-
Ο χρήστης sxinthecity έγραψε:
Σειρα 1 ΕΣΣΟ γυρω στα 300 π.Χ.Υπασπιστης του Λεωνιδα.Παρουσιαστηκα Σπαρτη και απο εκει μεταθεση για Θερμοπυλες,Μαυριλα σκετη.Ηighlander εσύ;
-
Ο χρήστης sxinthecity έγραψε:
Σειρα 1 ΕΣΣΟ γυρω στα 300 π.Χ.Υπασπιστης του Λεωνιδα.Παρουσιαστηκα Σπαρτη και απο εκει μεταθεση για Θερμοπυλες,Μαυριλα σκετη.έλα ρε σειρααααά!
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Αφού επέζησες, μην το πεις ούτε στον ...Δία !!Εμένα δε με νοιάζει... στον αδερφό μου τον Άδη μην το πείτε...
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
(Το ΑΤ είναι τα αρχικά μου...έτσι για να αφήσουμε το σημάδι μας)
Συγνώμη που χαλάω ίσως το post σου (πραγματικά ωραίες φωτογραφίες! Εμένα προσωπικά με γύρισαν πραγματικά 'πίσω' ), αλλά αυτή η συνήθεια να γράφουμε παντού αρχικά-συνθηματικά για να...αφήσουμε το σημάδι μας (λες και είναι μαγκιά να καταστρέψεις κάτι είτε λίγο είτε πολύ).
Προσωπικά αυτό από μόνο του (πραγματικά χωρίς περαιτέρω ανάλυση) δείχνει πόσο σεβόμαστε τα πράγματα που δεν είναι δικά μας (ή τελοσπάντων δεν συνειδητοποιούμε ότι είναι δικά μας και ότι εμείς -ως λαός- τα πληρώσαμε).Αυτά και sorry για το offtopic, αλλά μου χτύπησε άσχημα.
-
Πενθήμερος κράτηση!!
-
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
Πενθήμερος κράτηση!! -
Φόρουμ!!!!.......
Ακυρο.............
Φόρουμ!!!!.......
Προσό............
χηη!!.............
90Δ ΕΣΣΟ. ΣΕΙΡΑ 207.
....................
....................
Ημί....Ανάς......
Ανάς. -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Σειρα 1 ΕΣΣΟ γυρω στα 300 π.Χ.Υπασπιστης του Λεωνιδα.Παρουσιαστηκα Σπαρτη και απο εκει μεταθεση για Θερμοπυλες,Μαυριλα σκετη.
έλα ρε σειρααααά!
ΑΥΤΗ με απελυσε......
-
Φόρουμ!!!!.......
Ακυρο.............
Φόρουμ!!!!.......
Προσό............
χηη!!.............
90Δ ΕΣΣΟ. ΣΕΙΡΑ 207.
....................
....................
Ημί....Ανάς......
Ανάς.Ίδια σειρά ήμασταν, εγώ παρουσιάστηκα Κόρινθο και μετά Κω, εσύ;
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Συγνώμη που χαλάω ίσως το post σου (πραγματικά ωραίες φωτογραφίες! Εμένα προσωπικά με γύρισαν πραγματικά 'πίσω' ), αλλά αυτή η συνήθεια να γράφουμε παντού αρχικά-συνθηματικά για να...αφήσουμε το σημάδι μας (λες και είναι μαγκιά να καταστρέψεις κάτι είτε λίγο είτε πολύ).
Προσωπικά αυτό από μόνο του (πραγματικά χωρίς περαιτέρω ανάλυση) δείχνει πόσο σεβόμαστε τα πράγματα που δεν είναι δικά μας (ή τελοσπάντων δεν συνειδητοποιούμε ότι είναι δικά μας και ότι εμείς -ως λαός- τα πληρώσαμε).Αυτά και sorry για το offtopic, αλλά μου χτύπησε άσχημα.
Δεν έχεις άδικο, απο την ηλικία που βρίσκομαι τώρα έτσι το βλέπω και εγώ...όπως και δεν θα έβρισκα και μεγάλη μαγκιά αυτό που έκανα τότε: Να πιάσω 59 μαω και να βολοδέρνει το Ρεο δεξιά και αριστερά και να κρατιέται στον δρόμο με δυσκολία και ο νεαρός (εγώ) να προσπαθεί να τερματίσει το κοντέρ στα 60 μαω...
Το συγκεκριμένο είχε δεχθεί και άλλες εικαστικές παρεμβάσεις (πχ αυτό το υπέροχο 'μπλιαχ' μπλε που είχε το πλαίσιο του πίνακα οργάνων) του προηγούμενου. Το είχε παραλάβει πρώτος απο ανακατασκευή και είχε βάλει τις πινελιές του...είχε βάλει και τα αρχικά του, οπότε μπορεί απο αυτόν να επηρρεάστηκα...
Δεν παρεξηγήθηκα καθόλου, απλά γύρισα και εγώ πίσω... -
Φόρουμ!!!!.......
Ακυρο.............
Φόρουμ!!!!.......
Προσό............
χηη!!.............
90Δ ΕΣΣΟ. ΣΕΙΡΑ 207.
