-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Ο παιδεραστής απλώς δεν θεραπεύεται, ούτε ο έμπορος ναρκωτικών ούτε ο βιαστής. Είναι άτομα αδίστακτα και δε μπορούμε να μιλάμε για 'ασθένεια'. Αν μιλούσαμε για 'ασθένεια' σε τέτοιες περιπτώσεις, θα τη βγάζανε ακόμα πιο λάδι απ'ό,τι τώρα.
Είσαι εγκληματολόγος; Ψυχίατρος; Γενετιστής μήπως;
Έχω μελετήσει αρθρογραφία (στο διαδίκτυο) και βιβλιογραφία για ό,τι αφορά τους παιδεραστές και τους βιαστές - ψυχιατρική (ας είναι καλά η γειτόνισσά μου που είναι ψυχίατρος) και εγκληματολογική, γιατί με απασχολούσε το πώς είναι δυνατόν κάποιος να έχει τέτοιες τάσεις. Απλώς δεν υπάρχει περίπτωση διόρθωσης της συγκεκριμένης συμπεριφοράς. Ο έμπορος ναρκωτικών επίσης δεν υπάρχει περίπτωση να 'στρώσει', γιατί ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ και έχει εμπεδώσει από πολύ νωρίς - τόσο που κανένα κήρυγμα/νουθεσία/ποινή δεν πρόκειται να του το βγάλει απ'το μυαλό - την ιδέα πως η ζωή των άλλων δεν έχει καμία αξία μπροστά στο δικό του κέρδος.
Αυτά τα άτομα είναι τα Trabant της κοινωνίας. Ο μόνος τρόπος για να διορθωθούν είναι η απάλειψή τους.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Ο παιδεραστής απλώς δεν θεραπεύεται, ούτε ο έμπορος ναρκωτικών ούτε ο βιαστής. Είναι άτομα αδίστακτα και δε μπορούμε να μιλάμε για 'ασθένεια'. Αν μιλούσαμε για 'ασθένεια' σε τέτοιες περιπτώσεις, θα τη βγάζανε ακόμα πιο λάδι απ'ό,τι τώρα.
Είσαι εγκληματολόγος; Ψυχίατρος; Γενετιστής μήπως;
Έχω μελετήσει αρθρογραφία (στο διαδίκτυο) και βιβλιογραφία για ό,τι αφορά τους παιδεραστές και τους βιαστές - ψυχιατρική (ας είναι καλά η γειτόνισσά μου που είναι ψυχίατρος) και εγκληματολογική, γιατί με απασχολούσε το πώς είναι δυνατόν κάποιος να έχει τέτοιες τάσεις. Απλώς δεν υπάρχει περίπτωση διόρθωσης της συγκεκριμένης συμπεριφοράς. Ο έμπορος ναρκωτικών επίσης δεν υπάρχει περίπτωση να 'στρώσει', γιατί ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ και έχει εμπεδώσει από πολύ νωρίς - τόσο που κανένα κήρυγμα/νουθεσία/ποινή δεν πρόκειται να του το βγάλει απ'το μυαλό - την ιδέα πως η ζωή των άλλων δεν έχει καμία αξία μπροστά στο δικό του κέρδος.
Αυτά τα άτομα είναι τα Trabant της κοινωνίας. Ο μόνος τρόπος για να διορθωθούν είναι η απάλειψή τους.
Κάλυψες τα δύο από τα τρία επαγγέλματα αλλά όχι το τρίτο.
Ξαναλέω: Το θεωρείς αδύνατο να διαπιστωθεί πως αυτού του είδους η συμπεριφορά οφείλεται σε 'γενετική ανωμαλία' και να βρεθεί τρόπος να διορθωθεί;
Κάτι τέτοιο θυμίζει λίγο GATTACA αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις θα το δεχόμουν.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Ξαναλέω: Το θεωρείς αδύνατο να διαπιστωθεί πως αυτού του είδους η συμπεριφορά οφείλεται σε 'γενετική ανωμαλία' και να βρεθεί τρόπος να διορθωθεί;
Όταν (και εάν) διαπιστωθεί κι όταν (και άν) βρεθεί τρόπος 'θεραπείας' αυτής της 'γεννετικής ανωμαλίας' τότε το ξανασυζητάμε.
