-
Συγχαρητήρια σε όλους . Ευχομαι το καλλίτερο .
-
Καλησπέρα
Διαβάζω όλο αυτό το διάστημα όσα γράφονται γύρω από τις εκλογές και εκείνο που μου δημιουργεί κάποι στεναχώρια είναι ότι γιά λόγους επαγγελματικούς βρίσκομαι σε αρκετά μεγάλη απόσταση από την Αθήνα με αποτέλεσμα να μην μπορέσω να είμαι ούτε στις εκλογές. Τηλεφωνικά έμαθα αρκετά θετικά πράγματαπου συνέβησαν και νομίοζω ότι αυτό είναι το μεγαλύτερο κέρδος. Εύχομαι από καρδιάς σε όλα τα παιδιά, ιδιαίτερα δε στα νέα μέλη, να έχουν μιά καλή θητεία που θα χαρακτηριστεί από την απόλυτη συνεργασία μεταξύ τους. Αν πραγματικά κράτησαν κάποιο επίπεδο όπως αναφέρει ο Platis και μου είπε φίλος μου, τότε πραγματικά μπορούμε να ελπίζουμε σε ένα Δ.Σ. με επίπεδο και άποψη, ελπίζω να είναι και αποτελεσματικό, όσο μπορεί να είναι με την ΕΛΠΑ απέναντι.
Μπράβο σε όλους.Αγαπητέ el-em θα μου επιτρέψεις μα σημειώσω ότι δεν μου απάντησες στην πολύ βασική ερώτηση που σου έκανα. Αν δηλαδή περνάς από Σύνταγμα, Β. Σοφίας κ.λ.π..
Όπως κατάλαβες ο προβληματισμός σου, σε συνδυασμό με την μέχρι σήμερα διαδρομή σου στους αγώνες, την οποία προσωπικά γνωρίζω αρκετά διότι μάλλον είμαι λίγο ποιός παλιός ή έστω συνομήλικος αγωνιστικά με σένα, και γιά μένα δεν θα είχε κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Οπότε μάλλον και το Δ.Σ. του ΣΟΑΑ απέφυγε να σου απαντήσει, εκτός αν σου απαντήσει το νέο. Αλήθεια και τώρα που άλλαξαν τα πράγματα θα μπείς σε πουλμανάκι που περνάει από Μιχαλακοπούλου;
Μην παρεξηγείς την τοποθέτησή μου. Είναι απόλυτα στο πνεύμα το δικό σου.
Lev -
Ο χρήστης Lev έγραψε:
ΚαλησπέραΔιαβάζω όλο αυτό το διάστημα όσα γράφονται γύρω από τις εκλογές και εκείνο που μου δημιουργεί κάποι στεναχώρια είναι ότι γιά λόγους επαγγελματικούς βρίσκομαι σε αρκετά μεγάλη απόσταση από την Αθήνα με αποτέλεσμα να μην μπορέσω να είμαι ούτε στις εκλογές. Τηλεφωνικά έμαθα αρκετά θετικά πράγματαπου συνέβησαν και νομίοζω ότι αυτό είναι το μεγαλύτερο κέρδος. Εύχομαι από καρδιάς σε όλα τα παιδιά, ιδιαίτερα δε στα νέα μέλη, να έχουν μιά καλή θητεία που θα χαρακτηριστεί από την απόλυτη συνεργασία μεταξύ τους. Αν πραγματικά κράτησαν κάποιο επίπεδο όπως αναφέρει ο Platis και μου είπε φίλος μου, τότε πραγματικά μπορούμε να ελπίζουμε σε ένα Δ.Σ. με επίπεδο και άποψη, ελπίζω να είναι και αποτελεσματικό, όσο μπορεί να είναι με την ΕΛΠΑ απέναντι.
Μπράβο σε όλους.Αγαπητέ el-em θα μου επιτρέψεις μα σημειώσω ότι δεν μου απάντησες στην πολύ βασική ερώτηση που σου έκανα. Αν δηλαδή περνάς από Σύνταγμα, Β. Σοφίας κ.λ.π..
