-
Το είδα χθες στην toyota στο Γαλάτσι......... σε luxury
Είναι σαφώς πιο άνετο από το προηγούμενο... έχει καλύτερh αίσθηση στα υλικά ..... Για να πάρει μπρος συμλέκτη και πατάς κουμπί.... ωραία κονσόλα, ωραίος φωτισμός.....Δεν το οδήγησα
Δεν μου άρεσε το κουμπί του κλειδώματος του διαφορικού (νόμιζες ότι θα φύγει), ενώ δεν μου άρεσε και η μούρη του αν και είναι νωρίς ακόμα συνηθίζεται!!!!! Υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα και ΙΜΟ θα πουλήσει σαν ζεστό ψωμάκι!!!!!! -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
RAV luxuru 5d vs Land Cruiser Luxury 5d
36,000 vs 66,000
Χάνω κάτι???? νομίζω και τα δυο έχουν δυο διαφορικά και ηλεκτρονικό συμπλέκτη??? και μπορείς να κλειδώσεις από μέσα και στα δυο????
Ποίο από τα δυο έχει κοντές????Καμια σχεση μεταξυ τους....
-
Πρώτο οδηγικό του νέου RAV4 από Έλληνα: Αποστολή του Βιτσιλάκη (Traction) στην Πορτογαλία:
-
Eμένα το καινούριο δεν μου πολύ-αρέσει... ..εάν ήμου στο δίλλημα σαφώς και θα αγόραζα το παλιό. Δεν διαφέρει άλλωστε και πολύ σε σχέδιο. Το θέμα των χώρων είναι άλλο κεφάλαιο.
-
To είδα σήμερα.
Οι φωτογραφίες νομίζω ότι το αδικούν να μην πω ότι μου άρεσε κιόλας.
Βέβαια δεν έχει την γλυκιά φιγούρα του παλιού αλλά και πάλι δεν θα έχει πρόβλημα.Ήταν και θα παραμείνει αρχηγός στην κατηγορία. -
Eμφανιστηκε στις εκθεσεις.....
Λοιπον ,
με μια γρηγορη ματια που του εριξα η μουρη του δεν μου αρεσε σε αντιθεση με το πισω μερος που ειναι ωραιο...επισης το εσωτερικο του ειναι ιδιαιτερα συμπαθητικο. -
Εχει ακουσει κανεις σε ποσους μηνες το παραδιδουν?
Την προηγουμενη φορα οταν πρωτοεμφανιστηκε τον RAV Β'γενιας, ητανε παραδοτεο σε 6-7 μηνες. -
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Eμφανιστηκε στις εκθεσεις.....Λοιπον ,
με μια γρηγορη ματια που του εριξα η μουρη του δεν μου αρεσε σε αντιθεση με το πισω μερος που ειναι ωραιο...επισης το εσωτερικο του ειναι ιδιαιτερα συμπαθητικο.να παμε να το οδηγησουμε????
-
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Testhttp://www.4troxoi.gr/index.php?cat_id=188&page_id=3498
http://www.in.gr/auto/expositions/expos ... tyID=46835
Ιδιαίτερη εντύπωση μου προκαλεί η αναφορά που κάνει η παρουσίαση του in.gr σχετικά με τον θόρυβο που παράγει ο κινητήρας, όπου σε ταξίδι μάλιστα τον καθιστά ανυπόφορο. Είναι γεγονός ότι οι κινητήρες vvt-i είναι πολύ καλοί σε απόδοση αλλά πιο θορυβώδεις απο άλλα μηχανικά σύνολα. Έχω εμπειρία απο την κατοχή μιας corolla 2001 vvt-i και πρόσφατα απο την απόκτηση ενός rav4 edge όπου το δεύτερο είναι πιο θορυβώδες απο το πρώτο. Στο νέο rav4 αυξήθηκε και άλλο ο θόρυβος; Πως ηTOYOTA δεν έχει προσέξει το συγκεκριμένο θέμα; Υπάρχει άραγε λύση για την παραπάνω ιδιαιτερότητα του κινητήρα;
-
εγω βλεπω πως προκειται για ενα καταπληκτικο αυτοκινητο για οσους θελουν ενα ΣΟΥΒ με σπορτιφ προεκτασεις...
μεγαλο ειναι χωρους εχει αξιοπιστια εννοειται για μενα ειναι και ομορφο κινητηρα εχει αν και καλυτερα ενας Ντιζελ απο το Αβενσις...με τα 170+ και τοτε εχεις αεροπλανο...
πολυ καλο....ανεβαινει η Τουοτα παλι...
αυτη η εταιρια τελικα ειναι σοβαρη...
