-
Το παραθέτω εδώ γιατί μου φαίνεται σχετικό το topic....
Επειδή είναι κάτι που μπορεί να συμβεί και σε μας καλό είναι, να το έχουμε υποψιν μας μήπως και μπορέσουμε να βοηθήσουμε.27-02-2005 ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΛΑΖΑΡΑΔΩΝ ΦΙΛΟΣ ΜΕ GOLF 4 ΤΡΑΚΑΡΕ ΜΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟ BMW ΣΕΙΡΑΣ 5 ΜΟΝΤΕΛΟ 92-97 ΜΑΥΡΟ ή ΜΠΛΕ ΣΚΟΥΡΑ.Η BMW ΕΡΧΟΤΑΝΕ ΑΝΑΠΟΔΑ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΠΑΝΟ ΣΤΟ GOLF ΜΠΡΩΣΤΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.Η BMW ΕΧΕΙ ΤΡΑΚΑΡΕΙ ΜΠΡΩΣΤΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΤΕΡΟ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΑΣΙ.ΤΟΥ ΛΥΠΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΣΚΑ.
ΤΟ GOLF ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΖΗΜΙΑ 4.000euro.
Η ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΤΗΣ BMW ΕΙΝΑΙ ΚΧΟ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.(ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΣΕΝ ΤΑ ΕΙΔΕ)
Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ BMW (ΜΑΛΟΝ) ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΓΚΑΝΟΣ ή ΡΩΣΣΟΠΟΝΤΙΟΣ.ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΙ ή ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ 6944278788 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ.
ΤΟ BMW ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΡΑΚΑΡΗΣΜΑ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ.ΠΙΘΑΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΕΝΙΔΙ ,ΑΝΩ ΛΙΩΣΑ ,ΑΛΙΜΟΣ ,ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ ,ΚΟΡΥΔΑΛΟΣ ,ΠΕΙΡΑΙΑΣ.ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΑΛΟΝ ΘΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ή ΙΔ. ΓΚΑΡΑΖ.
-
Τι καθικια κυκλοφορούν ρε γαμότο... ελεος πια
-
Ο χρήστης Eva έγραψε:
Τελικά εκείνη η λίστα με τις ασφαλιστικές που θα ανακοίνωνε το Υπουργείο στις 20-21 Φλεβάρη που είναι τέλος πάντων;Ανακοίνωσε πως όλες έλαβαν το περιβόητο πιστοποιητικό διαφάνειας, οπότε συνεχίζουνε και λειτουργούνε κανονικά σαν να μην τρέχει τίποτα
Το θέμα είναι πως ακόμα και αρκετοί ασφαλισμένοι σε 'κακές' ασφ.εταιρίες γνωρίζουν που έχουν ασφαλιστεί και τι ρόλο βαράει η κάθε εταιρία αλλά η τσέπη τους αλλά ακόμα και η ιδεολογία τους δεν τους επιτρέπει να δώσουν αρκετά παραπάνω χρήματα για μια πιο αξιόπιστη εταιρία.....και να είσαι σίγουρη πως είναι πολλοί και από εδώ μέσα, σε αυτό το forum
-
-
Πηγε στην Τροχαια; Τι του ειπαν, υπαρχει τροπος να τον βοηθησουν ή του ειπαν 'θα δουμε;'
Να βαλει και αγγελια σε καμμια εφημεριδα για το περιστατικο.Αν τον βρουν...ΞΥΛΟ.
-
Σαββατο ξημερωματα... κοιμάμαι του καλού καιρού...
Ξαφνικά ΜΠΑΜ Πεταγομαι, βγαινω στο μπαλκόνι, τι να δω...