Όπως κατάλαβες ο προβληματισμός σου, σε συνδυασμό με την μέχρι σήμερα διαδρομή σου στους αγώνες, την οποία προσωπικά γνωρίζω αρκετά διότι μάλλον είμαι λίγο ποιός παλιός ή έστω συνομήλικος αγωνιστικά με σένα, και γιά μένα δεν θα είχε κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Οπότε μάλλον και το Δ.Σ. του ΣΟΑΑ απέφυγε να σου απαντήσει, εκτός αν σου απαντήσει το νέο. Αλήθεια και τώρα που άλλαξαν τα πράγματα θα μπείς σε πουλμανάκι που περνάει από Μιχαλακοπούλου;
Μην παρεξηγείς την τοποθέτησή μου. Είναι απόλυτα στο πνεύμα το δικό σου.
LevAΓΑΠΗΤΕ Lev,
ΕΙΧΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΩ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΧΗΜΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ 'ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΡΑΦΗΣ' ΠΡΩΤΑ,ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ 'ΤΣΙΓΚΛΑΣ' ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΠΕΡΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.
Ε,ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΒΑΣ.ΣΟΦΙΑΣ ΠΕΡΝΑΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΕΡΝΑΩ.
ΕΙΔΕΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΝΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΨΗΦΙΖΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΟΝ ΚΟΜΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΑΥΤΟ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΣΩ ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΝ ΜΕ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ,ΤΗΝ ΣΤΙΜΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΙΣΗ ?
ΑΝ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ,ΤΟΤΕ ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ... ΠΟΥΛΜΑΝAKI ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ POST ΜΟΥ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
ΠΡΙΝ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΑΡΕΣ , ΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΘΡΟΑ Η ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ , ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ , ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ .
- ΟΙ ΨΗΦΗΣΑΝΤΕΣ ΗΤΑΝ 64 . ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ , ΟΣΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ , ΠΑΡΟΤΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΙΚΟΣΑΡΙΑ .ΤΟΣΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ). ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΑΛΑΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΠΟΡΑΔΙΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ , ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΛΥΘΑΡΓΟ , ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΛΕΙΨΗ ΝΕΩΝ ΟΔΗΓΩΝ-ΣΥΝΟΔΗΓΩΝ , ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΕΛΗ.
2)ΥΠΕΡΚΟΜΑΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙ (ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΙVAN) Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΜΑΣ ΦΙΛΟΥ ΖΗΒΑ , ΑΝ ΑΝΑΛΟΓΙΣΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΛΕΙΠΑΝ ΤΟ 70% ΤΩΝ ΣΥΝΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ,ΑΠ'ΤΟ ΧΩΜΑ , ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ-ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΗΣΕΙ ΣΟΒΑΡΑ .
- Η ΤΟΛΜΗΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠ'ΤΟΝ Λ.ΚΥΡΚΟ , ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ , ΤΑ ΟΣΑ ΣΤΡΑΒΑ , ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ , ΣΤΟΝ ΣΟΑΑ , ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΗΚΕ ΝΟΜΙΖΩ ΜΕ ΑΡΚΕΤΗ ΣΟΦΙΑ , ΑΠ'ΤΑ ΜΕΛΗ . ΤΕΛΙΚΑ Ο Σ.Χ. ΙΣΩΣ ΒΓΕΙ ΣΟΦΟΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ , ΑΝ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ , ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΣΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ , ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ , ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΑΠΟΔΟΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΑΝΟΙΚΕΙ .
- ΑΝ ΔΕΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ, ΑΥΤΟ ΤΟ Δ.Σ. ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ , ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ , ΠΑΛΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΚΟΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΔΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ , . ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΑΚΙ ΜΑΣ , ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΘΑΥΜΑΤΑ . ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ , ΚΑΙ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ , ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΜΗΔΕΝ .
- ΑΣ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΛΕΟΝ , ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΛΛΟ .
ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ , ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΛΕΜΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ , ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ , ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ , ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ , ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΟΤΕΡΗ ΕΝΝΟΙΑ .....
Χ.Α.
-
ΚΙ'ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΩ ΤΟ ΝΕΟ ΣΧΗΜΑ ΤΟΥ Σ.Ο.Α.Α. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΠΕΦΡΑΣΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΟΥ) ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο APR, ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΠΟΥ ΕΝΩ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΠΟ ΑΣΦΑΛΤΙΝΑ ΜΕΛΗ,ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ.
ΜΑΚΑΡΙ (ΚΑΙ ΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟ 'ΜΟΥΤΖΟΥΡΙΔΕΣ')ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑΧΘΕΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤHN ΑΠΑΡΑΔΕΚΤH ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ MODERATORS ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ.
-
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
ΚΙ'ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΩ ΤΟ ΝΕΟ ΣΧΗΜΑ ΤΟΥ Σ.Ο.Α.Α. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΠΕΦΡΑΣΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΟΥ) ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο APR, ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΠΟΥ ΕΝΩ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΠΟ ΑΣΦΑΛΤΙΝΑ ΜΕΛΗ,ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ.
ΜΑΚΑΡΙ (ΚΑΙ ΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟ 'ΜΟΥΤΖΟΥΡΙΔΕΣ')ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑΧΘΕΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
'EL-EM' Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΘΑ ΣΕ ΚΥΡΗΞΕΙ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΤΟΥ! ΠΟΥ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ? ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΩΡΕΣ ΠΑΙΔΕΥΟΜΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΣΟΥ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΒΓΑΙΝΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΣΚΗΝΗ!! ΒΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΤΑΛΕΝΤΟ?
ΣΚΕΨΟΥ ΤΗΝ ΣΚΗΝΗ ΟΠΟΥ ΘΑ ΡΩΤΑΕΙ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ
Καραγκιόζης Ποιός ψηφίζει τον Άγγελο
Φωνές ΟΙ ΑΣΦΑΛΤΙΝΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
Καραγκιόζης Ποιός στηρίζει τον ΣΟΑΑ ?
Φωνές ΟΙ ΜΟΥΤΖΟΥΡΙΔΕΕΕΕΕΕΕΕΣ
ΜΠΑΓΑΣΑΚΟ ΠΑΛΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥΔΩΣΕΣ!!!
ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
ΠΡΟΣ ΤΟ ΝΕΟ ΔΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΥΧΕΛΑΙΟ - ΕΞΟΡΚΙΣΜΟ ΚΑΤΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ
ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ roadrunner_gr ΜΟΥ. ΤΩΡΑ ΤΟ'ΓΡΑΨΑ ΣΩΣΤΑ ΕΤΣΙ ?
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Να κάνω μια ερώτηση τελείως καλοπροαίρετα για να επανέλθει και η συζήτηση στο θέμα;
Γιατι όταν ανακοινώθηκαν οι εκλογές είχε ήδη παρέλθει το χρονικό περιθώριο εγγραφής μελών με δικαίωμα ψήφου; -
Καλή ερώτηση!
Κρίμα που δεν την έκανες προ των εκλογών, όπου μπορεί και κάτι να άλλαζε, οπότε να ήταν χρήσιμη εκτός από καλή... -
ΠΑΥΛΟ ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ .ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΛΕΣ .
ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ , ΝΕΟ , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΔΟΚΙΜΟΥ ΜΕΛΟΥΣ,ΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ,ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΗΣΗ ΔΥΟ ΠΑΛΑΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ , ΚΑΤΑΤΑΣΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΜΕΛΟΣ .ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΧΡΟΝΟ ,ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ .ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ,ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΗΣΕΙ , ΟΠΟΤΕ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΕΙ -
Χρίστο, το ίδιο λέμε με άλλα λόγια. 6 μήνες δεν είναι αυτό το διάστημα; Γιατι λοιπόν να μην δίνεται εύλογο χρονικό διάστημα απο την ημέρα που ανακοινώνονται οι εκλογές μέχρι την ημέρα τελεσης τους, έτσι όλοι όσοι έχουν τυπικά το δικαίωμα εγγραφής (2 χρονια Licence κλπ) και θέλουν, να μπορούν να συμμετάσχουν; Γιατι το κάνετε να φαίνεται, δεν λέω ότι είναι μην παρεξηγηθώ, σαν ένα κλειστο members club; Σχολιάστηκε το θέμα και ακούστηκαν απόψεις ότι θέλατε τα κουκιά να είναι μετρημένα...
