-
κατοχος astra 1.4 οπως βλεπεις και στην υπογραφη μου.
Καταλαβαινω τι ενοεις και σε εμενα καμια φορα κανει το ιδιο , προφανως ειναι θεμα βαρους και του μοτερ που χαμηλα ειναι ψοφιο , προσπαθησε να του δινεις λιγο περισσότερες στροφες -
μου εχουν ξαναπει να του δινω περισσοτερες στροφες στο ξεκινημα τουλαχιστον,απλα σιγουρευτω οτι ειναι φυσιολογικο το σκορτσαρισμα.ευχαριστω για τις απαντησεις.παντως το αμαξι το χαιρομαι πραγματικα και νομιζω οτι δεν εχει να ζηλεψει σχεδον τιποτα απο,άλλα,ακομη και μεταγενεστερα αυτοκινητα της κατηγοριας του(αν εξαιρεσεις την καταναλωση,πειναει αρκετά,και φυσικα τους πιο εξελιγμενους κινητήρες),νομιζω θα συμφωνείτε..
-
Όχι δεν συμφωνούμε, αλλά αφού εσένα σου αρέσει η δική μας γνώμη περισσεύει!
-
Χρονια πολλα καταρχας. . Εχει αλλαξει κανενας τον εσωτερικο φωτισμο?αν ξερετε,αναλαμβανει κατι τετοιο η αντιπροσωπεια?θελω να αλλαξω τα πορτοκαλοκιτρινα ledakia και να βαλω leds με λευκο φωτισμο..ποσο μπορει να κοστισει κατι τετοιο?
-
παίδες,μπορεί κάποιος να μου πει τι πρέπει επιτέλους να κάνω για να σταματήσει αυτό το γρήγορο τσικ-τσικ-τσικ στο καντράν,ειδικά το χειμώνα???έλεος με τα τριξίματα....παίζει τπτ με τι cim? οταν το κρατάς πάντως σταματάει...
-
Επειδη αγορασα το Astra 1.4 5d μεταχειρισμενο και δεν γνωριζω θελω να ρωτησω πως καταλαβαινω ποια εκδοση ειναι, απλη ή elegance. Επισης το τιμονι ειναι υραυλικο η ηλεκτρουδραυλικο; και τελος στο manual λεει οτι το ντεποζιτο χωραει 52 λιτρα βενζινης. Σ αυτα περιλαμβανονται και τα λιτρα της ρεζερβας ετσι;
-
Ο χρήστης nickant89 έγραψε:
Επειδη αγορασα το Astra 1.4 5d μεταχειρισμενο και δεν γνωριζω θελω να ρωτησω πως καταλαβαινω ποια εκδοση ειναι, απλη ή elegance. Επισης το τιμονι ειναι υραυλικο η ηλεκτρουδραυλικο; και τελος στο manual λεει οτι το ντεποζιτο χωραει 52 λιτρα βενζινης. Σ αυτα περιλαμβανονται και τα λιτρα της ρεζερβας ετσι;για δες εδω
http://www.analogx.com/cgi-bin/cgivin.e ... mit=Decode
η αλλιως ρωτα σε μια αντιπροσωπεια -
Ο χρήστης starnik έγραψε:
Χρονια πολλα καταρχας. . Εχει αλλαξει κανενας τον εσωτερικο φωτισμο?αν ξερετε,αναλαμβανει κατι τετοιο η αντιπροσωπεια?θελω να αλλαξω τα πορτοκαλοκιτρινα ledakia και να βαλω leds με λευκο φωτισμο..ποσο μπορει να κοστισει κατι τετοιο? -
ωραιοτατο το αποτελεσμα
-
παιδια το astra h ειναι injection η εχει καρμπυρατερ?ρωταω γτ εχω ενα ''καθαριστικο'' μπεκ(το stp fuel injector cleaner,ενα μαυρο) το οποιο ειναι καταλληλο για συστηματα ψεκασμου.να το χρησιμοποιησω η οχι?
-
injection
-
καρπυρατερ ?
-
Μήπως έχει και τσοκ;;;
-
Καλημέρα
Γνωρίζετε σε αγορά μεταχειρισμένου Opel Astra 1.4 mod. 2007 - 2008 με 60.000-90.000 χλμ αν θα πρέπει να δω για κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα?
Έχουν βγάλει τίποτα προβλήματα?
