-
Ο χρήστης VW16v έγραψε:
H πιστα των Μεγαρων ειναι πολυ κλειστη και κατα την γνωμη μου, ειναι φυσικο το Golf να μην βολευεται εκει μεσα...εχει αρκετα μεγαλο βαρος καθως επισης τοχαρακτηριζει και η υποστροφικη του συμπεριφορα, που οπως και να το κανουμε, δεν την γλυτωνεις λογο της ροπης που διαθετει απο πολυ χαμηλα...στα μεγαρα εχω δει 106 με proflex+σκουπα+ημισλικ να γυρανει απο ιδιωτη ψηλα 1:12 και 6 ιδιωτες με Subaru Impreza να μην μπορουν να κατεβουν στο 1:13 καλα καλα...
Δεν θα ελεγα οτι ειναι πολυ κλειστη για ρεαλιστικη συγκριση (δε μιλαμε δα και για την πιστα των Αφιδνων!), ισα ισα που ειναι μαλλον ιδανικη, για να μην πω πιο ανοιχτη, απο τις περισσοτερες βουνισιες διαδρομες που βρισκεις στη χωρα μας σε αγωνες αναβασεων, κλπ.
106 εχω δει κι εγω να γυριζει σε 1:10' και κατι, με **σλικς **(μας περνουσε σα σταματημενους - εμεις με S3!) και βεβαια ηταν και αδειο μεσα. Αναλογια κιλων/ιππο καμια σχεση με την εργοστασιακη. Αλλο αυτο ομως, αλλο το C2.
το C2 και το Golf το οδηγησε ο ιδιος οδηγος?
Δεν ξερω, οποτε διατηρω κι εγω τις αμφιβολιες μου για την αξιοπιστια κι επαναληψιμοτητα των αποτελεσματων που δημοσιευονται, ακομα περισσοτερο δε διοτι το ταπεινο C2 φερεται να ριχνει σε πολυ ταχυτερα του αυτοκινητα - π.χ. Ibiza Cupra (1:16'+) χωρις ουτε σλικ, ουτε καλυτερα ελατηρια, ουτε και τρομερο τραβηγμα.
-
Ο χρήστης Michelle έγραψε:
H πιστα των Μεγαρων ειναι πολυ κλειστη και κατα την γνωμη μου, ειναι φυσικο το Golf να μην βολευεται εκει μεσα...εχει αρκετα μεγαλο βαρος καθως επισης τοχαρακτηριζει και η υποστροφικη του συμπεριφορα, που οπως και να το κανουμε, δεν την γλυτωνεις λογο της ροπης που διαθετει απο πολυ χαμηλα...στα μεγαρα εχω δει 106 με proflex+σκουπα+ημισλικ να γυρανει απο ιδιωτη ψηλα 1:12 και 6 ιδιωτες με Subaru Impreza να μην μπορουν να κατεβουν στο 1:13 καλα καλα...
Δεν θα ελεγα οτι ειναι πολυ κλειστη για ρεαλιστικη συγκριση (δε μιλαμε δα και για την πιστα των Αφιδνων!), ισα ισα που ειναι μαλλον ιδανικη, για να μην πω πιο ανοιχτη, απο τις περισσοτερες βουνισιες διαδρομες που βρισκεις στη χωρα μας σε αγωνες αναβασεων, κλπ.
106 εχω δει κι εγω να γυριζει σε 1:10' και κατι, με **σλικς **(μας περνουσε σα σταματημενους - εμεις με S3!) και βεβαια ηταν και αδειο μεσα. Αναλογια κιλων/ιππο καμια σχεση με την εργοστασιακη. Αλλο αυτο ομως, αλλο το C2.
το C2 και το Golf το οδηγησε ο ιδιος οδηγος?
Δεν ξερω, οποτε διατηρω κι εγω τις αμφιβολιες μου για την αξιοπιστια κι επαναληψιμοτητα των αποτελεσματων που δημοσιευονται, ακομα περισσοτερο δε διοτι το ταπεινο C2 φερεται να ριχνει σε πολυ ταχυτερα του αυτοκινητα - π.χ. Ibiza Cupra (1:16'+) χωρις ουτε σλικ, ουτε καλυτερα ελατηρια, ουτε και τρομερο τραβηγμα.
Συμφωνω απολυτα μαζι σου οτι η πιστα των Μεγαρων ειναι οτι πιο κοντα στο τυπικο ελληνικο στροφιλικι...τα σχολια μου ειχαν ως σκοπο απλα να δωσω μια εξηγηση στο γιατι το C2 μπορει να ειναι ταχυτερο εναντι του Gti στην πιστα των Μεγαρων και γιατι οχι και σε διαφορες ορεινες διαδρομες ανα την χωρα...ειδικα αν ειναι κατηφορικες!
Ας μην βαζουμε στο παιχνιδι και τα Seat τωρα...το Gti ειναι καλυτερο απο εκεινα οποτε μπρουμε να εχουμε μετρο συγκρισης απ'το VAG...
