-
Η Aegean αν δεν με απατα η μνημη μου ειχε κανει κατα τις αρχες καλοκαιριου την αυξηση κατα 2 ευρω και την μειωσε τον Οκτωβρη οταν αρχισε η κατρακυλα.... οσο την ειχε αυξησει!!! Τωρα εκανε εξτρα μειωση... λογω ακομα ποιο φτηνων καυσιμων.
Αληθεια... η Ολυμπιακη προσαρμοσε τις τιμες της? Γιατι θυμαμαι και αυτη ειχε κανει αυξηση... αλλα δεν πηρε κατι το αυτι μου τελευταια που προσγειωθηκαν οι τιμες. Any news?
-
Έχουν τα ελληνικά F-16 block 52+ AESA?
-
Όχι.
Νομίζω τα block 60 έχουν, αλλά ίσως να κάνω λάθος. -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Έχουν τα ελληνικά F-16 block 52+ AESA?κατηγορηματικα οχι...
-
To Aviation Week είχε στο τελευταιο του τεύχος ένα άρθρο για την ΠΑ στο οποίο μεταξύ άλλων ανέφερε πως τα F-16 b.52+ που παραγγείλθηκαν το 2005 έχουν AESA. Μου φάνηκε περίεργο γιατί και εγώ απ'όσο ξέρω δεν έχουν (νόμιζω μόνο τα F-16 των UAE έχουν AESA). Μάλλον ήταν λάθος εκ παραδρομής.
-
Λάθος εκ μαλακί@ς και ενυπωσιασμού απο δήθεν ειδικούς του χώρου θα το έλεγα εγώ...
-
Καλά μην τα ισοπεδώσουμε και όλα. Ακριβώς επειδή το θεωρώ (πολύ) σοβαρό έντυπο έκανα την ερώτηση. Αν το είχε γράψει το Στρατός & Άμυνα ή δεν ξέρω τι, δεν θα ρώταγα καν.
-
Άσχετο, αλλά αυτό που γίνεται στην Ελλάδα ειναι απίστευτο. Σε μια αγορά 10 εκατομυρίων έχουμε 10-11 αθλητικές εφημερίδες, καμμια 10ρια περιοδικά αυτοκινήτου, και τουλάχιστον 6-7 περιοδικά 'αμυντικών' θεμάτων
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Άσχετο, αλλά αυτό που γίνεται στην Ελλάδα ειναι απίστευτο. Σε μια αγορά 10 εκατομυρίων έχουμε 10-11 αθλητικές εφημερίδες, καμμια 10ρια περιοδικά αυτοκινήτου, και τουλάχιστον 6-7 περιοδικά 'αμυντικών' θεμάτωνΟντως υπαρχουν αρκετα αμυντικα περιοδικα... περαν της Στρατηγικης αντε κανενος ακομα περιοδικου, υπαρχει το χαος... Εχουν μεγαλες διαφορες στις πωλησεις τους και ειναι να απορεις πως καποια περιοδικα απο αυτα ακομα επιβιωνουν. Μαλλον παιζουν 'διαφορα'....
-
και της ΠΤΗΣΗΣ ...
-
Ποιά Στρατηγική ρε παιδιά ?
Η ομάδα του Χριστογιαννάκη έχει φύγει απ' το 2006 και έχει φτιάξει την 'Ελληνική Άμυνα και Ασφάλεια'.Την Στρατηγική τώρα την κουμαντάρει ο κ.Γκουριώτης, ο γνωστός σύμβουλος που εκπαραθυρώθηκε απ' το ΥΠΕΘΑ με το σκάνδαλο των TOR.
Οσον αφορά την σοβαρότητα των εντύπων αξίζει να αναφερθεί ότι ο Όμιλος (διά μέσου του defencenet) υποστήριζε πέρυσι για τις πυργκαγιές ότι η χώρα δέχεται επίθεση (δεχόταν αλλά απ' την βλακεία αυτών που την κυβερνούσαν) ...
Επίσης είναι ευκόλως διακρινόμενη η προώθηση που κάνει στα ρωσικά οπλικά συστήματα (βλ.τις δουλειές του αφεντικού...) ακόμα και για τον αδαή.
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Ποιά Στρατηγική ρε παιδιά ?
Η ομάδα του Χριστογιαννάκη έχει φύγει απ' το 2006 και έχει φτιάξει την 'Ελληνική Άμυνα και Ασφάλεια'.Την Στρατηγική τώρα την κουμαντάρει ο κ.Γκουριώτης, ο γνωστός σύμβουλος που εκπαραθυρώθηκε απ' το ΥΠΕΘΑ με το σκάνδαλο των TOR.
