-
http://homepages.tesco.net/~niall.mcmahon/200sx4.htm
οκ οχι TCS κόφτης στο turbo...
-
Ο χρήστης Pakos M έγραψε:
Όσο για μεταπώληση, ψάξτε μεταχειρισμένο vti του 98-2000 και αααααααν το βρειτε να πωλείται λιγότερο από 15χιλιάρικα (σε καλή κατάσταση πάντα) γράψτε μου.
μιας και βρηκα σε 2 λεπτα, λεω να σου γραψω....
HONDA CIVIC VTi 3D, 98, 1600κυβ., ΙΧΕ, 89000χλμ., ΜΑΥΡΟ, 13.700
-
αχέμ... ήρεμα βρε!
-
sorry αν σε προσεβαλα.. no offense
αλλά παραθέτω μερικά post σου μόνο στο τρέχον θέμα:
Tiger έγραψε:
Αναμεσα σε αυτα τα δύο ψηφίζω type-R , το golf περα απο το γκάζι που έχουν 200 άλογα δεν νομιζω οτι θα εχει κατι αλλο να αντιπαρατάξει.Εχει δηλ το Civic να αντιπαρατάξει πλην του 200άρι μοτέρ του ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ?
Τι?Σχεδίαση?Εξοπλισμό?Εσωτερική σχεδίαση?Τα ίδια σκ@τ@ είναι.....
Το civic έχει επίσης το καλύτερο εξάρι κιβώτιο της αγοράς με τριπλό συχρονιζε στην πρώτη.
Διπλά ψαλίδια..οκ μόνο πίσω.
Επίπεδο πάτωμα και τεράστιους χώρους.
Πλαίσιο με ενισχύσεις για -αγωνιστική- ακαμψία.
Bucket καθίσματα και σπορ γενικά εσωτερικό.
Εξωτερικό στυλ pocket-rocket-πολυμορφικό.
Το καλύτερο στήσιμο για επιδόσεις-fun to drive.
Κορυφαία φρένα.
Φιλικότατο στην καθημερινή οδήγηση.
Φθηνά service. (οχι στον ακατονομαστο)
Αξιοπιστία.
Μοναδικότητα.Μετά γράφεις για τις τιμές και επιμένεις...
Στον πίνακα των μεταχειρισμένων του Αυτο Τρίτη δεν έχει 1600 Civic του '98...!!
Το πλησιέστερο Civic 1600 είναι του 2001 και η αξία του καθορίζεται στα 14.100.
Και ο άλλος ζητάει 13.700 για '98...?Αφού είπαμε vti...
αλλά και άλλοι σχολιάζουν...
O elteo έγραψε: 'Nαι αλλά ας πούμε το C4 είναι 180 άλογα ενώ το Civic, Golf και 200 και το Megane, CupraR 225 άλογα...
Δεν είναι κ τόσο αντιπροσωπεύτικο...νομίζω!'Το περιοδικό σύγκρινε τις κορυφαίες εκδόσεις μικρομεσαίων (στην πλειοψηφία τους) χάτσμπακ. Η διαφορά στα άλογα είναι επιλογή της κάθε εταιρείας. Δεν κατάλαβα πολύ καλά την παρατήρησή σου. Οι χρόνοι αυτοί μας δίνουν μια εικόνα.Κανείς δε μίλησε για σύγκριση μεταξύ -απολύτως- ομοίων.
προσωπικά, έτσι το βλέπω....κανεις βέβαια δεν είναι ξερόλας πάντα υπάρχει κάποιος που ξέρει περισσότερα, και πάλι συγνώμη αν σε προσέβαλα.
-
προχθες πουληθηκε VTi του 98 στα 14,000 ευρο
υπαρχει και η αγγελια στο αντιστοιχο μερος........ -
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
υπαρχει και η αγγελια στο αντιστοιχο μερος........και τι σημανει αυτο δηλαδη?
οτι θελει ζηταει ο καθενας, και αν βρει 'κοροιδο' και του τα δωσει, μαγκια του. -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
οτι θελει ζηταει ο καθενας, και αν βρει 'κοροιδο' και του τα δωσει, μαγκια του.Εμένα γιατί μου θυμίζει το ΧΑΑ το 99;
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
οτι θελει ζηταει ο καθενας, και αν βρει 'κοροιδο' και του τα δωσει, μαγκια του.αρχηγε μου δεν ειναι θεμα κοροιδιας.........αυτες ειναι οι τιμες...
