-
Συμπέρασμα: το πουλάμε και παίρνουμε άλλο με έγχρωμη οθόνη.
-
[quote='ginogsm']
Έχω την μονόχρωμη οθόνη γρ. ενδείξεων επειδή είμαι τσιγκούνης και δεν ήθελα να δώσω 1.200 -
Μα νομίζω οτι ειναι προφανές οτι αν κάποιος αθροίσει τις τιμές των ανταλλακτικών ενός μοντέλου θα καταλήξει σε δεκαπλάσια τιμή απο την αξία αγοράς του...
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Μα νομίζω οτι ειναι προφανές οτι αν κάποιος αθροίσει τις τιμές των ανταλλακτικών ενός μοντέλου θα καταλήξει σε δεκαπλάσια τιμή απο την αξία αγοράς του...μα 6.000Ε τα εργατικά?????
-
απκλειεται να ειναι τοσο μεγαλο το ποσο
ας το παρουμε λογικα.
13000 ευρω σου φαινονται λογικα για να βαλεις ενα navi ?τι θα εχει χαρτη της σεληνης? -
Μσ δεν έχει σχέση με το γεγονός ότι θα μπει το navi. Έχει σχέση με το γεγονός ότι θα αλλάξουν την βάση εισόδου/εξόδου δεδομένων στον κεντρικό εγκέφαλο και κατ' επέκτασιν την fibre που ακολουθεί όλο το μήκος του αυτοκινήτου. Τα 6.000
-
ginogsm
βλέπω ότι έγραψες πως έχεις το αμάξι 14 μήνες με 19500 χλμ και λες ότι σου άναψε η ένδειξη για σέρβις σε 1000 χλμ, δηλαδή περίπου στα 20500 και στους 15 μήνες.
Εμένα μου άναψε ένδειξη στους 23 μήνες και στα ίδια χλμ και για στατιστικούς λόγους θα ήθελα 2-3 πληροφορίες:- σε τι ποσοστό το οδηγείς στην πόλη; Πέφτεις συχνά σε μποτιλιάρισμα;
- το οδηγείς οικονομικά ή το πατάς; Ποια είναι η μέση κατανάλωση σε βάθος χρόνου;
Ευχαριστώ.
-
[quote='ginogsm']Μσ δεν έχει σχέση με το γεγονός ότι θα μπει το navi. Έχει σχέση με το γεγονός ότι θα αλλάξουν την βάση εισόδου/εξόδου δεδομένων στον κεντρικό εγκέφαλο και κατ' επέκτασιν την fibre που ακολουθεί όλο το μήκος του αυτοκινήτου. Τα 6.000
-
Πατάμε το πλήκτρο μηδενισμού των χλμ για μερικά δευτερόλεπτα με κλειστή τη μηχανή και το κλειδί στην 1η ή τη 2η θέση. Αν θυμάμαι καλά.
Το γράφει και το βιβλιαράκι στο κεφάλαιο για τη συντήρηση. -
Φίλοι, οπελάκηδες (και μη)...Μπορείτε να φανταστείτε πως υπάρχουν άνθρωποι που θα πλακωθούν για την τιμή και δόξα του GTC 1.8 (140PS) στο opelforum.gr? Και μάλιστα σχεδόν όλοι κάτοχοι Opel (όπως κι εγώ). Για ρίχτε μια ματιά για νά χετε....
http://www.opelclub.gr/forum/viewtopic. ... &start=180
Πάντως, αν μη τι άλλο, οι κάτοχοι Opel φαίνεται να μην είναι τόσο μα τόσο υποκειμενικοί όσο κάποιοι άλλων εταιρειών για τα τουτού τους. Κάτι είναι κι αυτό...
-
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
Φίλοι, οπελάκηδες (και μη)...Μπορείτε να φανταστείτε πως υπάρχουν άνθρωποι που θα πλακωθούν για την τιμή και δόξα του GTC 1.8 (140PS) στο opelforum.gr?Εγω ΝΑΙ μπορω να φανταστω...
Μερικοι το ''εχουν χασει'' προ πολλου!!
-
Απ' όσα είδα (δεν τα διάβασα όλα, βαρέθηκα) τον καυγά τον άρχισε 'Ιταλός' με punto gt. Βρωμεροί Ιταλιάνοι καυγατζήδες!!!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Απ' όσα είδα (δεν τα διάβασα όλα, βαρέθηκα) τον καυγά τον άρχισε 'Ιταλός' με punto gt. Βρωμεροί Ιταλιάνοι καυγατζήδες!!!συμβαίνει κι αλλού;
-
Παιδιά, δε μ αρέσει γενικά να βάζω links ειδικά για φαινομενικά επιπόλαια πράγματα, αλλά πραγματικά αυτό που έβαλα (αν έχετε υπομονή κ διαβάσετε τα πιο πολλά από όσα λένε εκεί) είναι απείρου κάλλους.. Διαβάστε κ θα θυμηθείτε...
-
χρειαζεται εγγραφη?
-
Για να δημοσιεύσεις ναι. Για να δεις απλά topics δεν είμαι σίγουρος (έχω γραφτεί βλέπεις)..
-
Νομίζω πως χρειάζεται και για απλή ανάγνωση.
Αααα, ορισμένα σχόλια έχουν φοβερό γέλιο. Πχ το ακόλουθο:
'με ολα οσα ακουω, η μαλλον βλεπω να γραφουν ορισμενοι εδω, (οχι ολοι το τονιζω) μηπως μπορω να ισχυριστω οτι εγω με το δικό μου, επιασα 270 χαλλλαραααα στην εθνική και πήρα (επισης χαλαρα) μια M5, μια 911, και μια AMG 55, που οδηγουσε μια τυπισσα με γυαλι dolce και μινι φουστα!!(ναι γιατι ειδα και τη φούστα με τετοιο αμαξι που εχω!)'
Πάντως παρατήρησα ότι και το opel club forum διαθέτει την ίδια 'μηχανή' με το 4T Forum. Οι υπεύθυνοι ας μετακινήσουν το ένα στο άλλο.
-
μιας και μιλάμε για τελικές ταχύτητες, σήμερα έκανα δοκιμούλα στη εθνική.
Ο κατασκευαστής δείχνει 180χλμ τελική (1400)
Στη δοκιμή το κοντέρ έδειξε 205 και στην οθόνη έδειχνε 194χλμ. Δε ξέρω που βρίσκεται ο κόφτης (φαντάζομαι στο 180) αλλά έδειχνε να ανοίγει και άλλο αργά αργά. Τελικά το κοντέρ 'κλέβει' 25 χλμ παραπάνω και στη οθόνη 14χλμ? -
manosk, Πολύ καλά του το πες του παιδιού στο opelclub forum... Έχει φοβερές εμμονές με το GTC Του. Το γαμώτο είναι πως δεν φαίνεται πιτσιρικάς (γύρω στα 35-38 τον κόβω). Του χω πει κι εγώ διάφορα, άλλοτε μου απαντούσε κάπως σοβαρά, άλλοτε με ψιλοειρωνευόταν, άλλοτε . Τι να πω... Με τον gyubrush και τον thanos28 διάβασες τι λέγανε;
-
Ναι. Ξέφυγε η κουβέντα τους. Εγώ τον κόβω μικρότερο, τουλάχιστον στο μυαλό.
Αποκλειστική συζήτηση για το Opel Astra III. (Opel Astra H)