-
βάζεις το δοχείο σε ζεστό νερό.
-
Μπέν-μαρί ή στον φούρνο στους 50 βαθμους για να έχεις έλεγχο θερμοκρασίας
-
Μια και υπάρχουν φράουλες, μαρμελάδα με πιπέρι και βαλσάμικο σκίζει.
-
+1
Αυτή εκανα χθες: http://www.yumyum.gr/apps/gr/spag/marme ... eriou.html με μαύρη ζάχαρη (σε μισή ποσότητα) αντί λευκής.Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Pax burgers VS Brothers in Law: 1-0
Ξεκάθαρη νίκη σε ποιότητα burger, τιμές και ποιότητα ψιψιψωνίων. Για την ακριβεια τα onion rings τους είναι must και η τηγανητή πατάτα τους πολύ καλή.
Οι κουμπάροι κερδίζουν σε ποικιλία burger, αν και κάποια δε νομίζω να τα δοκίμαζα ποτέ, και ίσως σε ποσότητα. Στην πράξη δεν έφυγα σκασμένος η τηγανητή πατάτα τπτ το ιδιαίτερο και μεγάλο φάουλ τα φούλ ιντάστριαλ onion rings. Αν το παίζεις λίγο γκουρμέ πρέπει να είναι και γκουρμέ παντού. -
+1 Για το Pax..Θα ηθελα λιγη ποσοτητα παραπανω σε ολα (burgers,πατατες,ορεκτικα) στην ιδια τιμη,αλλα γευστικα ειναι απο τα καλυτερα που εχω δοκιμασει και εν τελει αρκετα τιμιοτερο των Brothers in law και οριακα φθηνοτερο..Στα μειον του Pax για μενα ειναι ο χωρος μεσα που δε λεει και πολλα,αλλα εξω τη μερα εχει ωραιο φως και σχετικο αερακι συνηθως οποτε σωζεται η κατασταση
Το προτεινω κ εγω,μαλλον η καλυτερη και σιγουρα η πιο VFM επιλογη για μπεργκερ στη Θεσ/νικη -
Στην Αθηνα πιο μπεργκεραδικο προτιματε?
Υπαρχει κανενα με πραγματικα καλο κρεας (να τρωει μονο χορταρακι )? -
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Υπαρχει κανενα με πραγματικα καλο κρεας (να τρωει μονο χορταρακι )?Πλάκα κανεις
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Υπαρχει κανενα με πραγματικα καλο κρεας (να τρωει μονο χορταρακι )?Αυτό που φτιάχνεις σπίτι σου με ότι θες εσύ και με υλικά που παίρνεις εσύ.
-
^ το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι να βρείς σωστά ψωμάκια.
-
Καλα εννοειται οτι σπιτι φτιαχνεις τα καλυτερα!
-
Κατι σαν αυτο πχ
*The Burger Company, Xαρ. Τρικούπη 144, Ν Ερυθραία, 2108000670 Καθαρό κρέας χωρίς ορμόνες και αναβολικά, από αμερικάνικο black angus μοσχαράκι ελευθέρας βοσκής, που η νοστιμιά του δεν περιγράφεται με λέξεις! Εξαιρετικό το bacon μέσα σε ψωμάκι μπριός, με μαγιονέζα, τσένταρ, αληθινό εγγλέζικο, τραγανό μπέικον και μαρμελάδα από κόκκινο κρεμμύδι. Υπέροχο και το blue cheese με μαγιονέζα, λόλα, κρεμμύδι, μπλε τυρί και τσάτνεϋ σύκου. Πηγή: www.lifo.gr
^ Δεν εχω παει στο συγκεκριμενο
-
Καλα ,μεταφερατε την ταχυφαγια στην κουζινα σας;
-
Τα μακαρόνια με κέτσαπ που σε τάιζε η μάνα σου ή τα αυγά τηγανιτά ήταν slow food ας πούμε
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Τα μακαρόνια με κέτσαπ που σε τάιζε η μάνα σου ή τα αυγά τηγανιτά ήταν slow food ας πούμεΒρε παπαρα που επιασες και την μανα μου στο στομα σου,οταν εφτιαχνε μπιφτεκια τα εψηνε με πατατες στον φουρνο και διπλα μια σαλατα στο τραπεζι γιατι ειμασταν οικογενεια.
Πηγαινε φαε τωρα κανα μπεργκερ χωρις αναβολικα και ορμονες και τα λεμε,λιανοπαιδο. -
Τι να απαντήσεις τώρα....
-
εγώ δηλαδή ιταλάκια που βάζω τα μπιφτέκια του πατέρα μου (στα κάρβουνα) μέσα σε ψωμάκι με πράσινη σαλάτα και λίγο τυρί τρώω junk food? αν έβαζα το ψωμάκι δίπλα στο πιάτο θα έτρωγα σωστά?
-
Ο χρήστης EliasT έγραψε:
Τα μακαρόνια με κέτσαπ που σε τάιζε η μάνα σου ή τα αυγά τηγανιτά ήταν slow food ας πούμε
Βρε** παπαρα που επιασες και την μανα μου στο στομα σου,οταν εφτιαχνε μπιφτεκια τα εψηνε με πατατες στον φουρνο και διπλα μια σαλατα στο τραπεζι γιατι ειμασταν οικογενεια**.
Πηγαινε φαε τωρα κανα μπεργκερ χωρις αναβολικα και ορμονες και τα λεμε,λιανοπαιδο.Έτσι σ' εμάθε να μιλάς η οικογένειά σου. Ντροπή ρε φίλε.
-
ντον'τ φιντ δε μπορινγκ τρολλ ρε.
-
Για σωστό fast food burger, φάτε Hot Hut.
Συνταγές και Φαγάδικα (τέως «Τα καύσιμα του οδηγού»)