Εξάλου μέχρι να βρεθεί ( και αν βρεθεί) η 'θεραπεία' (και εάν είναι, γεννετική ανωμαλία) όλοι αυτοί η μέχρι τώρα δράστες τέτοιων πράξεων θα έχουν πεθάνει από φυσικό θάνατο.
Μέχρι τότε δηλαδή προτείνεις να τους αφήνουμε ατιμώρητους, γιατί μπορεί να είναι 'γεννετικά ανώμαλοι'; -
Μάλλον θα διαφωνήσω στο θέμα της γενετικής ανωμαλίας. Το προφίλ των παιδεραστών είναι αυτό των πολιτών υπεράνω πάσης υποψίας: ευκατάστατοι, καλοστεκούμενοι, πολύ μορφωμένοι, με ισχυρή επιρροή στην τοπική τους (και όχι μόνον) κοινωνία. Θα έλεγε κανείς ότι η ισχύς που έχουν συγκεντρώσει τους έχει μεθύσει κι έχει ξεριζώσει από μέσα τους το φρένο που σου λέει 'πού πας ρε αχρείε; Τι πας να κάνεις με το ανήλικο;', διότι σκέφτονται πως, εφόσον μπορούν να δωροδοκήσουν ή να εκβιάσουν όποιον θέλουν, μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν. Δε νομίζω ότι είναι γενετικό ζήτημα, αλλά θέμα παρακμής (τα κάναμε όλα, καιρός να δοκιμάσουμε και κωλαράκι που ο ιδιοκτήτης του δεν έχει βγάλει δόντια ). Ακόμη κι αν μπορεί μέρος της ευθύνης να αποδοθεί στα γονίδια, δεν βλέπω το λόγο να ξοδέψει η κοινωνία χρήματα για να τους 'διορθώσει'. Καλύτερα είναι να εκτελούνται, για να μην υπάρχει ποτέ το ενδεχόμενο να θυμίσουν με την παρουσία τους στα θύματά τους τι συνέβη.
Ας με πουν ρατσιστή και φασίστα, αλλά επαναλαμβάνω πως τους παιδεραστές, τους εμπόρους ναρκωτικών, τους νεοναζί και τους βιαστές δεν πρέπει να τους αντιμετωπίζουμε ως ανθρώπους, ούτε καν ως ζώα. Για να επικαλεσθώ τον Χατζηχρήστο, πρέπει να τους πνίγουμε στο νεροχύτη να μη χαλάσει η ράτσα.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Μέχρι τότε δηλαδή προτείνεις να τους αφήνουμε ατιμώρητους, γιατί μπορεί να είναι 'γεννετικά ανώμαλοι';Όχι βέβαια!
Όπως έγραψα και πιο πριν προτείνω ισόβια κάθειρξη χωρίς δυνατότητα αναστολής (εκτός κι αν γίνει αυτό που έλεγα) και καταναγκαστικά (κοινωφελή) έργα σε εργασίες υπερβολικά βαριές/επικίνδυνες για εργαζόμενους.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Μέχρι τότε δηλαδή προτείνεις να τους αφήνουμε ατιμώρητους, γιατί μπορεί να είναι 'γεννετικά ανώμαλοι';
Όχι βέβαια!
Όπως έγραψα και πιο πριν προτείνω ισόβια κάθειρξη χωρίς δυνατότητα αναστολής (εκτός κι αν γίνει αυτό που έλεγα) και καταναγκαστικά (κοινωφελή) έργα σε εργασίες υπερβολικά βαριές/επικίνδυνες για εργαζόμενους.
Συγνώμη δε το θυμήθικα τι είχες γράψει και μπερδεύτικα.
-
... Ακόμη κι αν μπορεί μέρος της ευθύνης να αποδοθεί στα γονίδια, δεν βλέπω το λόγο να ξοδέψει η κοινωνία χρήματα για να τους 'διορθώσει'. Καλύτερα είναι να εκτελούνται, για να μην υπάρχει ποτέ το ενδεχόμενο να θυμίσουν με την παρουσία τους στα θύματά τους τι συνέβη. ...Δεν πιστεύω πως υπάρχει ποτέ περίπτωση τα (εν ζωή) θύματά τους να ξεχάσουν τι τους συνέβη.