Οσον αφορά την σοβαρότητα των εντύπων αξίζει να αναφερθεί ότι ο Όμιλος (διά μέσου του defencenet) υποστήριζε πέρυσι για τις πυργκαγιές ότι η χώρα δέχεται επίθεση (δεχόταν αλλά απ' την βλακεία αυτών που την κυβερνούσαν) ...
Επίσης είναι ευκόλως διακρινόμενη η προώθηση που κάνει στα ρωσικά οπλικά συστήματα (βλ.τις δουλειές του αφεντικού...) ακόμα και για τον αδαή.
Ναι οκ... αλλα τι σημασια εχει ποιος την κουμανταρει? Οι πωλησεις της ιδιες και περισσοτερες ειναι...
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
και της ΠΤΗΣΗΣ ...η ΠΤΗΣΗ βγαινει ακόμα?
Το ποιο 'κλασμενο' περιοδικο ειναι... Αδιαφορια ακομα και απο τους ιδιους τους ιδιοκτητες της... σαν να κανουν αγγαρεια ειναι ποια... Ουτε ενα DVD με το ποσα αεροπλανα εχει πεταξει ο 'pilot' δεν μας βαλανε
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Ναι οκ... αλλα τι σημασια εχει ποιος την κουμανταρει? Οι πωλησεις της ιδιες και περισσοτερες ειναι...
Ποιές 'ιδέες' της ?
Σου ανέφερα ότι αυτοί που την έχουν τώρα δεν διακρίνονται για την σοβαρότητά τους και παίζουν παιχνίδια ...και της ΠΤΗΣΗΣ ...
η ΠΤΗΣΗ βγαινει ακόμα?
Το ποιο 'κλασμενο' περιοδικο ειναι... Αδιαφορια ακομα και απο τους ιδιους τους ιδιοκτητες της... σαν να κανουν αγγαρεια ειναι ποια... Ουτε ενα DVD με το ποσα αεροπλανα εχει πεταξει ο 'pilot' δεν μας βαλανε
Απ' την Πτήση ξεκινήσαμε όλοι (αναγνώστες και δημοσιογράφοι), αλλά έπεσε σε μια περίοδο παρακμής.
Και δεν συμφωνώ ότι τα DVD είναι κριτήριο σοβαρότητας ενός περιοδικού (μάλλον το αντίθετο).
Τουλάχιστον εγώ δεν παίρνω περιοδικό με βάση αυτό το κριτήριο. -
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Και δεν συμφωνώ ότι τα DVD είναι κριτήριο σοβαρότητας ενός περιοδικού (μάλλον το αντίθετο).
Τουλάχιστον εγώ δεν παίρνω περιοδικό με βάση αυτό το κριτήριο.Αμα εβλεπες ποτε DVD απο 'pilot' πιστεψε με θα το επερνες μονο για το DVD
-
**Northrop Grumman unveils first X-47B **
Northrop Grumman yesterday 'unveiled' the first of two X-47Bs being produced for the US Navy's unmanned combat air system-demonstration (UCAS-D) programme.
The X-47B remains the US military's principle vanguard for a potential new age of stealthy, autonomous combat aircraft. The UCAS-D programme aims to prove the viability of operating such vehicles from aircraft carrier decks.
'Unveiling the first X-47B UCAS aircraft signals a sea change in military aviation, made possible through the navy's vision and leadership,' said Scott Winship, Northrop VP and navy UCAS programme manager.
The UCAS-D appears to have survived a budget crisis in June, and the USN has recently expanded the programme to include an autonomous aerial refueling demonstration.
http://www.flightglobal.com/articles/20 ... x-47b.html -
Boeing 737 της Continental Airlines πριν λιγες ωρες εφαγε χωμα. Εκανε πως απογειωνεται... ξαναεσκασε κατω, εκτος διαδρομου... συρθηκε και επιασε φωτια.
Δεκαδες τραυματιες.... ευτυχως μονο τραυματιες! Lucky escape...
http://www.usatoday.com/travel/flights/ ... htm?csp=34
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Άσχετο, αλλά αυτό που γίνεται στην Ελλάδα ειναι απίστευτο. Σε μια αγορά 10 εκατομυρίων έχουμε 10-11 αθλητικές εφημερίδες, καμμια 10ρια περιοδικά αυτοκινήτου, και τουλάχιστον 6-7 περιοδικά 'αμυντικών' θεμάτωνΣωστό, αλλα αυτό συμβαίνει σε πλείστους κλάδους της Ελληνικής πραγματικότητας...
-
Παιδια ξερει κανενας σας να μου πει κανενα site για να βρω πληροφοριες για την ασκηση Red Flag??
-
http://en.wikipedia.org/wiki/Red_Flag_(USAF), αλλά μάλλον θα το έχεις δει αυτό.
ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