-
Ενημερώνουμε τα μέλη του Συνδέσμου ότι προκυρήσσονται Εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ. για την διετία 2005-2007
Για την συμμετοχή είναι απαραίτητο τα μέλη να είναι ταμιακά ενήμερα.
Οι εκλογές θα διεξαχθούν στα εντευκτήρια του Συνδέσμου Μιχαλακοπούλου 123 την Τετάρτη 26/1/05 ώρα 19:00
Να είστε όλοι εκεί.
(Castor)
Μετα την απόσυρση του θέματος Πότε είπαμε θα γίνουν εκλογές;.... Ποτέεεεε;... ξανανοίγουμε νέο θέμα κρατώντας την αρχικη δημοσιευση και ελπίζουμε οτι από εδώ και πέρα οι δημοσιευσεις θα ανταποκρίνονται στον τιίλο.
-
Ενημερώνουμε τα μέλη του Συνδέσμου ότι προκυρήσσονται Εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ. για την διετία 2005-2007
Οι εκλογές θα διεξαχθούν στα εντευκτήρια του Συνδέσμου Μιχαλακοπούλου 123 την Τετάρτη 26/1/05 ώρα 19:00
Να είστε όλοι εκεί.
(Castor)
Μετα την απόσυρση του θέματος Πότε είπαμε θα γίνουν εκλογές;.... Ποτέεεεε;... ξανανοίγουμε νέο θέμα κρατώντας την αρχικη δημοσιευση και ελπίζουμε οτι από εδώ και πέρα οι δημοσιευσεις θα ανταποκρίνονται στον τιίλο.
-
Να είστε όλοι εκεί.
(Castor)
-
Παρα τα οσα προηγηθηκαν, θελω να βαλω 3 ερωτηματα και παρακαλω ναχω μια απαντηση
-
Πριν γινει η ψηφοφορια, δεν θα πρεπει ν ακουσουμε τις αποψεις και τις δεσμευσεις των υποψηφιων, ωστε να γνωριζουμε ποιους θα υποστηριξουμε
αναλογα μ αυτες? Το ρωταω, γιατι δεν εχω δει ημερησια διαταξη ,οπως νομοτυπα (και ουσιαστικα) θα επρεπε να υπαρχει. -
Δεν εχει διαπιστωθει η αναγκη αλλαγης του καταστατικου, ετσι ωστε να εκσυγχρονισθουν δομη, σκοποι κι εκλογικη διαδικασια? Κι αν οχι και προταθει μια τετοια λυση, πως εφαρμοζεται?
-
Το συμβουλιο επιθυμει να εχουμε μια πανστρατια? Κι αν ναι, κρινει οτι
ο χωρος ειναι αρκετος?
-
-
Το θέμα της ενότητας είναι οι εκλογές στον ΣΟΑΑ. Δυστυχώς υπήρξαν υβριστικές και ειρωνικές δημοσιεύσεις οι οποίες αποσύρθηκαν.
Θα παρακαλούσαμε στο εξής οι δημοσιεύσεις να αφορούν το θέμα και να μην περιέχουν αντεγκλήσεις που δεν βοηθούν τον διάλογο. -
Οι παλιοι και νεοι οδηγοι μπορουν ελευθερα να πουν την γνωμη τους?
Αυτοι που θελουν να τρεξουν αλλα δεν μπορεσαν ακομα μπορουν?
Οι θεατες που μας βλεπουν μπορουν?
Γενικα αυτοι που αγαπανε το σπορ μπορουν? ειναι ολοι ευπροσδεκτοι Η γιναμε μιζεροι και κλικα και δεν αντεχουμε την γνωμη αλλων?
Θα γινει παλι εδω η 'χαρα του ΕΛΠΑτζη'?
Οι γνωστοι που φορανε φερετζε και στριγγακι για να πουνε κατι μπορουν να το παρουν αλλιως το θεμα?καλημερα
Νομίζω ότι είμαστε σαφέστατοι... (admin)
-
Σαφεστατοι εισαστε,το ολικο 'σβου' δεν πολυκαταλαβα...