Όσον αφορά στο οικονομικό σκέλος! Έχουμε κόψει τις σπατάλες ως κοινωνία σε όλους τους άλλους τομείς και μας απέμεινε από το σωφρονιστικό σύστημα ένας αριθμός από ισοβίτες που θα μπορούσαν να είναι και θανατοποινίτες;
-
Πρώτον, δεν λέμε 'αφορά στο', αλλά 'αφορά το'. Τι μπαμπουινιώτικοι ρεβιζιονισμοί είναι αυτοί; Τα 'ελληνικά' του 'Δημοσιογραφικού' Οργανισμού Λαμπράκη θα μιλάμε;
Δεύτερον, υπάρχουν πολλές σπατάλες που πρέπει να κοπούν, σίγουρα. Μισθοδοσία και χαράτσια του κράτους προς την εκκληcία (άντε να γίνει αυτός ο χωρισμός επιτέλους), μίζες στους στρατιωτικούς εξοπλισμούς κλπ.
-
Θεωρώ ότι η συζήτηση εσφαλμένα περιστρέφεται γύρω από τις γενετικές εκδοχές του θέματος. Το γονίδιο της εγκληματικότητας (αν υπέρχει τέτοιο πράγμα) δεν αποτελεί ελαφρυντικό για 'μένα σε καμιπά περίπτωση. Ούτε θεωρώ ότι αποτελεί αντεπιχείρημα για την μη εφαρμογή της θανατικής ποινής.
Η θανατική ποινή όχι μόνο δεν καταπολεμά την εγκληματικότητα, όχι μόνο δεν χάνονται άνθρωποι που μπορεί μετά να αποδειχθεί ότι ήταν αθώοι, αλλά κάνει και κάτι άλλο χειρότερο.
Νομίζω ότι αποκτηνώνει μια κοινωνία, αφού νομιμοποιεί μεθόδους ωμής βίας. Αυτό είναι ακόμα πιο φανερό σε περιπτώσεις όπου οι εκτελέσεις είναι ανοικτές για το κοινό!Γιατί μπορεί σε μερικές περιπτώσεις να λέμε ότι όντως κάποιος έπρεπε να θανατωθεί (για τα στυγερά εγκλήματα που διέπραξε), αλλά στην πλειονότητα των περιπτώσεων θανατώνονται άτομα, που απέχουν πολύ από το πρότυπο του τηλεοπτικού αιμοσταγούς εγκληματία (κατά τ' αμερικάνικα πρότυπα πάλι). Επίσης υπάρχουν άτομα που ήταν αθώα, αλλά παρόλα αυτά θανατώθηκαν
Όλ' αυτά δεν είναι εξαιρέσεις. Οι εξαιρέσεις είναι αυτά που περιγράφετε...
Δεν γίνεται με βάση τις εξαιρέσεις να αποφασίζουμε.Κάποιος μπορεί εύλογα να πει : Ωραία, να την εφαρμόζουμε μόνο για τις εξαιρέσεις που λες (στυγερά εγκλήματα).
Εδώ όμως τίθεται ένα μεγάλο ερώτημα. Ποιος θα ορίσει την διαχωριστική γραμμή μεταξύ στυγερού και μη στυγερού εγκλήματος; Μην ξεχνάτε ότι άνθρωποι θα το ορίζουν όλο αυτό το σύστημα... -
Πρώτον, δεν λέμε 'αφορά στο', αλλά 'αφορά το'. Τι μπαμπουινιώτικοι ρεβιζιονισμοί είναι αυτοί; Τα 'ελληνικά' του 'Δημοσιογραφικού' Οργανισμού Λαμπράκη θα μιλάμε;Δεύτερον, υπάρχουν πολλές σπατάλες που πρέπει να κοπούν, σίγουρα. Μισθοδοσία και χαράτσια του κράτους προς την εκκληcία (άντε να γίνει αυτός ο χωρισμός επιτέλους), μίζες στους στρατιωτικούς εξοπλισμούς κλπ.
