-
Σήμερα το πρωί που άκουγα τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων από την τηλεόραση είδα ότι μία από τις εφημερίδες τύπου Έσπρεσο (μου φαίνεται η ίδια η Εσπρέσο) είχε αφιέρωμα στο πως ζει ο Παπαχρόνης και το είχε και φωτογραφία παρακαλώ τον γκόμενο με στυλ.
Και ρωτάω τώρα εγώ φωναχτά το ευατό μου.Η Δικαιοσύνη και κατ' επέκταση η Δημοκρατία επιτρέπει στις εφημερίδες να αναγάγουν σε ήρωα ένα ΣΚΟΥΛΗΚΙ και να κάνουν τα θύματα αλλά και την υπόλοιπη κοινωνία ρόμπα.ΚΑΛΑ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΜΕ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΡΟΛΟΥ ΤΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ;
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
ΚΑΛΑ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΜΕ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΡΟΛΟΥ ΤΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ;
Φοβάμαι πως δεν υπάρχει νομικό 'πάτημα' ώστε να επέμβει εισαγγελέας...
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Νομικός δεν είμαι αλλά δεν υπάρχει νόμος για πράξεις και δημοσιεύματα που προβάλουν την εγκληματικότητα;
Δεν υπάρχει νόμος για δημοσιεύματα που λασπώνουν μνήμες νεκρων και συνειδήσεις και ψυχές ζωντανών;
Δεν είναι προβολή της εγκληματικότητας η προβολή ενός απαιχθούς εγκληματία;
Κάτι θα υπάρχει, δεν μπορεί.Αυτό που δεν υπάρχει είναι βούληση.
Τι διάολο η Δικαιοσύνη και μέσω αυτής η Δημοκρατία νοιάζεται μόνο για τα δικαιώματα των εγκληματιών και γράφει στα παλιά της τα παπούτσια τους νομοταγείς και αδυνάτουςΚαι δεν είναι μόνο το έντυπο.Αυτό το καλόπαιδο μήπως πρέπει να το ξανακαλέσουν μέσα για ξεκούραση, αφού έχει βγει με όρους.Τους έχει τηρήσει όλους;
Αφού είναι άντρακλας και τσαμπουκάς και ακόμα μέσα στην φυλακή ήτανε ηγέτης και έκανε τσαμπουκάδες.
Είναι γενημμένος άντρας και τσαμπουκάς το αγόρι! Όταν κοντράρεται με γυναίκες βέβαια.
Για αυτό λέω ότι το δίδυμο Δικαιοσύνη-Δημοκρατία, μπάζει από παντού.Πριν από κάποια χρόνια ο τότε πρόεδρος του Αρείου Πάγου Κόκκινος, όταν του είχαν πει ότι η δικαιοσύνη είναι πολλές φορές υπέρ του δέοντος αυστηρή στην καταμέτρηση της ποινής για ένα φόνο, είχε πει ότι θα πρέπει να δείτε τα βίντεο από την κηδεία των θυμάτων και τον πόνο που υπάρχει εκεί από συγγενείς και φίλους και τότε τα ξαναλέμε.
Αργότερα βέβαια η δικαιοσύνη το έριξε στις Ρωσίδες τις δίμετρεςΓια αυτό λέω εγώ.
Αγαπητέ Κυριάκο Παπαχρόνη και λοιποί συγγενείς, σκοινάκι σαπούνι που λένε και στο χωριό μου και θα έχετε προσσφέρει στην κοινωνία το καλύτερο που μπορεί να προσφέρει ένα ΣΚΟΥΛΗΚΙ! -
Είμαι κατα της θανατικής ποινής με 1000!!! Κανείς απο εμας δεν εχει το δικαίωμα ουτε να αφαιρεί, αλλα ουτε και να 'χαρίζει' τη ζωή σε συνανθρώπους μας, οπως κλήθηκε προσφατα να κάνει ο ....ΤΕRMINATOR, ο οποίος και δικαιολόγησε τελικά το 'όνομά' του.... ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.
Εξάλλου, θεωρώ την ποινη των ισοβίων πολύ πιο σκληρη και αυστηρή, απο αυτη της 'λύτρωσης' του θανάτου, για αποβράσματα τύπου Δουρή κλπ... Αρκεί να εφαρμόζεται ΠΙΣΤΑ!!!!
Η τελευταία επιλογή λοιπόν κατα την αποψή μου είναι η ιδανική, η οποία ισως θα έπρεπε να είναι και συγχωνεμένη με την 2η, μιας και η μια δεν αναιρεί απαραίτητα την άλλη...
