-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Άστα να πάνε.... μόνο μαγκιά και κωλοφινιστρίνι είναι η Alfa Romeo σήμερα...
Είναι να παίρνει κανείς ανάποδες όταν η Alfa βάζει μη απενεργοποιήσιμο VDC σε αυτοκίνητα που δεν το χρειάζονται (η GT πάντως δεν έχει τελικά το ικανότερο πλαίσιο της κατηγορίας... ). Έλεος πια με τις κότες που θέλουν ESP και VDC!
Μα ποιος ο λόγος να σχεδιάσουν και να ρίξoυν στην αγορά το καλύτερο πλαίσιο της κατηγορίας τη στιγμή που αν το έκαναν κανείς δε επρόκειτο να το αντιληφθεί και ως εκ τούτου να το εκτιμήσει...;
Πες μου εσύ πως γίνεται να φτάσεις το πλαίσιο στα όριά του τη στιγμή που δε σε αφήνουν να το κάνεις τα μη απενεργοποιήσιμα κλοηλεκτρονικά... Μήπως τελικά τα τελευταία είναι μια εύκολη, φθηνή και -κακά τα ψέματα- ασφαλής λύση ώστε το αμάξι να φαντάζει supercar στον αδαή;
Και κανείς δε θέλει ESP και VDC. Και μιλάω για τη συντριπτική πλειοψηφία των.....'Αλφίστι' του 2000.... Μούρη θέλουν και γυαλισμένους κλους. Και για να καταλάβεις πόσοι είναι αυτοί που παίρνουν ανάποδες με τέτοια θέματα απλά πάρε 10 'Αλφίστι', ρώτα τους ποιος είναι ο Orazio Satta, ο Vittorio Jano και ο Giuseppe Merosi, και έλα πες μου μετά πόσοι απάντησαν και τι..... -
Κύριοι!Μήπως ξεφύγατε λιγάκι από το θέμα;Κι άλλοι αγαπήσανε αλλά δεν κάνουν έτσι....
-
Ο χρήστης polo_gti έγραψε:
ÏÊ!Ìçí ôï êÜíïõìå êáé ìåóáíáôïëéêü èÝìá!¼íôùò Þôáí êÜðùò ÷ïíôñü íá ðåñíÜ áíÜðïäá óå äñüìï ìðñïóôÜ áðü ó÷ïëåßï áëëÜ óßãïõñá èá êáôÜëáâå ôï ëÜèïò ôïõ(ãéáôß ðéóôåýù ðùò ëÜèïò ôçò óôéãìÞò Þôáí)êáé èÝëù íá åëðßæù ðùò äåí èá îáíáãßíåé êÜôé áíÜëïãï!Iäáßôåñá ìå ôçí óõìâïëÞ ôçò åëëçíéêÞò ôáêôéêÞò ôïðïèÝôçóçò ðéíáêßäùí äéüëïõ áðßèáíï íá îáíáãßíåé ......áðï üëïõò ìáò ...åãþ ðÞãáéíá êáíïíéêÜ 200 ìÝôñá áíÜðïäá ðñïôïý áíáêáëýøù üôé äÞìïò åí ÁèÞíáéò åß÷å áëëÜîåé ôçí êáôåýèõíóç ôïõ äñüìïõ ìå áðáãïñåõôéêÜ êñõììÝíá ðßóù áðï äÝíôñá..
-
Ο χρήστης sx έγραψε:
Αν είναι όπως τα λες μερικοί είναι για μπάτσες εκεί μέσα!
Ηρεμα φίλε. Ηρεμα!
και αν είμαστε για μπάτσες μερικοί μπορείς αλλού να πας να πληκτρολογείς!
Στρ
Don't worry, εάν γινόταν η στραβή...υπάρχει και η 'κακιά στιγμή' που θα μας δικαιολογούσε.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ή έχουμε κάποια πιστεύω και άρχες, ή δεν έχουμε.
με ένα ΧΟΝΤΡΟ edit και ένα γραμμένο και αμέσως σβησμένο ποστ μέσα σε 5 λεπτά, σίγουρα το θάρρος της γνώμης δεν είναι μέσα στα πιστεύω και τις αρχές σου έτσι?
Να με συμπαθάς φίλε, αλλά δε μου άρεσε αυτό που είδα...
Σπύρος
η παρεξήγηση από μένα τέλος φίλε Αλφίστα, αν σε προσέβαλλαν τόσο αυτά που έγραψα, τότε έχεις την συγνώμη μου ΚΑΙ δημοσίως.
Σπύρος
-
Νομίζω πως η εξήγηση και η συγνώμη του αρχηγού τα λέει όλα. Παραδεχεται και καταλαβαίνει το λάθος. Ένα λάθος που οι περισσότεροι λίγο πολύ το έχουμε διαπράξει. Αυτό είναι προς τιμήν του, άσχετα από την πράξη. Αυτό είναι και το πρόβλημά μας γενικότερα, ότι δεν κάνουμε λάθη και είμαστε πάντα 'βασιλικότεροι του βασιλέως'. Πόσο μάλλον να τα παραδεχόμαστε κιόλας.....