Ένα ερώτημα προς όλους όσους υποστηρίζουν έστω και σε εξαιρέσεις τη θανατική ποινή: θα μπορούσαν αλήθεια να έχουν ως επάγγελμα το να κάνουν τη θανατηφόρα ένεση, να προκαλούν ηλεκτροπληξία ή να θανατώνουν εγκληματίες με όποιον άλλο τρόπο; Θα μπορούσαν να έχουν ως επάγγελμα το να είναι εκτελεστές, έστω εγκληματιών;
Κάποιοι μεγαλώνετε ή έχετε μεγαλώσει παιδιά. Αλήθεια, τι θα σκεφτόσασταν αν σας έλεγαν κατά τα 5-6, όχι πως θα γίνουν οδηγοί, γεωργοί, δάσκαλοι, φουρνάρηδες ή ό,τι άλλο, αλλά εκτελεστές (έστω εγκληματιών). Θα νιώθατε μεγάλη περηφάνια για αυτό;
Αγαπητοί φίλοι, έχουμε αλλάξει χιλιετία. Δεν είναι δυνατόν να ακολουθούμε απάνθρωπες πρακτικές με ιστορία χιλιετιών! Δεν πιστεύω να υπάρχει αμφιβολία, πως η θανατική ποινή είναι απάνθρωπη!
[off-topic] skullone, ένα 'σ' είναι άραγε σημαντικότερο από αυτά που συζητούμε για τη θανατική ποινή; Ξέρω για ποιο λόγο γράφω 'αφορά στο'.[/off-topic]
-
Ο χρήστης tt έγραψε:
Ένα ερώτημα προς όλους όσους υποστηρίζουν έστω και σε εξαιρέσεις τη θανατική ποινή: θα μπορούσαν αλήθεια να έχουν ως επάγγελμα το να κάνουν τη θανατηφόρα ένεση, να προκαλούν ηλεκτροπληξία ή να θανατώνουν εγκληματίες με όποιον άλλο τρόπο; Θα μπορούσαν να έχουν ως επάγγελμα το να είναι εκτελεστές, έστω εγκληματιών;
Κάποιοι μεγαλώνετε ή έχετε μεγαλώσει παιδιά. Αλήθεια, τι θα σκεφτόσασταν αν σας έλεγαν κατά τα 5-6, όχι πως θα γίνουν οδηγοί, γεωργοί, δάσκαλοι, φουρνάρηδες ή ό,τι άλλο, αλλά εκτελεστές (έστω εγκληματιών). Θα νιώθατε μεγάλη περηφάνια για αυτό;
[off-topic] skullone, ένα 'σ' είναι άραγε σημαντικότερο από αυτά που συζητούμε για τη θανατική ποινή; Ξέρω για ποιο λόγο γράφω 'αφορά στο'.[/off-topic]
Εγώ δεν την υποστηρίζω τη θανατική ποινή, είμαι κατά (έχω εξηγήσει το γιατί μερικές σελίδες πίσω ), αλλά δε φτιάχτηκαν όλοι για να κάνουν όλα τα επαγγέλματα.. διαφωνώ μαζί σου.
λες και δεν υπάρχουν αλλα επαγγέλματα μακάβρια ή 'δολοφονικά'
Με αυτή τη λογική, ποιος θα ήθελε (ή για τα παιδιά του..) να γίνει νεκροθάφτης, ή ποιος θα πολεμούσε σε ένα πόλεμο; -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Εγώ δεν την υποστηρίζω τη θανατική ποινή, είμαι κατά (έχω εξηγήσει το γιατί μερικές σελίδες πίσω ), αλλά δε φτιάχτηκαν όλοι για να κάνουν όλα τα επαγγέλματα.. διαφωνώ μαζί σου.
