-
lΛίγο με ξενίζει ο κώλος, αλλά θα το συνηθίσουμε.Σημασία έχει ότι το RAV είναι ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο και μάλλον το ίδιο θα ισχύει και για το καινούργιο μοντέλο.
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
lΛίγο με ξενίζει ο κώλος, αλλά θα το συνηθίσουμε.Σημασία έχει ότι το RAV είναι ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο και μάλλον το ίδιο θα ισχύει και για το καινούργιο μοντέλο.Καλό το βρίσκω.το τωρινό όμως είναι καλύτερο. στο πίσω μέρος είναι καλό αλλά μπροστά αμερικανίζει πολύ ρε γαμώτο...
-
Πάντως ο κολλητός μου που έχει την τελευταία μετά facelift έκδοση, προτιμάει αυτό που έχει από το καινούργιο
-
Και εγώ το παρών προτιμώ...
-
Δεν μου αρεσει καθολου! 1000 φορες το δικο μου. (μοντελο 2001, χωρις VDC και TRC δηλαδη )
-
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
Πάντως ο κολλητός μου που έχει την τελευταία μετά facelift έκδοση, προτιμάει αυτό που έχει από το καινούργιοΝομίζω ότι το RAV4 που κυκλοφορεί είναι ένα από τα πιο αρμονικά σχήματα που κυκλοφορούν στην αυτοκινητοβιομηχανία.Και άψογο μηχανολογικά πάντα.
-
Ο χρήστης lefos-WRX έγραψε:
Δεν μου αρεσει καθολου! 1000 φορες το δικο μου. (μοντελο 2001, χωρις VDC και TRC δηλαδη )Δώσε μας λίγο να καταλάβουμε.Επεμβαίνουν τόσο 'απροκάλυπτα' τα ηλεκτρονικά ώστε να σου χαλάσουν το κέφι στο RAV που κυκλοφορεί.Εγώ δεν έχω αλλά έχω οδηγήσει πολλές φορές το μοντέλο που και εσύ έχεις.Από το καινούργιο δεν έχω καμία εμπειρία.
-
Σου πρήζουνε λίγο τα πα@@@@α τα ηλεκτρονικά του καινούργιου Rav 4. Επεμβάινουν στο γκάζι και στα φρένα.
Επιτρέπουν μεν στο αυτοκίνητο να 'γυρίσει' λίγο αλλά οχι πολλά πολλά. -
Στο RAV που κυκλοφορεί τώρα η καλύτερη επιλογή είναι η comfort που δεν έχει ηλεκτρονικά και υπάρχει torsen διαφορικό πίσω. Το κακό είναι ότι δεν έχει ηλιοροφή και ηλεκτρονικό κλιματισμό...
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Δεν μου αρεσει καθολου! 1000 φορες το δικο μου. (μοντελο 2001, χωρις VDC και TRC δηλαδη )
Δώσε μας λίγο να καταλάβουμε.Επεμβαίνουν τόσο 'απροκάλυπτα' τα ηλεκτρονικά ώστε να σου χαλάσουν το κέφι στο RAV που κυκλοφορεί.Εγώ δεν έχω αλλά έχω οδηγήσει πολλές φορές το μοντέλο που και εσύ έχεις.Από το καινούργιο δεν έχω καμία εμπειρία.
Αν ειναι ιδια με της Celica-Corolla, σε αφηνουν να γυρισεις αλλα πανω που προσπαθεις να το μαζεψεις με αναποδο και γκαζι σε φρεναρουν παρα πολυ. Σου στερει τη χαρα της ολοκληρωμενης πλαγιολισθησης!!
Με το δικο μου RAV οταν εχει παγο/χιονι ή οταν εχει βρεξει κανω παρτυ...
-
Αν ειναι ιδια με της Celica-Corolla, σε αφηνουν να γυρισεις αλλα πανω που προσπαθεις να το μαζεψεις με αναποδο και γκαζι σε φρεναρουν παρα πολυ. Σου στερει τη χαρα της ολοκληρωμενης πλαγιολισθησης!!
