-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
...14,5 μηνάκια στον Έβρο (Λαγός Διδυμοτείχου, 564ΜΚΤΠ) να περιμένω μετάθεση. Καλά ήτανε...Αντεξες 14,5 μήνες στον Λαγό??!! Ηρωας! Ημουν 6 μήνες και μου φάνηκαν 6 αιώνες.. Το 'καλά ήτανε' πάντως μόνο ως χιούμορ μπορώ να το διαννοηθώ!
-
Ο χρήστης harisman έγραψε:
Και εγώ είμαι 2004 Β ΕΣΣΟ. 19 και σήμερα για το λελόχαρτο
Έλα ρε σειρούλααααα !!!!Απολέλε και τρελελέ !!!!!!
Επειδή είστε ακόμα μάχιμοι για δώστε ένα info...
Ο κολλητός πήρε στην 124ΠΒΕ ειδικότητα Πυροσβέστης (ο ψαράς!!!!!) ρίξτε πληροφορίες τι λέει η ειδικότητα ποιες είναι οι καλές μονάδες στην ΠΑ πλέον...... Χτυπάνε τρελές πυρασφάλιες (ΌΛΟ ΜΈΣΑ ΡΩΤΑΕΙ Ο ΑΓΧΩΜΕΝΟΣ ΝΕΟΠΑΣ)?? -
Ο χρήστης harisman έγραψε:
Ο κολλητός πήρε στην 124ΠΒΕ ειδικότητα Πυροσβέστης (ο ψαράς!!!!!) ρίξτε πληροφορίες τι λέει η ειδικότητα ποιες είναι οι καλές μονάδες στην ΠΑ πλέον...... Χτυπάνε τρελές πυρασφάλιες (ΌΛΟ ΜΈΣΑ ΡΩΤΑΕΙ Ο ΑΓΧΩΜΕΝΟΣ ΝΕΟΠΑΣ)?? -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Ο κολλητός πήρε στην 124ΠΒΕ ειδικότητα Πυροσβέστης (ο ψαράς!!!!!) ρίξτε πληροφορίες τι λέει η ειδικότητα ποιες είναι οι καλές μονάδες στην ΠΑ πλέον...... Χτυπάνε τρελές πυρασφάλιες (ΌΛΟ ΜΈΣΑ ΡΩΤΑΕΙ Ο ΑΓΧΩΜΕΝΟΣ ΝΕΟΠΑΣ)??Aπ! καλώστονα
ώστε πυροσβέστης στην Π.Α. ε? τι μου θυμήζει τι μου θυμίζει... α! ναι είμαι κ εγω βρε! χεχε!Το κακό είναι ότι πάει τώρα κ όχι καλοκαίρι Θεσσαλονίκη (Μίκρα κ Θέρμη) γιατί θα πέρναγε σαφώς καλύτερα!!!)
Λοιπόν το να είσαι πυροσβέστης στην Π.Α. είναι χλιδή! κ εγώ φοβόμουν κ όταν πήγα εκεί μου λέει ένας πυροσβέστης σμηνίτης: πάρε 2 τσουγκράνες κ μία τσάπα.... ψάρι εγώ ρωτάω γιατί?
Η απάντηση αποστομωτική! για να... ξύνεις όλη μέρα κ ότι αφήσεις με τις τσουγκράνες τα παίρνεις με την τσάπα!Πυρασφάλεια το καλοκαίρι ναι, αλλά όχι ακραια πράγματα, ανάλογα πάντα που είσαι!
Αν είσαι πυροσβέστης σε αεροδρόμιο αν δεν έχει κ ιδιαίτερη κίνηση... η μόνη υπηρεσία είναι στην απογείωση κ προσγείωση να είσαι στην άκρη του διαδρόμου με το πυροσβεστικό όχημα μπας κ σημβεί το κακό!
Αν είσαι σε άλλη μονάδα όπως είμουν εγώ απλά δεν είχαν τι να με κάνουν κ είχα αναλάβει την γραμματεία!
Το πως θα παίζει είναι θέμα μονάδας κ επειδή έχω απολυθεί 4 χρόνια τώρα δεν ξέρω τι παίζειΦιλικά
Νικόλας -
Κωλοπεζικο,σειρα 203,εσσο 89στ
Κρητη,Λημνο,Αγ.Ευστρατιο,Λαγκαδα
Πολυ ξυλο στη Λημνο δε τους πανε μια τους φανταρους,να με συγχωρεσει αμα ειναι κανενας απο εκει,αλλα ειναι μυστηριοι ανθρωποι.Στη θεσ/κη παλι μας την πεφτανε για να δουνε τι ομαδα ειμασταν.Και καλα καποιοι ασχολουνται με το ποδοσφαιρο εγω το σιχαινομαι αλλα αντε να σε πιστεψουν.Παντως οι θεσ/κεις ειναι ξηγημενοι. -
Σειρα 287 (2004Β ΕΣΣΟ) Στρατο Ξηρας με αναβολη λογω σπουδων. Κανονικα ημουν 27...κατι
ΚΕΔΒ -> Μεταταξη σε Ερευνα-Πληροφορικη - ΣΑΕΠ Γουδι -> Εβρο (Ορεστιαδα) 37Μ/Κ ΤΑΞ 4 μηνες και τωρα ΓΕΕΘΑ 84ΚΣ
-
Μηχανικό 267, 2000Ε.
