-
Δεν το ήξερα νωρίτερα, να γίνω και ηθοποιός...
Μπορεί να άνοιγε κι η τύχη μου, που λένε...
-
Ναυτικό 98Α, Σαλαμίνα , Πολεμικό Μουσείο, ΓΕΝ.....21 μήνες ζάχαρη.... Πάντως με έφταιξαν ναύτες και όχι χοντρό μέσο. Απλά πολύ τυχερός...ακόμα δοξάζω τον Πανάγαθο...
-
Ο χρήστης kning έγραψε:
Ναυτικό 98Α, Σαλαμίνα , Πολεμικό Μουσείο, ΓΕΝ.....21 μήνες ζάχαρη.... Πάντως με έφταιξαν ναύτες και όχι χοντρό μέσο. Απλά πολύ τυχερός...ακόμα δοξάζω τον Πανάγαθο...στο ναυτικό πολλές φορές τα 'μικρά' βύσματα κάνουν θαύματα εκεί που τα 'μεγάλα' αποτυγχάνουν. Εγώ μέχρι να απολυθώ πρόλαβα και 'έφτιαξα' 3 ναύτες τουλάχιστον
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αντε και στα δικά μας οι αστράτευτοι...
Η δικιά μου τι θα είναι βρε παιδιά, 05Α ?
Λογικα 05Β.Η 05Α εχει ηδη μπει.
Στο ναυτικό η 05Α έχει ήδη αρχίσει να μπαίνει. Χτες μπήκε φιλαράκι μου για διακοπές. 9μηνο ο μάγκας (πολύτεκνος) και οδοντίατρος!!! Καλός ε?
Όσο για τα 'φτιαξίματα' που αναφέρθηκαν, αυτό ισχύει για όλα τα σώματα, όχι μόνο για το ναυτικό. Αρκεί παντα το κατάλληλο πρόσωπο στην κατάλληλη θέση και ας είναι και απλός φαντάρος....
-
-
Καλησπέρα παιδιά, κανείς 99Β (259) ΔΕΑ πυροβολικάριος υπάρχει?
Θήβα 4η μοίρα β πυρ/χια
Μ.Πευκο (ΣΠΒ) + εκπαιδευση ΑΒ Α/Α
Κως 80ΤΕ (διπλα στην 80ΜΕΘ) 12 μήνες 9/99 - 9/00
Θήβα 1η μοιρα β πυρ/χιαΜιλώντας για βαριά οχήματα, πρεπει να δει κανείς 25τονο 8χ8 (ΠΕΠ: Τατρα 813 με εκτοξευτη) να κατεβαίνει με 80-90kmh στενό χωματόδρομο για να καταλάβει τη σημαίνει παντιλικι!!!
-
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ 279 ΕΛΔΥΚ ΚΑΝΟΝΙΚΑ 273 ΛΟΓΟ ΣΠΟΥΔΩΝ ΛΟΧΙΑΣ ΠΟΛΥΒΟΛΗΤΗΣ
-
307__:)
σειρά 286 βαθμός ΛΧ
2 ΜΚ.Τ.Π
ΑΘΑΛΑΣΑΑλλά έφυγα στους 4 μήνες της Ελδύκ ,λόγο προβλήματος υγείας με την #!@$@$%% ζέστη και κλίμα που έχει κάτω. ΌΧΙ Ι3 αλλά αναβολή.
Και έτσι μου μένουν 6 μήνες ακόμα.
και το σπάσιμο της υπόθεσης είναι ότι ακόμα δεν είμαι 20
χρονών και πήγα Φαντάρος και να τελειώσω και μου έκατσε η στραβή.
ΠΑΝΤΩΣ ΕΛΔΥΚ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ.
Η 279 ακόμα συζητιέται κάτω ώς η σειρά των Φυλακόβιων.
Τουλάχιστον στο τάγμα μου με διοικητή Φαρεντάτο.
Πιστεύω πως θα ξέρεις την Ιστορία με τους Κρητηκάτσιδες που μπήκαν στα ΤΟΜΠ για να διεκδικήσουν τις αδειεές τους?????? -
χμμμ σειρά ε?