Με αυτή τη λογική, ποιος θα ήθελε (ή για τα παιδιά του..) να γίνει νεκροθάφτης, ή ποιος θα πολεμούσε σε ένα πόλεμο;Το σημείο στο οποίο εστιάζω είναι οι απάνθρωπες (όπως ακριβώς το έγραψα στο προηγούμενο μήνυμα) εργασίες και πρακτικές. Διαφωνείς πως ο εκτελεστής εγκληματιών και ο στρατιώτης (εν καιρώ πολέμου) εκτελούν απάνθρωπη εργασία; Δεν είναι προτιμότερο ως κοινωνία να επιλέγουμε εκείνους τους τρόπους επίλυσης των προβλημάτων μας, που εκφράζουν περισσότερη ανθρωπιά (όχι ως ιδεολογία ούτε για να μας βάλει ο Αγ. Πέτρος στον Παράδεισο, αλλά ως βελτίωση της ζωής μας);
-
Ο χρήστης tt έγραψε:
Με αυτή τη λογική, ποιος θα ήθελε (ή για τα παιδιά του..) να γίνει νεκροθάφτης, ή ποιος θα πολεμούσε σε ένα πόλεμο;Το σημείο στο οποίο εστιάζω είναι οι απάνθρωπες (όπως ακριβώς το έγραψα στο προηγούμενο μήνυμα) εργασίες και πρακτικές. Διαφωνείς πως ο εκτελεστής εγκληματιών και ο στρατιώτης (εν καιρώ πολέμου) εκτελούν απάνθρωπη εργασία; Δεν είναι προτιμότερο ως κοινωνία να επιλέγουμε εκείνους τους τρόπους επίλυσης των προβλημάτων μας, που εκφράζουν περισσότερη ανθρωπιά (όχι ως ιδεολογία ούτε για να μας βάλει ο Αγ. Πέτρος στον Παράδεισο, αλλά ως βελτίωση της ζωής μας);
+1
-
Ρε παιδιά!
Μιλάτε για το οικονομικό σκέλος και για τις γεννετικές παραμέτρους του θέματος, λες και έχουμε λύσει όλα τα ουσιώδη θέματα που αφορούν στην (άντε, 'την' ) θανατική ποινή...Ξεχνάτε ότι άνθρωποι (και όχι θεοί) θα κρίνουν τις τύχες ανθρώπων που θα δικάζονται.
Δηλαδή αποκλείετε κάποια στιγμή να αποκτίσουν τέτοιου είδους εξουσία άνθρωποι με επικίνδυνες ιδέες, άνθρωποι που θα έχουν διαστρεβλωμένες και μπερδεμένες κάποιες βασικές έννοιες; Εγώ το θεωρώ πολύ πιθανό...Η αποδοχή της θανατικής ποινής προϋποθέτει και πλήρη αποδοχή των εξουσιαστικών μηχανισμών (βλ. ΗΠΑ) οι οποίοι θα την διαχειρίζονται...
Και μην μου πείτε για 'λαϊκά δικαστήρια', γιατί τότε είναι που θα γίνει το 'έλα να δεις'!!! -
Ο χρήστης Δημήτριος έγραψε:
Ξεχνάτε ότι άνθρωποι (και όχι θεοί) θα κρίνουν τις τύχες ανθρώπων που θα δικάζονται.Η αποδοχή της θανατικής ποινής προϋποθέτει και πλήρη αποδοχή των εξουσιαστικών μηχανισμών (βλ. ΗΠΑ) οι οποίοι θα την διαχειρίζονται...
Δυστυχως δεν μπορουμε να περιμένουμε την κρίση των Θεων (που δεν θα έρθει ποτέ..). Πρέπει επιτέλους να εμπεδώσουμε οτι είμαστε ΜΟΝΟΙ μας και ΜΟΝΟΙ μας πρεπει να λύσουμε τα προβλήματα μας.
Επίσης ποτε δεν θα υπάρξει εξουσιαστική μηχανή (καθε είδους και αρμοδιότητας) που να τυγχάνει την απόλυτη εμπιστοσυνη και αποδοχή. Αν γινόμασταν πιο ρεαλιστές και ψαχναμε να κανούμε το καλυτερο απο αυτα που μπορουμε να κανουμε και οχι να ψαχνουμε πιο ειναι το καλύτερο που **ΘΑ μπορούσαμε ** να κάνουμε, τα προβλήματα θα λύνοπνταν πιο πρακτικά.
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Δυστυχως δεν μπορουμε να περιμένουμε την κρίση των Θεων (που δεν θα έρθει ποτέ..). Πρέπει επιτέλους να εμπεδώσουμε οτι είμαστε ΜΟΝΟΙ μας και ΜΟΝΟΙ μας πρεπει να λύσουμε τα προβλήματα μας.Επίσης ποτε δεν θα υπάρξει εξουσιαστική μηχανή (καθε είδους και αρμοδιότητας) που να τυγχάνει την απόλυτη εμπιστοσυνη και αποδοχή. Αν γινόμασταν πιο ρεαλιστές και ψαχναμε να κανούμε το καλυτερο απο αυτα που μπορουμε να κανουμε και οχι να ψαχνουμε πιο ειναι το καλύτερο που **ΘΑ μπορούσαμε ** να κάνουμε, τα προβλήματα θα λύνοπνταν πιο πρακτικά.
