-
-
Αν νομίζεις ότι απειλεί κάποιον και ότι τέλος πάντων είναι απειλή η πρόθεσή σου για μεταμεσονύκτιες χυδαιολογίες, τότε μάλλον κάνεις λάθος. Αν νομίζεις ότι δεν μειώνεις τον εαυτό σου με αυτά που γράφεις απλά και μόνο επειδή κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία, κάνεις και πάλι λάθος. Αν θέλεις λοιπόν εσύ και ο κάθε ανώνυμος να γράφετε, καλά θα κάνετε. Στον βαθμό που δεν προσβάλλετε ανθρώπους (και εννοώ οποιονδήποτε άνθρωπο) ελεύθερα γράψτε.
Αυτή είναι και η τελευταία φορά που απαντώ σε ανώνυμο χρήστη για θέμα που αφορά βρισιές ή απειλές. Συμβουλεύω, δε, και τους υπόλοιπους χρήστες απλά να αγνοούν τα όσα γράφονται από αυτούς, αφού δεν εκφράζουν ούτε την φιλοσοφία, αλλά ούτε και το ήθος των συνομιλιτών του Forum. -
Φανη μου οπως και δεσμευτηκες ετσι και επραξες για μερικους οπως φαινεται καλως και για αλλους σχεδων κακως, εσυ να ξερεις οτι εκανες και ειπες ανοικτα πλεον αυτα που μονο εσυ μπορεις να εκτιμησεις με το δικο σου μοναδικο τροπο οσο αφορα το θεμα .Ας ελπισουμε οτι η δημοσιευση σου θα φτασει οπτικως - ακουστικως στα πραγματικα αρμοδια οργανα και σε αυτους που αντιπροσωπευουν μεγαλειωδεις ασφαλιστικες εταιρειες και στις οργανωτικες επιτροπες αγωνων διχως να βοηθουν, οι πρωτοι χρηματικως γιατι φιλε el-em μετα την τραγωδια τα χρηματα ειναι απαραιτητα για ολες τις περαιτερω διαδικασιες και μην συνδυαζεις και εμπλεκεις τα χρηματα σαν σκοπο-στοχο του φανη, κακως εξαλλου πηρες και την απαντηση εμμεσα απο τοv tharveris.O Φανης εδειξε και δειχνει την αγαπη του για το χωρο και αυτο που πραγματικα αναζητα απεχει μακραν απο καποιες ποιος ξερει (σκοπιμες και μη τεκμηριωμενες βολες)Τελος ας μη φορτισουμε με αλλα βαρη το ηδη εναπομειναντα φορτισμενο και ας του ευχηθουμε αυτο που πραγματικα επιθυμει να γινει αν οχι αμμεσα τοτε γρηγορα γιατι ειναι αδικο να αφαιρουνται ζωες και να καταστρεφονται αλλες οταν θα μπορουσαν τα πραγματα να ηταν εστω λιγο διαφορετικα (π.χ τι σημαινει οτι οι οι κανονισμοι λενε ανα 5 κμ VHF και ενδιαμεσα κινητο που μια φορα χρειαστηκε και δεν ειχε σημα ....ελεος)Φανη σιδερενιος και να ξερεις οτι ο πλεον υπερηφανος για σενα ηταν και ειναι ο φιλος και συνοδηγος σου και ακομα αν δε λαβεις την πρεπουσα εκτιμηση απο αυτους που πρεπει να ξερεις οτι θα την παρεις με το παραπανω απο τους φιλους σου
-
ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.
ΚΛΕΙΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΥΠΟΔΕΙΞΗ: OTAN ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΟΥ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ -ΑΤΤΙΚΟ- ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΥΣΕ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ.
ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΘΕ ΝΑ ΣΤΡΙΒΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΡΑΨΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ. -
ΚΑΤ'ΑΡΧΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ ΦΑΝΗ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2003,ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ ΑΛΛΟΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ.
ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΓΧΑΡΩ ΠΟΥ ΜΕ ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΙ ΟΠΟΤΕ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΟΛΑΡΟ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΤΟΥ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ,ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΠΕΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ.ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ Ο ΦΑΝΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΘΕΛΕΙ (Η ΤΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ) ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ.
ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΑ ΜΑΣ ΨΥΘΗΡΙΖΕΙ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ.
ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ,Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΝΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ Ο Λ Α ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΕΤΕΙ.
ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.
ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΠΗΡΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.
ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ... ΕΚΛΕΙΠΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΑΡΟΚΑΜΕΝΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ .
ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΔΑΚΡΥΒΡΕΧΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣHΜΑΤΟΣ ΤΟΥ POST ΤΟΥ,ΜΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
σαν εμπειρος συνοδηγος θα επρεπε να γνωριζετε τι σημασια της λεξης 'ΠΡΟΛΗΨΗ' και ιδιως στους αγωνες αυτοκινητου που η ασφαλεια -αγωνιζομενων και θεατων- αποτελει προτεραιοτητα...
σε κατι τετοιο αναφερεται και ο φανης στο post του και σημειωνει τις οποιες παραλειψεις...
ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ... ΕΚΛΕΙΠΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΑΡΟΚΑΜΕΝΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ .
προτου γραφετε οποιοδηποτε σχολιο -και κυριως σε τοσο ευαισθητα θεματα- καλο θα ειναι να ελεγχετε τις πηγες σας...(αναμενουμε την τεκμηριωση, οπως λετε..)
αρκει μονο να μαθετε με τι κυκλοφορει ο φανης στις καθημερινες του μετακινησεις...
NiKOS
-
Καλησπέρα!Ο Σωτήρης ο Σκαλτσάς κάτι θέλει να μας πεί!Με πήρε τηλέφωνο και με παρακάλεσε να μεταφέρω τα λεγόμενα του αντί αυτού!
ΘΕΡΜΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑ ΟΛΟΥΣ ΠΡΟ ΚΑΙΡΟΥ ΝΑ ΠΑΨΕΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΟΛΙΟΠΑΝΟΥ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΩΝ ΟΙΚΕΙΩΝ ΤΟΥ -ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ-ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.ΘΕΩΡΩ -ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ-ΟΤΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΘΟΥΝ ΘΕΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΤΕΙ ΘΕΜΑΤΑ Η ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΝ ΑΝΟΙΧΤΕΙ,ΘΑ ΑΝΟΙΧΤΕΙ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΚΑΛΤΣΑΣΑυτά ζητάει ο φίλος μας και μου ζήτησε να μεταφέρω σε όλους στο φόρουμ[/b]
-
Ο χρήστης ΝΑΣΕΝΑ έγραψε:
ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.
ΚΛΕΙΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΥΠΟΔΕΙΞΗ: OTAN ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΟΥ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ -ΑΤΤΙΚΟ- ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΥΣΕ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ.
ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΘΕ ΝΑ ΣΤΡΙΒΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΡΑΨΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ.Τουλάχιστον έχει το θάρρος και 'εκτιθετε΄ επώνυμα και στις ειδικές διαδρομές και στο φόρουμ. Το ψευδωνυμο σου μπορει να σου δίνει την δυνατότητα να βγάζεις τα απωθυμένα σου απέναντι σε ανθρώπους που σε προσωπικό επίπεδο μπορεί και να τους μιλάς στον πληθυντικό αλλά δεν σου δίνει το δικαίωμα να απειλείς οποιονδηποτε εδω μέσα. Καποια στιγμη, όταν μάθευτεί ποιος είναι ποιος , και να είστε σιγουροι οτι θα γίνει, θα γελάσει το παρδαλο κατσίκι.
-
Ο χρήστης nifitsa έγραψε:
Καλησπέρα!Ο Σωτήρης ο Σκαλτσάς κάτι θέλει να μας πεί!Με πήρε τηλέφωνο και με παρακάλεσε να μεταφέρω τα λεγόμενα του αντί αυτού!ΘΕΡΜΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑ ΟΛΟΥΣ ΠΡΟ ΚΑΙΡΟΥ ΝΑ ΠΑΨΕΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΟΛΙΟΠΑΝΟΥ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΩΝ ΟΙΚΕΙΩΝ ΤΟΥ -ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ-ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.ΘΕΩΡΩ -ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ-ΟΤΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΘΟΥΝ ΘΕΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΤΕΙ ΘΕΜΑΤΑ Η ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΝ ΑΝΟΙΧΤΕΙ,ΘΑ ΑΝΟΙΧΤΕΙ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΚΑΛΤΣΑΣΑυτά ζητάει ο φίλος μας και μου ζήτησε να μεταφέρω σε όλους στο φόρουμ[/b]
ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΣΕΒΑΣΤΗ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης ΝΑΣΕΝΑ έγραψε:
ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΘΕ ΝΑ ΣΤΡΙΒΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΡΑΨΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ.ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ 'ΝΑΣΕΝΑ' ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΣΤΟ FORUM ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΡΙΒΟΥΝ.
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ MODERATORS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Μαρία...
