-
Παστουρμά+αυγό+ντομάτα.-
-
jmarr πολύ φασαρία για ένα τοστ, ειδικά αν είναι στο 'πόδι'. Γιατί όμως στο γκριλ και όχι στην τοστιέρα;
-
Βατράχια και αλιγάτορα;;;; Καλό...
Από τις ενδιαφέρουσες προτάσεις ( εκτός από τον αλιγάτορα ) ξεχώρισα το αυγό και την πιπεριά. Αν και με τα αυγά δεν τα πάω καλά. Οπότε μου μένει μόνο η πιπεριά...
Τυρί με πιπεριά; Περίεργο θα είναι...
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Το πρώτο και καλύτερο που μπορείς να κάνεις για να γίνει πιο νοστιμο το τόστ σου είναι να μην χρησιμοποιείς την καρκινιά που λέγεται ψωμί για τόστ (το βιομηχανικό το τετράγωνο). Μαυρα, πολύσπορα με προζύμια κλπ συστήνονται.Δευτερο βήμα -που δεν εχει να κάνει με την γευση- είναι να το ψήνεις στο γκριλ στο φούρνο.
Απο εκεί και πέρα μπορείς να χρησιμοποιήσεις διαφορετικά τυριά. (πολλά μαζί) Υλικά οπως ντομάτα αβοκάντο βασιλικός αλλα μυρωδικά κλπ να δώσουν το κάτι παραπάνω. + αυτά που γράψανε παραπάνω.
Βασικά αγοράζω ψωμί τοστ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ (πολύσπορο και σταρένιο με προζύμι). Αλλά και αυτό βιομηχανκό θεωρείται.
Γκριλ φούρνος; Εννοείς με αέρα ή με αντιστάσεις;
Πήρα σήμερα ένα τυρί ΤΣΕΝΤΑΡ. Μοιάζει με αυτό που βάζουν στα μπέργκερς. Είμαι περίεργος να δω αν τρώγεται αυτό το πράγμα... Λέω να το συνδυάσω με ένταμ από περιέργεια.Ερώτηση! Αυτές οι πίκλες ρε παιδιά που βάζουν στα μπέργκερς στα GOODIES και είναι νοστιμότατες δεν τις πουλάνε στο εμπόριο;;;;;
-
αγγουράκι τουρσί ψιλοκομμένο ;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
αγγουράκι τουρσί ψιλοκομμένο ;Ναι, με μαγιονέζα και ελάχιστη μουστάρδα.
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Πήρα σήμερα ένα τυρί ΤΣΕΝΤΑΡ. Μοιάζει με αυτό που βάζουν στα μπέργκερς. Είμαι περίεργος να δω αν τρώγεται αυτό το πράγμα...
Οταν αγοράζεις μπέργκερ το βγάζεις;
-
Ευχαριστώ!...
-
Ωραία εναλλακτική είναι τόνος κονσέρβα ανακατεμένο με μαγιονέζα, βάζεις το υλικό σε μία μπακέτα και βάζεις και ντοματούλα. Είναι πεντανόστιμο.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Πήρα σήμερα ένα τυρί ΤΣΕΝΤΑΡ. Μοιάζει με αυτό που βάζουν στα μπέργκερς. Είμαι περίεργος να δω αν τρώγεται αυτό το πράγμα...
Οταν αγοράζεις μπέργκερ το βγάζεις;
Τα μπέργκερ τα παραγγέλνω χωρίς τυρί...
-
Το τοστ για μένα πάντα σκουπιδοφαγητό ήταν ...
Με μια φέτα κασέρι και γαλοπούλα για δίαιτα και στις υπόλοιπες περιπτώσεις ... αηδίες! Το ίδιο ανθυγιεινό με ένα κομμάτι πίτσας ή πίτας που είναι και γευστικότερα.
Κάποτε πάντως έτρωγα τακτικά τοστ με τυρί φέτα και κέτσαπ!Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ωραία εναλλακτική είναι τόνος κονσέρβα ανακατεμένο με μαγιονέζα, βάζεις το υλικό σε μία μπακέτα και βάζεις και ντοματούλα. Είναι πεντανόστιμο.Αυτή η συνταγή είναι από τις αγαπημένες μου.
Αντί για μαγιονέζα βάζω κάπαρη και ελιές καλαμών ψιλοκομμένες. Το τόνο τον ανακατεύω καλά με κρεμμύδι ψιλοκομμένο με λάδι και ξύδι...
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Το τοστ για μένα πάντα **σκουπιδοφαγητό **ήταν ...
Με μια φέτα κασέρι και γαλοπούλα για δίαιτα και στις υπόλοιπες περιπτώσεις ... αηδίες! Το ίδιο ανθυγιεινό με ένα κομμάτι πίτσας ή πίτας που είναι και γευστικότερα.
Κάποτε πάντως έτρωγα τακτικά τοστ με τυρί φέτα και κέτσαπ!Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
Συμφωνώ. Για αυτό το λόγο προσπαθώ να το κάνω κάπως υγιεινό. Με τα αλλαντικά δεν τα πάω καθόλου καλά.
Μάλλον θα το γυρίσω σε φέτες ψωμί πολύσπορο ή σταρένιο με προζύμι με φετούλα ή άσπρο τυρί, λαδάκι, ρίγανη, ελιές και φούρνο... Πετά από πάνω και ρίγανη και όλα Ok...
-
Επίσης μπορείς να κάνεις και κανένα κροκ μαντμαζελ :
Σκληρό τριμμένο τυρί, γιαουρτάκι, λίγο κρασάκι, ξύσμα λεμονιού, αλάτι, πιπέρι, μαϊντανό (εγώ βάζω και σχοινόπρασσο) πάνω στο ψωμάκι και στο γκρίλ + αέρα για 2 λεπτά !
Πιο εύκολο από τοστ και μόνο σκουπιδόφαγο δεν το λες! -
Πειναω
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Επίσης μπορείς να κάνεις και κανένα κροκ μαντμαζελ :Σκληρό τριμμένο τυρί, γιαουρτάκι, λίγο κρασάκι, ξύσμα λεμονιού, αλάτι, πιπέρι, μαϊντανό (εγώ βάζω και σχοινόπρασσο) πάνω στο ψωμάκι και στο γκρίλ + αέρα για 2 λεπτά !
Πιο εύκολο από τοστ και μόνο σκουπιδόφαγο δεν το λες!ούτε κροκ μαντάμ το λες βέβαια κάτι σε κροκ ζετεμπλαστέρ
-
Κροκ μαντμαζέλ έγραψα ρεϊ .... όχι μαντάμ !
-
υπάρχει αυτό το πράγμα;
--->κροκ ζτεμπλαστέρ
-
Ε φαγώθηκες !!!! Πες το όπως θες, είναι γαμάτο πάντως
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Πειναωονειρέψου σαν κ εμένα
Συνταγές και Φαγάδικα (τέως «Τα καύσιμα του οδηγού»)