-
-
Ο χρήστης panark έγραψε:
Πείτε με περίεργο, αλλά η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά: Πόσο με ξενερώνει η χειρολαβή της 5ης πόρτας!!!Αυτοκίνητο που φτάνει στα 5,8 εκ. και να ανοίγει όπως τα Ζάσταβα 20 χρόνια πρίν... Φτού σας τζαπόνια.
Γι' αυτό είναι αξιόπιστα τα Japaνέζικα, πείτε μου υπάρχει περίπτωση να χαλάσει ο διακόπτης αυτός??
-
Ο χρήστης Nick έγραψε:
Γι' αυτό είναι αξιόπιστα τα Japaνέζικα, πείτε μου υπάρχει περίπτωση να χαλάσει ο διακόπτης αυτός??Με αυτή τη λογική, θα οδηγούσαμε ακόμα κάρα...
-
Ο χρήστης panark έγραψε:
Πείτε με περίεργο, αλλά η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά: Πόσο με ξενερώνει η χειρολαβή της 5ης πόρτας!!!Αυτοκίνητο που φτάνει στα 5,8 εκ. και να ανοίγει όπως τα Ζάσταβα 20 χρόνια πρίν... Φτού σας τζαπόνια.
Γιάρις είναι φίλε, δεν είναι Ypsilon!
Πάντως με αυτές τις τιμές θα πάει και αυτό άπατο σαν το κλιο, ειδικά τώρα με τις τιμές που δίνει η Φίατ το πούντο...
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Πάντως με αυτές τις τιμές θα πάει και αυτό άπατο σαν το κλιο, ειδικά τώρα με τις τιμές που δίνει η Φίατ το πούντο...Δεν είμαι και τόσο σίγουρος γι'αυτό. Ο προκάτοχός του έχει δημιουργήσει πολύ καλό όνομα και πολλοί θα δεχθούν να πληρώσουν τη φουσκωμένη τιμή για την αξιοπιστία για την οποία φημίζεται η Toyota.
-
Η Διαφορά στις τιμές είναι ακόμα μεγαλύτερη αφού στο Punto ακόμα και η 'βασική' εκδοση εχεί και A/C , ΑBS, 2 Airbags κτλ...
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Γιάρις είναι φίλε, δεν είναι Ypsilon!Πάντως με αυτές τις τιμές θα πάει και αυτό άπατο σαν το κλιο, ειδικά τώρα με τις τιμές που δίνει η Φίατ το πούντο...
Δεν είμαι και τόσο σίγουρος γι'αυτό. Ο προκάτοχός του έχει δημιουργήσει πολύ καλό όνομα και πολλοί θα δεχθούν να πληρώσουν τη φουσκωμένη τιμή για την αξιοπιστία για την οποία φημίζεται η Toyota.
Σιχτίρ με την Toyota και την Renault και την 'τιμολογιακή πολιτική' (sic) τους. Κορόιδα φυσικά υπήρχαν και θα υπάρχουν πάντα, εδώ ο άλλος παίρνει δάνειο για σπίτι για να πάρει 'μπέμπα'. Και αυτή η ρημάδα η αξιοπιστία πώς διαστασιοποιείται - κοστολογείται τελικά; Πόσο κάνει η 'φήμη' να την παραγγείλω στα έξτρα να τελειώνουμε επιτέλους;
Τα πράγματα δέν ήταν ποτέ ευκολότερα για την κατηγορία, το Πούντο είναι η καλύτερη επιλογή. Και ούτε ιταλόφιλος είμαι, ούτε μισο-ιάπωνας, ούτε τίποτε άλλο.
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Πάντως με αυτές τις τιμές θα πάει και αυτό άπατο σαν το κλιο, ειδικά τώρα με τις τιμές που δίνει η Φίατ το πούντο...
Άπατο δε νομίζω να πάει. Και τα προηγούμενα Punto και Yaris είχαν διαφορά στην τιμή. Η καλή φήμη που έχει αποκτήσει το Yaris θα το βοηθήσει στις πωλήσεις. Επίσης μπορεί μεγάλο μέρος του αγοραστικού κοινού αυτών των μοντέλων (κοπέλες,πρώτο αυτοκίνητο) να προβληματιστεί με το μήκος του Punto. Κατα τα άλλα το Punto φαίνεται πως θα έχει ξεκάθαρο προβάδισμα στις πωλήσεις.
-
Νομίζω και μόνο η διαφορά σε απτή ποιότητα θα δικαιολογήσει τη διαφορά τιμής για τους περισσότερους αγοραστές.
-
Δεν ξέρω τι εννοείς ποιότητα αλλά τα πλαστικά που έχει μέσα δεν δικαιολογούν την τιμή του. Τώρα αν είναι πουθενά αλλου ποιοτικό δεν ξέρω.
Οσο για την φήμη συμφωνώ απόλυτα! Καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα.
Στην θέση του οδηγού θα υπάρχει διακόπτης για το παράθυρο του συνοδηγού;; -
Δεν ξέρω αν τα πλαστικά του δικαιολογούν την τιμή του αλλα η σύγκρισή τους με τα πλάστικά του punto δικαιολογούν τη διαφορά τιμής
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Δεν ξέρω αν τα πλαστικά του δικαιολογούν την τιμή του αλλα η σύγκρισή τους με τα πλάστικά του punto δικαιολογούν τη διαφορά τιμήςΜε το παλιό ναί, με το νέο όχι
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Δεν ξέρω αν τα πλαστικά του δικαιολογούν την τιμή του αλλα η σύγκρισή τους με τα πλάστικά του punto δικαιολογούν τη διαφορά τιμήςΕνισταμαι κυριε Προεδρε!