Ακριβώς, σε φρενάρει πάνω στο καλύτερο, ίσως και επικίνδυνα μερικές φορές.
-
Μετα απο τη βολτα που εκανα σημερα στην Παρνηθα και τις ατελειωτες πλαγιολισθησεις που μου χαρισε το RAVακι, δηλωνω πως δεν το αλλαζω με τιποτα για καποιο που θα εχει VDC, TRC, ESP, ABCDEFG κτλ...
-
Μετα απο τη βολτα που εκανα σημερα στην Παρνηθα και τις ατελειωτες πλαγιολισθησεις που μου χαρισε το RAVακι, δηλωνω πως δεν το αλλαζω με τιποτα για καποιο που θα εχει VDC, TRC, ESP, ABCDEFG κτλ...Στους 'Ιταλούς' πέστα αυτά
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Στους 'Ιταλούς' πέστα αυτά
Γίνεσαι κακός...
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Στους 'Ιταλούς' πέστα αυτά
Γίνεσαι κακός...
Γίνομαι;
-
Είναι κρίμα για το Rav να έχει τα @@@@ ηλεκτρονικά συστήματα. Έχει πολύ καλό πλαίσιο για την κατηγορία του (στρίβει καλά και είναι σταθερό στις υψηλές ταχύτητες). Να είχε τουλάχιστον ενά κουμπάκι με τη λέξη 'off' πάνω.
-
To μεγαλο πλεονεκτημα του RAV ειναι το τιμονι του. Αρκετα γρηγορο και τρομερα σαφες αν και λιγο ελαφρυ για τα γουστα μου. Γενικα, ειναι ενα αυτοκινητο που χαιρεσαι να οδηγεις.
-
πιο ραβ έχεις?το ραβ mk1 facelifted έχει πολύ καλύτερο σε αίσθηση τιμόνι από τo mk2 facelifted.oδηγησα τo καινούριo το mk2 facelifted και δεν μου άρεσε καθόλου το τιμόνι του.όταν είχα οδηγήσει το καινούριο πριν το facelift δεν θυμάμαι να μου είχε κάνει τέτοια εντύπωση.
-
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
Καλουτσικο φαινεται.
Ποτε ερχεται τελικα?προς το τελος του τρεχοντος ετους........οσοι αρεσκονται στο παλαιο θα πρεπει να περιμενουν λιγο γιατι στο προσεχες μελλον θα υπαρξουν πολυ καλες προσφορες στο απερχομενο μοντελο που συνηθως ειναι γενναια εκπτωση με πληρη εξοπλισμο και με πολυ καλα χρηματοδοτικα προγραμματα.
Ηδη κανει εκπτωση 2000 ευρω
Λετε να κανει και κανενα ατοκο?
Αν ναι, τοτε θα ειναι μεγαλη ευκαιρια. -
Ο χρήστης panos7 έγραψε:
Καλουτσικο φαινεται.
Ποτε ερχεται τελικα?προς το τελος του τρεχοντος ετους........οσοι αρεσκονται στο παλαιο θα πρεπει να περιμενουν λιγο γιατι στο προσεχες μελλον θα υπαρξουν πολυ καλες προσφορες στο απερχομενο μοντελο που συνηθως ειναι γενναια εκπτωση με πληρη εξοπλισμο και με πολυ καλα χρηματοδοτικα προγραμματα.
Ηδη κανει εκπτωση 2000 ευρω
Λετε να κανει και κανενα ατοκο?
Αν ναι, τοτε θα ειναι μεγαλη ευκαιρια.36 χιλιάρικα που έχει τώρα το executive μείον 2 χιλιάρικα μας κάνει 34 και πάλι δεν είναι ευκαιρία.Αν το κατεβάσουν στα 30 τότε ναι.
Μην ξεχνάς ότι με 36 χιλιάρικα πέρνεις τurbo forester και είσαι βασιλιάς.
Με το ραβ πρεπει να είσαι σε υψηλές στροφές για να πηγαίνεις γρήγορα.
Στο εξωτερικό το ραβ έχει πιο λογική τιμή, μόνο 25 χιλιάρικα καινούριο.
Toyota RAV-4 2005