Ομοιως και το να ζητανε 'ενσημα' απο καποιον πριν μιλησει δεν
πολυκαταλαβα... -
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΓΓΕΛΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ , ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΚΑΘΑΡΟ , ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ , ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ , ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ .
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΤΙ , ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ , ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ Σ'ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΔΑΙΟΣ ? ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΡΧΗ ΤΩΝ Π[ΛΗΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ?¨ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΙΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡ'ΟΤΙ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟΝ ΧΩΡΟ .
ΣΤΟΝ ΣΟΑΑ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΕΝΙΑΙΟ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΛΑΝΤΑ , ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΤΕ ΑΝΟΙΞΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ , ΝΑ ΕΚΦΕΡΩ ΓΝΩΜΗ ? ΣΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΤΩΝ ΓΙΟΥΓΚΟ , ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΣΧΕΔΟΝ .
ΠΟΛΛΟΙ ΕΧΩ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΛΗΣΙΑΣΑΝ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ , ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΑ , ΕΠΑΙΞΑΝ PLAYSTATION, ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΑΤΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ , ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΚΕΙ ΔΙΚΑΙΟΜΑΤΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΧΑΛΑΣΑΝ 1000 ΕΥΡΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΔΟΥΝΕ ΑΓΩΝΕΣ .
ΣΤΑ 13 ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ , ΚΑΙ ΟΤΟΣΤΟΠ ΕΒΛΕΠΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΠΑΡΝΗΘΑ . ΣΤΑ 15-17 ΜΟΥ ΗΜΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΧΟΙΝΙ ΓΙΑ ΙΣΟΡΩΠΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΡΟΧΗ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΜΟΥ ΘΕΟΥΣ , ΣΤΟ ΤΑΤΟΙ .ΑΛΛΑ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΟΣΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΜΟΥ ΣΕ ΜΠΑΚΕΤ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑ ΠΟΤΕ , ΟΤΙ ΗΤΑΝ **ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ **ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΣ ,ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ , ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ , ΖΑΛΜΑΣ, ΠΕΣΜΑΤΖΟΓΛΟΥ ΚΡΗΤΙΚΟΣ, ΜΑΥΡΟΣ ,ΣΙΡΟΚΟ, ΖΟΥΜΠΡΟΥΛΗΣ,ΚΟΣΜΕΤΑΤΟΣ , ΤΣΙΝΙΒΙΔΗΣ, ΒΟΥΡΔΟΥΜΠΑΚΗΣ , ΧΡΟΝΙΔΗΣ , ΚΟΥΛΕΝΤΙΑΝΟΣ ,ΠΗΛΕΥΣ , ΚΟΤΖΑΜΑΝΗΣ , ΑΣΤΕΡΙΞ , ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΙΤΕΝ , ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΠΗΓΑΙΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥΣ , ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΗΜΟΥΝ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ , ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ , ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ !
ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΑΚΟΥΩ ΑΛΟΙΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ , ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΘΕΑΤΩΝ , ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΛΕΝΕ ......................ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΥΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ , ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΛΑΝ -
ΥΠΑΡΧΗ ΠΡΟΤΑΣΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ? ΠΑΡΑΚΑΛΟ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΖΥΜΩΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΑ ΓΑΤΟΝΙΑ.
Υ.Γ. ΤΟ ΨΑΛΙΔΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΩ......... -
Εχεις το δικιο σου Χρηστο ,βεβαια το μπαχαλο το εκαναν μεγαλα παιδακια..
Ας μην το συνεχισουμε.Ελπιζω ο ΓΜ καποια στιγμη να απαντησει, εδω ,στα θεματα 2 και 3 που εθεσε ο γιατρος και να μας ενημερωσει για τα διαδικαστικα θεματα.
-
ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤHN ΑΠΑΡΑΔΕΚΤH ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ MODERATORS ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ.
-
1.Δομη. Εννοω την συνθεση και την λειτουργια του Δ.Σ , την λειτουργια
μεσα απο αυτο επιτροπων ασφαλτου, χωματος, ταχυτητας, ωστε ο ενας να μην μπαινει στα ποδια του αλλου.
