Ο χρήστης manosk έγραψε:
Είχε ακουστεί ότι μετά τον Σεπτέμβρη του 2004 για την έκδοση Enjoy το χρεώνουν έξτρα. Δεν ξέρω αν τελικά το έκαναν. Ο SG27 το έχει χωρίς mp3 πάντως, αν θυμάμαι καλά.SG27:
Συγκρινόμενο με άλλα εργοστασιακά CD player είναι πολύ καλό. Η ένταση είναι για τα δικά μου γούστα υπεραρκετή, πόσο δυνατά θες ν'ακούς μουσική; Αυτό που γράφεις για χαμήλωμα της έντασης λόγω υπερθέρμανσης σου το κάνει συχνά; Εμένα, όπως έχω ξαναγράψει, μου το έχει κάνει 2 φορές όλες κι όλες μέσα σ'ένα έτος αλλά δεν φαντάστηκα ότι ήταν λειτουργία κι όχι περιστασιακό πρόβλημα. Αν σου το κάνει τακτικά, ζήτα αλλαγή του συστήματος.
Προσωπικα το συγκρινω με το Pioneer 7400MP που εχω στο παλιο μου αυτοκινητο το οποιο το ειχα αγορασει πριν κανα 2 χρονια γυρω στα 450 ευρω. Τι να πουμε για ποιοτητα ηχου, για ενα καρο ρυθμισεις, για ποιοτητα σηματος, για αντικραδασμικο συστημα κορυφαιας τεχνολογιας, για ποιοτητα κατασκευης... Αυτο ακριβως το μηχανημα θελω να ξηλωσω απο το Nissan για να το βαλω στο astra αλλα ακομα δεν εχω ρωτησει κατα ποσο υπαρχει η σχετικη φυσα.