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Είμαι κατα της θανατικής ποινής με 1000!!! Κανείς απο εμας δεν εχει το δικαίωμα ουτε να αφαιρεί, αλλα ουτε και να 'χαρίζει' τη ζωή σε συνανθρώπους μας, οπως κλήθηκε προσφατα να κάνει ο ....ΤΕRMINATOR, ο οποίος και δικαιολόγησε τελικά το 'όνομά' του.... ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.Εξάλλου, θεωρώ την ποινη των ισοβίων πολύ πιο σκληρη και αυστηρή, απο αυτη της 'λύτρωσης' του θανάτου, για αποβράσματα τύπου Δουρή κλπ... Αρκεί να εφαρμόζεται ΠΙΣΤΑ!!!!
Η τελευταία επιλογή λοιπόν κατα την αποψή μου είναι η ιδανική, η οποία ισως θα έπρεπε να είναι και συγχωνεμένη με την 2η, μιας και η μια δεν αναιρεί απαραίτητα την άλλη...
Τώρα το θυμήθηκα, αλλά πιστεύετε ότι ο άγραφος νόμος των φυλακών, θα επέτρεπε σε αποβράσματα όπως ο Δουρής να ζούνε ανάμεσα στους άλλους τρόφιμους; Εγώ είμαι σίγουρος ότι τον Δουρή τον σκότωσαν άλλοι κρατούμενοι! Και καλά του έκαναν!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Αν κάποιος έχει βγει από τη φυλακή με αναστολή πριν το τέλος της ποινή τους με συνυπολογισμό παραγόντων όπως η (ας πούμε) ειλικρινής μεταμέλεια, η κακή συμπεριφορά του μπορεί να τον ξαναστείλει μέσα.
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Τώρα το θυμήθηκα, αλλά πιστεύετε ότι ο άγραφος νόμος των φυλακών, θα επέτρεπε σε αποβράσματα όπως ο Δουρής να ζούνε ανάμεσα στους άλλους τρόφιμους; Εγώ είμαι σίγουρος ότι τον Δουρή τον σκότωσαν άλλοι κρατούμενοι! Και καλά του έκαναν!
Αν αρχίσουμε να επικροτούμε και ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ που παίρνουν τον νόμο (!) στα χέρια τους και 'τιμωρούν' άλλους κρατούμενους (με ποιά εξουσία για λογαριασμό τίνος άραγε; της ευνομούμενης κοινωνίας που οι ίδιοι αποδεδειγμένα υπηρέτησαν; ) τότε ας αφήσουμε τους στρουθοκαμηλισμούς και ας μην αφήνουμε άλλους να βγάλουν το φίδι απ'την τρύπα. Αν είναι να κάνουμε κάτι να το κάνουμε σωστά!
Νόμος του Λύντς και δημόσιοι λιθοβολισμοί κάθε Σάββατο (πριν τα μπουζούκια) -
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Αν είναι να κάνουμε κάτι να το κάνουμε σωστά!
Νόμος του Λύντς και δημόσιοι λιθοβολισμοί κάθε Σάββατο, **στα **μπουζούκια. -
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Αν αρχίσουμε να επικροτούμε και ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ που παίρνουν τον νόμο (!) στα χέρια τους και 'τιμωρούν' άλλους κρατούμενους (με ποιά εξουσία για λογαριασμό τίνος άραγε; της ευνομούμενης κοινωνίας που οι ίδιοι αποδεδειγμένα υπηρέτησαν; ) τότε ας αφήσουμε τους στρουθοκαμηλισμούς και ας μην αφήνουμε άλλους να βγάλουν το φίδι απ'την τρύπα. Αν είναι να κάνουμε κάτι να το κάνουμε σωστά!
Νόμος του Λύντς και δημόσιοι λιθοβολισμοί κάθε Σάββατο (πριν τα μπουζούκια)Έχεις δίκιο ότι δεν θα έπρεπε να το επικροτούμε αυτό! Αλλά όπως και να το πεις, δεν θα ήταν κάποια δικαίωση; Δεν νοιώθεις ότι έχει απονεμηθεί 'δικαιοσύνη' όταν ξέρεις ότι ο βιαστής και δολοφόνος του ίδιου του παιδιού του, βρήκε μία πιο... αρμόζουσα αντιμετώπιση μέσα στην φυλακή, απ' ότι στην αποστειρωμένη αίθουσα του Δικαστηρίου;
-
Ο Δουρης δεν ηταν εγκληματίας, ήταν άρρωστος.Ο καθενας μπορει να καταλαβει οτι ενα ατομο που φερεται ετσι ειναι αρρωστο και οχι απλος παραβάτης του νόμου.
Το δικαστήριο τον αντιμετωπισε ως εγκληματία και τον έστειλε να πεθάνει στην φυλακη.Οι δικαστες ξερανε πολυ καλα τι κανανε.Μην θεωρείτε ότι του φερθηκαν με το γάντι.
