-
γεια σας παιδια... ειμαι νεος κατοχος opel astra h και ηθελα να ρωτησω 2 πραγματακια... 1)εχετε να προτεινετε καποια καλη αντιπροσωπεια προς τα δυτικα προαστια...?? 2)τι τιμες κυμαινονται τα service ( λαδια,τακακια,φιλτρα κτλ... ) ευχαριστω προκαταλοβικα...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Friday car
monday εννοείς
κι όμως η εκφραση ειναι Friday car δηλαδη αμαξι της Παρασκευης που ολοι βιάζονται να σχολασουν
http://www.urbandictionary.com/define.p ... iday%20Car
http://www.phrases.org.uk/meanings/143350.html
http://www.bmwland.co.uk/forums/viewtop ... 4&t=118412 -
Ανακάλυψα σήμερα ότι το πλαστικό πλαίσιο (χρώματος γκρι) που περικλείει τον λεβιέ ταχυτήτωνκαι το τασάκι με τον αναπτήρα στο GTC μου και το οποίο αποτελεί σχεδιαστικά την προς τα κάτω προέκταση της κεντρικής κονσόλας (ιδίου χρώματος) που φιλοξενεί το ραδιοσιντί τους αεραγωγούς την οθόνη και τα διάφορα χειριστήρια, κλιματισμού κλπ, έχει χτυπηθεί από κάτι με συνέπεια να φέρει αρκετά γδαρσίματα στο δεξιό άκρο του (πλευρά συνοδηγού) και σε 2-3 σημεία να έχει φύγει τελείως το χρώμα και να φαίνεται μαύρο. Δεδομένου ότι από την κατασκευή του είναι εμφανές ότι αποτελεί ξεχωριστό κομμάτι από την κεντρική κονσόλα και κατλα συνέπεια μπορεί να αντικατασταθεί μεμονωμένα, γνωρίζει κάποιος φίλος αν υπάρχει ως ανταλλακτικό, ή έστω, αν υπάρχει περίπτωση ψάχνοντας σε μεταχειρισμένα να βρω κάτι τέτοιο; Το αμάξι είναι του 2005 και εσωτερικά είναι σαν καινούριο, γιαυτό και μου χτυπάει άσχημα, σαν τη μύγα μες στο γάλα ένα πράγμα .
-
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
Ανακάλυψα σήμερα ότι το πλαστικό πλαίσιο (χρώματος γκρι) που περικλείει τον λεβιέ ταχυτήτωνκαι το τασάκι με τον αναπτήρα στο GTC μου και το οποίο αποτελεί σχεδιαστικά την προς τα κάτω προέκταση της κεντρικής κονσόλας (ιδίου χρώματος) που φιλοξενεί το ραδιοσιντί τους αεραγωγούς την οθόνη και τα διάφορα χειριστήρια, κλιματισμού κλπ, έχει χτυπηθεί από κάτι με συνέπεια να φέρει αρκετά γδαρσίματα στο δεξιό άκρο του (πλευρά συνοδηγού) και σε 2-3 σημεία να έχει φύγει τελείως το χρώμα και να φαίνεται μαύρο. Δεδομένου ότι από την κατασκευή του είναι εμφανές ότι αποτελεί ξεχωριστό κομμάτι από την κεντρική κονσόλα και κατλα συνέπεια μπορεί να αντικατασταθεί μεμονωμένα, γνωρίζει κάποιος φίλος αν υπάρχει ως ανταλλακτικό, ή έστω, αν υπάρχει περίπτωση ψάχνοντας σε μεταχειρισμένα να βρω κάτι τέτοιο; Το αμάξι είναι του 2005 και εσωτερικά είναι σαν καινούριο, γιαυτό και μου χτυπάει άσχημα, σαν τη μύγα μες στο γάλα ένα πράγμα .Στην κονσόλα υπάρχουν δύο τμήματα. Το ένα που είναι οι αεραγωγοί , είσοδος για RCD και πάνελ κλιματισμού κτλ και το δεύτερο που είναι το τασάκι , περικλύει χειρόφρενο, λεβιέ κτλ. Το πρώτο κοστίζει καινούριο περί τα 100 και η τιμή του διαφοροποιείται ελαφρώς ανάλογα με τα κουμπιά ( πόρτες , sport switch , θερμαινόμενα κτλ ) που έχει η κονσόλα ενώ το δεύτερο νομίζω κοστίζει κανά 200+.