Κορσα να εχει στουκαρει στο παρκαρισμενο Τζιμνι της αδερφης μου κι αυτο με τη σειρα του αφου εκανε αποσταση 10 μετρων και καβαλησε πεζοδρομιο επεσε πανω στο Φοκους μου... Απολογισμος:
Το Κορσα καταστραφηκε, το Τζιμνι επισης. Το Φοκους εχει χτυπημα πισω προς τα δεξια δλδ. σπασμενο προφυλακτηρα, χτυπημενη πορτα αποσκευων (για πεταμα) και χτυπημα στο φτερο (λογικα απο την πορτα και τον προφυλακτηρα). Ευτυχως ο ευθυγραμμισας δεν βρηκε περαιτερω προβληματα και κινουμαι ανετα μεχρι να επισκευαστει.
Στο Κορσα επεβαινε αρχι-μ@$%^&%ας 29 ετων, ΤΥΦΛΑ απο ουισκι και πιθανοτατα μαστουρωμενος ο οποιος βγηκε αθικτος απο ενα διαλυμενο αυτοκινητο με μερικους μονο μωλωπες απο τον αεροσακο (καθως ο καραγκιοζης ΔΕ φορουσε ζωνη).
Τον αρπαζω, τον κουναω 'τι εκανες ρε', δεν τον χτυπαω απο οικτο. Ο τυπος το μονο που επαναλαμβανε ηταν οτι οι αεροσακοι του Κορσα ειναι ακριβοι κι απο που θα αποζημιωθει!!!! Και σα να μην εφτανε αυτο πηρε και κατι 'φιλαρακια' του (ολοι τύφλα) και πλακωσανε για τσαμπουκαδες Ευτυχως ειχα παρει την Αστυνομια (η οποια ηρθε με... χρονοκαθυστερηση) γιατι δε θελω να ξερω που θα κατεληγα με τους τραμπουκους να με βριζουνε... Τον πανε στο τμημα, κι εμεις απο κοντα, οπου η τροχαια μετα απο παρακληση του πατερα του που κατεφθασε φουριοζος μας ρωτησε αν θελουμε να μετρηθει για αλκοολ. Με τα παρακαλια ο πατερας του μας επεισε και λεμε ΟΚ, ας υπογραψει μονο την εκθεση της τροχαιας. Τον φωναζουνε να υπογραψει και το μ@#$κιστηρι δεν υπογραφε γιατι η εκθεση της αστυνομιας ηταν, λεει, ψευδης!!! (προφανως μια δυναμη απο το υπερπεραν τον εσπρωξε σε δρομο με διαζωμα και μια λωριδα κυκλοφοριας να πεσει με... οσα σε παρκαρισμενα και οντας σε πληρη μεθη και βαλε).
Δεν περιγραφω τις σκηνες που ακολουθησαν με τον τροχαιο να γινεται ακομα πιο... μπλε, τον ασφαλιτη να κατεβαινει κ.ο.κ. (πρωτη φορα στη ζωη μου κι ελπιζω τελευταια, επιδοκιμασα τετοια συμπεριφορα αστυνομικων). Τελικα... φυσηξε και το αποτελεσμα ηταν ανατριχιαστικο
Ο πατερας του (ευτυχως) δεν ηθελε να μπλεξουμε ασφαλιστικες και τελικα με ιδιωτικο συμφωνητικο μου εδωσε τα χρηματα που μου εκτιμησε φαναρτζης οτι θα απαιτηθουν (1900 euro) και πληρωσε την αδερφη μου πληρωνοντας της την αξια του (καινουριου) αυτοκινητου (παρα κατι) και κρατωντας τα παλιοσιδερα απο το Τζιμνι (2000 η αξια τους στο περιπου) παλι με ιδιωτικο συμφωνητικο οτι θα παραιτηθουν απο καθε αξιωση κλπ. Παλι καλα αν και ειμαι σιγουρος οτι ο γιος του ειναι χοντρα μπλεγμενος και κλεινει απλως τρυπες... (γι' αυτο και η πρεμουρα 'να τα βρούμε')