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
οτι θελει ζηταει ο καθενας, και αν βρει 'κοροιδο' και του τα δωσει, μαγκια του.αρχηγε μου δεν ειναι θεμα κοροιδιας.........αυτες ειναι οι τιμες...
Συγνωμη αρχηγε, εσυ θα εδινες 14000ε για ενα αμαξι 7 ετων που εκανε καινουργιο 17-18000ε (αν δεν κανω λαθος)???
και τοτε ηταν και 'φουσκωμενες' μαλιστα οι τιμες
-
Το ΕVO του τελευταιου μηνα αναφερει χαρακτηριστικα:
Η αληθεια ειναι πως η ευρωπαικη εκδοση του Type-R διαθετει ελευθερο διαφορικο με δυο διπλους πλανητες.Οι διπλοι πλανητες δεν αλλαζουν ουσιαστικα τη λειτουργια του διαφορικου..(φαινεται στο δρομο)
Η ιδανικη λυση που ακουει στο Η LSD (Helical Limited Slip Differential -Διαφορικο Περιρισμενης Ολισθησης με ελικοειδη γραναζια) χρησιμοποιειται αποκλειστικα στο Type-R Ιαπωνιας. -
Ο χρήστης Pakos M έγραψε:
sorry αν σε προσεβαλα.. no offense....
αλλά παραθέτω μερικά post σου **μόνο στο τρέχον **θέμα:
Υποννοείς κάτι;...
Tiger έγραψε:
Αναμεσα σε αυτα τα δύο ψηφίζω type-R , το golf περα απο το γκάζι που έχουν 200 άλογα δεν νομιζω οτι θα εχει κατι αλλο να αντιπαρατάξει.**Εχει δηλ το Civic να αντιπαρατάξει πλην του 200άρι μοτέρ του ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ?
Τι?Σχεδίαση?Εξοπλισμό?Εσωτερική σχεδίαση? **Τα ίδια σκ@τ@ είναι.....
To σχόλιο μου είναι τα bold!
Λέω κάτι λάθος...;
Εχει τίποτα παραπάνω πλην του μοτέρ και του στησίματος;
think about it!Στον πίνακα των μεταχειρισμένων του Αυτο Τρίτη δεν έχει 1600 Civic του '98...!!
Το πλησιέστερο Civic 1600 είναι του 2001 και η αξία του καθορίζεται στα 14.100.
Και ο άλλος ζητάει 13.700 για '98...?Αφού είπαμε vti...
Eίπαμε VTi...;
Δεν το ξεκαθαρίζω;O elteo έγραψε: 'Nαι αλλά ας πούμε το C4 είναι 180 άλογα ενώ το Civic, Golf και 200 και το Megane, CupraR 225 άλογα...
Δεν είναι κ τόσο αντιπροσωπεύτικο...νομίζω!'Το περιοδικό σύγκρινε τις κορυφαίες εκδόσεις μικρομεσαίων (στην πλειοψηφία τους) χάτσμπακ. Η διαφορά στα άλογα είναι επιλογή της κάθε εταιρείας. Δεν κατάλαβα πολύ καλά την παρατήρησή σου. Οι χρόνοι αυτοί μας δίνουν μια εικόνα.Κανείς δε μίλησε για σύγκριση μεταξύ -απολύτως- ομοίων.
προσωπικά, έτσι το βλέπω....Ετσι το βλέπεις ΕΣΥ!
Εγώ δεν το βρίσκω και τόσο αντιπροσωπευτικό!Δεν λέω ότι είναι λάθος αλλά δεν μπορεί να συγκρίνεται το CupraR των 225hp με το C4 VTS των 177hp.
Tι συμπεράσματα μπορούν βγουν;κανεις βέβαια δεν είναι ξερόλας πάντα υπάρχει κάποιος που ξέρει περισσότερα, και πάλι συγνώμη αν σε προσέβαλα.
Κοίτα ξε φίλε μου ούτε εγώ είμαι ο expert.
Αλλωστε γράφω σε ένα φόρουμ απλών ανθρώπων που έχουν το αυτοκίνητο κάτι παραπάνω από ένα άψυχο αντικείμενο!
Ο τρόπος που έγραψες με προσέβαλε...γιατί δεν με γνωρίζεις προσωπικά για να μου μιλάς (γράφεις) με αυτό τον άκομψο τρόπο!Αnyway κανένα πρόβλημα εννοείται και συγνώμη για τον τόνο μου αλλά ....