Προσωπικα δεν ενιωσα δικαίωση,αλλα πρεπει να παραδεχτω ότι δεν στενοχωρηθηκα κιόλας.Ένας άρρωστος λιγότερος,καλυτερα και γι αυτον και για εμας. -
Έχεις δίκιο ότι δεν θα έπρεπε να το επικροτούμε αυτό! Αλλά όπως και να το πεις, δεν θα ήταν κάποια δικαίωση; Δεν νοιώθεις ότι έχει απονεμηθεί 'δικαιοσύνη' όταν ξέρεις ότι ο βιαστής και δολοφόνος του ίδιου του παιδιού του, βρήκε μία πιο... αρμόζουσα αντιμετώπιση μέσα στην φυλακή, απ' ότι στην αποστειρωμένη αίθουσα του Δικαστηρίου;
Δεν ξέρω ρε Νάσο... Τα πρότυπά μας ως κοινωνία για τον τρόπο απονομης δικαιοσύνης πρέπει να είναι δηλαδή ποιά ακριβώς; Το Ιράν; Η Νιγηρία; Το φαρ ουέστ με την πίσσα και τα πούπουλα;
-
Δεν ξέρω ρε παιδιά... Με προβληματίζετε, είναι γεγονός. Και μέρες που είναι, δεν είναι σωστό να σκέφτομαι έτσι, αλλά τι να σας πω; Είχα λυπηθεί τόσο τα παιδάκια τότε, που πραγματικά, ένοιωσα ανακούφιση όταν έμαθα την κατάληξή του. Να μην σας πω κιόλας ότι ήλπιζα να συμβεί κάτι τέτοιο. Μιλάμε για τα ίδια του τα παιδιά!!! Σκεφτείτε ότι αν ένα απ' αυτά είχε το ίδιο σκοτώσει τον Δουρή, το δικαστήριο θα το είχε πιθανότατα αθωώσει. Και η ηθική μας ελπίζω το ίδιο!!! Εντάξει, είναι ειδική περίπτωση, αλλά... ΒΙΑΖΕ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ!!! Δεν μιλάμε απλά για κακοποίηση!!!
Μπορεί να φταίει που εγώ θα έριχνα με ευχαρίστηση όλους τους βιαστές στην πυρά, δεν ξέρω...
Δεν θέλω να αντιπαρατεθώ με κανέναν, έτσι; Απλά ορισμένα σκηνικά ΔΕΝ μπορώ να τα δεχτώ!
-
Μπορεί να φταίει που εγώ θα έριχνα με ευχαρίστηση όλους τους βιαστές στην πυρά, δεν ξέρω...Αυτό το λες τώρα. Κάτσε να σου δοθεί η ευκαιρία... Μπορεί να λακίσεις τότε (το θεωρώ πολύ πιθανό)
Αν θέλεις να το κάνεις, πάνε σε καμιά Ταϊλάνδη, Ζιμπάμποε κ.τ.λ, όπου η ζωή έχει πολύ μικρή αξία (φυσικά έννοιες όπως η 'αξιοπρέπεια', 'τιμή' κ.τ.λ. δεν έχουν καμιά θέση στην καθημερινότητά τους).
Όλο και κάποιον πατροκτόνο-βιαστή (κατά συρροήν) θα βρεις. Ό,τι και να του κάνεις, δεν πρόκειται να σε πειράξει κανείς.Έχω φίλους/γνωστούς ναυτικούς. Ο ένας από αυτούς μου λέει πολλές ιστορίες από χώρες τύπου Ταϊλάνδη, Σρι Λάνκα κ.τ.λ.
Οι ίδιοι οι γονείς εκδίδουν τα ανήλικα (για να είναι και πιο ελκυστικά) παιδιά τους, έναντι αμοιβής.
Κάποια μπουμπούκια Έλληνες (και όχι μόνο φυσικά) οικογενειάρχες ναυτικοί, οι οποίοι ήταν στο ίδιο καράβι με τον φίλο μου, πήγαιναν και τα βιάζανε (και πληρώνανε περίπου 1 ευρώ τους γονείς, μιλάμε για ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ αμοιβή). Μιλάμε για 12-13χρονα κοριτσάκια ή αγοράκια...
Τους άκουγε να λένε μετά στο καράβι : 'Αααααα!!! Το ξέσκισα το μικρό!!!!'
Μπράβο ρε μεγάλε!!! Και εις ανώτερα!!!Μιλάμε για ΦΡΙΚΗ!!!
Αυτοί διαπράττουν το έγκλημα του βιασμού ανηλίκου, κατά συρροήν. Και όμως, δεν τους πιάνει κανένας νόμος.