-
Tελικα απ'οτι καταλαβα απο καποια πιστα απ'αυτες που αναφερθηκαν ως 'ιδανικες' δεν υπαρχει καποιος χρονος απο το GTI τουλαχιστον.Αρα πως γενικευουμε ενα συμπερασμα συγκρινοντας 2 αυτοκινητα σ'ενα πεδιο που βολευεται μονο το ενα?Λεω εγω τωρα...
-
γιατι δε μιλατε για τις σερρες που και πιο ανοιχτη πιστα ειναι και πιο καλα μελετημενη?
μηπως ουτε εκει το σιτροεν δε χανει πολυ??????????????????????????
ε?????????????????????????????????????????????τελικα μονο στο χοκενχαιμ γαζωνει το γκολφ?
υ.γ φιλος το παρηγγειλε το γκολφ....τωρα μας το ειπε ντρεποταν.
ο λογος- το παρηγγειλε πριν 3 μηνες και μακαρι να το παρει πριν το πασχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
8μηνες παραδοση στο νερο.
εβαλε και εξτρα του ειπαν για αυτο θα αργησει -
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
υ.γ φιλος το παρηγγειλε το γκολφ....τωρα μας το ειπε ντρεποταν.
ο λογος- το παρηγγειλε πριν 3 μηνες και μακαρι να το παρει πριν το πασχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
8μηνες παραδοση στο νερο.
εβαλε και εξτρα του ειπαν για αυτο θα αργησειΑλλοι χτιζουν σπιτι σε 8 μηνες.....
Το καλο που του θελω να μην εχει βαλει κατι αλλο στο ματι οσο περιμενει! -
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
τελικα μονο στο χοκενχαιμ γαζωνει το γκολφ?
Το εχουν μετρησει στο μικρο Χοκενχαϊμ (2.6 χλμ);
Ποια εκδοση και τι χρονο εκανε; Το CTR; -
μετρησεις απο το νεο gti υπαρχουνε στην πιστα του motorpark oschersleben (http://www.motorsportarena.com/)
αν βρεθει και αντιστοιχος χρονος εκει απο ctr, κατι θα δουμε... -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
μετρησεις απο το νεο gti υπαρχουνε στην πιστα του motorpark oschersleben (http://www.motorsportarena.com/)
αν βρεθει και αντιστοιχος χρονος εκει απο ctr, κατι θα δουμε...Βρε συ, είναι όλα 'φτιαγμένα' 'μαμα' δεν υπάρχει ?
'Ωραίο' το digit power Golf: 231 άλογα αλλά 0-100 7,2 δηλ. όσο και το 'μαμά' και 2 δευτερόλεπτα χειρότερο χρόνο από το ΜΤΜ στην πίστα...
-
ε, τι να κανουμε... αυτες τις μετρησεις ειχα προχειρες...δεν ειμαι και πολυ τυπος ..μαμα
παντως δεν ειναι 'τυποποιημενες' εργοστασιακες, αλλα αληθινες μετρησεις στην πιστα με τις συνθηκες της κλπ..
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
:lol:
ε, τι να κανουμε... αυτες τις μετρησεις ειχα προχειρες...δεν ειμαι και πολυ τυπος ..μαμαπαντως δεν ειναι 'τυποποιημενες' εργοστασιακες, αλλα αληθινες μετρησεις στην πιστα με τις συνθηκες της κλπ..
ετοιμάζεσαι για το big father όταν βγει δηλαδή;
-
H Σουπερ Ειδικη του ΟΑΚΑ πιανεται για πιστα?
GTI = 2.31.1
TYPE R = 2.32Στο τελευταιο EVO γινεται συζητηση στα mails των αναγνωστων και αναφερονται αυτα τα νουμερα.
Καλημερα σας...
-
...δεν βρηκε κανεις χρονους CΤR στην γερμανικη πιστα?
να ψαξω εγω? -
Ο χρήστης strassenmeister έγραψε:
GTI = 2.31.1
TYPE R = 2.32Στο τελευταιο EVO γινεται συζητηση στα mails των αναγνωστων και αναφερονται αυτα τα νουμερα.
Καλημερα σας...
αρκετά κλειστή δηλ (του ΟΑΚΑ) και παρόλα αυτά καλύτερο χρόνο το GTi, είναι που δεν 'βολεύεται' στις κλειστές...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
GTI = 2.31.1
Καλημερα σας...
αρκετά κλειστή δηλ (του ΟΑΚΑ) και παρόλα αυτά καλύτερο χρόνο το GTi, είναι που δεν 'βολεύεται' στις κλειστές...
Καλα, αν ειναι χρονοι αναγνωστων EVO, φεξε μου και γλιστρησα!
Αν ρε παιδια 'βολευεται' καλυτερα σε κλειστες, βολευεται και σε ανοιχτες το Golf πως ειναι 1.5-2 ολοκληρα δευτερολεπτα πιο αργο απο το CTR στα Μεγαρα;
Και πως το 'πιανει' το C2 (που λογικα για να το κανει πρεπει να στριβει σαφως καλυτερα, αφου στις ευθειες και τις ανοιχτες καμπες θα χανει πολυ). -
Xρονοι ΟΑΚΑ?Ποτε, την ωρα που επαιζε ο Παναθηναικος με την μπαρτσα?....
