-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΔΗΓΗΣΗ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΟΔΗΓΗΣΗ ΕΣΥ ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑ ΣΟΥ(ΜΟΝΟ 38ΧΡΟΝΩΝ).
ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΧΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΑΝΕ
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΩ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΝΑΒΑΡΑ..Υ.Γ. ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΡΑΚΟ????
Χαίρομαι που συμφωνείς μαζί μου λέγοντας ότι ΕΣΥ πας το navara εκεί που δεν πάει κανένα απο τα παραπάνω και όχι το navara εσένα. Και επειδή το navara δεν πάει εσένα απο μόνο του έτσι δεν πήγαινε και τον τύπο στα Καλάβρυτα.
Λυπάμαι που η εσωστρέφια σου δεν επιτρέπει στον εαυτό σου να συμφωνήσεις σε αυτό που συμφωνείς!
EΙΣΑΙ ΑΣΤΕΡΙ ΑΛΛΑ Η ΕΣΩΣΤΡΕΦΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΗ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ
ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ.
ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ........ -
Στο θέμα μας πάλι:
Αν θυμάμαι καλά, κάπου διάβασα οτι τι μεσαίο διαφορικό πάει περίπατο, και η τετρακίνηση θα εμπλέκεται όταν ανιχνεύεται ολίσθηση στους μπροστινούς τροχούς.
Ξέρει κανείς τίποτα; -
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Στο θέμα μας πάλι:
Αν θυμάμαι καλά, κάπου διάβασα οτι τι μεσαίο διαφορικό πάει περίπατο, και η τετρακίνηση θα εμπλέκεται όταν ανιχνεύεται ολίσθηση στους μπροστινούς τροχούς.
Ξέρει κανείς τίποτα;Δες εδώ:
Europe Press Release (1.17mb PDF)
Πάει το κεντρικο διαφορικό...
Λεπτομέρειες στη σελίδα 7.
Το καλό είναι ότι θα υπάρχει diesel κινητήρας με 177 άλογα 40χλγμ ροπή και χωρητκότητα 2231cc.
Eδώ υπάρχουν πολλές φωτογραφίες:
http://rav4world.com/2006_press_release.html -
Τυχεράκια, εσύ μπορείς να πάρεις το diesel...
Υ.γ.: είδες τις επιδόσεις και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του;! -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Δες εδώ:
Europe Press Release (1.17mb PDF)
Πάει το κεντρικο διαφορικό...
Λεπτομέρειες στη σελίδα 7.
Το καλό είναι ότι θα υπάρχει diesel κινητήρας με 177 άλογα 40χλγμ ροπή και χωρητκότητα 2231cc.
Eδώ υπάρχουν πολλές φωτογραφίες:
http://rav4world.com/2006_press_release.htmlΝαί θυμάμαι που το συζητούσαμε, αλλά τώρα 'το'γραψαν κι οι εφημερίδες'
που λέει και το ανέκδοτοΓια αυτό και εγώ προχώρησα στην παραγγελία ενός 5θυρου ασημί comfort...
Καλορίζικο κι απο μένα, είναι μια πολύ καλή επιλογή το τωρινό (το έχει ο κουμπάρος μου 2,5 χρόνια), αλλά πολύ στενάχωρο για την οικογένεια.
Πήγα πριν κανα μήνα να το ξαναδώ όταν άρχισαν την προσφορά, αλλά με βαριά καρδιά έφυγα. Δεν πειράζει, περιμένουμε. -
http://www.autoexpress.co.uk/picture_li ... _22724.jpg
http://www.autoexpress.co.uk/picture_li ... _22725.jpg
http://www.autoexpress.co.uk/picture_li ... _22726.jpg
http://www.autoexpress.co.uk/picture_li ... _22727.jpg
http://www.autoexpress.co.uk/picture_li ... _22728.jpgΆρθρο του Peter Lyon
Τoyota RAV4
Don't be fooled by the familiar look of Toyota's new RAV4 - the original 'soft' roader has actually toughened up. Rivals such as the Land Rover Freelander, Nissan X-Trail and Honda CR-V have forced a redesign of the 4x4. And after exclusively driving the newcomer, we can report that the effort has been very worthwhile.The new RAV4 is bigger than the old car, measuring 180mm longer and 70mm wider, while the outgoing model's platform, drivetrain and suspension set-up have all been ditched.