Συμφωνώ απόλυτα με αυτό που λές!!!
Να τα κάνουμε όλ' αυτά που λες, απλά να μην εφαρμόσουμε την θανατική ποινή (μόνο αυτό! )
-
Εγώ είμαι κατά της θανατικής ποινής κάθετα.Δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα προόδου του λεγόμενου ανθρώπινου πολιτισμού όσο υπάρχει και εκτελείται.
Λόγω ηληκίας θυμάμαι και την τελευταία εκτέλεση στην Ελλάδα πριν από πολλά πια χρόνια που αφορούσε ένα τύπο, Λύμπέρης αν δεν κάνω λάθος λεγόταν ο οποίος είχε έβαλε φωτιά και έκαψε όλη του την οικογένεια μέσα στον σπίτι τους αν δεν κάνω λάθος και πάλι.Αλλά από την άλλη δεν μπορώ να βλέπω μερικούς ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ και ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ του τύπου Παπαχρόνη να βγαίνουν έξω να το παίζουν γκόμενοι και πολλές φορές να γράφουν και βιβλία και η κοινωνία να τους κοιτάει αποσβολωμένη και τα θύματα που ζουν να νοιώθουν πως πραγματικά δεν έχουν δικαιωθεί και πως το ΣΚΟΥΛΗΚΙ που τους σακάτεψε πουλάει και μυαλό και πνεύμα.
Έβλεπα στην τηλεόραση μία γυναίκα θύμα του Παπαχρόνη σακατεμένη να μιλά με παράπονο αλλά και με τρόμο για το ΣΚΟΥΛΗΚΙ αυτό και από την άλλη αυτόν τον 'άντρακλα' να χορεύει στα μπουζούκια και τα άλλα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ της τηλεόρασης να του παίρνουν συνέντευξη και να καμαρώνουν δίπλα του.
Ακόμα χειρότερα είναι να έχει πεθανει το θύμα να έχει δηλαδή χαθεί μία ζωή με ότι αυτό σημαίνει.
Πριν από λίγες μέρες πάλι ένας αδειούχος ισοβίτης δολοφόνος πήρε στον λαιμό του ένα παληκάρι ειδικό φρουρό αφού του έδωσαν άδεια και δεν γύρισε αλλά το έριξε στις ληστείες.
Λοιπόν ισόβια αλλά πραγματικά ισόβια και όχι 16 χρόνια που είναι τώρα και άδειες λες και είναι φαντάροι.
Τέτοια άτομα δεν τα έχει ανάγκη η κοινωνία και πολύ χάρη τους κάνει και τους αφήνει που υπάρχουν αλλά μέχρι εκεί και μη παρέκει.Νομίζω το σύστημα απόδοσης Δικαιοσύνης και εν τέλει το πολίτευμα που λέγεται Δημοκρατία στο σημείο αυτό μπάζουν και μπάζουν χοντρά!
Συγχωρέστε μου τους χαρακτηρισμούς αλλά θέση μου από μικρό παιδί είναι ότι η υπέρτατη ξεφτίλα για έναν άντρα είναι να αναγκάσει μία γυναίκα να συνευρεθεί μαζί του με την βία
Ειδικά για τον 'κύριο' Παπαχρόνη και τους όμοιους θα ευχόμουν να βρουν το θάρρος να κάνουν αυτό που δεν επιτρέπεται από τον ανθρώπινο πολιτισμό που αυτοί δεν σεβάστηκαν, να τους κάνουν.
Δηλαδή με λίγα λόγια.
Σκοινί, θηλιά και καλό ταξίδι,αν είσαστε άντρες που δεν είσαστε δηλαδή απόδεδειγμένα -
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Εγώ είμαι κατά της θανατικής ποινής κάθετα.Δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα προόδου του λεγόμενου ανθρώπινου πολιτισμού όσο υπάρχει και εκτελείται.
