρόμων, δεν άκουσα να ελέγχει τους αρμόδιους για το ότι οι δρόμοι μας ΔΕΝ καλύπτουν τις προδιαγραφές ασφαλείας (π.χ. συντελεστής πρόσφυσης), δεν άκουσα να επεμβαίνει και να απειλεί με ποινές τους υπαλλήλους που δεν επιδιόρθωσαν τις κατεστραμμένες μπαριέρες ....
Παραβλέπει πλήρως τις (ακόμα και ποινικές) ευθύνες του φορέα/κράτους για την κατάσταση του μέσου και στρέφεται ενάντια στους χρήστες του μέσου.Εγώ με την σειρά μου δεν άκουσα τον 'κύριο' εισαγγελέα να ασχολειται έστω και λίγο με έναν δρόμο του νομού του, ο οποίος λειτουργεί μόλις τρία χρόνια και προδιαθέτει για 'υψηλές' ταχύτητες, αλλά είναι πέρα για πέρα παραπλανητικός σε κάποια σημεία του.
Για την περιφερειακή της Πάτρας ομιλώ, ναι αυτό το καμάρι διεθνών προδιαγραφών που έχει σε δυο-τρία σημεία σκαλοπάτια ύψους...πεζοδρομίου, άσχημα τοποθετημένα διάκενα σε γέφυρα-παρατεταμένη στροφή πολλών χιλιομέτρων (με 120 κινδυνεύεις εκεί) και τα στρουμφ την στήνουν στα τελειώματά της προς Πύργο σε τεράστια κατηφορική ευθεία, όπου και τα...300 φαντάζουν λίγα...
Ρε ουστ να μου χαθείτε Καραγκιόζηδες!!!
-
Ο χρήστης yandr έγραψε:
Παρατηρώ ότι σύσσωμο (σχεδόν) το forum υπερασπίζεται το 'δικαίωμά' του να παραβιάζει το νόμο. Πρωτοφανής εθνική ομοψυχία στην αυθαιρεσία και στην καταπάτηση των κανόνων, με προφανείς επιπτώσεις στο μπουρδέλο που ονομάζουμε Ελλάδα.Εφόσον διαμαρτύρεστε για την κατάσχεση, υποθέτω ότι απλά θέλετε να καταπατάτε τον ΚΟΚ αλλά να τρώτε απλά ένα προστιματάκι στην χειρότερη. Προφανώς έχετε γραμμένο τον ΚΟΚ και το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να μην τσούζει η τιμωρία.
Τυπική συμπεριφορά νεοέλληνα. I am not surprised...
Για μένα το μόνο λάθος είναι στο όριο των 140 χιλιομέτρων. Θα έπρεπε να είναι της μορφής +40 (ή +50 ή οτιδήποτε) πάνω από το όριο ταχύτητας.
Αν θεωρείς προστιματάκι την αφαίρεση διπλώματος/πινακίδων & άδειας οκ. Υπάρχει ο ΚΟΚ που δηλώνει ξεκάθαρα τα πρόστιμα για 140+ και για +40 από το όριο ταχύτητας.
Θεωρείς δηλαδή σωστή την κατάσχεση;
-
Yandr
Αμα εσυ δεχεσαι ως σωστο το οτι ο ΛΑΘΟΣ (μη ειδικος και μαλιστα 80αρης+ που οδηγουσε καρα στην εποχη του και μαλλον δεν εχει καμμια σχεση με τα συγχρονα αυτοκινητιστικα δεδομενα) ανθρωπος πηρε μια ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ (απο την στιγμη που υπαρχουν συγκεκριμενες νομοθετημενες ποινες για την συγκεκριμενη παραβαση) αποφαση για να καταπολεμισει ενα απο τα χειροτερα προβληματα της χωρας μας (τροχαια) κυνηγωντας εναν απο τους πλεον ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΕΣ λογους προκλησης των (ταχυτητα) και μαλιστα με ΛΑΘΟΣ τροπο (την στηνουμε στις μεγαλες ευθειες με διαχωριστικα κλπ και οχι στις τυφλες στροφες με αναποδη κλιση, οπως εδειξαν ολα τα ρεπορταζ) επειδη ετσι του καπνισε ενα πρωι, τοτε ναι εμεις ειμαστε οι κλασσικοι νεοελληναρες που με την αυθαιρεσια-αδιαφορια που μας διακρινει εχουμε κανει την χωρα μπουρδελο και απαιτουμε το δικαιωμα στην παρανομια...
ΥΓ1 Οταν ομως το 99+% συμφωνει με το οτι αυτο το μετρο ειναι λαθος, τοτε μηπως δεν ειμαστε εμεις ολα αυτα που λες αλλα απλα εισαι εσυ κοροιδο?
ΥΓ2 Η τυφλη και ακριτη υπακοη στους νομους βλαπτει σοβαρα....Και στην κατοχη οι γερμανοι αποφασιζαν οπως τους κατεβει και το ονομαζαν “νομος”...
ΥΓ3 Εκτος απο την ταχυτητα, διεταξε και την οριστικη κατασχεση και αμεση φυλακιση των οδηγων αυτοκινητων που κανουν θορυβο, καθως και οσον εχουν στο αιμα τους 1.1mg/ml αλκοολ, τιμη που αυθαιρετα εκεινος αποφασισε...Μια χαρα τα βλεπω τα μετρα παιδες. Αποφασιζω λοιπον και εγω οτι οποιος εχει Ferrari πρεπει να με αφηνει να την οδηγαω γιατι η ατιμη κενωνια με εχει αδικησει και δεν εχω λεφτα να αγορασω δικια μου, οποιος δεν υπακουσει, κατασχεση...
Κατάσχεση αυτοκινήτου για +140km/h;;;Είμαστε σοβαροί;;;