Ερωτηματα: (μαλλον για τον 'αντιλογο', αλλά) Μηπως ειχαν δικιο οι αρχαιοι Σπαρτιατες και τα πεταγαν στον Καιαδα;
Που θα παει αυτη η κατασταση στους δρομους; Τι φταιω εγω που προσεχω, που προσεχω το αυτοκινητακι μου, που για μενα ειναι εργαλειο για να παω με ασφαλεια στη δουλεια μου κι ετσι του φερομαι, να ξυπναω ξημερωματα, να βλεπω την περιουσια μου σε μαυρα χαλια, να τρεχω σε αστυνομιες, φαναρτζηδες, ασφαλιστικες και να με απειλουν και να με βριζουν κιολας; -
Εγω εχω να προσθεσω οτι Σαββατο δεν δοκιμαζω επιστροφη σπιτι μου μεταξυ 03-05 τα ξημερωματα... Το προηγουμενο 3 ανατριχιαστικες στουκες ειδα, απο τις οποιες η μια εγινε λιγο μπροστα μου... Τουλαχιστον στην 3η οπου ειδα, ο οδηγος μεθυσμενος εσκασε με πολλα πανω σε ενα seicento και μετα αρχισε να σβουριζει κοπανωντας στο κρασπεδο.. Ευτυχως δεν επαθε τιποτα κανεις, αλλα εγω δεν το ξαναρισκαρω. Η πριν τις 3 λοιπον η οταν θα εχει φωτισει...
-
Κρίμα που ατόνησε το μέτρο της προσωρινής κατάσχεσης αυτοκινήτου σε περίπτωση μέθης του οδηγού. Εκείνη την περίοδο οι μεθύστακες είχαν μαζευτεί αρκετά, ενώ τώρα ...
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Μηπως ειχαν δικιο οι αρχαιοι Σπαρτιατες και τα πεταγαν στον Καιαδα;Και βέβαια είχαμε δίκιο.....
Η αλήθεια ομως φίλε μου είναι οτι δε λυπάμαι εσένα που στο κατω-κάτω πήρες τα λεφτά σου....Λυπάμαι τον κακομοίρη αυτόν πατέρα, με το λουλούδι που έμπλεξε...(οχι οτι δεν εχει και κείνος μερίδιο ευθύνης...)Προσπαθώ να φανταστώ πόσα τον έχει πληρώσει και πόσα θα τον πληρώσει στο μέλλον τον κανακάρη του ο φουκαράς...
Αν και εδω που τα λέμε, εναν σαν τον συνομήλικό μου, του χρειαζόταν του πατέρά μου...Να μάθει να μη γκρινιάζει για μια τόοοοσο δα μικρή γρατσουνίτσα που του είχα κάνει τις προάλλες....
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Η αλήθεια ομως φίλε μου είναι οτι δε λυπάμαι εσένα που στο κατω-κάτω πήρες τα λεφτά σου....Λυπάμαι τον κακομοίρη αυτόν πατέρα, με το λουλούδι που έμπλεξε...(οχι οτι δεν εχει και κείνος μερίδιο ευθύνης...)Προσπαθώ να φανταστώ πόσα τον έχει πληρώσει και πόσα θα τον πληρώσει στο μέλλον τον κανακάρη του ο φουκαράς...
Ο πατερας απο οτι καταλαβα ηταν αψογος, κρίμα να έχει τετοιο λαθος της φυσης για υιο.Παντως οσες φορες εχω παρευρεθει σε τρακαρισμα με νεους ανθρωπους, συνηθως ειναι πολιτισμενα τα πραγματα.
-
επρεπε να τον βαλουν σε ενα μπουντρουμι και να τον σκισουν στα δυο τον αληταρα που ξεφτιλιζει τον πατερα του και θετει σε κινδυνο τη ζωη των αλλων για να κανει τα γουστα του!!! και τους αλλους τους ψευτομαγκες και αυτους σκισιμο!
