-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Εγώ είμαι ο μόνος δηλαδή που το 'all times classic' Golf το βρίσκω πολύ συντηρητικό, όχι μόνο σαν εμφάνιση, αλλά και σαν γενικότερη
προσέγγιση; Μήπως είμαι κάγκουρας;Κοίταξε φίλε μου,
Σέβομαι την αποψη σου, οχι για μένα δεν εισαι κάγκουρας.το γκολφ το οποιο έχω δώσει αρκετά μύρια να το πάρω μπορω να πω οτι ήταν κ θα ειναι συντηρητικο κ σε εμφανιση κ σε ολα.θα έλεγα οχι συντηρητικο αλλά Overall Καλό αμάξι.έτσι για να μην πέσει να μας πλακωσει.εγω αυτό ήθελα αυτο πήρα..
-
Ο χρήστης theos_larissa έγραψε:
Εγώ είμαι ο μόνος δηλαδή που το 'all times classic' Golf το βρίσκω πολύ συντηρητικό, όχι μόνο σαν εμφάνιση, αλλά και σαν γενικότερη
προσέγγιση; Μήπως είμαι κάγκουρας;Κοίταξε φίλε μου,
Σέβομαι την αποψη σου, οχι για μένα δεν εισαι κάγκουρας.το γκολφ το οποιο έχω δώσει αρκετά μύρια να το πάρω μπορω να πω οτι ήταν κ θα ειναι συντηρητικο κ σε εμφανιση κ σε ολα.θα έλεγα οχι συντηρητικο αλλά Overall Καλό αμάξι.έτσι για να μην πέσει να μας πλακωσει.εγω αυτό ήθελα αυτο πήρα..
Δεν είπα τίποτα αντίθετο από εσένα, δικαίωμά σου είναι να πάρεις ό,τι θέλεις. Εξάλλου περί ορέξεως κολοκυθόπιττα...
Αυτό που μου τη δίνει είναι κάτι ηλίθια κριτίρια του στυλ 'αχου τι γλυκούλι που είναι', 'μπαρούφες τα Ιταλικά, μου είπε ο πατέρας μου ότι χαλάνε και σκουριάζουν', 'το swift gti πάει και στρίβει καλύτερα από το rallye... δεν βλέπεις πώς πάει το swift του Φωτεινέλη;' (το έχω ακούσει και αυτό... ).
Μια συμβουλή-βάλσαμο για την ψυχική σου υγεία φίλε: μην πολυσυζητάς τέτοια θέματα με τις κοπελίτσες, υπάρχουν καλύτερα πράγματα να κάνεις μαζί τους...
Ωωωωχ, σαν να ακούω σουίιιςςς-σουίςςςς να έρχεται από το 'αδύνατο' φύλο του φόρουμ...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Μια συμβουλή-βάλσαμο για την ψυχική σου υγεία φίλε: μην πολυσυζητάς τέτοια θέματα με τις κοπελίτσες, υπάρχουν καλύτερα πράγματα να κάνεις μαζί τους...
Ωωωωχ, σαν να ακούω σουίιιςςς-σουίςςςς να έρχεται από το 'αδύνατο' φύλο του φόρουμ...
Μιά χαρά είμαι φίλε μου ως προς αυτο το θέμα.Δόξα το θεο με την κοπέλα μου χαιρόμαστε το γκολφακι κ είμαστε μια χαρα αν με καταλαβαίνεις.
Αλλωστε ίσως πάρει το Mini το 1.4 με την αγγλικη σημαία-οροφη κόκκινο χρώμα όπως το ονειρευομουνα για 2ο αμαξι.αυτο κ αν ειναι ομορφο αμαξι.δεν πιστευω να έχεις αντιθετη αποψη. φτου μου φτου μου..
Υ.Γ. Χίλια συγνώμη για το off-topic.
-
Πάντως, το Type-R στις Σέρρες ήταν απλώς άπαιχτο. Δεν ξέρω αν είναι πιο γρήγορο ή στρίβει καλύτερα από το Golf, αλλά σε πωρώνει σε απίστευτο βαθμό. Είναι καθαρόαιμο πραγματικό. Σε 15 χρόνια Golf, τώρα Civic
-
'theos_larissa' Για ρώτα τα κορίτσια που έκανες το γκάλοπ, μοιάζουν 'ψαγμένες' και 'ξέρουν απο αμάξια'.
Το Type R έχει μπλοκέ ή όχι; -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
'theos_larissa' Για ρώτα τα κορίτσια που έκανες το γκάλοπ, μοιάζουν 'ψαγμένες' και 'ξέρουν απο αμάξια'.
