-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Νέα τιμή για το Type-R:
Από 27.990 με a/c-r/cd.
**Ψήνομαι **
εκεί που έλεγα να πάρω SUV....
που θα τα βάλω τα πράγματα..... (μην απαντήσει κανείς στο ΤΑΠΕΡ τον έφαγα... )μα δεν υπαρχει προβλημα, αν δεν θες να τα βαλεις στο ΤΑΠΕΡ, χρησιμοποιησε το πορτμπακγαζ!
ωραιος .... θα σε θυμάμαι
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Νέα τιμή για το Type-R:
Από 27.990 με a/c-r/cd.
**Ψήνομαι **
που θα τα βάλω τα πράγματα..... (μην απαντήσει κανείς στο ΤΑΠΕΡ τον έφαγα... )μα δεν υπαρχει προβλημα, αν δεν θες να τα βαλεις στο ΤΑΠΕΡ, χρησιμοποιησε το πορτμπακγαζ!
ωραια, γιατι θελω βολτα, δεν εχω παει με δαυτο ακομη!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Νέα τιμή για το Type-R:
Από 27.990 με a/c-r/cd.
**Ψήνομαι **
ωραια, γιατι θελω βολτα, δεν εχω παει με δαυτο ακομη!
και γιατι δε κάνεις test drive?
-
σε ποια αντι/πια να παω και να το ζητησω χωρις να με κοιτανε σαν εξωγηινο?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
σε ποια αντι/πια να παω και να το ζητησω χωρις να με κοιτανε σαν εξωγηινο?Το ζητάς πρώτα απο το τηλέφωνο.... Ειναι σίγουρο ότι δε θα το εχουν όλοι.
Τωρα βεβαια που το μοντέλο τελειώνει μπορεί να τα εχουνε πουλήσει αλλα πρωτα πάρε τηλεφωνο...Ολοι οι αλλοι εδω μέσα πως το εχουν οδηγήσει.... Θυμάμαι για παράδειγμα που ήταν ένας αλλος εδώ μέσα και έλεγε που πηγε στον ΠΑΠΡΑ (ντηλερ) και ειχε και CZT και type-R....
Υ.Γ. Εξωγήινος.... κάνεις περίεργο βάψιμο?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Το ζητάς πρώτα απο το τηλέφωνο.... Ειναι σίγουρο ότι δε θα το εχουν όλοι.
Τωρα βεβαια που το μοντέλο τελειώνει μπορεί να τα εχουνε πουλήσει αλλα πρωτα πάρε τηλεφωνο...Ολοι οι αλλοι εδω μέσα πως το εχουν οδηγήσει.... Θυμάμαι για παράδειγμα που ήταν ένας αλλος εδώ μέσα και έλεγε που πηγε στον ΠΑΠΡΑ (ντηλερ) και ειχε και CZT και type-R....
Δεν τα βαφω!
Το κακο ειναι οτι το θελω μονος μου για κανα 2ωρο, λες να το δινουν?Αμα ειναι να κανω το 'τετραγωνο' με 40χαω τι να παω?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Δεν τα βαφω!
Το κακο ειναι οτι το θελω μονος μου για κανα 2ωρο, λες να το δινουν?Αμα ειναι να κανω το 'τετραγωνο' με 40χαω τι να παω?
δύσκολο... εξαρτάται ίσως από το τι αμάξι έχεις. Αμα έχεις καποιο παρόμοιο ίσως να το παρεις μόνος σου. τι να σου πω... Αν το παρεις δηλαδή με τον Πωλητή μέσα τις λές .... να χεστεί πάνω του?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Δεν τα βαφω!
δύσκολο... εξαρτάται ίσως από το τι αμάξι έχεις. Αμα έχεις καποιο παρόμοιο ίσως να το παρεις μόνος σου. τι να σου πω... Αν το παρεις δηλαδή με τον Πωλητή μέσα τις λές .... να χεστεί πάνω του?
σιγουρα δε θα χεστει, αλλα λες να του αρεσει η ιδεα να παω στην Ιπποκρατειο πολιτεια για τη δοκιμη?
-
Εννοείται ότι δεν υπάρχει περίπτωση να πάρεις για test drive ένα CTR και είσαι μόνος σου! Δεν είναι για 'σκίσιμο' του αυτοκινήτου, είναι για να πάρεις μια ιδέα..
Αν όντως σε ενδιαφέρει, πάρε τηλέφωνο ΟΛΟΥΣ τους επίσημους εμπόρους και ρώτησέ τους. Πιθανόν να μπορεί κάποιος να κανονίσει μια βόλτα με το δημοσιογραφικό CTR του Σαρακάκη (ή αλλιώς 'ακατανόμαστου'). Ειδικότερα ρώτησε τον Μαλταμπέ που είναι στην Λεωφ. Αλεξάνδρας, παλαιότερα μπορούσε και το έκανε.
