-
Ο χρήστης kyr1 έγραψε:
MECO ,ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑ POST ΤΟΥ Μ1234 ΚΑΠΟΙΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ RAV
.ΣΕ ΠΟΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ?ΣΤΟ ΝΕΟ(2006), Η ΣΤΟ ΤΩΡΙΝΟ?(ΕΚΔΟΣΗ COMFORT).ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΩ(5D COMFORT ΜΑΥΡΟ). ΜΗ ΜΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ, εεε ΤΗ ΜΠΟΥΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑΟ m1234 παρέθεσε ένα link. Εκεί γράφει όσα παρέθεσα με τη σειρά μου και εγώ. Το συγκεκριμένο link αναφέρεται στο καινούριο RAV4 (ΜΚ3 ή 2006)...Από ότι κατάλαβα έχεις παραγγείλει το μοντέλο που πουλιέται ακόμα και πρέπει να πήρες το τελευταίο comfort που υπάρχει.
Στο σύστημα της Toyota όταν παράγγειλα το δικό μου, έδειχνε σε 5θυρο comfort, ένα μαύρο και ένα ασημί με παράδοση Νοέμβριο του 2005. Εγώ έκλεισα το ασημί, οπότε να συμπεράνω ότι εσύ έκλεισες το μαύρο που απέμεινε???
Αν ναι, καλοτάξιδο λοιπόν και το δικό σου... -
ΕΙΣΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΝΕΦΕΡΕΣ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΤΩΝ ΜΟΙΚΑΝΩΝ ΤΩΝ RAV. -
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Επειδή ανεβαίνω πολύ συχνά στα χιονοδρομικά......
εχώ δει αρκετά Suba να ταλαιπωρούνται στα χιόνια πάντως..... μπορεί να φταίνε και τα λάστιχα...........
Μια φορά πέτυχα δυο που δεν μπορούσαν να ξεκινήσουν και πήγαιναν συνεχώς δεξιά στη χιονομπαριέρα......
Λάστιχα όλα τα λεφτά.... τα Audi με Τοrsen, τα Land Cruiser, τα RAV, τα Cherokee, τα ML και τα Mitsubishi Pajero είναι αυτά που δείχνουν να κινούνται πιο άνετα στα χιονοδρομικά στην άνοδο!!!!! τωρα αν χρειαστεί να κάνεις κάθοδο νωρίς το πρωί για κάποιο λόγο και είναι ακόμα παγωμένο το χιόνι χωρίς κοντές εχεις θέμα!!!!! Εκεί ότι έχει κοντές έχει πλεονέκτημα, με το RAV πχ ή με το Suba μπορεί να το χάσεις εύκολα..... Δεν θα ξεχάσω ένα RAV που κατέβαινε, για κάποιο λόγο φρέναρε και ήρθε κάθετα σε μικρή κατηφόριτσα
Προσοχή στα βουνά..... !!!!!!! άσε που βλέπω πλέον με τόσα τετρακίνητα που υπάρχουν πλέον να σκάνε όλοι στα χιονοδρομικά και να λένε στους αστυνομικούς 'εμείς δεν βάζουμε έχουμε τετρακίνητο' .....
Το κόλλημα που έχει να πέσει από φέτος δεν περιγράφεται.... και αν κολλήσει ένας στην άνοδο και σταματήσουν όλοι να δούμε πόσοι θα ξεκινήσουν και πόσους θα τους πάρει πίσω η κατηφόρα ανεξέλεγκτα λόγω βάρους..... (Να αποφεύγετε αναβάσεις σε χιονοδρομικά με πολλύ κόσμο, δηλαδή ΣΚ)Η οδήγηση πρός χιονοδρομικά εξαρτάται πάρα πολύ απο το οδηγό. Θέλει μεγάλη σταθερότητα στις κινήσεις και προσοχή στο γκάζι. Το 1999-2000-2001 που ήμουν κάθε ΣΚ του χειμώνα σε Καλάβρυτα ή Παρνασό θυμάμαι ότι με απαγορευτικό ανέβαινα πάνω πάνω με το ταπεινό μου αστρα Δεν θα ξεχάσω και ένα τύπο με ένα Nissan Navara που δεν μπορούσε με τίποτα να ξεκινήσει σε ελαφρά ανηφόρα. Για να μην πώ τις ατελείωτες βόλτες με τα πολλά χιόνια στην Αθήνα πρίν 3 χρόνια που στον Κηφισό πήγαινες μόνος και στο ελάχιστο φρενάρισμα με 30 χιλιόμετρα με το abs έκανες 30-40 μέτρα για να σταματήσεις. Ποτέ δεν αγόρασα αλυσίδες για το αστρα μου και ποτέ δεν έμεινα. Αχ Αχ Αχ τι ωραία ήταν!!!
