-
Ειμαι το πρωτο καρακόλι που γράφει, αν προσεξα καλά (και εγώ δεν θέλω ΟΥ)
285 (03Δ) ΚΕΠΒ -> ΚΕΣΝ (Παπάγου-δύσκολα)-> Ν. Σάντα (Λχιάς Στρατονομίας-κυριλέ). Με ειδικότητα ΠΟΑ (Προανακριτής-Οδηγός Αυτοκινήτου).
Έτσι είχα και εγώ μια αυτοκινητιστική νότα στην θητεία μου... αλλά από την απένταντι όχθη, του μπάτσου δηλαδη
-
Με μικρή αναβολή 238 (95Ε) ΕΛΔΥΚ/2οΤΠ/2ος Λόχος 15 μήνες σερί, με στάσεις ΚΕΕΔ/6οΣΠ/607ΤΠ/ΣΔΑ.
-
Προς τους θαλασσολυκους της παρεας!!!
Με αδεια στο σπιτακι μου... απο το Δ/ΓΕΝ. Τελικα καλη φαση το πενταγωνο... πηζεις στον υπνο, δεν χαιρετας ποτε... και απο αγγαρειες = ΤΙΠΟΤΑ μπροστα σε αυτα που ετρωγα στην Σαμοθρακη (= η ποιο πηγμενη υπηρεσια του Ναυτικου)
Κληρουχες τα λεμε...
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Με μικρή αναβολή 238 (95Ε) ΕΛΔΥΚ/2οΤΠ/2ος Λόχος 15 μήνες σερί, με στάσεις ΚΕΕΔ/6οΣΠ/607ΤΠ/ΣΔΑ.Ελα ρε σειρρρρρρραααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!
Εσυ βεβαια εισουνα πολυ περισοτερο 'μαχιμος' απο εμενα, αλλα δε παυεις να εισαι σειρα.
Αν και εδω που τα λεμε, εγω ειμουνα μαχιμος με τις κατσαρολες. -
1η Μοίρα, μετά την βασική εκπαίδευση κάθισα κάνα μήνα ακόμα στη Μ.Ε.Τ.Α. λόγω ειδικότητας (αερονόμος, δεν θέλω ου) συνέχεια της εκπαίδευσης στο Ελληνικό(πήξαμε άσχημα εκεί για κάνα ακόμα μήνα) μετά Λάρισα 110 Π.Μ (για 6 μήνες) και τέλος Τατόϊ 123 Π.Τ.Ε.για τους υπόλοιπους ~ 10 μήνες. Αυτά!
Καλά ρε αληταρά καρακόλι ήσουνα??????????????
Θα φας ένα κράξιμο μόλις σε δώ
Πλάκα πλάκα οι Ναυτονόμοι και οι Αερονόμοι ήταν γαμώ τα παιδιά με τουσ στρατονόμους είχα τεράστιο πρόβλημα, θα μου πεις Στρατό ξηράς είσουνα γιατί να έχεις πρόβλημα με τους άλλους, για 6 μήνες 3 μέρες την εβδομάδα πήγαινα την ΥΕΣΑ με αποτέλεσμα να μπαίνω 2 φορές τη μέρα στο ΓΕΣ, μόνο οι στρατονόμοι το παίζανε ιστορία, όποτε ήταν στην πύλη Ναυτονόμος και Αερονόμος ούτε που σε κοιτάγανε απλά ανοίγανε την μπάρα!
-
259 ΣΕΙΡΑ ΣΤΡ ΠΖ (Τ/Φ)
ΚΟΡΙΝΘΟΣ
549 ΤΕ (ΣΥΜΗ) - ΛΥΒ ΡΟΔΟΣ
ΣΔΑ (ΓΟΥΔΙ) -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Υπάρχει άραγε άλλος ΕΛΔΥΚάριος εδώ?
Επ!! Με φώναξε κανείς; Παρών!