-
ΑΡΑ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ , ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΥ , ΚΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ .ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ , ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΔΩΘΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΣΟΥ , ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΟ ΑΠΕΡΧΩΜΕΝΟ Δ.Σ. ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ ΑΛΛΑ 40 ΜΕΛΗ .
Η ΠΙΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΛΑΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ , ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ , ΚΑΙ ΑΠ'ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΡΓΟΠΟΡΗΜΕΝΗ . -
Ήμουν παρών στις εκλογές, χωρίς να έχω το δικαίωμα ψήφου. Προσωπικά αμέλησα να γραφτώ όταν έπρεπε και ας πούμε ότι έτσι 'πλήρωσα' με το να είμαι απλός θεατής.
Πολλοί ήταν σαν κι εμένα -ουσιαστικά αμέτοχοι- και τους κακοφάνηκε γιατί δεν μπόρεσαν να ψηφίσουν και να έχουν λόγο κλπ.
Αρκετοί από αυτούς έφυγαν πριν τα μισά, πριν ακούσουν τις τοποθετήσεις όσων ήθελαν να μιλήσουν. Δηλαδή το ενδιαφέρον τους εξαντλήθηκε στο αν θα ρίξουν χαρτί στην κάλπη ? Εμένα αυτό μου φάνηκε πάντως. Δηλαδή, αφού δεν μπορούμε να ψηφίσουμε, πάμε να φύγουμε.
Πιστεύω ότι όποιος ενδιαφέρεται ας γραφτεί κι ας περιμένει ως την επόμενη φορά. Τίποτα δεν τελείωσε με αυτές τις εκλογές. Το αντίθετο, μάλλον άρχισε. -
το ίδιο ισχύει και στο ΣΟΑΒΕ. εκεί μάλιστα πρέπει να έχεις ένα χρόνο μέλος... και γω στην πρωτη ΓΣ δεν ψήφισα και έκατσα σε όλη τη διάρκεια.
ε είχα πάει και απο Κοζάνη οπότε.. χεχεχεχεαλλά ναι. όποιος φεύγει μόνο και μόνο επειδή δεν θα ψηφίσει, φαντάσου τι ενδιαφέρον θα δείξει όλη την υπόλοιπη χρονιά....
-
Πάντως αλήθεια είναι πως εκλογές ζητούνται και συζητούνται εδώ και ένα χρόνο, οπότε όποιος είχε όντως ενδιαφέρον, μπορούσε να ζητήσει να γίνει μέλος.
Αν δεν απατώμαι μπορούσε να το κάνει αναπαυτικά από την πολυθρόνα του μέσω ίντερνετ. -
To όλο θέμα το έβαλα για φέρω καταρχάς την συζήτηση πίσω στο θέμα και δεύτερον για να δωθει μια επίσημη και πειστική απάντηση σε ένα ερώτημα που αιωρείτε απο διαφόρους, κάποιους καλόπιστα κάποιους κακόπιστα. Απο πλευράς μου πάντως τίθετε καλόπιστα. Δεν πρέπει να μπορέσει ο έλληνας αγωνιζόμενος να καταλάβει γιατι δεν μπορεσε να ψηφίσει για την ανάδειξη των ανθώπων που θα παλέψουν για το δίκιο του κα την ασφάλεια του κατα την διάρκεια των αγώνων;; Κόσμο χρειάζετε ο ΣΟΑΑ, όσο περισσότεροι τόσο δυνατότερος! Με άλλο αέρα προχωράς αν σε έχουν εκλέξει 68 (λιγότεροι απο όσους συμμετέχουν σε ένα χωμάτινο αγώνα κυπέλλου πελλοπονήσου) και άλλο 268 (τυχαίο νούμερο αλλά απόλυτα εφικτό αν δουλεψει σωστά ο ΣΟΑΑ)
-
Παντως Παυλο εχοντας την εμπειρια ενος αλλου χωρου οπου ψηφοφοροι εμφανιζονται απο το πουθενα και διαμορφωνουν καταστασεις, θα ελεγα πως το συστημα δοκιμου μελους ειναι το πλεον σοφο. Οποιος πραγματικα ενδιαφερεται οπως ειπε και ο Γιωργος θα εψαχνε, θα εβρισκε και θα συμμετειχε.