Ελπίζω να βοήθησα.
-
Διάβασα καθυστερημένα την απάντηση, οπότε κατ' αρχήν χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη. Λοιπόν τηλεφώνησα σε ανταλλακτικά Opel και μου είπαν για το ανταλλακτικό που ρώτησα το οποίο περικλείει τασάκι, αναπτήρα και λεβιέ ταχυτήτων, περί τα 60 ευρώ, ίσως κάτι λιγότερο λόγω έκπτωσης που κάνουν όπως μου είπαν. Γίνεται παραγγελία από έξω (εκτός αν υπάρχει κάπου στην Ελλάδα στοκαρισμένο) και όποτε έρθει...
-
Σήμερα μου ήρθε έγγραφο από τη GM Hellas όπου λέει να περάσω με το Astra από συνεργείο γιατί παρατηρήθηκε σε κάποια Astra H πρόβλημα με την κόρνα (δε λέει τι ακριβώς). Επίσης λέει πως η επέμβαση απαιτεί χρόνο περί τη 1 ώρα στο συνεργείο...Τι θέλει να πει ο ποιητής (και μας το κρύβει ενδεχομένως);
-
Μαλιστα ...... ποιας χρονολογιας ειναι το astra σου ?
-
Μάλλον θέλουν να κάνουν update στον εγκέφαλο που ελέγχει την κόρνα & τα χειριστήρια πάνω στο τιμόνι. Στο δικό μου (Astra H 1.6 f/l), αλλά & σε πολλούς που ξέρω με το ίδιο αυτοκίνητο, άρχισαν να κάνουν τα δικά τους μέσα στο 1ο 6μηνο, τα χειριστήρια δούλευαν όποτε ήθελαν, ενώ η κόρνα, ενώ την πατούσα, αυτή δε λειτουργούσε, αλλά αυξομειωνόταν η ένταση του ηχοσυστήματος!!! Μετά από 2 αποτυχημένα updates, τελικά μου άλλαξαν ολόκληρο τον εγκέφαλο που περιέγραψα, εντός εγγυήσεως. Καλό είναι, λοιπόν, να πας να το τσεκάρεις.
-
Δηλαδη κορναρες και χαμηλωνε το ηχοσυτσημα ?
Εμενα ειναι του 7/2005 και δεν εχω πααρατηρησει κατι τετοιο,θα παρω αυριο αν το θυμηθω τηλ. στην δρομων ή στην GM να ρωτησω -
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Δηλαδη κορναρες και χαμηλωνε το ηχοσυτσημα ?Ακριβώς, πότε χαμήλωνε, πότε ανέβαινε η ένταση! Εντελώς γελοίο!
11/2007 το παρέλαβα καινούριο, το ίδιο θέμα συνέβη & σε πολλούς που γνωρίζω με το ίδιο ακριβώς αυτοκίνητο (εταιρικά γαρ). -
Το δικό μου είναι κατασκευής 7ος/2005 (άδεια κυκλοφορίας 8ος/2005). Για την επέμβαση που λέτε, ασχολιούνται καθόλου με την κολώνα του τιμονιού ή απλά συνδέουν κάποιο laptop στην είσοδο του εγκεφάλου και περνάνε το νέο πρόγραμμα;
-
Μηπως σου φτιαξουν αυτο που σου στραβοκουμπωσαν την προηγουμενη φορα ε ? Μαλλον το 2ο, αν θελει update λογικα απο την obd θα το κανουν.