(Αυτό πρέπει να είναι το πιο καθυστερημένο quote που έχει γίνει ποτέ..! ) :oops:Λοιπόν έχουμε και λέμε: 262 σειρά, αλλιώτικα '99Ε ΕΣΣΟ, με αναβολή. Παρουσιάστηκα Τρίπολη, μετά Ροδόπολη Σερρών για 2 σχεδόν μήνες και μετά Κύπρο... Η Ροδόπολη θεωρούταν ειδικό τάγμα εκπαίδευσης για τους ΕΛΔΥΚάριους, τρομάρα μας... Στο τσάπινγκ!!!
Για να καταλάβετε πόσο γκαντεμοσειρά είμασταν, 2 μέρες αφού φτάσαμε Κύπρο, χιόνισε!!! Σαν να λέμε 25 βαθμοί στη Σουηδία Γενάρη μήνα!
Γενικά πρέπει να ήταν η θητεία με τις μεγαλύτερες κλιματολογικές διαφορές που μπορεί να φανταστεί κανείς: στη Ροδόπολη βρήκαμε -17 βαθμούς και στην Κύπρο το καλοκαίρι 48!!!
Αυτό που γούσταρα πάρα πολύ, για να μιλήσουμε και για αυτοκινητιστικά, ήταν οι βόλτες με τα Λεωνιδάκια. Πολύ γέλιο, πήγαινες με 60 και νόμιζες ότι πήγαινες με 160!!! Είχαμε και κάτι αρρωστους οδηγους που τα τελικιάζανε μέσα στα χωράφια και σου έφευγε το σκατό!!! Έχετε κάνει ποτέ άλμα με 12τονο όχημα σε χωματόδρομο με σκασμένη έκτη; Θα καταλάβετε τι εννοώ. Αυτό που γούσταρα ακόμα περισσότερο στα ερπυστριοφόρα ήταν το γεγονός ότι για να στρίψει ήθελε γκάζι, αλλιώς πήγαινες ευθεία... Λογικό βέβαια, αφού έπρεπε να δώσεις δύναμη στην εξωτερική ερπύστρια για να αλλάξεις κατεύθυνση... Η χαρα της πάντας σε όλο της το μεγαλείο δηλαδή!!!
Και εγώ έζησα την εμπειρία να κάνω άσκηση στην Κύπρο...με χιόνι . Και παρέλαση το καλοκαίρι με 47' .
Περασμενα-(όχι) ξεχασμένα
ΕΛΔΥΚ 92Α
-
95 Δ' ΕΣΣΟ δηλαδή 237 σειρά.Παρουσίαση στο ΚΕΠΒ 31/7/1995 στη Θήβα,μετάταξη στο ΚΕΕΔ Μεγάλο Πεύκο περίπου 1 μήνα μετά,μετάθεση στην Β' Μοίρα Καταδρομών στη Νάουσα (αγαπημένη πόλη με ευχάριστες αναμνήσεις) ,μετάθεση τους τελευταίους 6 μήνες περίπου στο 13ο ΣΑΚ (τότε) στην Αθήνα (Παπάγου) .Τα 'καρακόλια' ξέρετε....
Παλιός (σχετικά) στη σειρά, νέος στο φορουμ.....
Καλως σας βρίσκω....
-
από 250 σειρά...βρέθηκα με αναβολές στην 286...
49 και σήμερα!
Υλικού Πολέμου...
Λαμία -> Κουφό Βουνό (Μυτιλίνη) -> Λαμία (Λοχίας) ->Κουφό Βουνό ->
ΤΥΛΠ/ΣΔΑ (Μενίδι - Καποτά) ->Τ/ΓΕΣ1 ειδικότητα: Αποθηκάριος Πυρομαχικών Εκρηκτικών
2 ειδικότητα: Προγραμματιστής Η/Υ -
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Με μικρή αναβολή 238 (95Ε) ΕΛΔΥΚ/2οΤΠ/2ος Λόχος 15 μήνες σερί, με στάσεις ΚΕΕΔ/6οΣΠ/607ΤΠ/ΣΔΑ.Λευκωσία?