Σας ευχαριστώ -
Καλησπέρα και χρόνια πολλά,
Έχει ρυθμίσει κανείς βαλβίδες??
Έχω το Astra H 1.6 /2004 και μπερδεύει ο κινητήρας με ότι αυτό συνεπάγεται..
Απροθυμία, σκορτσαρίσματα και check engine.. -
Ο χρήστης ARJI78 έγραψε:
Καλησπέρα και χρόνια πολλά,
Έχει ρυθμίσει κανείς βαλβίδες??
Έχω το Astra H 1.6 /2004 και μπερδεύει ο κινητήρας με ότι αυτό συνεπάγεται..
Απροθυμία, σκορτσαρίσματα και check engine..Δεν έχει υδραυλικά ρυθμιζόμενες βαλβίδες;
-
Κάπου διάβασα πως θέλουν ρύθμιση στα 150000 χλμ ή 10 χρόνια..
Στο 1.4 είναι υδραυλικές.. -
χαιρετω το forum.
Αγόρασα πριν 5 μηνες το astra H 1,4 5θ ,03/2007
πλησιαζει τωρα τα 80.000 km και θέλω να του κάνω ενα 'γενικο' σερβις μιας και το αμαξακι αν και προσεγμένο φαινομενικά δεν είχε βιβλιο σερβις και θελω λιγο πολυ να του αλάξω οτι μπορω σιγα σιγα για να εχω το κεφαλι μου ήσυχο.
Εχω διαβασει προηγούμενα (αρκετα) post και απλα θελω και την δικη σας γνώμη.
Η εργασία θα γίνει απο φίλο μηχανικό οποτε τα εξοδα μου θα ειναι μονο τα αναλώσιμα.
1 )Λαδι 5w30 dexos2 5lt 30 ευρω
2 )φιλτρο λαδιου filtron 4 ευρω
3 )φιλτρο καμπινας filtron 6 ευρω
4 )φιλτρο βενζινης ακυρο δεν αλλαζεται
5 )μπουζι 4 μπουζι FQR8LEU2 για Z14XEP 18 ευρω
6 )υγρα φρενων ακυρο δεν αλλαζονται λογω abs θελει συνεργειο
7 )παραφλου 4lt 6 ευρω
εχετε κατι άλλο που θα έπρεπε οπωσδήποτε να τσεκαρω/αλλαξω σε περιπτωση που εχει παραμεληθει απο τον προηγούμενο ιδιοκτήτη?Επισης μιας και ψαχνομαι μονος μου να μαζεψω τα ανταλλακτικα, υπαρχει καποιος τρόπος να ξερω πχ ακριβες διαστασεις φιλτρου λαδιου ας πουμε η κάποιους κωδικούς για να ξερω με σιγουρια οτι αυτο που θα αγορασω θα κανει στο astra μου?
-
Καλωσόρισες.
Στη θέση σου θα άλλαζα και τους ιμάντες με τα παρελκόμενά τους, καθώς έχουν περάσει 6 χρόνια.
Να πάρεις επίσης ένα βιβλιαράκι συντήρησης και να καταγράφεις πλέον τις εργασίες για να μη χάσεις τον μπούσουλα. -
Μετά από χρόνια (από τον πρώτο - δεύτερο χρόνο χρήσης είχα να το δω) μου έβγαλε πρόσφατα στο χιλιομετρητή του GTC 1.8 (MY2005) την ένδειξη InSp0 που σημείνει ότι είναι καιρός για σέρβις. Αν θυμάμαι καλά αυτό είχε να κάνει με αναγγελία στο χρήστη του χρόνου που πρέπει να γίνει προγραμματισμένο σέρβις και συνήθως το απαλείφανε στα συνεργεία με το διαγνωστικό φαντάζομαι.
Στο αμάξι μου έκανα τελευταίο σέρβις λάδια-φίλτρα-μπουζί πριν 3 μήνες (5000 χλμ έχουν περάσει), και σήμερα είμαι στα 132000χλμ. Να υποθέσω ότι μου έβγαλε την ένδειξη επειδή στο τελευταίο σέρβις που προανέφερα (αρχές Αυγούστου έγινε) δε συνδέσαν το διαγνωστικό για να μηδενίσουν τον υπολειπόμενο βάσει του υπολογιστή του αυτοκινήτου, χρόνο για το σέρβις, ή μπορεί να παίζει κάτι άλλο;
Αποκλειστική συζήτηση για το Opel Astra III. (Opel Astra H)