ρε φιλε θα μας τρελανεις κολλησε το ναβαρα και εσυ ανεβαινες κανονικα..
μαλλον δεν εχεις μπει ποτε σε πραγματικο 4χ4 (ναβαρα)κτλ. -
Ο χρήστης ΑΝT3 έγραψε:
μαλλον δεν εχεις μπει ποτε σε πραγματικο 4χ4 (ναβαρα)κτλ.Αν τα ελαστικά του Navara ήταν τελειωμένα και ο φίλος μας φορούσε χιονολάστιχα στο Astra του, πολύ πιθανόν να συνέβηκε αυτό που μας περιγράφει...
-
Ο χρήστης kyr1 έγραψε:
ΕΙΣΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΝΕΦΕΡΕΣ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΤΩΝ ΜΟΙΚΑΝΩΝ ΤΩΝ RAV. -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Για αυτό και εγώ προχώρησα στην παραγγελία ενός 5θυρου ασημί comfort...
To Νοέμβριο θα το έχω. Τιμή με το κλειδί στο χέρι 29600 αλλά μου έγινε και μία μικρή έκπτωση από τον τοπικό έμπορο, οπότε και το πήρα λιγάκι φθηνότερα...δεν το γράψαν στα Κρητικά νέα ότι παρήγγειλες αυτοκίνητο;
Καλοτάξιδο
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
To Νοέμβριο θα το έχω. Τιμή με το κλειδί στο χέρι 29600 αλλά μου έγινε και μία μικρή έκπτωση από τον τοπικό έμπορο, οπότε και το πήρα λιγάκι φθηνότερα...δεν το γράψαν στα Κρητικά νέα ότι παρήγγειλες αυτοκίνητο;
Καλοτάξιδο
Αύριο θα παραθέσει γεύμα ο Δήμαρχος Ηρακλείου μιας και ένα απο τα μεγαλύτερα έργα,ε συγγνώμη, σήριαλ έφτασαν στο τέλος τους
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
MECO ,ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑ POST ΤΟΥ Μ1234 ΚΑΠΟΙΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ RAV
.ΣΕ ΠΟΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ?ΣΤΟ ΝΕΟ(2006), Η ΣΤΟ ΤΩΡΙΝΟ?(ΕΚΔΟΣΗ COMFORT).ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΩ(5D COMFORT ΜΑΥΡΟ). ΜΗ ΜΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ, εεε ΤΗ ΜΠΟΥΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑΟ m1234 παρέθεσε ένα link. Εκεί γράφει όσα παρέθεσα με τη σειρά μου και εγώ. Το συγκεκριμένο link αναφέρεται στο καινούριο RAV4 (ΜΚ3 ή 2006)...Από ότι κατάλαβα έχεις παραγγείλει το μοντέλο που πουλιέται ακόμα και πρέπει να πήρες το τελευταίο comfort που υπάρχει.
Στο σύστημα της Toyota όταν παράγγειλα το δικό μου, έδειχνε σε 5θυρο comfort, ένα μαύρο και ένα ασημί με παράδοση Νοέμβριο του 2005. Εγώ έκλεισα το ασημί, οπότε να συμπεράνω ότι εσύ έκλεισες το μαύρο που απέμεινε???Αν ναι, καλοτάξιδο λοιπόν και το δικό σου...
