-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Είχε ακουστεί ότι μετά τον Σεπτέμβρη του 2004 για την έκδοση Enjoy το χρεώνουν έξτρα. Δεν ξέρω αν τελικά το έκαναν. Ο SG27 το έχει χωρίς mp3 πάντως, αν θυμάμαι καλά.SG27:
Συγκρινόμενο με άλλα εργοστασιακά CD player είναι πολύ καλό. Η ένταση είναι για τα δικά μου γούστα υπεραρκετή, πόσο δυνατά θες ν'ακούς μουσική; Αυτό που γράφεις για χαμήλωμα της έντασης λόγω υπερθέρμανσης σου το κάνει συχνά; Εμένα, όπως έχω ξαναγράψει, μου το έχει κάνει 2 φορές όλες κι όλες μέσα σ'ένα έτος αλλά δεν φαντάστηκα ότι ήταν λειτουργία κι όχι περιστασιακό πρόβλημα. Αν σου το κάνει τακτικά, ζήτα αλλαγή του συστήματος.Προσωπικα το συγκρινω με το Pioneer 7400MP που εχω στο παλιο μου αυτοκινητο το οποιο το ειχα αγορασει πριν κανα 2 χρονια γυρω στα 450 ευρω. Τι να πουμε για ποιοτητα ηχου, για ενα καρο ρυθμισεις, για ποιοτητα σηματος, για αντικραδασμικο συστημα κορυφαιας τεχνολογιας, για ποιοτητα κατασκευης... Αυτο ακριβως το μηχανημα θελω να ξηλωσω απο το Nissan για να το βαλω στο astra αλλα ακομα δεν εχω ρωτησει κατα ποσο υπαρχει η σχετικη φυσα.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τζάμπα πράγμα για τόσα χλμ.
Σε ποιον πήγες;motorstar thessaloniki.
παντως πριν κανα μηνα που πηγα μου ειχαν πει κοντα στα 160 ευρω για το πρωτο σερβις -
Exw to astra gtc 1,6 cosmo . Mhpws kserei na mou pei kaneis an mporw na valw cruise control k poso stoixizei? Opws epeishs k gia ton aytomato fwtismo, gnwrizei kaneis poso stoixizei?
-
Το cruise control εφαρμόζεται στο λεβιεδάκι του φλας. Άρα η εκ των υστέρων τοποθέτηση θα πρέπει ν'αντικαταστήσει το υπάρχον, προφανώς με κάποιο επιπλέον κόστος σε σχέση με την εξαρχής παραγγελία. Δεν είμαι σίγουρος για το αρχικό κόστος, μάλλον κάπου μεταξύ 150-250 ευρώ κυμαίνεται. Καλύτερα να πάρεις σε μια αντιπροσωπεία να σου πουν από πρώτο χέρι.
Προσωπικά με βολεύει πολύ σε ανοιχτό δρόμο και κρατάει αρκετά χαμηλά την κατανάλωση. -
Mhpws Mporei na mou pei kaneis posa watt dinei to cd30 mp3?
-
Δεν ξέρω να σου πω ακριβώς, αλλα τα εργοστασιακά συνήθως δίνουν 20-25 Watt...
-
Ο χρήστης kargios έγραψε:
Mhpws Mporei na mou pei kaneis posa watt dinei to cd30 mp3?4X20 Watts
-
TO CRUISE CONTROL GIA TO ASTRA KANEI 150 EYRW TELIKH TIMH ME PERASTIKA KAI OLA MAZI.
-
Ο χρήστης NIKOSTSA2000 έγραψε:
TO CRUISE CONTROL GIA TO ASTRA KANEI 150 EYRW TELIKH TIMH ME PERASTIKA KAI OLA MAZI.Αυτή είναι τιμή που σου είπαν από αντιπροσωπεία;
Μιλάμε για εκ των υστερών τοποθέτηση; -
Ο χρήστης NIKOSTSA2000 έγραψε:
TO CRUISE CONTROL GIA TO ASTRA KANEI 150 EYRW TELIKH TIMH ME PERASTIKA KAI OLA MAZI.Πάρε κόσμε τεχνολογία σε τιμές τσάμπα...
-
Μιλάμε παντα για τοποθετηση εκ τον υστερον,αυτή είναι τιμή τελική με τοποθετηση όλα κομπλε.Είναι τιμή αντιπροσωπείας και συγκεκριμενα της MAC MOTORS είναι ο αντιπροσωπος όλης της ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Φανταζομαι παντου το ίδιο θα είναι,δεν θα ηταν λογικό αλλου να ήταν ακριβοτερο.