Πρέπει το θέμα να τελειώσει εδώ και προσοχή σε όλους από τέτοιες ενέργειες.(Κύριοι skullone & AlfaRomeo ευκαιρία δεν χάνετε να γυρίσετε το θέμα σε Italian cars...)
-
Η κρίσιμη διαφορά που διαχωρίζει τους κάφρους από τους υπόλοιπους είναι ότι οι πρώτοι κάνουν την κουτσουκέλα και μετά υποστηρίζουν ότι έπραξαν ορθά, είτε επειδή 'έτσι κάνουν όλοι', είτε επειδή 'μάγκες είμαστε και έτσι γουστάρουμε', ενώ οι δεύτεροι λένε 'συγνώμη, αλλά είχα φρικάρει και έκανα τη στραβή'.
-
Αυτός ο 'theios' έριξε την μπόμπα και μετά εξαφανίστηκε.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Η κρίσιμη διαφορά που διαχωρίζει τους κάφρους από τους υπόλοιπους είναι ότι οι πρώτοι κάνουν την κουτσουκέλα και μετά υποστηρίζουν ότι έπραξαν ορθά, είτε επειδή 'έτσι κάνουν όλοι', είτε επειδή 'μάγκες είμαστε και έτσι γουστάρουμε', ενώ οι δεύτεροι λένε 'συγνώμη, αλλά είχα φρικάρει και έκανα τη στραβή'.Καλά τα λες, αλλά εγώ αναρωτιέμαι ποια θα ήταν η αντίδραση ορισμένων εδώ μέσα που παριστάνουν τις οσίες αν το πρόσωπο που είχε κάνει την παράβαση ήταν ταξιτζής, νταλικιέρης κτλ....
-
τελικα ορισμενοι εχουν πολυ πλακα εδω μεσα......μαλλον μαθανε να οδηγουνε σε μοναστηρι και εχουν αυτοκινητα με πινακιδες αγιου ορους η τις αλλες τις φανταχτρες με κατι αετους (σαν το σημα της ΑΕΚ η του ΠΑΟΚ)
-
Ο χρήστης vagelis-rallye έγραψε:
τελικα ορισμενοι εχουν πολυ πλακα εδω μεσα......μαλλον μαθανε να οδηγουνε σε μοναστηρι και εχουν αυτοκινητα με πινακιδες αγιου ορους η τις αλλες τις φανταχτρες με κατι αετους (σαν το σημα της ΑΕΚ η του ΠΑΟΚ) -
τελικα ορισμενοι εχουν πολυ πλακα εδω μεσα......μαλλον μαθανε να οδηγουνε σε μοναστηρι και εχουν αυτοκινητα με πινακιδες αγιου ορους η τις αλλες τις φανταχτρες με κατι αετους (σαν το σημα της ΑΕΚ η του ΠΑΟΚ)Αυτοί είναι χειρότεροι απ'όλους μας! Τους έχεις δει πως οδηγούν;
-
αφου σνηθως εχουν οδηγους-σωφερ
φανταζεσαι να μπλεχτει το ρασο στο χειροφρενο και να αρχισει τα παντιλικια
-
τελικα ορισμενοι εχουν πολυ πλακα εδω μεσα......μαλλον μαθανε να οδηγουνε σε μοναστηρι και εχουν αυτοκινητα με πινακιδες αγιου ορους η τις αλλες τις φανταχτρες με κατι αετους (σαν το σημα της ΑΕΚ η του ΠΑΟΚ)I. M.
αυτές δε λές?
Σπύρος
-
Ο χρήστης Spiros19 έγραψε:
Σίγουρα δεν είναι τίποτα σπουδαίο να μπεις ανάποδα σε μονόδρομο - ιδίως σε κάποιους δήμους της Αθήνας κυριολεκτικά αναγκάζεσαι.
[
Επισης αν μπεις λαθος σε εισοδο της Αττικης οδου αναγκαζεσαι να βαλεις οπισθεν και να κανεις οπισθοπορεια για να μην πληρωσεις...
Επισης πολλες φορες σε αυτοκινητοδρομους με νησιδα στη μεση αναγκαζεσαι να πας αναποδα απο το αντιθετο ρευμα στη βοηθητικη αναποδα γιατι εκει μενεις, και η επομενη διασταυρωση ειναι το λιοτερο 2 χλμ μακρια...
Ασε που αλλες φορες εχω αναγκαστει να περασω κατι κοκκινα φαναρια γιατι αργουσανε να αναψουνε τα ατιμα!Δε σοβαρευομαστε λιγακι λεω εγω?
Πιστεύω ότι είναι προφανές ότι έγραφα για μικρούς δρόμους με λίγη κίνηση. Κάποιοι δήμοι στην Αθήνα (πχ Ψυχικό) την έχουν δει.. Νέα Υόρκη και έχουν πλακωθεί στις μονοδρομήσεις, με αποτέλεσμα για να κάνεις 100 μέτρα προς μια κατεύθυνση να πρέπει να οδηγήσεις σαν να κάνεις.. ιστιοπλοοία - με τακ!!