Παντως τελικα αν χανει στα Μεγαρα,και το χοντα δεν εχει λογο να χασει σε πιο ανοιχτες(για ποιο λογο,η ροπη δεν ειναι αρκετος λογος....σε ρυθμους τερμα γκαζι,σαν αμαξωματα πλεονεκτει το χοντα λογω βαρους),οποτε σε οριακες καταστασεις χανει το ...γκολφ,εστω και οριακα σε καποιες περιπτωσεις που ειναι και λογικο.
Στην καθημερινοτητα ομως το θεμα που εξεταζετε ειναι το ποιο σας ευχαριστει και οχι τα ...δεκατα,οποτε περι ορεξεως......χαμπουργκερ(μπλιαχ..) -
Το ΟΑΚΑ είχε εξαιρετικό ασφαλτοτάπητα που θα βοηθούσε το golf να βάλει τη δύναμη κάτω... Έτσι εξηγείται.
Ύστερα μπορεί ο οδηγός του Golf να ήταν καλύτερος από του Honda. Αν δεν έχεις χέρια το καλύτερο αυτοκίνητο να οδηγείς το ίδιο κάνει.
Προσωπικά μου έχουν πει για ραλλύ που δυσκολευτόταν σε κατηφόρα να ακολουθήσει corolla 1.3 sdn του 98 και αυτό με σχεδόν εφάμιλλους οδηγούς και στα δύο αυτοκίνητα . Έχω δει rallye πάλι (ήμουν συνοδηγός στο συγκεκριμένο) να ακολουθεί απλά RAV4 MK1 3θυρο και να μην μπορεί να το περάσει... Τα δύο παραπάνα σε δρόμους με στροφές.
Αν λοιπόν ο οδηγός δεν πιάνεται ακόμα και με 1.4 Golf IV μπορεί να εξαφανιστεί από TypeR, στην κατηφόρα τουλάχιστον. Ότι λέμε εδώ είναι για να περνάει η ώρα...
Ακού εκεί ποιο είναι πιο γρήγορο... Αυτό που έχει τον πιο γρήγορο οδηγό φυσικά... -
Ωραια επιχειρηματα παραθεσατε.Ο ενας λεει πως οι μετρησεις του EVO δεν ειναι καλες γιατι δε γουσταρει το περιοδικο,που κατα την αποψη μου ειναι πολυ καλο,ο αλλος αναρωτιεται τι βολευει ποιον και γιατι και παει λεγοντας.Αναφερθηκε καπου οτι δεν υπαρχει μετρηση που να μας βγαζει το GTI πιο γρηγορο στη πιστα απο TYPE R. Οριστε λοιπον η μετρηση,σκεφτειτε το αποτελεσμα και γραψτε κατι καλυτερο...
-
...και βρισκόμαστε στο 84ο λεπτό της μάχης, άλλα 6 λεπτά μέχρι να φτάσουμε τις 90 σελίδες και να μπούμε πλέον στις καθυστερήσεις...το Type-R κρατάει γερά στην άμυνα, ωστόσο οι επιθετικές εκρήξεις του GTi θα φέρουν σε ευνοϊκή θέση για κόρνερ...
Παιδιά, φτάστε ο καθένας σας το 90% των δυνατοτήτων τους και σας πληρώνω εγώ τη διαφορά...
Πόσα δευτερόλεπτα θέλετε;
-
Ο χρήστης strassenmeister έγραψε:
GTI = 2.31.1
Καλημερα σας...
Ως άμεσα εμπλεκόμενος στην όλη ιστορία του ΟΑΚΑ, μου φαίνεται τελείως απίθανο να έγινε οτιδήποτε τέτοιο εκεί. Παραμύθια, εν ολίγοις...
(Ο μοναδικός που ξέρω να πέρασε την πίστα του ΟΑΚΑ σε ρυθμούς παραπάνω από βόλτας, εκτός φυσικά από τους αγωνιζόμενους, είναι ο ΣΧ με ένα Evo)
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
...και βρισκόμαστε στο 84ο λεπτό της μάχης, άλλα 6 λεπτά μέχρι να φτάσουμε τις 90 σελίδες και να μπούμε πλέον στις καθυστερήσεις...το Type-R κρατάει γερά στην άμυνα, ωστόσο οι επιθετικές εκρήξεις του GTi θα φέρουν σε ευνοϊκή θέση για κόρνερ...Παιδιά, φτάστε ο καθένας σας το 90% των δυνατοτήτων τους και σας πληρώνω εγώ τη διαφορά...
Πόσα δευτερόλεπτα θέλετε;
Σωστός.Και το 90% πολύ αισιόδοξο μου ακούγεται.
GOLF GTI vs CIVIC Type-R......