-
Ο χρήστης ΓνωστόςΆγνωστος έγραψε:
Τι εγινε πουλάκια μου;; Τελείωσαν οι εκλογες και ξεχάσαμε το φορουμ;; Τι να σας πω; Μεγάλη και σοβαρή (λεμε τωρα) ανθρωποι και κρυφτηκατε πισω απο ψευδώνυμα για να δημιουργήσετε κλίμα! ΝΤΡΟΠΗ σας. Κ. Μεσημέρη θα τον αποσυρετε τον Lev τώρα που ξαναβγηκατε ή θα συνεχιστεί η κοροιδια;;; Α και ας συνεχείσει ο γραμματέας τις ωραίες ιστοριούλες του μπιπ μπιπ. Μας άρεσαν και μας λείπουν.'Αγαπητέ' ΓνωστέΑγνωστε
Το όνομα χρήστη LEV θα το αποσύρω εγώ, όποτε το απαφασίσω εγώ, με το όνομα που εμφανίζομαι και γράφω, ακολουθώντας την δική σας τακτική και πολλών άλλων.
Δεν θα σου απαντήσω στους χαρακτηρισμούς και το ύφος του κειμένου σου, γιατί αυτά περισσότερο αφορούν τον κ. Μεσημέρη, όμως δεν είναι δυνατόν να εμφανίζεσαι με κάποιο όνομα χρήστη και να σκορπάς χαρακτηρισμούς.
Όσον αφορά τον κ. Μεσημέρη, να τον πληροφορήσω ότι το όνομα χρήστη που χρησιμοποιώ δεν έχει καμιά σχέση με το ψευδώνυμο που έτρεχε, αν και το ήξερα. Ο Lev ήταν ηθοποιός που έπαιξε το ρόλο του αστυνομικού διώκτη του Μαστρογιάννη στην ταινία ΑΛΟΖΑΜΦΑΝ. Δεν έχεις παρά να αναζητήσεις την διανομή της ταινίας και θα το διαπιστώσεις εύκολα.
Όσον αφορά την αποχή μου από το φόρουμ, σε πληροροφορώ κ. ΓνωστέΑγνωστε ότι απέχω γιά λόγους οικογενειακούς που έχουν άμεση σχέση με την υγεία.
Καλό είναι να είσαι και λίγο προσεκτικός, αν σε ενδιαφέρει να μην χαρακτηριστείς Θρασύτατος όταν εκτοξεύεις ανάλογες ειρωνίες.
Τέλος
Lev -
Αντε να αρχίσουν οι αγώνες μπας και ασχοληθούμε με τιποτα σοβαρό γιατι τον τελευταιο καιρο έχουμε γίνει πιο κίτρινοι και απο τις μεσημεριανες εκπομπες τις τηλεόρασης.
ΥΓ: Εχει πολλή πλάκα πάντως που ανώνυμοι εκνευρίζονται όταν άλλοι ανώνυμοι εκτοξεύουν κατηγορίες!! Το νόμισμα κυριοι έχει δυο όψεις
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
........
ΥΓ: Εχει πολλή πλάκα πάντως που ανώνυμοι εκνευρίζονται όταν άλλοι ανώνυμοι εκτοξεύουν κατηγορίες!! Το νόμισμα κυριοι έχει δυο όψειςΠολύ σωστό!!!
-
ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤHN ΑΠΑΡΑΔΕΚΤH ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ MODERATORS ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ.
-
http://www.imdb.com/name/nm0505097/
Σωστός!Ανώνυμοι ενωμένοι ποτέ νικημένοι.
aaa
Υ.Γ. Μετά το σενάριο Lev=ΓΜ, το επόμενο της μόδας είναι Lev=aaa.
Προς Αστυνόμο Μπέκα: μάλλον λείπει το κίνητρο.
Για ποιό λόγο να φτιάξει κανείς δύο διαφορετικά ανώνυμα usernames για να λέει τα ίδια πράγματα????? Τα διπλά usernames αφορούν αυτούς που γλύφουν με το ένα και βρίζουν με το άλλο. -
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΙΛΕ LEV!