τι να ξέρω κ εγώ αεροπορία είμουν! εκεί τα μετράγαμε με τα έτη κ την σειρά που μπήκαμε (Α, Β, Γ, Δ, Ε, ΣΤ κ δεν θυμάμε αν είχε κ Ζ...)
Οπότε εγώ είμουν Γ2000 ή αλλιώς γάμα δίλιτρος!
Κανονικά θα έπρεπε να είχα παρουσιαστεί το 1991 αλλά η αναβολή έδινε κ έπερνεΤο καλό είναι ότι αν κ φυσικός (σπουδές) που ασχολούμε με τηλεπικοινωνίες θεώρησαν καλό να με κάνουν πυροσβέστη κ μάλιστα κάτι σαν ειδικότητα σε διάσωση πιλότων (κ προσωπικού) αλλά αν έχει γίνει κάτι μέσα σε αεροδρόμιο κ έτσι στην Πάρνηθα που κατέλειξα είχα αναλάβει την γραμματεία.....
Οπότε πήγα: Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Πάρνηθα κ μετά επιστροφή στο γραφείο!
-
239 ή αλλιώς 95ΣΤ.
Οδηγός Ερπυστριοφόρου / Ασυρματιστής
Παρουσιάστηκα Κόρινθο, Εκπαίδευση στα Γιάννενα και 14,5 μηνάκια στον Έβρο (Λαγός Διδυμοτείχου, 564ΜΚΤΠ) να περιμένω μετάθεση. Καλά ήτανε. Τουλάχιστον οδηγούσα κάτι με αμερικάνικο V8 μέσα, 220 άλογα. Ζύγιζε 11 τόνους, αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες... -
Πολεμική Αεροπορία εδώ!!! Β 2004....Απολύομαιιιιιιι !!!!!
124 ΠΤΕ Τρίπολη, 359 ΜΑΕΔΥ στο ακριτικό Τατόι.....ΒΥΣΜΑΑΑ!!! Όχι δεν είμαι όσο φαίνεται....λόγω ειδικότητας ήρθα και έφαγα και 5 μήνες Αγρίννννιο(με προφορά παρακαλώ....!!!)
Στρ. Σμιας Μηχανικός Ελικοφόρων Α/φων (λόγω σπουδών).....πολύ ψαρωτικό ακούγεται ε....???? -
φίλε Χάρη καλός πολίτης
-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
φίλε Χάρη καλός πολίτηςΑμήν...!!! Ευχαριστώ mad_n
-
Και εγώ είμαι 2004 Β ΕΣΣΟ. 19 και σήμερα για το λελόχαρτο
-
Ο χρήστης SuperBilly16V έγραψε:
Και εγώ είμαι 2004 Β ΕΣΣΟ. 19 και σήμερα για το λελόχαρτοΕ! τότε με το καλό να περάσουν οι 19 μερούλες φίλε SuperBilly16V κ καλός πολίτης
Φιλικά
Νικόλας -
Ο χρήστης SuperBilly16V έγραψε:
Και εγώ είμαι 2004 Β ΕΣΣΟ. 19 και σήμερα για το λελόχαρτοΈλα ρε σειρούλααααα !!!!Απολέλε και τρελελέ !!!!!!
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
...14,5 μηνάκια στον Έβρο (Λαγός Διδυμοτείχου, 564ΜΚΤΠ) να περιμένω μετάθεση. Καλά ήτανε...Αντεξες 14,5 μήνες στον Λαγό??!! Ηρωας! Ημουν 6 μήνες και μου φάνηκαν 6 αιώνες.. Το 'καλά ήτανε' πάντως μόνο ως χιούμορ μπορώ να το διαννοηθώ!
-
...14,5 μηνάκια στον Έβρο (Λαγός Διδυμοτείχου, 564ΜΚΤΠ) να περιμένω μετάθεση. Καλά ήτανε...Αντεξες 14,5 μήνες στον Λαγό??!! Ηρωας! Ημουν 6 μήνες και μου φάνηκαν 6 αιώνες.. Το 'καλά ήτανε' πάντως μόνο ως χιούμορ μπορώ να το διαννοηθώ!
-
-
Που υπηρέτησες και τι σειρά, φαντάρε?