-
Ασε ρε τον καργιολη ειχε φερει ενα καλοκαιρι μια εδω...μου εφυγε το σαγονι...και το παιδι δεν ηταν τπτ σπουδαιο εξωτερικα, φαντασου να πηγαινα εγω στην Τσεχια που ειμαι και κουκλος, φτου μου να μην με ματιασω
-
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
... μου είπε πως μαγειρέω πάρα πολύ καλά... (εκτός και από άλλα πράγματα... ). Μήπως είναι κακό αυτό?Γιατρέ μου αν δεν έκανες καλά τα άλλα θα σου λεγα αν θαείχε την ίδια εντύπωση για την μαγειρική σου...
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
... μου είπε πως μαγειρέω πάρα πολύ καλά... (εκτός και από άλλα πράγματα... ). Μήπως είναι κακό αυτό?
Γιατρέ μου αν δεν έκανες καλά τα άλλα θα σου λεγα αν θαείχε την ίδια εντύπωση για την μαγειρική σου...
αχαχαχαχααχ
:lo
Μου είπε ότι μαγειρεύω πιο καλά και από αυτή...
Εγώ μαγειρεύω, αυτή τα πιάτα...
Ελπίζω να μη με βάζει να σφουγγαρίζω... -
σιγά σιγά, μη βιάζεσαι.
-
μπα,δεν το επιδιώκω...
-
Είπαν στον τρελό να χέσει και αυτός ξεκωλιάστηκε.
Δώσε Πετροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!
-
τσεκάρετε το forum
-
Αγοράζετε ένα κοτόπουλο 1200 γρ. και ένα μπουκάλι Ουίσκι Προβλέψτε , αλάτι, πιπέρι ,ελαιόλαδο, και μπέικον σε λωρίδες Για καλό και για κακό βεβαιωθείτε οτι έχετε και ένα βάζο μαγιονέζα Τυλίξτε το κοτόπουλο με τις λωρίδες, αλατοπιπερώστε, και ρίξτε μία υποψία ελαιόλαδου Προθερμάνετε τον φούρνο σε μεσαία θερμοκρασία, (220 βαθμοί ή θερμοστάτης στο 5 ) για 10 λεπτά Σερβιριστείτε ένα ποτήρι Ουίσκι και πιείτε το Βάλτε το κοτόπουλο στον φούρνο αφού πρώτα το τοποθετήσετε σε κατάλληλο σκεύος Βάλτε και πιείτε ακόμα ένα ποτήρι Ουίσκι Επαναλάβατε αυτό το βήμα άλλες δυο φορές Μετά από ένα τέπαρτο φουρνίστε το άνοιγμα για να επιγλέψετε το κλείσιμο του ψοτόπουλου Λιάστε ξανά το ουικάλι του Μπίσκη και καπιατήτε μια καλή λουγία Μετά από ένα κετα.. όχι πέταρτο της ώρας, αργότερα τέλος πάτνων .....
κλιτρίστε μέχρι τον μπούρνο
ανοίφτε την χόρτα, ξεγυρνίστε, απαναδονήστε βάλτε τέλος πάντων το φωτόπουλο απ την άλλη καφήστε σε μια λωκο καλέκρα και καβετάστε κανα'δυό φατήρια Κίσκη αμόκα.
Νυστε, λύστε ψήστε το κουφόλουπο για μισή φώρα ακόμα .
3 λοτήρια αρφότερα ....
Ζαμέψτε το γατόπουλο από χάμω, ( έπεσε το μακαλισμένο) , καφαρίστε το, και γάλτε το σε μιάτο Φτάτε τα κούτρα σας από το νέσιμο στο κάτωμα απ τα γάδια που μυθικαν στα κλαπάκια της μουζινας μην αποχειραθητε να κησωθειτε, μια φαρά είμαστε εδώ μάτω απομελειώστε το δουκάλι του Ρίσκι.
αργόμπερα σαρθήτε ως το κρεμάτι και κοιθωμητε ως το χρωι Την επόμενη μέρα , πάρτε ένα αλκα σελτζερ Πηγαίνετε να φάτε κρύο κοτόπουλο με μαγιονέζα και καθαρίστε το μπουρδέλο που δημιουργήσατε στην κουζίνα...Tην άλλη βδομάδα θα δοκιμάσουμε την Κρητική συνταγή : Κατσικάκι με τσικουδιά !!!