....................
....................
Ημί....Ανάς......
Ανάς.Πέσε και παίρνε......
80Α ΕΣΣΟ. ΣΕΙΡΑ 144
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Φόρουμ!!!!.......
Ακυρο.............
Φόρουμ!!!!.......
Προσό............
χηη!!.............
90Δ ΕΣΣΟ. ΣΕΙΡΑ 207.
....................
....................
Ημί....Ανάς......
80Α ΕΣΣΟ. ΣΕΙΡΑ 144
Πε και παι ειναι το σωστο
-
2006 Β' ΕΣΣΟ Σειρά 295
Έχουμε και λέμε:
Κιλκίς (Καμπάνη) - Πολύ καλή σειρά για Κιλκίς, όλοι πάνω από 25 και σπουδαγμένοι.
Καρδίτσα (Στρατονομία) - 2 μήνες με άπειρη ζέστη και καλό τρέξιμο.
Λοχίας Στρατονομίας πλέον επιστροφή στο Κιλκίς και συγκεκριμένα στο Πολύκαστρο όπου κάθησα μια βδομάδα και με έστειλαν απόσπαση στην Έδεσσα στην Μεραρχία για αλφαμίτη-ΣΝ μαζί.
3 μήνες εκεί με ένα μικρό διάλειμμα 3 εβδομάδων όπου γύρισα Πολύκαστρο για να πάμε στα σχοινάκια. Αλλά δυστυχώς ξαναγύρισα Έδεσσα (με ήθελε ο stratego καθώς με θεωρούσε καλό αλφαμίτη).Τέλη Νοεμβρίου επιστροφή στο Πολύκαστρο για 1μιση μήνα. Τούφα στην κυριολεξία.
Μετάθεση τον Γενάρη σην Ξάνθη στο σώμα (για μια βδομάδα) και από εκεί Κομοτηνή με απόσπαση (από εκεί και η απόλυση) όπου είμασταν 6 άτομα όλα και όλα. Τούφα και εκεί
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Φόρουμ!!!!.......
Ακυρο.............
Φόρουμ!!!!.......
Προσό............
χηη!!.............
90Δ ΕΣΣΟ. ΣΕΙΡΑ 207.
....................
....................
Ημί....Ανάς......
80Α ΕΣΣΟ. ΣΕΙΡΑ 144
Να υποθέσω οτι για όπλα είχατε τόξα και ακόντια,και αντί για γεμιστήρες ,φαρέτρες ?
Ίδια σειρά ήμασταν, εγώ παρουσιάστηκα Κόρινθο και μετά Κω, εσύ;
Γεια σου σειρά ! Κόρινθο, μετά απόσπαση στον Πύργο Ηλείας για ειδικότητα,έπειτα Κω και τέλος στην Κρήτη.
-
Μια νεκρανασταση προβλεπεται
-
2010 A ΕΣΣΟ 310 σειρά υπηρέτησα στην 71η Αερομεταφερόμενη ταξιαρχία.
-
Ο χρήστης pointer έγραψε:
2010 A ΕΣΣΟ 310 σειρά υπηρέτησα στην 71η Αερομεταφερόμενη ταξιαρχία.Καλύτερα κομμάντα παρά στη Νέα Σάντα;
Όντως μαχίμια οι κοκκινομπερέδες. Μου είχαν δώσει έναν Λόχο κόκκινους για να στήσουμε ενέδρα σε ΝΑΤΟικούς στο Δροσάτο και τους πήραμε και τα σώβρακα! Όπλα, πυρ/κα, τρόφιμα... Ο Πολωνός Ταγματάρχης μετά με ρωτούσε τι εκπαίδευση είχαν οι άντρες μου!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
2010 A ΕΣΣΟ 310 σειρά υπηρέτησα στην 71η Αερομεταφερόμενη ταξιαρχία.
Καλύτερα κομμάντα παρά στη Νέα Σάντα;
Όντως μαχίμια οι κοκκινομπερέδες. Μου είχαν δώσει έναν Λόχο κόκκινους για να στήσουμε ενέδρα σε ΝΑΤΟικούς στο Δροσάτο και τους πήραμε και τα σώβρακα! Όπλα, πυρ/κα, τρόφιμα... Ο Πολωνός Ταγματάρχης μετά με ρωτούσε τι εκπαίδευση είχαν οι άντρες μου!
Πότε έγινε αυτό αν επιτρέπεται? έχω την εντύπωση ότι συμμετείχε και ο κουμπάρος μου (ως στρατεύσιμος)
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Καλύτερα κομμάντα παρά στη Νέα Σάντα;
Η ατάκα που θα ακολουθεί για πάντα τους 'κόκκινους' εξαιτίας ενός διοικητή!
Εκπαίδευση,εμπειρίες και ωραίες στιγμές είναι κάποια από τα πράγματα που παίρνεις!
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Φόρουμ!!!!.......
Ακυρο.............
Φόρουμ!!!!.......
Προσό............
χηη!!.............
90Δ ΕΣΣΟ. ΣΕΙΡΑ 207.
....................
....................
Ημί....Ανάς......