Αν θέλει κάτι ο Σωτήρης και ο κάθε Σωτήρης (που ίσως μάλιστα φουσκώνει το Φάνη ένα χρόνο τώρα) ας μας το πει ο ίδιος. Εσύ τώρα τι θέση παίρνεις?
Ας μας κάνουν και μήνυση επειδή ο Φάνης τοποθετήθηκε και κάποιοι από εμάς κάνουν μαζί του έναν ευπρεπέστατο διάλογο..
Δεν καταλαβαίνω. Εχουμε τρελλαθεί.!
Μας απαιλεί ο Σκαλτσάς μέσω της Μαρίας!
Το είδαμε και αυτό!
ΞεφύγαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεΣτρατισινο
-
ΝΑΣΕΝΑ
Τι σου φταίει, ο Κώστας!?
Ελεος! Ο Κώστας Φούκης δεν εμπλέκεται στο Φορουμ ως οδηγός αγώνων αλλά ως μέλος της Συντακτικής ομάδας των 4Τροχών και συμμετέχει στο Φορουμ εθελοντικά ως μοντερέιτορ, όπως το κάνουν και άλλοι κύριοι μέλη του Φόρουμ.
Σίγουρα δεν συμφωνείς σε τίποτα ούτε μαζί μου, αλλά είναι καλύτερα να τα χώνεις σε μένα και σε άλλους που αντέχουν παρά σε νέους με ήθος που ενίοτε μάλιστα προσπαθούν να καταλάβουν αν ονειρεύονται εδώ μέσα.
Βάλε υπογραφή και δήλωσε ναι στο διάλογο σταματώντας την κριτική για την κριτική, αφού είναι σίγουρο και πως ξέρεις, ενώ πιστεύω πως θέλεις να βάλεις πλάτη ώστε να πάμε παραπέρα.Στρατισινο
-
ΑΝ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ,ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙ΄ΑΥΤΟ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΙΑΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ-ΑΡΗ ΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΤΕ ΜΕΣΩ (PM) ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΟΥ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΡΕΦΩ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ.
ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ/ΓΡΑΠΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ. -
Ο χρήστης ΝΑΣΕΝΑ έγραψε:
ΑΝ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ,ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙ΄ΑΥΤΟ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΙΑΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ-ΑΡΗ ΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΤΕ ΜΕΣΩ (PM) ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΟΥ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΡΕΦΩ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ.
ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ/ΓΡΑΠΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ.Αυτο τι σχέση έχει αγορι μου ή κορίτσι μου. Με εμένα μιλάς όχι τον Λάμπρο! Και στο κάτω κάτω δικό μας έιναι και το πετάμε στο γκρεμό και του βάζουμε φωτιά. Εχεις εμένα κάτι να μου πείς. ΠΕΣ το μου. Με λένε Παύλο Αθανασούλα και δεν έχω καμιά απολύτως οικονομική ή άλλου είδους εξάρτηση απο τους ελληνικούς αγώνες και ούτε βγάζω λεφτα από έλληνες αγωνιζόμενους. Εσυ?????ΣΥΝΕΝΟΗΘΗΚΑΜΕ?
ΥΓ: Ειναι η τελευταία φορα που ασχολούμε με ανωνυμους χρήστες, οπότε οτι και αν γραψεις θα μείνει αναπάντητο. Αντε λοιπόν αυτη είναι η ευκαιρία σου να δημιουργήσεις εντυπώσεις!
Θεωρω οτι όλο αυτο είναι μια άσχημη παρένθεση σε ένα πολύ σοβαρό θέμα,και ζητάω συγνώμη
-
Α! καλά.....Μιλάμε για ανίατη περίπτωση...
Θα τρελαθούνε και οι τρελοί...Τι σχέση έχουν οι χρόνοι.....Τι κόμπλεξ κουβαλάνε μερικοί τελικά...........
-
Θεωρώ πολύ σοβαρό πάντως το ότι ο el-em προέβει σε κοινοποίηση ενός στοιχείου χωρίς να το έχει διασταυρώσει για την ορθότητά του, το οποίο προκάλεσε πολλά ερωτηματικά και αν μη τι άλλο, αμαύρωσε ακόμα περισσότερο τη συνολική εικόνα που έχουν πολλοί (για το χώρο και όχι μόνο). Αν ξέρει κάποιος να απαντήσει: Βρίσκεται κάποια νομική διαδικασία σε εξέλιξη επί του θέματος; Δηλαδή, έχουν αποδωθεί ευθύνες προς κάποια κατεύθυνση ή ακόμα αναζητάται η κατεύθυνση; Κάπου πιο πάνω διάβασα πως ο φάκελος έκλεισε με τις ευθύνες να βαρύνουν αποκλειστικά τον οδηγό. Ισχύει κάτι τέτοιο;
-
O el-em πάντως είχε το θάρρος να βγει αμέσως και να διορθώσει αλλά και να παραδεχθεί το λάθος του!Και μάλιστα επώνυμα!!!