Πηρα τηλεφωνο στην Δρομων στο Καματερο και η τηλεφωνητρια στο τεχνικο μου επιβεβαιωσε οτι εχει βγει προγραμμα ελεγχου για τις κορνες στα Astra Η , αλλα δεν μου ειπε πια μοντελα αφορα ακριβως (πιθανόν να μην ηξερε ) , παρα μονο οτι θα ειδοποιηθουν οσοι ειναι αναγκη με επιστολη.
Το τηλεφωνο της GM HELLAS 210-6164700 κατα της 13:00-13:30 που πηρα τηλ. 2 φορες δεν λειτουργουσε
-
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
Το δικό μου είναι κατασκευής 7ος/2005 (άδεια κυκλοφορίας 8ος/2005). Για την επέμβαση που λέτε, ασχολιούνται καθόλου με την κολώνα του τιμονιού ή απλά συνδέουν κάποιο laptop στην είσοδο του εγκεφάλου και περνάνε το νέο πρόγραμμα;Από όσα είχα καταφέρει να δω από μια τζαμαρία που κοιτούσε στο χώρο του συνεργείου, για να κάνουν την αναβάθμιση είχαν αφαιρέσει μόνον το καπάκι του αερόσακκου στο τιμόνι, έβαλαν μέσα του κάτι καλώδια νομίζω με κροκοδειλάκια (σα να βραχυκύκλωναν κάτι) & συνέδεαν το αυτοκίνητο με το διαγνωστικό. Δε θυμάμαι ακριβώς, αλλά είχε πάρει πάνω από 30'.
-
Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα OPEL GTC 1.8 125HP του 10/2005 3d. Το αυτοκίνητο είναι από χέρι ιδιοκτήτη αντιπροσωπείας με 72000χλμ. Αυτή τη στιγμή το έχουν στο συνεργείο και περιμένουν ένα σασμάν για αλλαγή γιατί, όπως λένε είχε ένα θόρυβο. Μου είπαν επίσης ότι θέλει καινούργια ελαστικά και ότι κατα τα άλλα δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Η τιμή εκκίνησης είναι 9500 ευρώ. Επειδή δεν γνωρίζω αρκετά για το συγκεκριμένο μοντέλο αλλά και γενικά για τα opel, τελικά αξίζει μια τέτοια αγορά?
-
Ο χρήστης spymoutsi έγραψε:
Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα OPEL GTC 1.8 125HP του 10/2005 3d. Το αυτοκίνητο είναι από χέρι ιδιοκτήτη αντιπροσωπείας με 72000χλμ. Αυτή τη στιγμή το έχουν στο συνεργείο και περιμένουν ένα σασμάν για αλλαγή γιατί, όπως λένε είχε ένα θόρυβο. Μου είπαν επίσης ότι θέλει καινούργια ελαστικά και ότι κατα τα άλλα δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Η τιμή εκκίνησης είναι 9500 ευρώ. Επειδή δεν γνωρίζω αρκετά για το συγκεκριμένο μοντέλο αλλά και γενικά για τα opel, τελικά αξίζει μια τέτοια αγορά?Γιατί δεν κοιτάς και το kia pro ceed 1.6 126hp? Βρίσκεις μοντέλα του 2008,με κουπέ στυλ,καλύτερη πίσω ανάρτηση,φτηνότερα ανταλλακτικά και 7 χρόνια εγγύηση σε αυτά τα λεφτα.Πολύ αξιόλογο αυτοκίνητο με κορυφαία στρεπτική ακαμψία και σχεδιασμένο-εξελιγμένο στην Γερμανία.
-
Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα OPEL GTC 1.8 125HP του 10/2005 3d. Το αυτοκίνητο είναι από χέρι ιδιοκτήτη αντιπροσωπείας με 72000χλμ. Αυτή τη στιγμή το έχουν στο συνεργείο και περιμένουν ένα σασμάν για αλλαγή γιατί, όπως λένε είχε ένα θόρυβο. Μου είπαν επίσης ότι θέλει καινούργια ελαστικά και ότι κατα τα άλλα δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Η τιμή εκκίνησης είναι 9500 ευρώ. Επειδή δεν γνωρίζω αρκετά για το συγκεκριμένο μοντέλο αλλά και γενικά για τα opel, τελικά αξίζει μια τέτοια αγορά?Πολλα τα λεφτα ,εχουν περασει πολλοι 'οδηγοι' απο πανω γιατι θα ηταν test drive.