-
Εάν δεν το οδηγήσω (το GTI) δε μπορώ να εκφέρω γνώμη.
Για το CTR όμως που το ζω 2,5 χρόνια... no comments. Απλά δεν παίζεται σε όλα τα επίπεδα οδηγικής απόλαυσης!! Στρίβει καλύτερα από τον οδηγό του, ακούει από πολύ χαμηλά (με ατμοσφαιρικά κριτήρια), έχει τελική που κάνει πολλά turbo να κοκκινήζουν... βλέπε ΤΤ,S3,WRX κλπ και φρενάρει όπως θα περίμενες. Σε κάνει να φχαριστιέσαι ακόμη και τη μονότονη καθημερινή διαδρομή από το σπίτι στο γραφείο. Μπράβο στα japόνια για άλλη μια φορά. -
Type R dagkwto. Mporei na mhn exei thn polyteleia tou Golf kai na thelei strofes gia na paei, alla aytos o i-Vtec einai mageia. An ypologiseis oti einai kai 4000 lires pio fthno (sthn Agglia) den tithetai thema. Ase pou twra teleytaia exei arxisei na mou aresei kai h e3wterikh sxediash (se mayro mou kanei kati apo Darth Vader)
-
Ο χρήστης gorath έγραψε:
Type R dagkwto. Mporei na mhn exei thn polyteleia tou Golf kai na thelei strofes gia na paei, alla aytos o i-Vtec einai mageia. An ypologiseis oti einai kai 4000 lires pio fthno (sthn Agglia) den tithetai thema. **Ase pou twra teleytaia exei arxisei na mou aresei kai h e3wterikh sxediash **(se mayro mou kanei kati apo Darth Vader)Σιγά-σιγά, όλα όμορφα είναι.....
-
ÓéãÜ-óéãÜ, üëá üìïñöá åßíáé..... [/quote]
Omorfo den tha to elega. Alla me tetoious xwrous as'opsetai to sxhma.
Kai mh mou peite ti na tous kaneis tous xwrous sto sport, giati kai emeis
oi pshloi kapou prepei na xwrame -
Eíáò áêüìá óôï Type R áðï ìÝíá .........á êáé ìáõñï åååå?
Ïóï ãéá áõôï ôçò áßóèçóçò ôïõ ôéìïíéïý õðÜñ÷åé êáé ç Üðïøç êáíåíüò Þäç êáôü÷ïõ óôï öïñïõì ?Áëëßùò ôïõò êáëþ íá ìéëÞóïõí ...Áêáäçìáéêü åíäéáöÝñïí ãáñÐïëý âáñý óáí öéëïóïößá êáé ó÷åäßáóç/õëïðïßçóç ãéá ìÝíá ôï Golf
-
Τype-R να τα 1000άσεις !
-
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
Οσο για αυτο της αίσθησης του τιμονιού υπάρχει και η άποψη κανενός ήδη κατόχου στο φορουμ ?Αλλίως τους καλώ να μιλήσουν ...Ακαδημαικό ενδιαφέρον γαρ -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ïóï ãéá áõôï ôçò áßóèçóçò ôïõ ôéìïíéïý õðÜñ÷åé êáé ç Üðïøç êáíåíüò Þäç êáôü÷ïõ óôï öïñïõì ?Áëëßùò ôïõò êáëþ íá ìéëÞóïõí ...Áêáäçìáéêü åíäéáöÝñïí ãáñ
åõ÷áñéóôþ áëëÜ áõôü ôï WAF ôß åßíáé ? wife approval ..?
ìç äåóìåõìÝïò ðüóï ìÜëëïí ðáíôñåìÝíïò ïðüôå ,ìéá åðéðëÝïí äéáöþôéóç èá Þôáí ÷ñÞóéìç . -
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
Οσο για αυτο της αίσθησης του τιμονιού υπάρχει και η άποψη κανενός ήδη κατόχου στο φορουμ ?Αλλίως τους καλώ να μιλήσουν ...Ακαδημαικό ενδιαφέρον γαρ
ευχαριστώ αλλά αυτό το WAF τί είναι ? wife approval ..?
μη δεσμευμέος πόσο μάλλον παντρεμένος οπότε ,μια επιπλέον διαφώτιση θα ήταν χρήσιμη .woman approval factor
GOLF GTI vs CIVIC Type-R......