-
Για σας, εχω αγορασει πριν 10 μερες το opel astra 1.4 elegance. Εχω μεχρι στιγμης καλυψει 720km και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Το cd30 mp3 είναι τελειο, το μονο που δεν μου αρεσει ειναι που δεν υπαρχουν το καθιερωμενα κουμπια stop,play,pause κτλ. αλλα ουτε και για το volume δεν δειχνει την ενταση σε αριθμους.
Χωροι υπερ-αρκετοι, αναρτηση πολυ καλη, τελειο για ταξιδια με μεγαλες αποστασης.
Η θεση οδηγησης λιγο τα χαλαει..
Και το fan του a/c (climate control) για να σβησει πρεπει να πας μεσα απο την επιλογη του menu..(δεν σβηνει αυτοματα οταν χαμηλωσεις την ενταση στο 0).
-
Ο χρήστης chrisef έγραψε:
Και το fan του a/c (climate control) για να σβησει πρεπει να πας μεσα απο την επιλογη του menu..(δεν σβηνει αυτοματα οταν χαμηλωσεις την ενταση στο 0).Το a/c **κλείνει **αυτόματα μόλις βάλεις τον ανεμιστήρα στο μηδέν.
Από την επιλογή του μενού μπορείς να επιλέξεις να έχεις ανεμιστήρα αλλά χωρίς το a/c (στην οθόνη εμφανίζεται η λέξη 'Eco').
-
Κι εγώ δεν το κατάλαβα αυτό. Όταν κινείσαι με κλειστό το A/C βγαίνει ένα ρεύμα από τους αεραγωγούς μεν, αλλά αν σ' ενοχλεί αυτό, σταματάει πατώντας την εσωτερική ανακύκλωση αέρα. Μήπως αυτό εννοούσε ο chrisef;
-
Ακριβώς, αυτό το ρευμα προέρχεται από κίνηση του αυτοκινήτου με μεγάλη γενικά ταχύτητα, οπότε ο εξωτερικός αέρας περνά μέσα από τους αγωγούς ακόμα και όταν ο ανεμηστήρας είναι στο μηδέν.
-
ok paidia efxaristw na to dokimasw avrio kai na sas pw.
-
Κύριοι, σήμερα ήταν η 5 φορά που μένω από βενζίνη.
Άλλα δείχνει ο δείκτης, άλλα δείχνει το λαμπάκι και άλλα κάνει το αυτοκίνητο.Λεπτομέρειες για το τι θα γίνει τις επόμενες ημέρες. Ελπίζω δηλαδή.
-
Ο χρήστης xenophon74 έγραψε:
Άλλα δείχνει ο δείκτης, άλλα δείχνει το λαμπάκι και άλλα κάνει το αυτοκίνητο.Λεπτομέρειες για το τι θα γίνει τις επόμενες ημέρες. Ελπίζω δηλαδή.
Καλημερα( μαλλον φιλε xenophon74 δεν ειναι και τοσο καλη για εσενα ).Την εχω πατησει και εγω μια φορα και πλεον κοιταω στο περιπου τον χιλιομετρητη.Μολις φτασω τα 600 Km περιπου τοτε πηγαινω και το γεμιζω( οχι οτι δεν παιζω ξυπνιος και εχω κινδυνεψει να μεινω κανα 4 φορες )Ειναι μεγαλο προβλημα τελικα.Το τελειως κουφο και τρελο ειναι οτι και ο δεικτης παει αναλογα με την καταναλωση και το οικονομομετρο.Ακομα και αν το σβησεις και το αναψεις ο δεικτης παλι θα δειξει αλλα...
-
Ο χρήστης zeys13 έγραψε:
Καλημερα( μαλλον φιλε xenophon74 δεν ειναι και τοσο καλη για εσενα ).Την εχω πατησει και εγω μια φορα και πλεον κοιταω στο περιπου τον χιλιομετρητη.Μολις φτασω τα 600 Km περιπου τοτε πηγαινω και το γεμιζω( οχι οτι δεν παιζω ξυπνιος και εχω κινδυνεψει να μεινω κανα 4 φορες )Ειναι μεγαλο προβλημα τελικα.Το τελειως κουφο και τρελο ειναι οτι και ο δεικτης παει αναλογα με την καταναλωση και το οικονομομετρο.Ακομα και αν το σβησεις και το αναψεις ο δεικτης παλι θα δειξει αλλα...
Απο τον υπολογιστή κοιτάζετε πόσα χιλιόμετρα έχετε ακόμα για να τελειώσει η βενζίνη?
-
Οχι απο τον μερικο χιλιομετρητη στο κοντερ.Καθε φορα που βαζω βενζινα τον μηδενιζω.
Αποκλειστική συζήτηση για το Opel Astra III. (Opel Astra H)