Γνωμη μου να μεινεις μακρυα. -
πανάκριβη η τιμή,
κοίτα άλλο Astra ή άλλο μοντέλο. -
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Καλησπέρα,αλλαγή πολιτικής για την αγορά των αναλωσίμων μιας και οι τιμές που έπαιρνα από Ελλάδα ήταν αρκετά 'τσιμπημένες', οπότε παραγγέλθηκαν τα παρακάτω από Ebay.de:
Λάδια Opel-GM Ημισυνθετικά 10W40
Φίλτρο Λαδιού Opel-GM
Φίλτρο Αέρος Κινητήρα Opel-GM
Φίλτρο Καμπίνας Opel-GM
4 Μπουζί Opel-GM
Τάπα λαδιού & ροδέλαΣυνολικό κόστος με μεταφορικά (DHL) προς Ελλάδα = 87 Ευρώ
Θα προστεθούν και 2χ500ml υγρά φρένων DOT4 (10€) και μαζί με την αλλαγή Paraflu νομίζω πως έχω καλύψει τα πάντα.....
δωσε κανα λινκ
-
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
.....δωσε κανα λινκΜπορείς να δεις εδώ μερικά τέτοια πακέτα......αλλά πρέπει να το στείλεις στη Γερμανία αρχικά (εάν έχεις φίλο, γνωστό κτλ.) και αυτός να στο στείλει με DHL στην Ελλάδα μετά.....
-
Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα OPEL GTC 1.8 125HP του 10/2005 3d. Το αυτοκίνητο είναι από χέρι ιδιοκτήτη αντιπροσωπείας με 72000χλμ. Αυτή τη στιγμή το έχουν στο συνεργείο και περιμένουν ένα σασμάν για αλλαγή γιατί, όπως λένε είχε ένα θόρυβο. Μου είπαν επίσης ότι θέλει καινούργια ελαστικά και ότι κατα τα άλλα δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Η τιμή εκκίνησης είναι 9500 ευρώ. Επειδή δεν γνωρίζω αρκετά για το συγκεκριμένο μοντέλο αλλά και γενικά για τα opel, τελικά αξίζει μια τέτοια αγορά?πανάκριβη η τιμή,
κοίτα άλλο Astra ή άλλο μοντέλο.Δεν νομιζω οτι ειναι πανακριβο , απότι ειδα στο car οι τιμες των GTC ακομα και με περισσοτερα χιλιομετρα εκει παιζουν . Μην ξεχναμε οτι θα εχει και αρκετα καλο πακετο εξοπλισμου , αληθεια πια εκδοση ειναι ?(sport - cosmo ).
Βλεπω θετικα το οτι θα του βαλουν καινουργιο κιβωτιο και οτι σε ενημερωσε γιάυτο ,κάλλιστα θα μπορουσε να κανει τον κινεζο και να στο πουλησει με το προβληματικο , επισης ( αν και γιάυτο δεν μπορεις ποτε να εισαι σιγουρος ) βαση των χιλιομετρων που εχουν τα αντιστοιχα GTC στο car ειναι στον μεσο ορο , θα μπορουσε ανετα να τα εχει γυρισμενα, βεβαια ξαναλεω οτι δεν μπορεις να εισαι σιγουρος γιάυτο .
Μιας και το αμαξι ειναι ηδη στο συνεργειο για κιβωτιο ειναι ευκαιρια να πας με εναν δικο σου μηχανικο και φαναρτζη να του ριξουν μια ματιαΤο μονο που θα σου πω να αποφυγεις ειναι η αναρτηση CDC η οποια οταν ερθει η ωρα της αλλαγης στοιχιζει περιπου 1000€, βεβαια απότι ξερω τοτε μπορεις να βαλεις τα κανονικα απλα αμορτισερ με το μισο κοστος.
Αποκλειστική συζήτηση για το Opel Astra III. (Opel Astra H)