Αυτά που αναφέρεις εσύ είναι απλά απαράδεκτα και πολύ επικίνδυνα.. και κάποια τα έχω δει μπροστά μου!
-
Ο χρήστης ClioDriver έγραψε:
Σίγουρα δεν είναι τίποτα σπουδαίο να μπεις ανάποδα σε μονόδρομο - ιδίως σε κάποιους δήμους της Αθήνας κυριολεκτικά αναγκάζεσαι.
[
Επισης αν μπεις λαθος σε εισοδο της Αττικης οδου αναγκαζεσαι να βαλεις οπισθεν και να κανεις οπισθοπορεια για να μην πληρωσεις...
Επισης πολλες φορες σε αυτοκινητοδρομους με νησιδα στη μεση αναγκαζεσαι να πας αναποδα απο το αντιθετο ρευμα στη βοηθητικη αναποδα γιατι εκει μενεις, και η επομενη διασταυρωση ειναι το λιοτερο 2 χλμ μακρια...
Ασε που αλλες φορες εχω αναγκαστει να περασω κατι κοκκινα φαναρια γιατι αργουσανε να αναψουνε τα ατιμα!Δε σοβαρευομαστε λιγακι λεω εγω?
Πιστεύω ότι είναι προφανές ότι έγραφα για μικρούς δρόμους με λίγη κίνηση. Κάποιοι δήμοι στην Αθήνα (πχ Ψυχικό) την έχουν δει.. Νέα Υόρκη και έχουν πλακωθεί στις μονοδρομήσεις, με αποτέλεσμα για να κάνεις 100 μέτρα προς μια κατεύθυνση να πρέπει να οδηγήσεις σαν να κάνεις.. ιστιοπλοοία - με τακ!!
Αυτά που αναφέρεις εσύ είναι απλά απαράδεκτα και πολύ επικίνδυνα.. και κάποια τα έχω δει μπροστά μου!
Και εγω τα εχω δει μπροστα μου για αυτο τα γραφω. Με η χωρις κινηση, κατα την αποψη μου, η κινηση αναποδα σε μονοδρομο ειναι **ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ **
Και το πιστευω αυτο, παροτι οπως λες και εσυ καμμια φορα το κανω, αλλα δεν λεω οτι αναγκαζομαι. ΑΝ (ω μη γενειτω) μου ερθει περιπολικο και με γραψει, δεν θα κανω κιχ. Ακομα και αν ειμαι μονος μου στο δρομο χωρις κινηση αναποδα. -
Θα σου το θέσω απλά, χειροπιαστά: Είσαι σε διασταύρωση Τ, ας πούμε από δεξιά. Θέλεις να πας προς αριστερά για 15~20 μέτρα. Απαγορεύεται. Ξέρεις ότι αν πας από δεξιά θα κάνεις ένα δεκάλεπτο για να βρεθείς στο ίδιο ακριβώς σημείο που, αν κάνεις αριστερά, μπορείς να είσαι σε δευτερόλεπτα.
Αν δεν είναι αυτό αναγκασμός, τί είναι;
-
Για μένα **κανείς δεν **θα πρέπει να κάνει παρανομία με το αυτοκίνητο έστω και αν πρέπει να καλύψει 1 μέτρο απόσταση
-
Καλά, την επόμενη φορά που θα σταματήσεις στο φανάρι πάνω στη διάβαση των πεζών, ρίξε σου μια φάπα...
Ή την επόμενη φορά που θα παρκάρεις μέσα στα 12 μέτρα από στάση λεωφορείου ή φανάρι...
Ή την επόμενη φορά που θα κάνεις παράνομη προσπέραση...
Ή, ή, ή..
-
Ο χρήστης ClioDriver έγραψε:
Θα σου το θέσω απλά, χειροπιαστά: Είσαι σε διασταύρωση Τ, ας πούμε από δεξιά. Θέλεις να πας προς αριστερά για 15~20 μέτρα. Απαγορεύεται. Ξέρεις ότι αν πας από δεξιά θα κάνεις ένα δεκάλεπτο για να βρεθείς στο ίδιο ακριβώς σημείο που, αν κάνεις αριστερά, μπορείς να είσαι σε δευτερόλεπτα.Αν δεν είναι αυτό αναγκασμός, τί είναι;
Επιλογη ειναι.
Εκει που μενω, αν παω νομιμα ολα τα στενα, θελω 10 λεπτα, αν μπω παρανομα για 5 μετρα σε ενα στενο, παω σε 1 λεπτο. Το κανω παρανομα, αλλα δεν ειμαι αναγκαζμενος. Επιλεγω να το κανω, και θα δεχτω αδιαμαρτηρητα τις συνεπειες αν αυτες υπαρξουν ποτε (φτου φτου!)
εχει διαφορα το να λες επιλεγω να ειμαι παρανομος με το να λες με αναγκασαν.
Μου θυμιζει τα παιδακια στο γυμνασιο που καπνιζουν επειδη καποιος τους 'ξεγελασε'
ελεος δηλαδη!
Προς τον κύριο των 4Τ(?) με το Yaris