Λόγω ηληκίας θυμάμαι και την τελευταία εκτέλεση στην Ελλάδα πριν από πολλά πια χρόνια που αφορούσε ένα τύπο, Λύμπέρης αν δεν κάνω λάθος λεγόταν ο οποίος είχε έβαλε φωτιά και έκαψε όλη του την οικογένεια μέσα στον σπίτι τους αν δεν κάνω λάθος και πάλι.Αλλά από την άλλη δεν μπορώ να βλέπω μερικούς ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ και ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ του τύπου Παπαχρόνη να βγαίνουν έξω να το παίζουν γκόμενοι και πολλές φορές να γράφουν και βιβλία και η κοινωνία να τους κοιτάει αποσβολωμένη και τα θύματα που ζουν να νοιώθουν πως πραγματικά δεν έχουν δικαιωθεί και πως το ΣΚΟΥΛΗΚΙ που τους σακάτεψε πουλάει και μυαλό και πνεύμα.
Έβλεπα στην τηλεόραση μία γυναίκα θύμα του Παπαχρόνη σακατεμένη να μιλά με παράπονο αλλά και με τρόμο για το ΣΚΟΥΛΗΚΙ αυτό και από την άλλη αυτόν τον 'άντρακλα' να χορεύει στα μπουζούκια και τα άλλα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ της τηλεόρασης να του παίρνουν συνέντευξη και να καμαρώνουν δίπλα του.
Ακόμα χειρότερα είναι να έχει πεθανει το θύμα να έχει δηλαδή χαθεί μία ζωή με ότι αυτό σημαίνει.
Πριν από λίγες μέρες πάλι ένας αδειούχος ισοβίτης δολοφόνος πήρε στον λαιμό του ένα παληκάρι ειδικό φρουρό αφού του έδωσαν άδεια και δεν γύρισε αλλά το έριξε στις ληστείες.
Λοιπόν ισόβια αλλά πραγματικά ισόβια και όχι 16 χρόνια που είναι τώρα και άδειες λες και είναι φαντάροι.
Τέτοια άτομα δεν τα έχει ανάγκη η κοινωνία και πολύ χάρη τους κάνει και τους αφήνει που υπάρχουν αλλά μέχρι εκεί και μη παρέκει.Νομίζω το σύστημα απόδοσης Δικαιοσύνης και εν τέλει το πολίτευμα που λέγεται Δημοκρατία στο σημείο αυτό μπάζουν και μπάζουν χοντρά!
Συγχωρέστε μου τους χαρακτηρισμούς αλλά θέση μου από μικρό παιδί είναι ότι η υπέρτατη ξεφτίλα για έναν άντρα είναι να αναγκάσει μία γυναίκα να συνευρεθεί μαζί του με την βία
Ειδικά για τον 'κύριο' Παπαχρόνη και τους όμοιους θα ευχόμουν να βρουν το θάρρος να κάνουν αυτό που δεν επιτρέπεται από τον ανθρώπινο πολιτισμό που αυτοί δεν σεβάστηκαν, να τους κάνουν.
Δηλαδή με λίγα λόγια.
Σκοινί, θηλιά και καλό ταξίδι,αν είσαστε άντρες που δεν είσαστε δηλαδή απόδεδειγμένα+10!!!
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Αλλά από την άλλη δεν μπορώ να βλέπω μερικούς ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ και ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ του τύπου Παπαχρόνη να βγαίνουν έξω να το παίζουν γκόμενοι και πολλές φορές να γράφουν και βιβλία και η κοινωνία να τους κοιτάει αποσβολωμένη και τα θύματα που ζουν να νοιώθουν πως πραγματικά δεν έχουν δικαιωθεί και πως το ΣΚΟΥΛΗΚΙ που τους σακάτεψε πουλάει και μυαλό και πνεύμα.
Έβλεπα στην τηλεόραση μία γυναίκα θύμα του Παπαχρόνη σακατεμένη να μιλά με παράπονο αλλά και με τρόμο για το ΣΚΟΥΛΗΚΙ αυτό και από την άλλη αυτόν τον 'άντρακλα' να χορεύει στα μπουζούκια και τα άλλα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ της τηλεόρασης να του παίρνουν συνέντευξη και να καμαρώνουν δίπλα του.αυτη ειναι η κοινωνια μας...
-
Ο χρήστης Δημήτριος έγραψε:
Δηλαδή με λίγα λόγια.
Σκοινί, θηλιά και καλό ταξίδι,αν είσαστε άντρες που δεν είσαστε δηλαδή απόδεδειγμένα+10!!!
Πόσα να προσθέσω εγώ τώρα;
Θανατική ποινή ........