-
93 Ε΄ ΕΣΣΟ ή 226 (εθελοντής κανονικά ήμουν 230-234 περίπου)
Παρουσιάστικα Μεγάλο Πεύκο - Παλάσκα για Ο.Υ.Κ. όπου κόπηκα λόγου διαστράμετος - ΄Πίσω στο Πεύκο όπου έμεινα για Τ-ΠΕΝ
20/12/93 Ρόδο (Α ΜΑΚ) - απόσπαση στον Ασπρόπυργο για έναν μήνα το καλοκαίρι το 94 - πίσω στη Ρόδο απ' όπου και απόλυθηκα στις 20/12/94Από ασκήσεις ;
Έναν Παρμενίονα - 3 Πορείες Βολής - 1 με ελικόπτερα - 2 σκηνάκια 7 και 10 ημερών - 2 σε συνεργασία με τεθωρακισμένα και πυροβολικό - 3 με πλώτα κια αποβάσεις σε παραλίες - και αρκετές κρούσεις σε άλλα στρατόπεδα στη Ρόδο και βολές.Ειδικότητες : Καταστροφέα (εκρηκτικά) - ανιχνευτή και ελεύθερου σκοπευτή
Ακόμα θυμάμαι το μπαράκι στην Κάλανθο που πηγαίναμε 'ΜΠΑΚΑΡΑ'...
Ωραίες μέρες
-
ÊáëçìÝñá êáé êáëÞ ÷ñïíéÜ
Ëïéðüí Ý÷ïõìå êáé ëåìÝ Ðåæéêü ,óåéñÜ 190 87 Å óôçí Ôñßðïëç
4 ìÞíåò óôç ÓÅÁÐ óôï ÇñÜêëåéï ÊñÞôçò 6 ìÞíåò ËÞìíï
1 ìÞíá ó÷ïëÞ ðëçñïöïñéþí óôï Ãïõäß , 1 ìÞíá óôç ËÜñéóá 110 ÐÌ
Êáé ôï õðüëïéðï óôçí ÁÓÄÅÍ óôï Ãïõäß -
ΝΑΥΤΙΚΟ ΠΑΙΔΕΣ ΣΕΙΡΑ Β 03 !! ΜΕΓΑ ΤΟ ΤΗΣ ΘΑΛΛΑΣΗΣ ΚΡΑΤΟΣ!!!
ΟΔΗΓΟΣ Δ' ΑΛΛΗ ΦΑΣΗ ΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ!!
ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΠΑΡΑΜΕΘΩΡΙΟ , ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΙΚΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΥ ΠΑΛΑΣΚΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗ !!! ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ !! ΚΛΑΦΤΕ!!!! -
Α-Π-Ο-Λ-Ε-Λ-Ε σήμερα ΠΑΙΔΕΣ!!!!!!
καλοί πολίτες όσοι υπηρετούν ακόμα, η 03'ΣΤ του Π.Ναυτικού μας τελείωσε -
Άντε μπράβο Σπύρο!
Καλός πολίτης! -
Kαλός πολίτης ρέ παλιόπαιδο.
-
Καλος πολιτης
-
96 Ε 244 πεζικο,οδηγος ,Καλαματα, Γιαννενα, Βατερα-Πολυχνιτος Λεσβου.
-
ΔΕΑ(ΠΖ) ΚΑΙ ΑΝΘΛΓΟΣ(ΠΖ)
ΣΕΙΡΑ 257
1 ΜΗΝΑ 6ο ΣΠ ΚΟΡΙΝΘΟΣ
5 ΜΗΝΕΣ ΣΕΑΠ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
9 ΜΗΝΕΣ 502 ΜΚ/ΤΠ ΚΑΒΥΛΗ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ
8 ΜΗΝΕΣ 584 ΜΚ/ΤΠ ΚΑΛΠΑΚΙ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝΔΙΑΤΕΛΕΣΑΣ ΚΑΙ ΔΚΤΗΣ ΛΟΧΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΜΟΙΡΙΤΗΣ ΔΙΜΟΙΡΙΑΣ ΟΛΜΩΝ 4.2'
-
Τάκη, Ανδρέα, Βασίλη, Γιατρούλη, Κώστα, Βασίλη να στε καλά, ευχαριστώ πολύ
Που υπηρέτησες και τι σειρά, φαντάρε?