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ 'ΓΝΩΣΤΟΑΓΝΩΣΤΟ' , ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΤΥΠΟΙ, ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ 'ΑΝΔΡΙΚΕΛΑ' ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ 'ΕΞΟΥΣΙΑΣ'
Kάτω το κεφάλαιο!!! Θάνατος στην εξουσία!!
Βρε 'πουλάκι' σε είχα για έξυπνο ανθρωπο, σορυ πτηνό, και με χιουμορ. Τι είναι αυτα περι ανδρεικελων και εξουσίας. Κάποιος, κακώς κατ εμέ, αποφασισε να απαντήσει με τον ίδιο ανωνυμο τροπο στους ανώνυμους και αμέσως τον χαρακτηρίζετε;; Εμεις γιατι αντιμετωπίσαμε με χιουμορ τις δικές σας παρεμβάσεις και αγνοήσαμε τις όποιες ανωνυμες παρεμβάσεις μας φανηκαν εκ του πονηρου και κακόβουλες;; Μην χάνεις το χιουμορ σου και πανω απ'όλα την ψυχραιμία σου -
Ο χρήστης aaa έγραψε:
Για ποιό λόγο να φτιάξει κανείς δύο διαφορετικά ανώνυμα usernames για να λέει τα ίδια πράγματα????? Τα διπλά usernames αφορούν αυτούς που γλύφουν με το ένα και βρίζουν με το άλλο.Σωστός ο παίχτης! Straight to the point που λένε ελληνιστί!!!
-
Ο χρήστης aaa έγραψε:
Για ποιό λόγο να φτιάξει κανείς δύο διαφορετικά ανώνυμα usernames για να λέει τα ίδια πράγματα?????Άβυσσος η ψυχή του user!
Ίσως φοβάται ο φανερός του μην καρφώσει τον κρυφό, και φτιάχνει κι άλλο κρυφό να τον εκβιάζει στα κρυφά, πράγμα που γίνεται εμφανές στον 1ο κρυφό, ο οποίος αδιαφορεί εμφανώς φια τον φανερό που ζπόγεια τον πιέζει να φανερωθεί.
Της Παναγίας της Φανερωμένης, πότε πέφτει;;
-
Συνεχίστε να κάνετε την πάπια...
-
ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤHN ΑΠΑΡΑΔΕΚΤH ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ MODERATORS ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ.
-
Ευτυχώς αρχίζουν οι αγώνες και θα έχουμε να ασχοληθούμε με κάτι πιο σοβαρό.
Δουλειά δεν είχε ο διάβολος και...
Για να σοβαρευτούμε λίγο.
Το άθλημα που έχουμε επιλέξει δεν νομίζω ότι αξίζει τέτοιο επίπεδο. -
Βρε σεις είπαμε να κανετε την πάπια αλλα εσείς το παρακάνατε. Τελικά είστε τόσο κουτοί;;; Γράφατε ότι γράφατε, κατηγορούσατε κόσμο και κοσμάκη και μολις πετηχατε τον σκοπο σας βφαλατε το σκασμο. Τι μας περνατε για μαλ...ς; Φως φαναρι κανει τι σκοπο ειχαν ολα αυτα τα ψευδωνημα και οι επειθεσεις. Να στε ολοι καλα να σας χαιρομαστε!! ΡΕ ΟΥΣΤ!!