Κάμποσα απ αυτά είναι κοινά με το LC Luxury????? Θεωρείτε ότι και αυτό υστερεί σε σχέση με το Executive που έχει μηχανικά καλούδια
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Τα κατάφερνες με Astra?????
Έχεις χιονολάστιχα??? Τι ώρα ανέβαινες????Να ήξερες τι έχω κάνει με αυτό το αστρα δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου φίλε μου. Φορούσα pilot και αργότερα exalto και ανέβοκατέβαινα διάφορες ώρες. Και επιστροφή σε Αρχαία Ολυμπία κάθε βράδυ με πολλές φορές καταρακτώδη βροχή και πτώσεις βράχων και λάσπης στα στροφιλίκια απο Τρόπαια. Και το γκάζι τέρμα με μια ταχύτητα κάτω. Υπέροχες διαδρομές σε μια υπέροχη χώρα σε υπέροχες στιγμές με μια υπέροχη συνεπιβάτη που τώρα ποια κάνει την ίδια διαδρομή με ένα freelander 2.5cc.
Το σκίσαμε το θέμα όμως και θα μας κράξουν.
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
To Νοέμβριο θα το έχω. Τιμή με το κλειδί στο χέρι 29600 αλλά μου έγινε και μία μικρή έκπτωση από τον τοπικό έμπορο, οπότε και το πήρα λιγάκι φθηνότερα...Ουάου! Μπράβο ρε....
καλοτάξιδο! (μπλοκέ έχει? ) -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
To Νοέμβριο θα το έχω. Τιμή με το κλειδί στο χέρι 29600 αλλά μου έγινε και μία μικρή έκπτωση από τον τοπικό έμπορο, οπότε και το πήρα λιγάκι φθηνότερα...Ουάου! Μπράβο ρε....
καλοτάξιδο! (μπλοκέ έχει? )Ναι έχει!!!!! Για αυτό πήρα την comfort...
Έχει όμως και το Golfάκι τελικά... Για περισσότερα πάρε με τηλέφωνο... -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Κάμποσα απ αυτά είναι κοινά με το LC Luxury????? Θεωρείτε ότι και αυτό υστερεί σε σχέση με το Executive που έχει μηχανικά καλούδιαΝομίζω πως και στο LandCruiser κάπως έτσι είναι τα πράγματα. Ζήτησε ένα προσπέκτους από κάποια αντιπροσωπιά. Θα σε κατατοπίσει πλήρως. Στο φυλλάδιο για το RAV4 τα διευκρινίζει μια χαρά...
Comfort και Base LSD
Executive Edge και Luxury VSC και TRC... -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Κάμποσα απ αυτά είναι κοινά με το LC Luxury????? Θεωρείτε ότι και αυτό υστερεί σε σχέση με το Executive που έχει μηχανικά καλούδια
Νομίζω πως και στο LandCruiser κάπως έτσι είναι τα πράγματα. Ζήτησε ένα προσπέκτους από κάποια αντιπροσωπιά. Θα σε κατατοπίσει πλήρως. Στο φυλλάδιο για το RAV4 τα διευκρινίζει μια χαρά...
Comfort και Base LSD
Executive Edge και Luxury VSC και TRC...Επειδή έτσι είναι ... το λέω, γιατί από ότι λένε τα Land Cruiser Luxury πάνε καλά εκτός, παρότι είναι τίγκα στα ηλεκτρονικά!!!!!!
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Επειδή έτσι είναι ... το λέω, γιατί από ότι λένε τα Land Cruiser Luxury πάνε καλά εκτός, παρότι είναι τίγκα στα ηλεκτρονικά!!!!!!ok...
Στο RAV όμως δημιουργούν ενίοτε πρόβλημα γιατί επεμβαίνουν και στο γκάζι με αποτέλσμα να μην αποκτάς την απαραίτητη φόρα για να ξεκολλήσεις.