αμαν πια!!! -
Φιλε Asimov αυτο που θα πω δεν θα σε κανει να χαρεις ιδιαιτερα αλλα ο πατερας τού ακατανομαστου ειναι υπευθυνος για ολα. Αν δεν υπηρχε αυτος θα εκανε τετοιες μλκιες ο γιοκας του; Δε νομιζω. Απλα ξερει οτι ο γέρος θα πληρωσει και ...κανει του κεφαλιου του!!!
-
Δε διαφωνω... Ειδικα οταν του ξεφυγε οτι θα προσπαθησει να σουλουπωσει τα απομειναρια του Τζιμνι για να το 'κρατησει ο μικρος' Τι μικρος δηλαδη, 29 χρονων...
-
Asimov, τώρα το διάβασα! Είσαι πολύ τυχερός, μέσα στην ατυχία σου! Μακάρι να μην χρειαστεί ποτέ ξανά να εμπλακείς ούτε εσύ ούτε κανείς σε τέτοια μ@@@@ περιστατικό.
Για τον νεαρό, τι να πω; Δυστυχώς, δεν γίνονται αρκετά αλκοτέστ και κυκλοφορούν πολλοί χάροι. Φυσικά, αν τους πιάσει η τροχαία, θα καταπατούνται δικαιώματα που είναι και της μόδας τα τελευταία χρόνια...
-
Να σας πω και εγώ τον πόνο μου,
Παρασκευή βράδυ οδηγούσα το αυτοκίνητο καλής μου φίλης και βρισκόμουν σε κάθετο δρόμο της Χαρ.Τρικούπη (λεωφόρος στο Κεφαλάρι με διαχωριστική νυσίδα στη μέση) με σκοπό να εισέλθω στην λεωφόρο. Μπροστά μου είχα ένα μπλε Volvo S40 το οποίο σταματάει στο stop τσεκάρει από αριστερά αν έρχεται κάποιος και ξεκινάει. Φτάνω λοιπόν και εγώ στο stop κοιτάζω αριστερά και ξεκινάω να εισέρχομαι στη λεωφόρο όταν για κακή μου τύχη ο τύπος με το Volvo έχει αποφασείσει να κάνει όπισθεν στην μέση της Λεωφόρου, ούτε καν στην άκρη δεξιά! Δεν προλαβαίνω να φρενάρω και πέφτω πίσω του. Η ζημιά στο δικό μας αμάξι αγκίζει τα 500 ευρώ σε αυτόν τίποτα.
Το κακό της όλης υπόθεσης είναι ότι μόλις ο τύπος (κυριλάτος 50άρης) άκουσε ότι θέλαμε να καλέσουμε την τροχαία άρχισε να ορίεται και να απειλεί να μην το εκνευρίζουμε, ότι δεν έχει χρόνο για τέτοια και με τα πολλά σηκώνεται και φεύγει!
Όταν ήρθε η τροχαία δώσαμε τα στοιχεία του Volvo και μας είπαν ότι δεν είναι πουθενά καταχωρημένο.
Απ'ότι μου λένε οι περισσότεροι τέτοιες περιπτώσεις έχουν συνεπαιτιότητα δηλαδή φταίμε και οι δύο αλλά έλα που δεν ξέρουμε αν θα καταφέρουμε να βρούμε τα στοιχεία του. -
Αραγε ποτε θα ανοιχτεί θέμα που θα λεει:
Τρακαρα ενα παρκαρισμενο κι εφυγα
Τρακαρα εναν βγαίνοντας απο stop
Τράκαρα αλλάζοντας λωρίδα
Τράκαρα πατώντας γκάζι αντί φρένο
Τράκαρα γιατί οδηγώ ενα χρέπι και δεν ξοδευω μια για να το φτιάξω, ενω αντιθετως δίνω 300 το μηνα για κινητά και καφέδες... -
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic ... 208#477208
Πάντως πιστεύω ότι όντως οι συμμετέχοντες στο φόρουμ ως πιο ενημερωμένοι είναι και πιο συνειδητοποιημένοι/πονηρεμένοι, άρα δεν προκαλούν ατυχήματα με τη συχνότητα που το κάνουν άλλοι.