-
Τώρα εκλέχτηκαν από 65 άτομα, και (ορθώς κατά τη γνώμη μου) ο κ. Μεσημέρης επανεκλέχθηκε, ο κ. Μιχελακάκης αναπληρωματικός, που ήταν τα βασικά και μόνα μέλη του ΔΣ που έκαναν κάτι τον τελευταίο καιρό.
Επίσης εκλέχθησαν οι κ.κ. Ιγγλέσης και Ριζικάρης που δεν ήταν μέλη, αλλά είχαν ουσιαστική συμβολή στον ΣΟΑΑ τον τελευταίο καιρό, εχοντας βάλει μπρος τη σελίδα, βοηθώντας το Μεμόριαλ και το ενιαίο. Από τα μη μέλη του ΔΣ ήταν οι πλέον κοντά στον ΣΟΑΑ το τελευταίο διάστημα, οπότε άνετα θα μπορούσαν να θεωρηθούν μία ομάδα με τους κκ Μιχελακάκη και Μεσημέρη.
Σκέψου λοιπόν να είχαν επανεκλεγει και εκλεγεί από 268 άτομα, εκ των οποίων οι 200 να είναι 'της τελευταίας στιγμής' με ρύθμιση 'της ώρας' (ώστε να μην γίνονταν το... 2006 οι εκλόγές) τι είχαν να ακούσουν...
Το πρώτο (και λιγότερο) που μου έρχεται στο μυαλό είναι πως θα έλεγαν πως έγραψαν 200 καινούρια μέλη 'δικούς τους' για να τους (ξανα)ψηφίσουν.
Και αντί 'νέα εντολή' θα είχαν νέα μουρμούρα από το καλημέρα...Πιστεύω κανείς γνώστης των ελλ. αγώνων δεν θα διαφωνήσει σε αυτό...
Ορθώς έπραξαν! -
Σαν μελος της εφορευτικης επιτροπης, πρεπει να πω οτι η διαδικασια αυτη οριζεται σαφως απο το καταστατικο, και η παραμικρη παρεκκλιση θα μπορουσε να σημανει ακυρωση των εκλογων.
-
Γιατρέ δεν ήξερα πως ήσουν εφορος
Απλή ερώτηση
Είναι αλήθεια πως ψήφισαν Αντωνιάδης, Δαρειώτης, Γιώργης Παπαδόπουλος, Παπάκης κ.α που έχουν να τρέξουν από το 1821?
Επειδή ο καθένας λέει το μακρί του και το κοντό του θα ήθελα να ξέρω την επίσημη θέση-άποψη. Γιατί αν θέλουμε να είμαστε αυστηροί με τα πίτσι, πρέπει να είμαστε σοβαροί κιαι συνεπείς και με τον κάθε δεινόσαυρο Στρατισίνο που θυμάται τον ΣΟΑΑ μόνο όταν είναι να υποστηρίξει τα αποθυμένα του... Κάπως έτσι τέλος πάντων.
Είμαι πάντως σίγουρος πως ο Δήμος και η ποαρέα του θα πετάξουν έξω όσους κατέστρεψαν περιόρισαν το σύνδεσμο.... και με διάφορες δικαιολογίες μετέτρεψαν τοκόσμημα σε σκουπίδι.Τα λέμε
ΣΧ
Εκλογές ΣΟΑΑ