-
Όχι φίλε μου, δεν το πήρα στραβά. Απλά σου εξηγώ... Ο κινητήρας μου προχτές αρνήθηκε πεισματικά να πάρει μπροστά. Και έτσι φοβάμαι ότι θα μείνω με το... καπάκι στο χέρι!
Εν πάση περιπτώσει, σήμερα θα πάρω ένα σπρέι κ θα το βάψω... Άσπρο.
Πες μου, τι είναι καλύτερο και πιο ανθεκτικό; Να πάρω εκείνα τα μεγάλα σπρέι απ' τα καταστήματα χρωμάτων ή μοντελιστικά; Λογικά εκείνα που είναι για αυτοκίνητα θα είναι καλύτερα, έτσι;
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Πες μου, τι είναι καλύτερο και πιο ανθεκτικό; Να πάρω εκείνα τα μεγάλα σπρέι απ' τα καταστήματα χρωμάτων ή μοντελιστικά; Λογικά εκείνα που είναι για αυτοκίνητα θα είναι καλύτερα, έτσι;Πάρε από μοντελιστικό κατάστημα! Έχουν φτιαχτεί για να βάφουν lexan και όχι ό,τι να'ναι επιφάνεια. Χωρίς βέβαια να σημαίνει ότι καμιά φορά δεν βγαίνουν και τα σπρέι των μοντελιστικών καταστημάτων μάπα.
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Μην μου πεις ότι τα κόλλησες; !!!Που χάθηκες εσύ? Το έπαιξες το δικό σου? Πρώτες εντυπώσεις??
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Μην μου πεις ότι τα κόλλησες; !!!
Που χάθηκες εσύ? Το έπαιξες το δικό σου? Πρώτες εντυπώσεις??
Φίλε άστο… σήμερα του έβγαλα τα μάτια…
Πήγα σε ένα πάρκινγ… τι να σου λέω… (τα ξέρεις καλύτερα από εμένα)
Πολύ δύναμη, πολύ κράτημα και ένας ήχος, άλλο πράγμα! Και το καλύτερο ο ήχους όταν αλλάζει ταχύτητα!!!
Άστοοοοο είναι αλλού! Που να το μάθω κιόλας !
-
Να και η φώτο από το λέρωμα…
Είχα και την πρώτη επαφή μου με τοίχο… αρκετά δυνατή, στράβωσε το καπάκι (εμπρός δεξιά) αλλά μέχρι εκεί, φυσικά έχει μερικά γδαρσίματα αλλά τουλάχιστον δεν έπαθε τίποτα κανένα ψαλίδι.
Είχα και μία εντυπωσιακή αποκολλήσει ρόδας, όπου έφυγε μόνη της… η πίσω δεξιά και αλλού το αμαξάκι αλλού ή ρόδα… μάλλον δεν είχε σφιχτεί καλά το παξιμάδι.. ευτυχώς είχα και άλλα παξιμάδια μαζί μου και συνέχισα το παιχνίδι.
Αλλά αυτός ο ήχος από πρώτη αλλαγή σε δευτέρα θα μου μείνει στο μυαλό…
-
Ωραίο είναι!! Αλήθεις τι ταχύτητες αναπτύσσει αυτό;;;;
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Ωραίο είναι!! Αλήθεις τι ταχύτητες αναπτύσσει αυτό;;;;Αν δεν κάνω λάθος με 15αρη κινητήρα και διτάχυτο γρανάζωμα ενδεχομένως
να φτάσεις και τα 90 χλμ. -
Το συγκεκριμένο με 15άρι κινητήρα και δύο ταχύτητες φτάνει τα 75.
Ηλία ξέρεις το πάρκινκ απέναντι από την makro ;Αν το ξέρεις ε… εκεί δεν κατάφερα να τελικιάσω το μοτέρ του.
Έλα μια μέρα να το δεις / ακούσεις .
Τα 95 τα φτάνει το RRR όπου είναι καθαρά αγωνιστικό.
-
Ανακοινώθηκε από το καινούργιο ΔΣ της Ελληνικής μοντελιστικής ένωσης το πρόγραμμα των αγώνων για φέτος με σημαντικότερο αγώνα όλων στις αρχές Ιουλίου το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα της κατηγορίας 1/5!
Επίσης παρουσιάστηκε και το καινούργιο site της λέσχης.
http://www.el-me.gr/ -
-
Νάσο όντως δεν είναι καλή λύση να βάζεις τα αυτοκόλλητα από μέσα. Μην στεναχωριέσαι όμως. Θα ξαναβάλεις αυτοκόλλητα από την εξωτερική μεριά ωστέ να καληφθούν αυτά που δεν φαίνονται καλά και το καπάκι θα είναι μια χαρά μετά!
-
Νάσο έχουμε ολόιδια οθόνη!
Εχεις κόψει τους θόλους; Γιατί;
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Νάσο έχουμε ολόιδια οθόνη!Εχεις κόψει τους θόλους; Γιατί;
Sony A220, ε;
Έκοψα τους θόλους γιατί το αμάξι δεν είναι το opel της deagostini, αλλά ένα παλιό buggy που είχα. Οι τροχοί είναι μεγαλύτεροι, οι θέσεις διαφορετικές, γενικά έχει πέσει μοντίφα για να έρθει εκεί! Οπότε, πάλι καλά να λες!
-
-
Κανονισμοί της Ελληνικής μοντελιστική ένωσης (ΕΛ.Μ.Ε.) για το έτος 2006!
Γενικοί Κανονισμοί
1/10 & 1/12 Electric On Road
1/10 Nitro On Road
1/8 Nitro On Road
1/8 Nitro Off Road
1/5 Nitro On RoadΕπίσης την Κυριακή είναι ο επόμενος αγώνας του κυπέλου Harm Challenge στην πίστα FRT. Όσοι θέλετε περάστε για καφέ και να τα πούμε από κοντα.
-
Μάγκες, τα φώτα σας...
Η deAgostini δίνει το μοτέρ του Astra με 49,49
-
Με καμία 60αρια ευρώ μπορείς να βρεις 15αρι μοτέρ ελαφρώς μεταχειρισμένο.
Αυτό που δίνει η ντεαγκοστινι είναι 12άρι και αρκετά παλιό.
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Με καμία 60αρια ευρώ μπορείς να βρεις 15αρι μοτέρ ελαφρώς μεταχειρισμένο.Αυτό που δίνει η ντεαγκοστινι είναι 12άρι και αρκετά παλιό.
Είναι καινούριο όμως ρε γαμώ... Και το δικό μου είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ψόφιο!
Αν κάνει, θα το πάρω. Άσε που εδώ στο Ηράκλειο, δεν νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να ψάξω για μετάχειρο...
-
Ψαχτο λιγο καλυτερα. Στο Ηρακλειο ειναι το παρακατω καταστημα. Ρωτα εκει, σιγουρα θα βρεις κατι
http://nitromania.gr/ -
Δεν σας καταλαβαίνω... Με 50
Tηλεκατευθυνόμενος Μοντελισμός