-
Άκου να πάει για δοκιμή στην Ιπποκράτειο Πολιτεία... Εσύ θα το έδινες;
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Άκου να πάει για δοκιμή στην Ιπποκράτειο Πολιτεία... Εσύ θα το έδινες;μα εννοειται οτι το αυτοκινητο δεν ειναι για σκισιμο. Ομως απο την αλλη πλευρα, πολλες αντιπ/πιες (και οχι Χοντα αναγκαστικα) οταν δινουν αυτοκινητα για δοκιμες δε σε αφηνουν να οδηγησεις για πολυ. Και καλα, αμα θελεις να αγορασεις το Ματιζ, μπορεις να το παρεις μεσα στην πολη να κανεις 5-10χλμ και να βγαλεις ασφαλες συμπερασμαδιοτι σε αυτες τις συνθηκες θα κινηθει ενα τετοιο αυτοκινητο ετσι και αλλιως.
οταν ομως θες να αγορασεις ενα πιο ειδικο αυτοκινητο δεν μπορεις να καταλαβεις πολλα πραγματα κανοντας μια δοκιμη οπως αυτη που περιεγραψα πριν.
μαλιστα, μια δοκιμη στους αδειους δρομους της Ιπποκρατειου πολιτειας ειναι πολυυυ πιο ασφαλη απο οτι να ανεβοκατεβεις το 'ποταμι'
Απλα για να γινει η δοκιμη αυτη δεν χρειαζεσαι 10', αλλα κατι παραπανω.Σας περιγραφω περιστατικο: Ξαδερφος μου προσπαθουσε πριν 2 χρονια να κλεισει τηλεφωνικα για δοκιμη STi. Kανενας δε του το εδινε για περισσοτερο απο τα συνηθη. Οταν ομως εσκασε μυτη με MB320 και κουστουμι, το πηρε πολυ ευκολα για 3ωρη δοκιμη και μαλιστα μονος του...
-
Φίλος έχει παρκάρει το ΜΧ5 του έξω από τη BMW Καβάλας. Μπαίνει στο μαγαζί ντυμένος πολύ απλά και καθ' ότι και νεαρός στην ηλικία, δεν του δίνει κανείς σημασία. 'Μπορώ να κάνω test-drive στην 116;'
'Ξέρετε κύριε, το αυτοκίνητο δεν είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή.'
'Α κρίμα, ήθελα να σχηματίσω μια γνώμη γιατί θέλει να το αγοράσει η αδερφή μου. Δεν είναι για μένα, εγώ έχω το ΜΧ5 που είναι έξω.'
Η συνέχεια; Κεράσματα από το διευθυντή του καταστήματος, test-drive μία ώρα περίπου συνοδεία μιας κοπελάρας γύρω στο 1.80, ό,τι καλύτερο είχε η αντιπροσωπεία. Η οποία μάλιστα του έδωσε το κινητό της 'μήπως και χρειαστεί κάτι' . Σαν τι δηλαδή; -
θα μας δώσεις το κινητό?
-
Και στη BMW εκαναν ετσι επειδη ο φιλος σου ειχε το MX5? Περιεργο μου φαινεται να πω την αληθεια.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Φίλος έχει παρκάρει το ΜΧ5 του έξω από τη BMW Καβάλας. Μπαίνει στο μαγαζί ντυμένος πολύ απλά και καθ' ότι και νεαρός στην ηλικία, δεν του δίνει κανείς σημασία. 'Μπορώ να κάνω test-drive στην 116;'
'Ξέρετε κύριε, το αυτοκίνητο δεν είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή.'
'Α κρίμα, ήθελα να σχηματίσω μια γνώμη γιατί θέλει να το αγοράσει η αδερφή μου. Δεν είναι για μένα, εγώ έχω το ΜΧ5 που είναι έξω.'
Η συνέχεια; Κεράσματα από το διευθυντή του καταστήματος, test-drive μία ώρα περίπου συνοδεία μιας κοπελάρας γύρω στο 1.80, ό,τι καλύτερο είχε η αντιπροσωπεία. Η οποία μάλιστα του έδωσε το κινητό της 'μήπως και χρειαστεί κάτι' . Σαν τι δηλαδή;ποση ωρα ειναι η καβαλα απο την θεσσαλονικη????
-
Ο χρήστης strassenmeister έγραψε:
Και στη BMW εκαναν ετσι επειδη ο φιλος σου ειχε το MX5? Περιεργο μου φαινεται να πω την αληθεια.Δεν έπιασες το υπονοούμενο; Προφανώς είδαν ότι το παλικάρι είχε τα λεφτά (για να είναι μικρός και να έχει ΜΧ-5 σημαίνει ότι έχει φράγκα η οικογένεια) το οποίο τον έθετε πραγματικό υποψήφιο πελάτη. Απλά πράγματα
-
Ακριβώς. Συν ότι πρόκειται για την Καβάλα, όχι την Αθήνα .
-
Diladi re Mitso an skaso myti egw me tin Elise les na mou dwsoun tin kopelara gia test drive?
Kai einai orees oi Kabaliotises -
Τσάμπα ασχολούμαστε τόσους μήνμες με το TypeR και το GTI αφού τα δύο αυτοκίνητα δεν έχουν καμμία σχέση. ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΥΡΕ-R ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ!!! Κάτω δεξιά, εκεί που λέει 'ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ'
-
Ferrari F430;!
Μήπως το AutoTriti κάνει πλακίτσα στους κοκκινόγραμμους;
GOLF GTI vs CIVIC Type-R......