-
Διαβαζοντας τις τοποθετησεις του κ.Σκαλτσα -μεσω της nifitsa- απορω γιατι επιθυμει να διακοπει τοσο αδοξα η συζητηση. Μηπως κρυβεται κατι πισω απο αυτη την σταση? υπαρχουν καποια συμφεροντα πισω απο το ολο θεμα? (δυστυχως αλλα η συγκεκριμενη κινηση του προδιαθετει αρνητικα ...)
ο κ.Χασιωτης δημοσιοποιησε τα στοιχεια του ωστε να ενημερωσει την κοινη γνωμη διχως -φυσικα- να προσβαλλει τη μνημη του αδικοχαμενου συνεργατη του...
NiKOS
-
Ξέρω πως ο ανακριτής κάλεσε το Μανώλη Χαλιβελάκη να καταθέσει σχετικά με κάποια διαδικασία που έχει κινήσει ο Φάνης εναντίον του Δημήτρη. Κουφάθηκα, ρώτησα και έμαθα πως νομικά για να βρεθεί άκρη έτσι έπρεπε να κινηθεί ο Φάνης. Αλήθεια γιατί ο Φάνης αφού τοποθετήθηκε και πέρα από τα VHF και τα πτυχία, δεν μας ξεκαθαρίζει που βρίσκεται το θέμα σε επίπεδο δικαιοσύνης, τι τρέχει με την οικογένεια, ποιούς εκπροσωπεί ο ΣΣ κ.λπ, κ.λπ... Με μισά δεν θα βγεί άκρη και για αυτό αναρωτήθηκα που το πάει και τι ζητάει ο καθένας μας....
Μετά από όλα αυτά αναμένω τη μήνυση του κ. Σκαλτσά. Θα μου κάνεις, ή θα με κάνεις μήνυση παλιόφιλε?
και μη χειρότερα!Στρατισίνο
ΥΓ... Θοδωρή τίποτα, μα τίποτα δεν έκανα για το Φάνη. Εχει τη συμπάθειά μου. Λόγια όμως! Ξέρω πως ουσιαστικά τον έχουν βοηθήσει πάρα πολύ οι Σκαλτσάδες, ο Κώστας Πρεζεράκος και οι Τζεφεράκος-Γονής, ο καθένας με δικό του τρόπο. Νομίζω ότι ΄πεχει βάλει το χεράκι του και ο Λώρης, αλλά αυτά ας τα πει ο ίδιος... η όσοι του στάθηκαν. Μακάρι να μπορούσα να προσφέρω ώστε μετα την ατυχία του ατυχήματος να είχαμε καλύτερους αγώνες. Χλωμό! Αν ο ΣΟΑΑ αναγενηθεί οπότε προκύψει οργανωμένη πίεση, ίσως... ΝΑΙ!
-
Κάποιος έγραψε παραπάνω:
Αυτό είναι ότι πιό χοντρό έχει γραφτεί ποτέ εδώ μέσα.
Αν είναι αλήθεια, είναι πραγματικό σοκ.
Αν δεν είναι αλήθεια, είναι επίσης πραγματικό σοκ το γεγονός και μόνο ότι γράφτηκε.Έτσι ή αλλιώς, το αποτέλεσμα είναι θλιβερό. Πραγματικά δεν ξέρω τί θα προτιμούσα από τα δύο να ισχύει.
aaa
(Ο γνωστός ανώνυμος γελωτοποιός που αυτή τη φορά αδυνατεί να βρει αστεία πλευρά.) -
Η καλυτέρευση των αγώνων που λέει ο Σ.Χ. είναι μια πραγματικά πολύ μεγάλη συζήτηση. Όπως μεγάλη -και πιθανότατα αέναη- είναι και η συζήτηση στην οποία έχουμε εμπλακεί τώρα, περί ευθυνών και λοιπών τινών του εν λόγω θέματος.
Τούλάχιστον τώρα, υπάρχει λίγο καλύτερη εικόνα -ή έστω εντυπώσεις- για γεγονότα και ανθρώπους.
Κάτι είναι και αυτό.
Φανης Χασιωτης 28 rally ελπα