Το Type R έχει μπλοκέ ή όχι;θα ρωτήσουν τους μπαμπάδες, ξέρουν εκείνοι
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Καγκουρίσιο το Type-R; Μάλιστα. Φαίνεται πως ένα όνομα ακολουθεί ένα μοντέλο ισόβια εδώ στην Ελλάδα.Δεν πα να βγάλει η Honda ένα Civic που να στρίβει καλύτερα κι από Elise, πάλι καγκούρικο θα το λέμε.
Άλλο σχεδίαση/εμφάνιση κι άλλο στρίψιμο...
Η Ηonda, αν συνεχίσει να βγάζει αυτά τα σχήματα, πάλι έτσι θα χαρακτηρίζεται από πολλούς.
Για τη Μazda είπε κανείς τίποτα ;
Aυτή, βέβαια, 'λοξοδρόμησε' -
Ο χρήστης technik έγραψε:
Aυτή, βέβαια, 'λοξοδρόμησε'Εννοείς ότι άρχισε να πηγαίνει με το πλάι?
-
Να υπενθυμίσω ότι το σχέδιο ενός αυτοκινήτου είναι προσωπικό γούστο του καθενός. Όσο για τη καγκουριά πιστεύω πως κανένα -σχεδόν- όχημα που βγαίνει από το εργοστάσιο δεν αποτελεί καγκουριά, οι οδηγοί τους τα κακοχαρακτηρίζουν είτε με το τρόπο οδήγησής τους, είτε με τα διάφορα decoration και όχι μόνο μπιμπλίκια που τοποθετούν εκ των υστέρων
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Το Type R έχει μπλοκέ ή όχι;θα ρωτήσουν τους μπαμπάδες, ξέρουν εκείνοι
...και θα πουν οι μπαμπάδες:
'Κορίτσι μου, τα Χόντα είναι ιαπωνικά...όχι γαλλικά...τι είναι αυτό το μπλοκέ και μανικιούρ είναι αυτά που μου λες; Τα Χόντα δεν σπάνε δεν χαλάνε, αλλά ο Γερμανός δεν είναι χαζός να του φάνε τη δουλειά οι σχιστομάτηδες!'
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Τα Χόντα δεν σπάνε δεν χαλάνε, αλλά ο Γερμανός δεν είναι χαζός να του φάνε τη δουλειά οι σχιστομάτηδες!'Σίγουρα δεν είναι χαζός, αλλά όσο συνεχίζει να πουλά 'Γερμανική ποιότητα' μόνο στα χαρτιά και όχι στη πράξη, κάποια στιγμή θα αρχίσει να βλέπει την πλάτη άλλων κατασκευαστών (όχι μόνο Ιαπώνων).
Εκτός αν η μεθοδικότητα των Γερμανών είναι αυτό ακριβώς, το να κάνεις 'όνομα' και μετά να βασίζεσαι σε αυτό μόνο, για τα επόμενα χρόνια.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Aυτή, βέβαια, 'λοξοδρόμησε'Εννοείς ότι άρχισε να πηγαίνει με το πλάι?
Το 'πιασες
-
Auto ti sas leei?
Πολύ πιο ωραία γραμμή και από τα δυο και σύμφωνα με ένα test προπαραγωγής του από το Autocar καλύτερο και από τα δυο στο δρόμο.
-
Προσωπικά δεν το συγκρίνω με τίποτα με το Golf!
Ίσως είμαι απο τους λίγους , αλλά δεν μ αρεσει καθολου.
Το Golf για μένα είναι αυτή τη στιγμη το κορυφαιο, παρόλο που συμπαθω απιστευτα τα Opel.Μέσα δεν μ αρεσει καθολου τουλαχιστον δεν ξερω αν διαφοροποιείται απο τις απλες του εκδοσεις.Κ τα μπροστα φαναρια ειναι απαισια!!! Εκτος των αλλων , το πισω μέρος είναι ενα Corsa (με αλλα φαναρια) κολλημενο σε ενα Astra νέας γενιάς (μπροστινο τμημα) !!! -
Στρίβει σαν GTi ή σαν το ταπερ?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Στρίβει σαν GTi ή σαν το ταπερ?An to Honda einai taper, to Golf deinxei san van gia tin DHL.
Syskees oles tous.Nomizw o kotsobolos dinei kai me atokes
-
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
Στρίβει σαν GTi ή σαν το ταπερ?
An to Honda einai taper, to Golf deinxei san van gia tin DHL.
Syskees oles tous.Nomizw o kotsobolos dinei kai me atokes
Για πλάκα χαρακτήρισα το Type-R ως 'τάπερ'..
-
Ποιά έκδοση του Astra είναι αυτή ;
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Ποιά έκδοση του Astra είναι αυτή ;Μια πολύ ωραία έκδοση πάντως....
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ποιά έκδοση του Astra είναι αυτή ;
Μια πολύ ωραία έκδοση πάντως....
ότι και να ναι, παραμένει Άστρα...
GOLF GTI vs CIVIC Type-R......