-
Ο χρήστης nass έγραψε:
H Σουπερ Ειδικη του ΟΑΚΑ πιανεται για πιστα?
GTI = 2.31.1
TYPE R = 2.32Στο τελευταιο EVO γινεται συζητηση στα mails των αναγνωστων και αναφερονται αυτα τα νουμερα.
Καλημερα σας...
Ως άμεσα εμπλεκόμενος στην όλη ιστορία του ΟΑΚΑ, μου φαίνεται τελείως απίθανο να έγινε οτιδήποτε τέτοιο εκεί. Παραμύθια, εν ολίγοις...
(Ο μοναδικός που ξέρω να πέρασε την πίστα του ΟΑΚΑ σε ρυθμούς παραπάνω από βόλτας, εκτός φυσικά από τους αγωνιζόμενους, είναι ο ΣΧ με ένα Evo)
Αν δεν κανω λαθος, υπαρχει και σχετικο αρθρο στο EVO αλλα και το Power, στο οποιο τα δυο αυτοκινητα καθως και καποια ακομα, τα βαζουν στην super-stage...κανω λαθος? strassenmeister, σε αυτο δεν αναφερεσαι?
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
H Σουπερ Ειδικη του ΟΑΚΑ πιανεται για πιστα?
GTI = 2.31.1
TYPE R = 2.32Στο τελευταιο EVO γινεται συζητηση στα mails των αναγνωστων και αναφερονται αυτα τα νουμερα.
Καλημερα σας...
Ως άμεσα εμπλεκόμενος στην όλη ιστορία του ΟΑΚΑ, μου φαίνεται τελείως απίθανο να έγινε οτιδήποτε τέτοιο εκεί. Παραμύθια, εν ολίγοις...
(Ο μοναδικός που ξέρω να πέρασε την πίστα του ΟΑΚΑ σε ρυθμούς παραπάνω από βόλτας, εκτός φυσικά από τους αγωνιζόμενους, είναι ο ΣΧ με ένα Evo)
Επανορθώνω Τελικά έγιναν τα παραπάνω μετά την υπερειδική (χωρίς επίσημη άδεια αλλά τέλος πάντων... ). Δε γνωρίζω τα αποτελέσματα διότι δεν διαβάζω τα εν λόγω περιοδικά.
Λοιπόν, το GTI φαίνεται να είναι γρηγορότερο από το TypeR σε μία πίστα
-
Φιλε VW16v σε αυτο αναφερομαι που λες.Φιλε nass στην αρχη ηταν παραμυθια αλλα μετα αλλαξαν?Καλυτερα να ενημερωνεσαι πριν αποκαλεσεις παραμυθα καποιον...
Τελος παντων,για πες μου απο ποσες πιστες λοιπον εχεις μετρησεις δηλαδη μεταξυ των δυο αφου αυτη ειναι μονο μια που το GTI ειναι μπροστα? -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Λοιπόν, το **GTI **φαίνεται να είναι **γρηγορότερο **από το **TypeR **σε μία πίστα
-
σε λιγο θα συγκρινουμε και τις ...... μας εδω μεσα!
χαλαρωστε ρε παιδια, τι νοημα εχει!
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Προσωπικά μου έχουν πει για ραλλύ που δυσκολευτόταν σε κατηφόρα να ακολουθήσει corolla 1.3 sdn του 98 και αυτό με σχεδόν εφάμιλλους οδηγούς και στα δύο αυτοκίνητα . Έχω δει rallye πάλι (ήμουν συνοδηγός στο συγκεκριμένο) να ακολουθεί απλά RAV4 MK1 3θυρο και να μην μπορεί να το περάσει... Τα δύο παραπάνα σε δρόμους με στροφές.Ότι λέμε εδώ είναι για να περνάει η ώρα...
Μιχάλη, νιώθω ένα deja vu...
-
Ετσι,για την ιστορια και για χρονους σε πιστες κλπ,
οσο πιο ευκολο ειναι το αμαξι(στην προκειμενη το ...λιγοτερο απολυτο ειναι δεδομενο οτι ειναι το γκολφ,χαριν της ροπης του τουρμπο,ενω στο χοντα δεν εχεις περιθωρια να σου ...κρεμασει εστω και λιγο) τοσο πιο πλεονεκτημα εχει σε συγκριτικο με αλλο πιο απολυτο αυτοκινητο,αν ο οδηγος δεν ειναι καλος.
Η αναποδα,οσο χειροτερο οδηγο εχουμε,τοσο καλυτερο φαινεται το πιο ευκολο αυτοκινητο.Οποτε στα περι ΟΑΚΑ,δεν ξερω ....ποσο καλος και γνωστης της διαδρομης ηταν ο εν λογω δοκιμαστης.....
Εμενα μου φαινεται ,οτι αυτη η κοντρα στο ΟΑΚΑ (εφοσον εγινε,αλλα αφου το λεει ο Νασος θα εγινε),μοιαζει περισοοτερο με κοντρα στον ....δρομο,αφου πολλοι παραμετροι δεν ειναι τοσο σταθεροι οσο θα θελαμε.