-
Γνωστέ και Άγνωστε μαζί
Την πάπια ποιός την κάνει?Αυτοί που ισχυρίζονταν
Πως ο ΣΟΑΑ δεν προκάνει?Αυτοί που λοιδωρούσανε
Όποιον ,καλώς, μιλούσε?Γνωστέ και Άγνωστε μαζί
Δεν βρέχει μη φοβάσαι!Ένα φτυσιματάκι ρίξανε
Ομπρέλλα δεν κρατάνε?Μη ψάχνεις ψύλους στάχυρα
Μη ψάχνεις για μαλάκες!Αυτοί σε αγώνες τρέχουνε
Δεν ειν’ καθόλου βλάκες!Γνωστέ μου κι Άγνωστε μαζί
Το φόρουμ είναι βήμαΚαι ο κάθε Γνωστός και Άγνωστος
Λέει και γράφει ρίμαΤην ίδια την βαρύτητα
Του λόγου έχουν όλοι?Γιαυτό και συ σημάδεψε
Για να πυροβολάνε όλοιΕίσαι ψηλος και άχαρος
Είσαι κοντός και Βλάχος?Είσαι φαρδύς κι ατσούμπαλος
Mήπως πλατύς και βράχος?Ποσώς με νοιάζει τι μου λές
Με νοιάζει τι σου χώνωΓι αυτό και το στιχάκι μου
Με ούστ δεν τελειώνωΜΠΙΙΙΙΠ ΜΠΙΙΙΙΙΙΙΠ ΠΑΑΠΑΠΑΠΑ ΜΠΙΙΙΙΙΠ
-
Μην τσακωνοσαστε μωρε!.Δρομεα θα σου δωσω το τηλεφωνο του Γιαννη του Φουσαρα. Θα γραψετε μαζι σεναριο ομοιοκαταληκτο που θα κανει παταγο. Και σαν το παιξετε,θα λυσουμε ολα τα οικονομικα προβληματα του ΣΟΑΑ.
Τωρα κατεβασε μας το Ελευθεροχωρι σε ομοιοκαταληξια -
Πουλακι φτεροπόδαρο, πουλάκι φοβερο
Γραματα εγω δεν ξερω και ειναι φανερο.
Εσυ που εισαι καλύτερος κανε λοιπον καλό,
στα εγγραφα του ΣΟΑΑ, αν είναι εφικτόΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Γραματέα πες αλεύριιιιιιιιιιι
-
-
Με αυτα τα πραγματα που διαβαζω μετα την αρχικη παρατηρηση του ΓνωστουΑγνωστου εχω αρχισει να καταλαβαινω καλυτερο το φαινομενο του παλιμπαιδισμου αλλα και να ανησυχω για πολλα...
Ωραιο κλιμα, χαρωπο, σαν παιδικου σταθμου ενα πραγμα.
-
Λεξικο Μπαμπινιωτη...Λημα:ΕΚΤΟΝΩΣΗ.
Εγχειριδιο Ψυχιατρικης καθηγητη.... 'Η ευεργετικη επιδρασις της δια του λογου εκτονωσεως εις την....' -
Ο χρήστης ΓνωστόςΆγνωστος έγραψε:
Βρε σεις είπαμε να κανετε την πάπια αλλα εσείς το παρακάνατε. Τελικά είστε τόσο κουτοί;;; Γράφατε ότι γράφατε, κατηγορούσατε κόσμο και κοσμάκη και μολις πετηχατε τον σκοπο σας βφαλατε το σκασμο. Τι μας περνατε για μαλ...ς; Φως φαναρι κανει τι σκοπο ειχαν ολα αυτα τα ψευδωνημα και οι επειθεσεις. Να στε ολοι καλα να σας χαιρομαστε!! ΡΕ ΟΥΣΤ!!
Ενδιαφέρουσα άποψη!
Μάλιστα έρχεται σε ευθεία παραλληλία, πως αυτοί που λες ήταν υποψήφιοι μεν, δεν βγήκαν δε, και θα ανασκουμπωθούν άλλα 2 χρόνια (κατά το μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει...), και θα ξαναβάλουν τους 15 χρήστες σε χρήση...Εσύ εξαιρείσαι, μιας και έχεις Ντούρασελ και συνεχίζεις!
(και ο roadrunner_gr, -που από μπιμπ μπιμπ θα γίνει πάπιος- που έχει επαναφορτιζόμενες, και μόλις φορτώσει γράφει! ) -
Παπαπαπα το πουλι, κοκοκοκοκο όλοι οι υπολοιποι
Εκλογές ΣΟΑΑ