Από την άλλη όμως το κόψιμο στο γκάζι μπορεί να βοηθήσει έναν όχι τόσο έμπειρο με καταστάσεις εκτός δρόμου, να μην κολλήσει ακόμα περισσότερο, σκάβοντας ολοένα και πιο πολύ με συνεχές σπινάρισμα... -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Ουάου! Μπράβο ρε....
καλοτάξιδο! (μπλοκέ έχει? )Ναι έχει!!!!! Για αυτό πήρα την comfort...
Έχει όμως και το Golfάκι τελικά... Για περισσότερα πάρε με τηλέφωνο...Έλεος, σταμάτα την παραπληροφόρηση...
Όσοι λιγοτεροι το ακούσουν τόσο το καλύτερο... -
Europe Press Release (1.17mb PDF)
Πάει το κεντρικο διαφορικό...
Λεπτομέρειες στη σελίδα 7.
Το καλό είναι ότι θα υπάρχει diesel κινητήρας με 177 άλογα 40χλγμ ροπή και χωρητκότητα 2231cc.
Eδώ υπάρχουν πολλές φωτογραφίες:
http://rav4world.com/2006_press_release.html -
Ο χρήστης ΑΝT3 έγραψε:
Επειδή ανεβαίνω πολύ συχνά στα χιονοδρομικά......
εχώ δει αρκετά Suba να ταλαιπωρούνται στα χιόνια πάντως..... μπορεί να φταίνε και τα λάστιχα...........
Μια φορά πέτυχα δυο που δεν μπορούσαν να ξεκινήσουν και πήγαιναν συνεχώς δεξιά στη χιονομπαριέρα......
Λάστιχα όλα τα λεφτά.... τα Audi με Τοrsen, τα Land Cruiser, τα RAV, τα Cherokee, τα ML και τα Mitsubishi Pajero είναι αυτά που δείχνουν να κινούνται πιο άνετα στα χιονοδρομικά στην άνοδο!!!!! τωρα αν χρειαστεί να κάνεις κάθοδο νωρίς το πρωί για κάποιο λόγο και είναι ακόμα παγωμένο το χιόνι χωρίς κοντές εχεις θέμα!!!!! Εκεί ότι έχει κοντές έχει πλεονέκτημα, με το RAV πχ ή με το Suba μπορεί να το χάσεις εύκολα..... Δεν θα ξεχάσω ένα RAV που κατέβαινε, για κάποιο λόγο φρέναρε και ήρθε κάθετα σε μικρή κατηφόριτσα
Προσοχή στα βουνά..... !!!!!!! άσε που βλέπω πλέον με τόσα τετρακίνητα που υπάρχουν πλέον να σκάνε όλοι στα χιονοδρομικά και να λένε στους αστυνομικούς 'εμείς δεν βάζουμε έχουμε τετρακίνητο' .....
Το κόλλημα που έχει να πέσει από φέτος δεν περιγράφεται.... και αν κολλήσει ένας στην άνοδο και σταματήσουν όλοι να δούμε πόσοι θα ξεκινήσουν και πόσους θα τους πάρει πίσω η κατηφόρα ανεξέλεγκτα λόγω βάρους..... (Να αποφεύγετε αναβάσεις σε χιονοδρομικά με πολλύ κόσμο, δηλαδή ΣΚ)Η οδήγηση πρός χιονοδρομικά εξαρτάται πάρα πολύ απο το οδηγό. Θέλει μεγάλη σταθερότητα στις κινήσεις και προσοχή στο γκάζι. Το 1999-2000-2001 που ήμουν κάθε ΣΚ του χειμώνα σε Καλάβρυτα ή Παρνασό θυμάμαι ότι με απαγορευτικό ανέβαινα πάνω πάνω με το ταπεινό μου αστρα Δεν θα ξεχάσω και ένα τύπο με ένα Nissan Navara που δεν μπορούσε με τίποτα να ξεκινήσει σε ελαφρά ανηφόρα. Για να μην πώ τις ατελείωτες βόλτες με τα πολλά χιόνια στην Αθήνα πρίν 3 χρόνια που στον Κηφισό πήγαινες μόνος και στο ελάχιστο φρενάρισμα με 30 χιλιόμετρα με το abs έκανες 30-40 μέτρα για να σταματήσεις. Ποτέ δεν αγόρασα αλυσίδες για το αστρα μου και ποτέ δεν έμεινα. Αχ Αχ Αχ τι ωραία ήταν!!!