Replacements for each have come from other models in the Japanese firm's family. The parts bins of the mighty Land Cruiser and frugal Prius hybrid were raided to help create the best-handling, most economical RAV4 yet. To give the new 4x4 greater stability on and off-road, engineers started with a brand new 4WD system.
Unlike the former full-time all-wheel-drive transmission, the new arrangement powers the front wheels until the car begins to slide, which causes drive to be transferred to the rear axle. Slippery conditions also force the car's traction control systems - inspired by those fitted to the Lexus RX400h - to spring into action to give limpet-like grip.
To improve off-road performance further, the RAV4 also inherits Down-hill Assist Control (DAC) from the Land Cruiser, which restricts speed to 5km/h. On the test track, our emergency braking and fast cornering manoeuvres proved that this cocktail of systems irons out body roll and offers better traction than its predecessor. The steering feels direct, precise and nicely weighted. Even through a makeshift slalom course, the RAV4's improved stability was clear. Impressively, the Toyota's ride quality has not been compromised, and the car still feels comfortable over uneven surfaces.
While our car used the Japanese-spec 2.4-litre petrol engine and CVT gearbox combination, the European RAV4 will get an additional choice of two new 2.2-litre diesels mated to a six-speed manual, plus a 2.4 petrol version with a four-speed auto. The standard 2.2-litre oil-burner generates 148bhp and 310Nm of torque, while the high-power diesel produces 180bhp and 400Nm.
It's these two engines that promise to really set the car apart, and if they offer even a slice of the refinement and response of the petrol powerplant we tried, they will certainly prove to be very popular. But the great leap forward in the appeal of the new RAV4 doesn't end there. Toyota has really focused on interior comfort. The seats are supportive, the dash is well appointed with controls that are easy to operate, while a starter button has been fitted to add a sporty touch. Indirect lighting over the cup-holders and in the footwells also adds to the ambience, while a more compact rear suspension design means that luggage space has increased considerably.
The new RAV4 may look similar to the car it replaces, but beneath the metal, it's a different story. Loads of Toyota's latest hardware has been combined to give the newcomer the handling and performance to remain at the top. It's just that now Toyota has added some real attitude to the equation, and all for a similar price to the outgoing car. It sounds like a recipe for success to us.
Peter Lyon/Pictures: Hiroshi Kodaira -
το ειδα και εγω σημερα το πρωι.... Το αρθρο κρατα τις αποστασεις και μιλα για ενα αμάξι που δε πρεπει να το δουμε σαν λιφτιγκ του προηγουμενου γιατι εχει κρυφες τις χαρες...
Εμενα μου αρεσε και το εσωτερικο.
Θλεω να το δω και απο κοντα για να αισθανθω τους χώρους. Θεωρω ότι στα λεφτά αυτά πρέπει να εχει μεγάλους χώρους πλεόν... Το προηγουμενο το θεωρουσα μικρό για 10 εκ δραχμες -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Θεωρω ότι στα λεφτά αυτά πρέπει να εχει μεγάλους χώρους πλεόν... Το προηγουμενο το θεωρουσα μικρό για 10 εκ δραχμεςΜίλησε κανείς για την τιμή;
Πόσο;
πού; -
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Θεωρω ότι στα λεφτά αυτά πρέπει να εχει μεγάλους χώρους πλεόν... Το προηγουμενο το θεωρουσα μικρό για 10 εκ δραχμες
Μίλησε κανείς για την τιμή;
Πόσο;
πού;το προηγουμενο λεω.
-
'meco' αν δε βαριέσαι , γράψε κανένα review μόλις κάνεις μερικά χιλιόμετρα.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
'meco' αν δε βαριέσαι , γράψε κανένα review μόλις κάνεις μερικά χιλιόμετρα.γιατι εχει rav καινουργιο?
-
'meco' αν δε βαριέσαι , γράψε κανένα review μόλις κάνεις μερικά χιλιόμετρα.γιατι εχει rav καινουργιο?
-
Eίχε ποστάρει αυτό :
Ο χρήστης meco έγραψε:
βασικά μεγάλωσε, βάρυνε και γέρασε (και δυστυχώς δεν ωρίμασε)....
Για αυτό και εγώ προχώρησα στην παραγγελία ενός 5θυρου ασημί comfort...