Είναι δεδομένο ότι αν δεν σου δείξουν τα λάθη σου νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα. Γι'αυτό εξακολουθείς να τα κάνεις και το ατύχημα με υπαιτιότητά σου είναι θέμα χρόνου. -
Καλή χρονιά και από εμένα. Πριν λίγο καιρό μου ήρθε από το αντίθετο μια κυρία και μου το έβγαλε εκτός. Το αποτέλεσμα από την ασφαλιστική της ήταν :'τόσα σου δίνουμε και αν σου αρέσει'. Το αποτέλεσμα από εμένα:'θα τα πούμε στα δικαστήρια'. Πληρώνω τώρα το δάνειο για το αυτοκίνητο που αναγκάστικα να αγοράσω αφού έμεινα στα καλά καθούμενα χωρίς αυτοκίνητο και περιμένω να γίνει το δικαστήριο....... Είναι να μη μπλέξεις. Αν μπλέξεις.....Δε θέλω να μπω στη διαδικασία ο έτσι ή η έτσι που δεν πρόσεχε και δεν έκανε και δεν έρανε γιατί θα μπορούσα να είμαι εγώ στη θέση της. Πότέ δεν ξέρεις πως έρχονται τα πράγματα. Το μόνο μου μετράει σε αυτές τις περιπτώσεις είναι η υγεία. Τα άλλα φτιάχνονται. Αφού βγήκες ατσαλάκωτος για τα άλλα προσπάθησε όσο μπορείς να μην αγχώνεσαι. Όσο για τις ασφαλιστικές Άστο καλύτερα.
-
Σημερα το μεσημερι ενας γειτονας μου τρακαρε το καινουργιο μου polo 1.4 μολις 20 ημερων !!!δεν ειναι πολυ μεγαλη ζημια μονοτο φτερο λιγο την πορτα και μια γρατσουνια στον καθρεφτη!! θα κανει δηλωση αυριο !!! μου ειπαν ομως οτι θα πρεπει να το δει εμπειρογνωμονας για να κρινει την ζημια!!!
θα ηθελα να μου πειτε αν ειναι υποχρεωμενη να μου αντικαταστισουν οτι εχει παθει ζημια με καινουργιο!!
και οποια συμβουλη θα ηταν ευχαριστως δεκτη γιατι δεν μου εχει ξανα τυχει παρομοιο γεγονος!!! -
Ο χρήστης chrisargos έγραψε:
Σημερα το μεσημερι ενας γειτονας μου τρακαρε το καινουργιο μου polo 1.4 μολις 20 ημερων !!!δεν ειναι πολυ μεγαλη ζημια μονοτο φτερο λιγο την πορτα και μια γρατσουνια στον καθρεφτη!! θα κανει δηλωση αυριο !!! μου ειπαν ομως οτι θα πρεπει να το δει εμπειρογνωμονας για να κρινει την ζημια!!!
θα ηθελα να μου πειτε αν ειναι υποχρεωμενη να μου αντικαταστισουν οτι εχει παθει ζημια με καινουργιο!!
και οποια συμβουλη θα ηταν ευχαριστως δεκτη γιατι δεν μου εχει ξανα τυχει παρομοιο γεγονος!!!Πρέπει να έλθει το αμάξι στην προτέρα (πριν το τρακάρισμα) κατάσταση...Άρα στην προκειμένη περίπτωση, δεδομένου ότι το αμάξι σου είναι 20 ημερών πρέπει να στο κάνουν ολοκαίνουριο, εφόσον ήταν βέβαια!! . Κοίτα να τονίσεις λοιπόν αυτό το γεγονός...Ό,τι άλλο θες απλά ρώτα...
Με τρακαραν.....