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Λοιπον ,
με μια γρηγορη ματια που του εριξα η μουρη του δεν μου αρεσε σε αντιθεση με το πισω μερος που ειναι ωραιο...επισης το εσωτερικο του ειναι ιδιαιτερα συμπαθητικο.να παμε να το οδηγησουμε????
Δεν 'σκοτωνομαι' καθολου να το κανω ...γενικοτερα εχω μια απεχθεια προς τα φορτηγακια....
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Λοιπον ,
Δεν 'σκοτωνομαι' καθολου να το κανω ...γενικοτερα εχω μια απεχθεια προς τα φορτηγακια....
ενω οι μαουνες σε συγκινουν περισσοτερο????
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Λοιπον ,
ενω οι μαουνες σε συγκινουν περισσοτερο????
Φτου γαμωτο.... το καταλαβες.......
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Δεν 'σκοτωνομαι' καθολου να το κανω ...γενικοτερα εχω μια απεχθεια προς τα φορτηγακια....Φονιά είσαι εγκάθετος!!!!!!!!!!!
Αν σε πετύχω πουθενά με το RAV4 μου θα περάσω από πάνω σου... -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Φονιά είσαι εγκάθετος!!!!!!!!!!!
Ωχ ωχ.....μας πιασανε σημερα... και εχει και χιονια και δεν μπορω να την 'κανω' ......
-
Ο χρήστης karapn έγραψε:
Test
http://www.4troxoi.gr/index.php?cat_id=188&page_id=3498
Ιδιαίτερη εντύπωση μου προκαλεί η αναφορά που κάνει η παρουσίαση του in.gr σχετικά με τον θόρυβο που παράγει ο κινητήρας, όπου σε ταξίδι μάλιστα τον καθιστά ανυπόφορο. Είναι γεγονός ότι οι κινητήρες vvt-i είναι πολύ καλοί σε απόδοση αλλά πιο θορυβώδεις απο άλλα μηχανικά σύνολα. Έχω εμπειρία απο την κατοχή μιας corolla 2001 vvt-i και πρόσφατα απο την απόκτηση ενός rav4 edge όπου το δεύτερο είναι πιο θορυβώδες απο το πρώτο. Στο νέο rav4 αυξήθηκε και άλλο ο θόρυβος; Πως ηTOYOTA δεν έχει προσέξει το συγκεκριμένο θέμα; Υπάρχει άραγε λύση για την παραπάνω ιδιαιτερότητα του κινητήρα;
Η ζυγαριά φταίει!!!!!!!
Πάντως στις ΗΠΑ V6 -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Test
http://www.4troxoi.gr/index.php?cat_id=188&page_id=3498
Η ζυγαριά φταίει!!!!!!!
Πάντως στις ΗΠΑ V6Σε αυτό που λες ειναι παρα πολυ παραξενο η κατανάλωση που ανακοινωνουν για το V6..... αμα δειτε στα σιτε, δε καιει τιποτα!!!!!
-
Ξέρετε αν θα έρθει με τον 2,2 Diesel των 177 ΗΡ στην Ελλάδα? Πόσο θα κοστίζει περίπου ?
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
To είδα σήμερα.
Οι φωτογραφίες νομίζω ότι το αδικούν να μην πω ότι μου άρεσε κιόλας.
Βέβαια δεν έχει την γλυκιά φιγούρα του παλιού αλλά και πάλι δεν θα έχει πρόβλημα.Ήταν και θα παραμείνει αρχηγός στην κατηγορία.Επανέρχομαι γιατί χθες είχα την ευκαιρία να το ξαναδώ με προσοχή και να το οδηγήσω για λίγα χιλιόμετρα σε άσφαλτο.
Οδηγικά δεν μπορείς να καταλάβεις και πολλά αυτά τα λίγα χιλιόμετρα, αλλά μου έκανε εντύπωση η πολύ πιο καλή ποιότητα κύλισης στην άσφαλτο, σημείο που κατά την γνώμη μου το παλιό υστερούσε σε σχέση με άλλα SUV.
Αλλά αυτό που θέλω τονίσω είναι το πόσο ωραίο είναι τέλικά.
Οι φωτογραφίες δεν το αδικούν,αλλά το θάβουν.Το άσχημο σημείο του στις φωτογραφίες δηλαδή το τελείωμα και ο κώλος του, είναι στην πραγματικότητα το δυνατό σημείο του!
Από μπροστά το μπερδεύεις με το παλιό.
Σε γενικές γραμμές μου έκανε πολύ καλή εντύπωση.
Θα ήθελα να το είχα με κλειστά μάτια!
Toyota RAV-4 2005