-
Κακουργε!!!
Τουλαχιστον χορτασαν τα ματακια μου.
Ξερετε τι μου εχει λειψει?
Πιτσα με τυρι Φιλαδελφια στο πισω μερος..Και κατι ακομα..
Σνιτσελακι με πατατες τηγανιτες και ντοματοσαλατα με τη φετα να πλατσουριζει στο λαδι. -
δικός μου είσαι εσύ.
ίδια γούστα έχουμε με την διαφορά το σνιτσελάκι το τρώω στην κοτόπουλο version.
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Κακουργε!!!Τουλαχιστον χορτασαν τα ματακια μου.
Σνιτσελακι με πατατες τηγανιτες και ντοματοσαλατα με τη φετα να πλατσουριζει στο λαδι.Δε χρειαζεται να στερεισαι τιποτα.
Μολις περιεγραψες ενα ωραιοτατο cheat meal.. την προηγουμενη βδομαδα εφαγα 1 πιτσα (μεγαλη) + μισο ταψι σοκολατοπιτα σε ενα γευμα. -
συνταγές για υγιεινή μπάρα ενέργειας?
τι τρώτε πριν την προπόνηση?
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Κακουργε!!!
Τουλαχιστον χορτασαν τα ματακια μου.
Σνιτσελακι με πατατες τηγανιτες και ντοματοσαλατα με τη φετα να πλατσουριζει στο λαδι.Δε χρειαζεται να στερεισαι τιποτα.
Μολις περιεγραψες ενα ωραιοτατο cheat meal.. την προηγουμενη βδομαδα εφαγα 1 πιτσα (μεγαλη) + μισο ταψι σοκολατοπιτα σε ενα γευμα.cheat meal....και πόσο σε επιβάρυνε αυτό στην ζυγαριά;
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
συνταγές για υγιεινή μπάρα ενέργειας?τι τρώτε πριν την προπόνηση?
μέλι, κανέλα, βρώμη, με νερό στον μικροκυμμάτων
μπανάνα με whey
μήλο-μέλι-κανέλα
αμύγδαλαΛογικά μπορείς να τα κάνεις και μπάρα όλα τα παραπάνω ανα αναμίξεις την βρώμη με τα υπόλοιπα υλικά, την πλάσεις και την βάλεις με λαδόκολα στον φούρνο για 10-15.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
cheat meal....και πόσο σε επιβάρυνε αυτό στην ζυγαριά;
Καθολου!
Αν τρως σωστα στο 85-90% των περιπτωσεων, 1-2 cheat meals την εβδομαδα δεν πειραζουν.συνταγές για υγιεινή μπάρα ενέργειας?
τι τρώτε πριν την προπόνηση?
Πριν την προπονηση (15-30 λεπτα πριν λεμε τωρα) συνηθως τρωω μονο 1-2 μηλα ή 1 μπανανα + καμια πατατα ψητη (υψηλο γλυκαιμικο δεικτη) + 1 scoop πρωτεινη (~30γρ). Αν βιαζομαι μονο 1 μηλο και τπτ αλλο.
Δε χρειαζεται και τιποτα φοβερο εκτος και αν πας να τρεξεις μαραθωνιο πχ.Energy bars ειχα φτιαξει καποια στιγμη (με ξηρους καρπους, φυστικοβουτυρο, σοκολατα κλπ, τα ειχα ποσταρει καπου - μαλλον στα περι γυμναστηριων) αλλα πραγματικα δε χρειαζονται για εναν μεσο ασκουμενο (αν τρεχεις τριαθλο αλλαζει το πραγμα).
-
Aν κάνετε ποδήλατο πάρτε 1-2 μπανάνες μαζί σας και παστελάκι. Κάνω 2-3 φορές την εβδομάδα πάνω από 50 χλμ συνήθως 70 και όταν νιώθω ξελιγωμάρα τρώω ένα από δαύτα και έρχομαι στα ίσα μου. Οι άλλες ποδηλάτες με συμβούλεψαν. Και όντως λειτουργεί.
-
η συνταγη του πορτοκαλολικερ ζηταει βοτκα/κονιακ.
εγω που 'χω γραπα θα πεσω εξω; -
Τί είναι η γράπα;
-
http://en.wikipedia.org/wiki/Grappa
μπορεί να του δώσει ένα άρωμα που να μη θες. Από την άλλη, μπορεί και να θες. Εγώ δεν θα το προτιμούσα.
-
Εγω τα κουμκουατ με βοτκα τα εκανα που ειναι ουδετερη, η γκραπα δινει αλλη γευση προς τσιπουρο
-
-
ψψψψψ
-
Καινούργια συνταγή για όσους κάνουν 'δίαιτα'
Σαλάτα!!! (?????????)
Μισό μαρούλι ψιλοκομμένο
2-3 μέτρια καρότα στο 'διαβολάκι'
μισό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 ντομάτες ψιλοκομμένες χωρίς το 'δέρμα' τους
3 πατάτες βραστές
3 αυγά βραστά
λαδάκι
λεμονάκι
αλατάκι
και τέλος...
τυρί τριμμένο.Ξέχασα να πω ότι είμαι κάπου 120 κιλά
-
Τη μαγιονέζα ξέχασες αλλα μάλλον δεν είχε το ψυγείο.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Τη μαγιονέζα ξέχασες αλλα μάλλον δεν είχε το ψυγείο.Όντως δεν είχε, αλλά αν είχε απλά δεν θα έβαζα τις ντομάτες.
-
Μια χαρά πάει και με τις ντομάτες. (βλ. club sandwitch πχ.)
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Μια χαρά πάει και με τις ντομάτες. (βλ. club sandwitch πχ.)Ναι βρε συ το ξέρω απλά δεν ήθελα να κάνω τη σαλάτα πολύ 'βαριά' και να βάλω μαγιονέζα και ... ντομάτες!!!
-
Πώς μπορώ να επαναφέρω μέλι που έχει πάει στα κρύα και έχει χάσει τη ρευστότητα και το χρώμα του;
Συνταγές και Φαγάδικα (τέως «Τα καύσιμα του οδηγού»)