-
Καπου εχω δει οτι τα συμπληρωματα και οι βιταμινες σε χαπια κλπ, δεν ειναι και τοσο αμεσα απορροφησιμα οσο θελουν να διαφημιζουν, και στο τελος απλα παράγεις ακριβά ούρα.
-
Το ξαναγράφω ... θέλει ψάξιμο. Για κάθε βιταμίνη πχ υπάρχουν από 2-3 μέχρι 10άδες μορφές της, κάθε μια εκ των οποίων εχει και διαφορετικό βαθμό αποροφητικότητας από τον οργανισμό. Για τα μέταλλα ισχύει το ίδιο. Συνήθως οι 'καλές' μορφές είναι και οι ακριβές ... ότι πληρώνεις παίρνεις δηλαδή. Παράδειγμα χαρακτηριστικό .. το μαγνήσιο. Δες αυτό της Solgar πχ και δες και ένα μιας άλλης φτηνής μάρκας. Το πρώτο μπορεί να έχει κάποιο Magnesium Amino Acid Chelate (και ακόμα και αυτά είναι πολλά διαφορετικά) με μεγαλη αποροφητικότητα, το δεύτερο μπορεί να έχει, σε μεγάλο ποσοστό, Magnesium Oxide το οποίο είναι και το λιγότερο αποροφήσιμο ...
-
Ξέχασα να χαμηλώσω το κοτόπουλο που έβραζα με νερό στο τηγάνι και άρπαξε και έκανε γερή κρούστα καμμένου. Πώς φεύγει; Το έχω βάλει τώρα με ζεστό νερό και μαγειρική σόδα. Ευτυχώς σώθηκε μεγάλο μέρος του κοτόπουλου
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Ξέχασα να χαμηλώσω το κοτόπουλο που έβραζα με νερό στο τηγάνι και άρπαξε και έκανε γερή κρούστα καμμένου. Πώς φεύγει; Το έχω βάλει τώρα με ζεστό νερό και μαγειρική σόδα. Ευτυχώς σώθηκε μεγάλο μέρος του κοτόπουλουφευγει κανονικα στα σκουπιδια. Παρε delivery. Ημαρτον!
-
-
αφου δεν το χεις λεμε...
-
#@$:΅#!:@
ΜΙΑ φορά ξεχάστηκα ο άνθρωπας δε θα με βγάλεις και σκάρτο Είμαι πολύ καλός σεφ να 'ούμε και αν φας απ'τα χεράκια μου θα με λατρέψεις
-
Το έσωσα
-
Το έσωσαCPR ?
-
Τρίβεις με γυαλόχαρτο 800άρι.
-
Το περνάς και με μια ψιλή αλοιφή κι είσαι έτοιμος.
-
Ξέχασα να χαμηλώσω το κοτόπουλο που έβραζα με νερό στο τηγάνι και άρπαξε και έκανε γερή κρούστα καμμένου. Πώς φεύγει; Το έχω βάλει τώρα με ζεστό νερό και μαγειρική σόδα. Ευτυχώς σώθηκε μεγάλο μέρος του κοτόπουλουΚοτόπουλο -βραστό -τηγάνι;
-
νερο+ξυδι+στο ματι για βρασιμο=μολις παρει βραση
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Τρίβεις με γυαλόχαρτο 800άρι.Μόνο εσύ με καταλαβαίνεις
Κοτόπουλο -βραστό -τηγάνι;
Ναι, μόνο νερό χωρίς ίχνος λαδιού. Το βράζεις σε νερό για κανά 20' και το σβήνεις με λεμόνι και γίνεται Απλώς πρέπει να το προσέχεις
500 φορές το 'χω φτιάξει ε σήμερα δεν ήθελε -
Τρίβεις με γυαλόχαρτο 800άρι.
Μόνο εσύ με καταλαβαίνεις
Κοτόπουλο -βραστό -τηγάνι;
Ναι, μόνο νερό χωρίς ίχνος λαδιού. Το βράζεις σε νερό για κανά 20' και το σβήνεις με λεμόνι και γίνεται Απλώς πρέπει να το προσέχεις
500 φορές το 'χω φτιάξει ε σήμερα δεν ήθελεΣε τηγάνι;
-
-
Βασίλη ναι. Είναι τέτοιου τύπου
-
:lol:Βασίλη ναι. Είναι τέτοιου τύπου
Τι να σου πω;Εμείς έχουμε κάτι καινουργια ,νομίζω τις λένε κατσαρόλες
-
Αμα στην κατσαρόλα δηλ. βάλεις λίγο λάδι κάτω ΔΕΝ γίνεται τηγάνι.
Κοψτο με κανα μαχαίρι αυτό που επιασε και φάε το υπόλοιπο.
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
@kovathe
Aπο οτι εχω καταλαβει κανεις γυμναστική, καρατε, βαρατε, τρεχεις, εισαι στους Seals στη διαβολοβδομαδα ή κατι τετοιο τελος παντων για αυτο εχεις τετοιες αναγκες διατροφης???Μια ερωτηση εκανα, γιατι εχεις γραψει για μπαρες δημητριακων, πολλα αυγα κλπ
Αμα ζαλιζεσαι αστο ομως, γραψε λαθος.5-6 αυγουλάκια τη μέρα βαράω και εγώ στο πρωινό μου
Συνταγές και Φαγάδικα (τέως «Τα καύσιμα του οδηγού»)