-
-
Και για επιδορπιο
Κείκ με ουίσκυ!!
Υλικά
* 1 φλυτζάνι αλεύρι * 1 ένα κουταλάκι μαγειρική σόδα * 1 φλυτζάνι ζάχαρη * 1 κουταλάκι αλάτι * 1 φλυτζάνι βούτυρο * χυμός λεμονιού * 4 μεγάλα αυγά * καρύδια * 1 μπουκάλι Johnnie Walker * 2 φλυτζάνια αποξηραμένα φρούτα
Ετοιμασία
- Δοκιμάστε το Johnnie Walker για να ελέγξετε την ποιότητα.
- Πάρτε μια μεγάλη γαβάθα και δοκιμάστε το ουίσκυ ξανά. Για να βεβαιωθείτε για την ποιότητα, γεμίστε ένα φλυτζάνι και πιείτε.
- Επαναλάβετε.
- Βάλτε το αλεύρι και το βούτυρο στο μίξερ και χτυπήστε τα μέχρι να γίνει μια μαλακή μπάλα. Προσθέστε ένα κουταλάκι σόδα. Ξαναχτυπήστε το.
- Βεβαιωθείτε ότι το ουίσκυ είναι ακόμα εντάξει. Δοκιμάστε άλλο ένα φλυτζάνι.
- Σβήστε το μίξα. Σπάστε δυό αυτιά και προσθέστε τα στο μπώλ. Ρίξτε και το φλυτζάνι με τα αποξηραμένα φρούτα. Μιξάρετε το χτυπητό. Αν τα αποφρηραμένα ξούτα κολήσουν στο μαραφέτι του μίξερ ξύστε τα με ένα τσακαβίδι.
- Δοκιμάστε το ουίσκυ για να ελέγξετε τη γεύση του.
- Μετά, κοθκινήθτε δύο φλυτζάνια αλάτι. Η κάτι τέτοιο. Ποιόθ ενδιαφέρεται.
- Ελέγξτε το ουίκι. Τώρα στρίψτε το λεμόνι και στραγκίστε τα καρύδια σας.
- Προσθέστε ένα τραπέζι.
- Προσθέστε και ένα κουταλάκι ζάχαρη ή κάτι άλλο. Ο,τι βρήτε τέλοθ πάντων. Λαδώθτε το φούρνο και κατουρήθτε στο πθυγείο.
- Ανάπθτε το κέικ θτουθ 350 βαθμούθ. Μη κθεχάθετε να χτυπήθετε το μίκθερ.
- Πετάκθτε το μπωλ μέθα απο το παράθυρο. Ελέγκθτε το ουίκι κθανά και πηγαίνετε θτο κρεββάτι.
-
-
-
H χτεσινή μου δημιουργία:
Σνιτσελ με πουρέ και λαχανικά
και το επιδόρπιο
Αχλάδι με λιωμένη σοκολάτα σε μπεν μαρι
Το αχλάδι ήταν καταπληκτικόΓΙατρέ, στην έφαγα την τουρκάλα
-
Ωραία μπυρίτσα
-
Κι αυτή ανήκει στις χτεσινές μου δημιουργίες
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Κι αυτή ανήκει στις χτεσινές μου δημιουργίεςΓιατι μονο ενα σερβιτσιο ????????
-
Περιορισμένης παραγωγής
-
H παραγωγη παστουρμα, που μου εμαθε ο παππους μου και κανουμε καθε 3μηνο περιπου, σε κανενα 20ημερο θα ειναι ετοιμη!
Υπαρχουν κα φωτο! -
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
H παραγωγη παστουρμα, που μου εμαθε ο παππους μου και κανουμε καθε 3μηνο περιπου, σε κανενα 20ημερο θα ειναι ετοιμη!
Υπαρχουν κα φωτο!Θα περιμενουμε Δεν θελουμε φωτο
Συνταγές και Φαγάδικα (τέως «Τα καύσιμα του οδηγού»)