To Νοέμβριο θα το έχω. Τιμή με το κλειδί στο χέρι 29600 αλλά μου έγινε και μία μικρή έκπτωση από τον τοπικό έμπορο, οπότε και το πήρα λιγάκι φθηνότερα...αλλά μάλλον κάνει λόγο για το μοντέλο που ήδη υπάρχει. Λάθος έκανα
-
Eίχε ποστάρει αυτό :βασικά μεγάλωσε, βάρυνε και γέρασε (και δυστυχώς δεν ωρίμασε)....
To Νοέμβριο θα το έχω. Τιμή με το κλειδί στο χέρι 29600 αλλά μου έγινε και μία μικρή έκπτωση από τον τοπικό έμπορο, οπότε και το πήρα λιγάκι φθηνότερα...αλλά μάλλον κάνει λόγο για το μοντέλο που ήδη υπάρχει. Λάθος έκανα
Ακριβώς... Πήρα το παλιό επειδή το καινούριο δεν θα είχει τρία διαφορικά και επειδή θα ήταν πολύ μεγάλο.
Πάντως το καινούριο θα είναι εξαιρετικο αυτοκίνητο, αλλά δεν θα μπορούσαν με τίποτα να πάρω κάτι που δεν θα είχε 3 διαφορικό. Είχα και ακόμα έχω, κόλλημα... -
τι πες τωρα.....
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Eίχε ποστάρει αυτό :
βασικά μεγάλωσε, βάρυνε και γέρασε (και δυστυχώς δεν ωρίμασε)....
Ακριβώς... Πήρα το παλιό επειδή το καινούριο δεν θα είχει τρία διαφορικά και επειδή θα ήταν πολύ μεγάλο.
Πάντως το καινούριο θα είναι εξαιρετικο αυτοκίνητο, αλλά δεν θα μπορούσαν με τίποτα να πάρω κάτι που δεν θα είχε 3 διαφορικό. Είχα και ακόμα έχω, κόλλημα...Μήπως γνωρίζεις πόσα διαθέσιμα αυτοκίνητα υπάρχουν πλέον απο το 'παλιό' μοντέλο; Υπάρχει περίπτωση να τρέξει τώρα στις γιορτές καμία ακόμη προσφορά; Δεν ξέρω τι να κάνω! Έχω μεγάλη τρέλλα για αυτό το αυτοκίνητο αλλά θα ήθελα λίγο μεγαλύτερο όφελος (τουλάχιστον κάποιo άτοκο) προκειμένου να αγοράσω ένα παλιό μοντέλο το οποίο συμφωνώ ότι η τιμή του ακόμη και τώρα είναι ιδιαίτερα premium για το πιο μικρό SUV της αγοράς.
Απο την άλλη φοβάμαι (είμαι σχεδόν σίγουρος) ότι οι τιμές του νέου μοντέλου θα είναι στο 'θεό' και μετά θα χτυπάω το κεφάλι μου που δεν πήρα το παλιό! Αχ άτιμη TOYOTA θα μείνω βλέπω με το Corrolaki μου! -
Ο χρήστης karapn έγραψε:
Μήπως γνωρίζεις πόσα διαθέσιμα αυτοκίνητα υπάρχουν πλέον απο το 'παλιό' μοντέλο; Υπάρχει περίπτωση να τρέξει τώρα στις γιορτές καμία ακόμη προσφορά; Δεν ξέρω τι να κάνω! Έχω μεγάλη τρέλλα για αυτό το αυτοκίνητο αλλά θα ήθελα λίγο μεγαλύτερο όφελος (τουλάχιστον κάποιo άτοκο) προκειμένου να αγοράσω ένα παλιό μοντέλο το οποίο συμφωνώ ότι η τιμή του ακόμη και τώρα είναι ιδιαίτερα premium για το πιο μικρό SUV της αγοράς.
Απο την άλλη φοβάμαι (είμαι σχεδόν σίγουρος) ότι οι τιμές του νέου μοντέλου θα είναι στο 'θεό' και μετά θα χτυπάω το κεφάλι μου που δεν πήρα το παλιό! Αχ άτιμη TOYOTA θα μείνω βλέπω με το Corrolaki μου!Aπό όσο ξέρω υπάρχουν ακόμα αρκετά αυτοκίνητα. Το κακό είναι ότι comfort δεν υπάρχουν πια, οπότε αναγκαστικά θα αποκτήσεις κάποια από τις εκδόσεις που έχουν στάνταρ το μόνιμο VDC (ESP) και το TRC αντί του μπλοκέ διαφορικού πίσω.