Ναύπλιο ΚΕΜΧ -> Λουτράκι ΣΜΧ εκπαίδευση πλωτά ->Ναύπλιο ΛΥΒ (τσιμπίσαμε δυο σαρδελάκια) -> 31 ΛΜΧ Δωρίσκος Έβρου -> ΤΓΕΣ -> σπιτάκι μου....
-
Ναυτικο 95Β μετά απο αναβολη...
Κ.Ε. ΠΟΡΟΣ
Ρ/Κ Νεστωρ (αχ καραβακι μου γλυκο... )
ΓΕΝ Α2 με Ιμια.... και 'Κωστακος'Ρ/Κ = ρυμουλκο.
Υ.Γ. Οσο κουφο κι αν ακουστει εγω ξαναπηγαινα με την ιδια ομαδα στα Ρ/Κ. Πιο καλο χαβαλε δεν εχω κανει ξανα στη ζωη μου. Δουλεια καμποση αλλα περναγαμε καλα. Ασε που ημουν κι ενα χρονο πιο γερος απο τον κυβερνητη μου.
-
Κάποιος άλλος που να υπηρέτησε Ρωμανό Λήμνου στα τεθωρακισμένα όπως εγώ;
-
Υπηρετω αυτην τη στιγμη...Ορεστιαδα τεθωρακισμενα...190+σημερα ...
ΖΩΑΡΑ λεμε! -
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
Υπηρετω αυτην τη στιγμη...Ορεστιαδα τεθωρακισμενα...190+σημερα ...
ΖΩΑΡΑ λεμε!190?
Αναβολή..... -
Β '98 Αεροπορία. Τρίπολη-->>Aγχιαλο 111πμ--->>--->>Τατόϊ.
Βιλλ β95 ησουν
-
Α' 97 αεροπορία (σειρά 246 αν θυμάμαι καλά). Τρίπολη βασική εκπαίδευση + ειδικότητα (πυροβολητής), έξι μήνες παραμεθόριο (6η ΜΣΕΠ ) και 11 μήνες στο ΜΛΑΤ στο Χαϊδάρι.
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Α' 97 αεροπορία (σειρά 246 αν θυμάμαι καλά). Τρίπολη βασική εκπαίδευση + ειδικότητα (πυροβολητής), έξι μήνες παραμεθόριο (6η ΜΣΕΠ ) και 11 μήνες στο ΜΛΑΤ στο Χαϊδάρι.Επηξες και εσυ ε?
Ξεχασα να πω ειδικοτητα ,τηλεφωνιτης
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Α' 97 αεροπορία (σειρά 246 αν θυμάμαι καλά). Τρίπολη βασική εκπαίδευση + ειδικότητα (πυροβολητής), έξι μήνες παραμεθόριο (6η ΜΣΕΠ ) και 11 μήνες στο ΜΛΑΤ στο Χαϊδάρι.
Επηξες και εσυ ε?
Αυτόματος;
-
Βιλλ β95 ησουν
Ναι ,γιατι;
Περασαν 15 χρονια απο τοτε που παρουσιαστηκα .Πως περνανε τα χρονια
Καθε πέρυσι και καλυτερα
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Επηξες και εσυ ε?
Αυτόματος;
-
@ htanso 21 Μονιμα
@βιλλ Πως γινεται αυτο ρε συ αφου εχουμε 4 χρονια διαφορα
-
@βιλλ Πως γινεται αυτο ρε συ αφου εχουμε 4 χρονια διαφορα
Ειχα και κατι αναβολες κλπ οποτε πηγα στα 22 .Το ΑΣΜΑ μου τελειωνει σε 94
Ειχα κατι προσθετους (6 ευτυχως και εξαγορασιμους) μηνες επειδη δεν περασα περιοδεύων
-
Επηξες και εσυ ε?
Ξεχασα να πω ειδικοτητα ,τηλεφωνιτηςΕιδικά στο 6μηνο, τρελά! Κάτι το μία εβδομάδα μέσα-μία έξω (σε συνδυασμό με 2-1 όσο ήμουν μέσα), κάτι το ότι βρέθηκα στο νησί 21 Απρίλη με 21 Οκτώβρη, με κούρασε πραγματικά
Φαντάζομαι και το δικό σου πήξιμο. Οι τηλεφωνητές btw στη ΜΣΕΠ ήταν μια εβδομάδα μέσα-μια έξω χωρίς όμως τις εξόδους.
Που υπηρέτησες και τι σειρά, φαντάρε?