Εξάλλου με 1000 ευρώ σε τέτοιες χώρες είσαι ΒΑΣΙΛΙΑΣ!!! Έχεις μια βίλα και 100 γυναικάρες να σε υπηρετούν! Αγοράζεις και την ίδια την γυναίκα του προθυπουργού/βασιλιά τι σκατά έχουνε εκεί... -
Ο χρήστης Δημήτριος έγραψε:
Έχω φίλους/γνωστούς ναυτικούς. Ο ένας από αυτούς μου λέει πολλές ιστορίες από χώρες τύπου Ταϊλάνδη, Σρι Λάνκα κ.τ.λ.
Οι ίδιοι οι γονείς εκδίδουν τα ανήλικα (για να είναι και πιο ελκυστικά) παιδιά τους, έναντι αμοιβής.
Κάποια μπουμπούκια Έλληνες (και όχι μόνο φυσικά) οικογενειάρχες ναυτικοί, οι οποίοι ήταν στο ίδιο καράβι με τον φίλο μου, πήγαιναν και τα βιάζανε (και πληρώνανε περίπου 1 ευρώ τους γονείς, μιλάμε για ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ αμοιβή). Μιλάμε για 12-13χρονα κοριτσάκια ή αγοράκια...
Τους άκουγε να λένε μετά στο καράβι : 'Αααααα!!! Το ξέσκισα το μικρό!!!!'
Μπράβο ρε μεγάλε!!! Και εις ανώτερα!!!Αυτοι είναι ΜΑΛΑΚΕΣ κ ανώμαλοι
-
2 αστυνομικη νεκροι και εναν σοβαρος τραυματισενος απο αποδραση κρατουμενων κατα την μεταγωγη τους σε φυλακες.
Πηραν το οπλο, του ενος και πυροβολησαν τον εναν στο κεφαλι και τον αλλο στο λαιμο εξ επαφης.... 5 παιδια ορφανα απο εναν ρωσο εγκληματια ο οποιος τον περασμενο Νοεμβριο σκοτωσε στην Κερκυρα μια γυναικα 'για ευχαριστηση' οπως δηλωσε.
Απεδρασαν στα βουνα της Καταρας....
Αυτος τι πρεπει να τον κανουν τωρα?? να δικαστει..... και να παει ισοβια???
Μια σφαιρα στο κεφαλι ειναι αρκετη.
-
Μια σφαιρα στο κεφαλι ειναι αρκετη.
εγω δε θα θελα να τη γλυτωσει ετσι...
-
Παιδιά, τόση ώρα τι συζητούσαμε;
Και 'γω διψάω για απονομή δικαιοσύνης και θέλω το συντομότερο να πιαστούν τα καθάρματα.
Αλλά εντάξει, μην το παρακάνουμε...
Εξάλλου, μάλλον θα τους σκοτώσουν 'εν ώρα καταδίωξης'. Ίσως καλύτερα έτσι...
Δεν υπάρχει περίπτωση να μην τους βρουν... -
**Nεκρός **βρεθηκε ο Ρωσος δολοφονος των αστυνομικων...... .
-
Ειναι αρκετα πιθανο να πεθανε απο το κρυο/αυτοκτονησε(αν ειχαν μεινει σφαιρες).....Δεν νομιζω να τον σκοτωσαν αν και καλα θα εκαναν ΙΜΗΟ.....
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Ειναι αρκετα πιθανο να πεθανε απο το κρυο/αυτοκτονησε(αν ειχαν μεινει σφαιρες).....Δεν νομιζω να τον σκοτωσαν αν και καλα θα εκαναν ΙΜΗΟ.....Μα ΓΙΑΤΙ::???
Δεν θα ήταν καλύτερο να τον συλλάβουν (χωρίς να τον δείρουν βεβαίως, έτσι;;), να τον δικάσουν δίκαια, να δικαστεί 10κοις ισόβια, να πληρώνουμε 40 χρόνια φαί, στέγη, ιατρική περίθαλψη, ρούχα, να του παρέχουμε κοινωνική αρωγή γιατί έχουμε υποχρέωση ως πολιτισμένη κοινωνία να κάνουμε μια ακόμη προσπάθεια κλπ και μετά από 40 χρόνια, να τον βγάλουμε έξω να πεθάνει ήσυχα και μετανοιωμένος και εμείς ήσυχοι με τη συνείδηση μας ότι δεν πράξαμε ανάλογα (εκτελώντας τον) αλλά ενεργήσαμε ως καλοί πολίτες, μορφωμένοι, ευαίσθητοι και καλοί χριστιανοί;;
Θανατική ποινή ........