Βρειτε σε καμια κανονικη πιστα χρονους που να λενε οτι το γκολφ ειναι πιο γρηγορο απο το χοντα....... -
Ο χρήστης Alex_Design έγραψε:
Μιχάλη, νιώθω ένα deja vu... -
Φιλε amaxopoule,με τη λογικη αυτη που συζητας τοτε κι εγω λεω πως ο οδηγος του GTI ηταν κουλος εντελως και η διαφορα αλλιως θα ηταν μεγαλυτερη. Επισης μεσα στη πιστα λογω συμπεριφορας θεωρω οτι τις δυσκολιες του κινητηρα του TYPE R τις καλυπτουν τα 'μουτρα' του GTI λογω ροπης.
-
Ο χρήστης strassenmeister έγραψε:
Ωραια επιχειρηματα παραθεσατε.Ο ενας λεει πως **οι μετρησεις του EVO δεν ειναι καλες **γιατι δε γουσταρει το περιοδικο,που κατα την αποψη μου ειναι πολυ καλο,ο αλλος αναρωτιεται τι βολευει ποιον και γιατι και παει λεγοντας.Αναφερθηκε καπου οτι δεν υπαρχει μετρηση που να μας βγαζει το GTI πιο γρηγορο στη πιστα απο TYPE R. Οριστε λοιπον η μετρηση,σκεφτειτε το αποτελεσμα και γραψτε κατι καλυτερο...Ποιες 'μετρησεις του ΕVO', ρε συ;;;!!!!
Για θυμισου τι εγραψες:GTI = 2.31.1
TYPE R = 2.32
Στο τελευταιο EVO γινεται συζητηση στα mails των αναγνωστων και αναφερονται αυτα τα νουμερα.Εγω ενα 'αναφερονται αυτα τα νουμερα' διαβασα, το οποιο να με συγχωρειτε αλλα δε μπορω να το εκλαβω ως 'αυτες ειναι οι επισημες μετρησεις του ψαγμενου δοκιμαστη του ΕVO και μας δειχνουν τα ορια των αυτοκινητων στην (πρωην) SSS του ΟΑΚΑ'.
Αν εσεις ειστε λιγοτερο υποψιασμενοι και θελετε να συνεχισετε τις υποθεσεις για το πως θα μπορουσε το καλο μεν, οχι πισταδορικο δε, Golf να 'πιασει' το CTR (σε 'κλειστη' κιολας πιστα, οπου το CTR βαζει μουρη μεσα σαν να εχει μπλοκε), keep it up!
Ή, τελος παντων, ας συμφωνησει καποιος και με τον st...meister γιατι βλεπω οχι μονο να μπαινει προγραμμα στο δικο του, αλλα και να ξηλωνονται και πισω καθισματα, ταπετσαριες, μονωσεις, να μπαινουν σκληροτερα αμορτισερ, μπλοκε, κλπ..... Και μετα να το πουλαει!!
-
Συμφωνώ εγώ με τον strassenmeister! Είμαι μαζί του!
Strassenmeister είσαι ο αρχηγός μας, περιμένουμε σήμα σου!
Υ.Γ. Ποιο είναι το θέμα είπαμε;;;
Επαναλαμβάνω: Μάθετε να τα πηγαίνετε στο 90% (αισιόδοξο και αυτό) και τότε θα ανακαλύψετε ότι δεν έχει νόημα ποιο ρίχνει δεύτερα στο άλλο. Ούτως ή άλλως, μόνοι σας τα χαίρεστε τα αυτοκίνητά σας! Τα υπόλοιπα είναι για το 'Θάψτε το αυτοκίνητο του άλλου...ατιμωρητί'...
-
Funkyrevered,ευχαριστω για τη συμπαρασταση..
Michele τα νουμερα που αναφερονται ειναι απο επισημες μετρησεις του EVO και το ανεφερε και καποιο αλλο παιδι.Μη διαβαζεις μονο οτι σε συμφερει...Απλα αναφερονται εκει λογω ερωτησης απο καποιο αναγνωστη.Μαλιστα γραφουν και τις σελιδες και τα τευχη που ειχαν δημοσιευτει αρχικως.Το τι νομιζουμε και το τι θα θελαμε να γινει αλλο θεμα και τα νουμερα ειναι αλλο θεμα.Εδω μιλαμε για νουμερα και οχι ποιο μας φαινεται πιο καλο ή λογικο.
Michelle εχεις οδηγησει καποιο απο τα 2 αυτοκινητα σε ρυθμους τετοιους ωστε να βγαλεις συμπερασματα?Αν οχι τοτε μην εισαι σιγουρη για τιποτα.Υ.Γ.Το τελευταιο σχολιο το αφηνω γιατι μαλλον δε με ξερεις οποτε λογικο να λες κατι τοσο αστοχο ακομα και για πλακα.
-
Αλίμονο! Είμαστε πάντα στη διάθεση οποιουδήποτε θέλει υποστηρικτές!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Αλίμονο! Είμαστε πάντα στη διάθεση οποιουδήποτε θέλει υποστηρικτές!πόσο πάει η 'υποστήριξη;'
-
Michelle εχεις οδηγησει καποιο απο τα 2 αυτοκινητα σε ρυθμους τετοιους ωστε να βγαλεις συμπερασματα?Αν οχι τοτε μην εισαι σιγουρη για τιποτα.Μαλιστα! Και αν ναι;......