Η πλαστικουρια του Yaris mk1 επι της ουσιας δεν ηταν καλυτερη απο το Punto Mk2. Το λεω με απολυτη γνωση και των 2 αμαξιων. Ισως ενα κλικ καλυτερο φινιρισμα στο Yaris, αλλα ως εκει!
Για τα τωρινα δε... θα ελεγα πως και παλι διαφορα επι της ουσιας δεν υπαρχει. Θα αναφερθω επι τουτου μολις κανω μια αναλυτικοτερη εξεταση του Yaris mk2.
-
Για τα προηγούμενης γενιάς η διαφορά ήταν μικρή αλλα ουσιαστική (σκληρά πλαστικά και στα 2), στα καινούρια μοντέλα απ'όσο είδα στην έκθεση η διαφορά είναι πολύ μεγαλύτερη.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Δεν ξέρω αν τα πλαστικά του δικαιολογούν την τιμή του αλλα η σύγκρισή τους με τα πλάστικά του punto δικαιολογούν τη διαφορά τιμήςΗ φίλη μου είχε punto MK2. Σε σύγκριση με το γιάρις του αδελφού θα έλεγα οτι το πουντο έχει καλύτερα σε αίσθηση πλαστικά. Αλλά τίποτα το ιδιαίτερο. Ειδικά το πλαστικό κάλυμα της πόρτας του γιάρις είναι μία πολύ λεπτή φλοίδα!
Οσο για τα καινούρια το πούντο είναι μακράν καλύτερο σε πλαστικά.
Η μόνη ένσταση μου είναι το βαμμένο μέταλλο που έχει μέσα αν γρατσουνιστεί πως το φτιάχνεις. -
Ο χρήστης sado έγραψε:
Η μόνη ένσταση μου είναι το βαμμένο μέταλλο που έχει μέσα αν γρατσουνιστεί πως το φτιάχνεις.Σκοπεύεις να το χτυπήσεις σε καμιά όπισθεν; Μπορεί να το πληρώνει η ασφαλιστική!
Σοβαρά τώρα, τα πλαστικά και στο yaris I και στο punto II δεν μου γέμισαν ιδιαίτερα το μάτι, αλλά και στα δυο που είδα, άντεξαν για χρόνια κακομεταχείρισης (και σε αρκετά υψηλές θερμοκρασίες-βλέπε νησί νότια-νότια). Τώρα στα καινούρια, δεν τα έχω δει ακόμα, αλλά το εσωτερικό του grande, μου φαίνεται λίγο ...μπροστά στου yaris.
-
Οχι βρε συ! Λέω για το εσωτερικό βαμμένο μέταλλο. Στο νέο πούντο στο ταμπλό έχει μία λωρίδα απο βαμμένο μέταλλο (ή πλαστικό δεν θυμάμαι τι είναι ακρίβως) του στιλ Fiat Coupe. Γι' αυτήν μιλάω.
-
Για αυτό γέλασα όταν είδα την απορία σου! Γιατί βρε να το γρατζουνίσεις;
...Μόλις σκέφτηκα ένα τρόπο να το γρατζουνίσεις εκείνο το σημείο, με τακούνι...αλλά δεν νομίζω να σε απασχολεί εσένα ιδιαίτερα...με 2,06 δεν νομίζω να έχεις αυτόν τον τρόπο μέσα σε grande punto με 2,5 μεταξόνιο...
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Για τα προηγούμενης γενιάς η διαφορά ήταν μικρή αλλα ουσιαστική (σκληρά πλαστικά και στα 2), στα καινούρια μοντέλα απ'όσο είδα στην έκθεση η διαφορά είναι πολύ μεγαλύτερη.Aκριβώς. Το νέο Punto σε προϊδεάζει για άλλα πράγματα βλέποντας το απ'έξω. Μπαίνοντας στο εσωτερικό ,εγώ τουλάχιστον,απογοητεύτηκα. Ούτε του νέου Yaris το εσωτερικό διακρίνεται για την απτή του ποιότητα αλλά είναι καλύτερο του προηγούμενου όπως και καλύτερου απο του Grande Punto. Του Punto Μk2 είναι ξεκάθαρα το λιγότερο ποιοτικό απο όλα τα παραπάνω.
-
Σήμερα πήρα για test drive το yaris 1.0...
Χωρίς να το ζορίσω μου φάνηκε πολύ δυνατό για χιλιάρι. Τα πλαστικά αν και σκληρά ήταν ικανοποιητικά, ενώ είχε απίστευτα ντουλαπάκια και λοιπούς χώρους.
Το πορτ μπαγκάζ δεν είναι μικρό, όπως είπε κάποιος, αλλά έχει κάτι σαν καπάκι που κρύβει κι άλλο χώρο από κάτω(αφαιρείται κιόλας).
Μου έκανε εντύπωση το πολύ καλό τιμόνι και ο τρόπος που πέφτουν/κλείνουν τα πίσω καθίσματα. Επίσης πρώτη φορά βλέπω πίσω καθίσματα να 'ξαπλώνουν' όπως τα μπροστινά.
Μάλλον θα γίνει σύντομα η παραγγελία(μετά από 1 έως 4 μήνες στο φέρνουν!)...
1.3 sol με 15.000 ευρώ περίπου... Ας είναι καλά και τα 6 χρόνια εγγύηση!
Toyota Yaris 2006