2.Σκοποι. Διαδοση αθληματος, ασφαλεια αγωνων, ελεγχος ποιοτητας διοργανωσεων και τελος. Οχι πια διαμετρους τουρμπο και φωτογραφικες προκηρυξεις.
3.Στην Δημοκρατια, ολοι εχουν δικαιωμα να εκφερουν αποψη, την οποια κρινουν αυτοι που εχουν το δικαιωμα ψηφου. Αυτοι θα κρινουν και τα πλαγια πηδηματακια, αυτοι και το οψιμο ενδιαφερον πολλων απο εμας.
Για καλυτερη πληροφορηση σου, σε προτρεπω να διαβασεις την οργανωτικη μου προταση που ειναι δημοσιευμενη εδω, αλλα και στο Site
του ΣΟΑΑ. Στη διαθεση σου για οποιαδηποτε διευκρινηση.
Καλημερα. -
Και κατι ακομη. Ειναι φυσικο, μεσα σε μια ομαδα να υπαρχουν συμπαθειες κι αντιπαθειες, και γεγονοτα που απορεουν απο αυτες.
Αν ομως δεν ξεχασουμε μερικες απο αυτες, αν δεν συστρατευτουμε ολοι μαζι, αν δεν δημιουργησουμε θεσμους σταθερους, ξεκαθαρους και ανεπηρεαστους απο τα προσωπικα μας, θα συνεχισουμε να παιζουμε το παιχνιδι αυτων που εκμεταλευονται την δικια μας τρελλα για δικο τους οφελος.
Κι επειδη περιμενω την ερωτηση 'για κατονομασε μας ποιοι ειναι αυτοι',
θα απαντησω με βαση την φιλοσοφια οσων εγραψα πιο πανω
'ειναι αναλογο με την οπτικη γωνια του καθενος. Και τον πιο στυγνο δικτατορα, αν τον ρωτησεις τι κανει, θα σου πει οτι σωζει τον λαο απο την πεινα, και θαχει κοντα του και μια μεγαλη μεριδα του ποπολου'
Οι συσχετισμοι δυναμεων ειναι αυτοι που μπορουν τελικα να επηρεασουν η να διορθωσουν καταστασεις. Ας τους αλλαξουμε υπερ μας (Οποιων μας) -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Και κατι ακομη. Ειναι φυσικο, μεσα σε μια ομαδα να υπαρχουν συμπαθειες κι αντιπαθειες, και γεγονοτα που απορεουν απο αυτες.
Αν ομως δεν ξεχασουμε μερικες απο αυτες, αν δεν συστρατευτουμε ολοι μαζι, αν δεν δημιουργησουμε θεσμους σταθερους, ξεκαθαρους και ανεπηρεαστους απο τα προσωπικα μας, θα συνεχισουμε να παιζουμε το παιχνιδι αυτων που εκμεταλευονται την δικια μας τρελλα για δικο τους οφελος.
Κι επειδη περιμενω την ερωτηση 'για κατονομασε μας ποιοι ειναι αυτοι',
θα απαντησω με βαση την φιλοσοφια οσων εγραψα πιο πανω
'ειναι αναλογο με την οπτικη γωνια του καθενος. Και τον πιο στυγνο δικτατορα, αν τον ρωτησεις τι κανει, θα σου πει οτι σωζει τον λαο απο την πεινα, και θαχει κοντα του και μια μεγαλη μεριδα του ποπολου'
Οι συσχετισμοι δυναμεων ειναι αυτοι που μπορουν τελικα να επηρεασουν η να διορθωσουν καταστασεις. Ας τους αλλαξουμε υπερ μας (Οποιων μας)ΡΕ ΝΤΟΚΤΟΡ γιατι μου φαινεται οτι παs να μαs πακεταρειs? ........................................................................
......................................................................................... η τα πολλα σου λογια που βγαζουν αυτοπροβολη?
Βρε μπαs και σκοπευειs να βαλειs υποψηφιοτητα????Έχουμε παρακαλέσει να σταματήσουν οι προσωπικές επιθέσεις. (admin)
-
ΠΟΛΥ ΤΟ ΨΑΛΙΔΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.
ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ....ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ....