Michele τα νουμερα που αναφερονται ειναι απο επισημες μετρησεις του EVO και το ανεφερε και καποιο αλλο παιδι.Μη διαβαζεις μονο οτι σε συμφερει...
Με συμφερει;!...
Ο,τι εγραψες διαβασα, οπως το εγραψες! Δε μιλησες για 'επισημες μετρησεις' πουθενα.Και, τελος παντων, θα μου επιτρεψεις να θεωρω πιθανο οι συγκεκριμενοι αριθμοι να ειναι πιο κοντα στα ορια του 'δοκιμαστη' η των 'δοκιμαστων' (αγνωστο το ποσο καλα ηξερε/ηξεραν και τα αυτοκινητα και την πιστα, που σημειωτεων δεν επετρεπε λαθη!) παρα των αυτοκινητων. Βεβαια ο καθενας μπορει να πιστευει ο,τι θελει. Εγω ουτε Golf εχω, ουτε Civic, οποτε δε με πολυνοιαζει να πω την αληθεια ποιο ειναι πιο γρηγορο. Απλα π.χ. τους χρονους στα Μεγαρα και τα ορια των δυο υποτιθεμενων αντιπαλων στην πιστα (με 'μαμα' στησιμο κλπ) τα εχω γνωρισει και απο κοντα ουκ ολιγες φορες, οποτε αυτα εμπιστευομαι.
-
Φιλε nass στην αρχη ηταν παραμυθια αλλα μετα αλλαξαν?Καλυτερα να ενημερωνεσαι πριν αποκαλεσεις παραμυθα καποιον...Πρώτον, δεν αποκάλεσα κανέναν παραμυθά. Είπα πως το 'συζήτηση στα mail των αναγνωστών' μου φαίνεται παραμύθι (τα mail, όχι προφανώς αυτός που το ανέφερε εδώ). Μην έχοντας διαβάσει το περιοδικό, εσύ τι θα καταλάβαινες ? Εγώ κατάλαβα πως κάποιος αναγνώστης τα έβαλε στην πίστα στο ΟΑΚΑ και τα σύγκρινε κιόλας Αν εσένα δε σου φαίνεται 'παραμύθι' το παραπάνω...
Δεύτερον, καλύτερα να ενημερώνεσαι εσύ για τις συνθήκες της 'δοκιμής' αυτής και κατά πόσο τα αποτελέσματά της είναι σωστά, αντιπροσωπευτικά και επαναλήψιμα και μετά να μιλάς. Εγώ που έκανα τον κόπο και ρώτησα μου είπαν το πως και το γιατί (ουσιαστικά 'στα κλεφτά' και εκτός του πλαισίου της αρχικής συμφωνίας με την ΕΛΠΑ, η οποία περιελάμβανε μόνο μία φωτογράφιση, ε, μπήκαν τα 'καλά παιδιά' και έκαναν και 3 γύρους ) και η όλη κατάσταση είναι για γέλια... Αν αυτού του τύπου οι δοκιμές σου κάνουν, δικό σου πρόβλημα.
Τελος παντων,για πες μου απο ποσες πιστες λοιπον εχεις μετρησεις δηλαδη μεταξυ των δυο αφου αυτη ειναι μονο μια που το GTI ειναι μπροστα?
Γιατί, έχουν βάλει το GTI σε πίστες για να δούμε τι πιάνει ?
Στις Σέρρες το TypeR γυρίζει στο 1:37 και το GTI στο 1:38.
Στα Μέγαρα το TypeR γυρίζει στο 1:14 (και λιγότερο) και το GTI στο 1:15.50.Αλλα αποτελέσματα, για πες μας εσύ που ξέρεις
(Ε ρε άγχος να αποδείξεις πως έχεις 'το καλύτερο'... Μα αφού το έχεις, τι χολοσκάς...)
Τέλος από μένα η ανούσια κόντρα.
-
το GTI δεν είναι αρκετά αντρικό και βγαίνει συνέχεια αυτή η διαφήμιση να αποδείξει ότι ειναι για άντρες!!!!??????
ΞΕΧΕΙΛΩΣΑ ΑΠΟ ΚΑΚΙΑ!!!!
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
το GTI δεν είναι αρκετά αντρικό και βγαίνει συνέχεια αυτή η διαφήμιση να αποδείξει ότι ειναι για άντρες!!!!??????ΞΕΧΕΙΛΩΣΑ ΑΠΟ ΚΑΚΙΑ!!!!
Mάλλον την τεστοστερόνη των αγοραστών ανεβάζει
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
πόσο πάει η 'υποστήριξη;'
Μια βόλτα με το αυτοκίνητο του πελάτη!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
πόσο πάει η 'υποστήριξη;'
Μια βόλτα με το αυτοκίνητο του πελάτη!
ακόμα και... Dacia;
GOLF GTI vs CIVIC Type-R......