μαλλον δεν εχεις μπει ποτε σε πραγματικο 4χ4 (ναβαρα)κτλ.Έχω μπεί σε freelander 2.5cc, navara, HRV, CRV, Touareg, Tribute, Maverick, Vitara.
Με οδήγηση σε ακραίες συνθήκες μέχρι και τουμπαρίσματος σε μερικά απο αυτά.
Κατά σειρά δυνατοτήτων:
navara-touareg
freelander
vitara
maverick-tribute
crv
hrv.Να μην σε ρωτήσω εσύ που έχεις ανέβει γιατί σίγουρα θα σε φέρω σε δύσκολη θέση και δεν είναι και το θέμα μας!
Και επίσης μπορώ να σου αναφέρω και 1001 μοντέλα αυτοκινήτων που είναι καλύτερα απο το astra στον δρόμο και τα έχω περάσει σε πολύ γρήγορη οδήγηση.
Κάνεις ένα λάθος που κάνουν αρκετοί συνήθως άπειροι οδηγοί και για αυτό σκοτώνετε τόσος κόσμος στον δρόμο:
Ο οδηγός κρατάει στα χέρια του το σύστημα διεύθυνσης και το γκάζι. χωρίς αυτόν το αυτοκίνητο είναι ένας όγκος σίδερα.Κοινώς και Impreza να δώσεις στον φίλο μου τον γιώργο με slick λάστιχα πάλι θα τον περάσω στον δρόμο.
Το αυτοκίνητο δεν κινείται με την σκέψη όποιο και αν είναι αυτό. Αν δώσεις λάθος εντολές και navara εκτός και πορσε εντός δρόμου και τα δύο θα βγούν εκτός. Αν έχεις αντίρηση για το τελευταίο δεν μπορώ να΄κάνω τίποτα. Απλά να σου ευχηθώ καλά χιλιόμετρα. -
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΔΗΓΗΣΗ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΟΔΗΓΗΣΗ ΕΣΥ ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑ ΣΟΥ(ΜΟΝΟ 38ΧΡΟΝΩΝ).
ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΧΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΑΝΕ
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΩ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΝΑΒΑΡΑ..Υ.Γ. ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΡΑΚΟ????
-
Ο χρήστης ΑΝT3 έγραψε:
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΔΗΓΗΣΗ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΟΔΗΓΗΣΗ ΕΣΥ ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑ ΣΟΥ(ΜΟΝΟ 38ΧΡΟΝΩΝ).
ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΧΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΑΝΕ
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΩ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΝΑΒΑΡΑ..Υ.Γ. ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΡΑΚΟ????
Χαίρομαι που συμφωνείς μαζί μου λέγοντας ότι ΕΣΥ πας το navara εκεί που δεν πάει κανένα απο τα παραπάνω και όχι το navara εσένα. Και επειδή το navara δεν πάει εσένα απο μόνο του έτσι δεν πήγαινε και τον τύπο στα Καλάβρυτα.
Λυπάμαι που η εσωστρέφια σου δεν επιτρέπει στον εαυτό σου να συμφωνήσεις σε αυτό που συμφωνείς!
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Με οδήγηση σε ακραίες συνθήκες μέχρι και τουμπαρίσματος σε μερικά απο αυτά.
Κατά σειρά δυνατοτήτων:
navara-touareg
freelander
vitara
maverick-tribute
crv
hrv.Να 'σαι καλά ρε φίλε μας έκανες και γελάσαμε
Εννοείς με τον ίδιο οδηγό πάντα έτσι;
Toyota RAV-4 2005