ΓΙΑΤΡΕ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ? Η ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ? -
ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤHN ΑΠΑΡΑΔΕΚΤH ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ MODERATORS ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ.
-
Προς Roadrunner.
Προφανως εχουμε διαφορετικες αποψεις. Οπωσδηποτε ομως η Δομη καθοριζεται απο το καταστατικο. Και προτιμω τα πραγματα να περιγραφονται ξεκαθαρα σ αυτο. Ξεκαθαρη ειναι κι η προταση μου,και νομιζω πως ετσι θα δουλεψει καλυτερα. Αλλωστε κοντος ψαλμος...
Παπαδοπουλος-ΣΟΑΑ? Δεν καταλαβαινω.
Προς ΝΑΣΕΝΑ.
Αν ειχες διαβασει ακομα και πιο παληες μου δημοσιευσεις, ξερεις αυτες τις φλυαρες για αυτοπροβολη, θα ειχες δει οτι δεν σκοπευω να βαλω υποψηφιοτητα για πολλους λογους, αλλα κυρια γιατι δεν εχω ορεξη ν αντιμετωπιζω εναν βρωμικο πολεμο ,σαν κι αυτον που κανεις εσυ κρυμενος πισω απο την -δεν την χαρακτηριζω -ανωνυμια σου.
Αν εχεις κατι να πεις, πες το ολο κι αποδειξε το,και μετα φαρδυα-πλατεια κι αντρικια υπογραψε το. Προσεξε μονο μην εκτεθεις και μην εκθεσεις κι αλλους που ακουσαν αλλα δεν ειδαν. Αν κι εχεις αρχισει ηδη να το κανεις.
Αν η προσωπικη σου δικαιωση ειναι να βγαλεις τον Πλατη αχρηστο, ζητησε μου το να σου κανω την χαρη.
Σε καληνυχτιζω, ελπιζοντας σ εναν πιο αξιοπρεπη διαλογο.
Χρηστος Πλατης.Υ.Γ. Τωρα μπαινω στο MG μου, αναβω το Fujitsu General να ζεσταθω, θα φαω και μια σοκολατα Παυλιδη και μετα θα παω για υπνο.Καληνυχτα σ ολους.
Υ.Γ.
-
Άκουσα επιτροπές μέσα στον ΣΟΑΑ;
Ρε παιδιά, εδώ ΜΕΜΟΡΙΑΛ κάναμε πέρσι, και όσο ασχολήθηκα με το θέμα πριν την οργάνωση, αλλά και κατά την διεξαγωγή δεν είδα ΚΑΝ όλα τα μέλη του Δ.Σ.!!!!
Και θέλουμε και επιπλέον επιτροπές;;
Με έναν πρόεδρο η κάθε μία, ή θα έχει και επιπλέον μέλη;
Να δω που θα βρεθούν!!!Βέβαια για τις θέσεις των προέδρων στάνταρ θα βρεθούν κάποιοι, μιας και θα μυρίζει καινούρια καρέκλα!
Εγώ λέω να ξεκινήσουμε πρώτα από απογραφή των μελών παράλληλα με ταμειακή 'ενημέρωσή' τους, να πάνε αυτοί σε εκλογές και μετά να ΜΗΝ αφήσουμε τον ΣΟΑΑ στην τύχη του, πόσο μάλλον να τον πολεμάμε, επειδή δεν εκλεχτήκαμε εμείς, και να τον θυμηθούμε σε άλλα 2 χρόνια που πάλι θα μυρίζει καρέκλα!
Αν προκύψουμε αρκετοί και παραγωγικοί, τότε βλέπουμε αν υπάρχει λόγος για περεταίρω επιτροπές και αρμοδιότητες (πχ ακόμα και επιτροπή 'ΜΕΜΟΡΙΑΛ' θα μπορούσε να υπάρχει, με καθήκοντα την διοργάνωσή του σε όλα τα επίπεδα, αλλά δεν έχει νόημα αυτήν την στιγμή).
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Άκουσα επιτροπές μέσα στον ΣΟΑΑ;Μηπως δεν θα επρεπε να γελας με την γνωμη καποιου συνομιλητη σου?
-
Εκλογές ΣΟΑΑ