Το καλό όμως είναι ότι αυτές οι εκδόσεις είναι full εξοπλισμένες (ηλιοροφή, ζάντες αλουμινίου, ηλεκτρονικός κλιματισμός) και επιπλέον έχουν ρίξει και άλλο τη τιμή, αλλά δεν το ανακοινώνουν για να μη δημιουργήσουν πρόβλημα στην αγορά του μεταχειρισμένου (όπως έκανε η suzuki με το GV).
Πήγαινε σε μία αντιπροσωπία να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες. Το άτοκο μάλλον πως πρέπει να το ξεχάσεις. Σπάνια καταφεύγει η Toyota σε τέτοιες προσφορές. -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Μήπως γνωρίζεις πόσα διαθέσιμα αυτοκίνητα υπάρχουν πλέον απο το 'παλιό' μοντέλο; Υπάρχει περίπτωση να τρέξει τώρα στις γιορτές καμία ακόμη προσφορά; Δεν ξέρω τι να κάνω! Έχω μεγάλη τρέλλα για αυτό το αυτοκίνητο αλλά θα ήθελα λίγο μεγαλύτερο όφελος (τουλάχιστον κάποιo άτοκο) προκειμένου να αγοράσω ένα παλιό μοντέλο το οποίο συμφωνώ ότι η τιμή του ακόμη και τώρα είναι ιδιαίτερα premium για το πιο μικρό SUV της αγοράς.
Απο την άλλη φοβάμαι (είμαι σχεδόν σίγουρος) ότι οι τιμές του νέου μοντέλου θα είναι στο 'θεό' και μετά θα χτυπάω το κεφάλι μου που δεν πήρα το παλιό! Αχ άτιμη TOYOTA θα μείνω βλέπω με το Corrolaki μου!Aπό όσο ξέρω υπάρχουν ακόμα αρκετά αυτοκίνητα. Το κακό είναι ότι comfort δεν υπάρχουν πια, οπότε αναγκαστικά θα αποκτήσεις κάποια από τις εκδόσεις που έχουν στάνταρ το μόνιμο VDC (ESP) και το TRC αντί του μπλοκέ διαφορικού πίσω.
Το καλό όμως είναι ότι αυτές οι εκδόσεις είναι full εξοπλισμένες (ηλιοροφή, ζάντες αλουμινίου, ηλεκτρονικός κλιματισμός) και επιπλέον έχουν ρίξει και άλλο τη τιμή, αλλά δεν το ανακοινώνουν για να μη δημιουργήσουν πρόβλημα στην αγορά του μεταχειρισμένου (όπως έκανε η suzuki με το GV).
Πήγαινε σε μία αντιπροσωπία να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες. Το άτοκο μάλλον πως πρέπει να το ξεχάσεις. Σπάνια καταφεύγει η Toyota σε τέτοιες προσφορές.Τελευταία μείωση τιμής και για οποιον προλλάβει δεδομένου ότι υπάρχουν μόνο εκδόσεις edge σε 4 χρώματα είναι -2.800€ ενώ το επιτόκιο είναι επιδοτούμενο 4.9%. Έτσι η τιμή είναι πολύ ενδιαφέρουσα για την πληρέστατη έκδοση edge και είναι με το κλειδί στο χέρι 29.970€.
Έτσι παρείγγειλα ένα edge 5θ γκρί του άνθρακα και το δώρο του κλασσικού συναγερμού το αντάλλαξα με αντίστοιχη έκπτωση στην τοποθέτηση του μπροστινού pul bar. Ελπίζω να δικαιωθώ απο την επιλογή μου. -
Ελπίζουμε να παρεις τα όρη και τα βουνα να το χαρεις
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Πήγαινε σε μία αντιπροσωπία να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες. Το άτοκο μάλλον πως πρέπει να το ξεχάσεις. Σπάνια καταφεύγει η Toyota σε τέτοιες προσφορές.Έτσι πληροφοριακά και επειδή δεν το ξέρω το θέμα οι εκδόσεις που δεν ευνουχίζουν τον οδηγό ποιες είναι;
Για να το έχουμε στα υπόψη για κανένα μεταχειρισμένο.
Toyota RAV-4 2005