-
Παιδια ,ενα φιλαρακι εχει εδω και 2,5 χρονια το 1,6 GTC.Εδω και 1 μηνα του αναψε το φωτακι του κινητηρα.Στην αντιπροσωπεια του ειπαν οτι αλλαξαν εναν αισθητηρα αερα (ΜΑF?) και το φωτακι εσβυσε.Πριν 5 μερες ξαναναψε και στην αντιπροσωπεια του ειπαν ,οτι το διαγνωστικο εβγαλε ξανα το ιδιο προβλημα.Του ξαναλλαξαν τον ιδιο αισθητηρα ,χωρις χρεωση αυτη τη φορα και το φωτακι δεν ξανα αναψε.Το ανησυχητικο ειναι οτι στην αντιπροσωπεια του ειπαν οτι αν ξαναεμφανισθει το προβλημα ισως χρειαστει να του αλλαξουν τη κεντρικη μοναδα!!Επισης του ειπαν οτι εχουν πληροφορηση για μερικες τετοιες ,παρομοιες περιπτωσεις...
Εχετε ακοθσει εσεις τιποτα παρομοιο?? -
Προσωπικά δεν έχω ακούσει κάτι. Όμως ο αισθητήρας χρεώνεται μετά τη λήξη της 2ετούς ολικής εγγύησης, η κεντρική μονάδα (ο εγκέφαλος, αν κατάλαβα σωστά) καλύπτεται από την 6ετή εγγύηση. Μακάρι να φταίει το δεύτερο.
-
Εχει ακουσει κανεις για επερχομενο Astra 1,4 turbo με 140 αλογα?
-
Ο χρήστης spuros έγραψε:
Εχει ακουσει κανεις για επερχομενο Astra 1,4 turbo με 140 αλογα?Θα βγει Astra TSI?
-
http://www.autobloggreen.com/2007/08/28 ... -4l-turbo/
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Εγκαταστάθηκε CDC40 Opera και έγχρωμη οθόνη στο μωρό ( περιμένω το Navi ). Επιπλέον εγκαταστάθηκαν εργοστασιακά φώτα Xenon και σύστημα πλύσης.Νέο project...
Εγκατάσταση DVD90 με GPS λειτουργικό ( κεραία GPS , κτλ ) και εγκατάσταση συστήματος BiXenon - AFL με αυτορύθμιση ύψους δέσμης και ό,τι καλούδια δίνει το AFL ( ρύθμιση ύψους δέσμης ανάλογα με την ταχύτητα , περιστροφή έως 15 μοίρες των προβολέων , γωνιακός φωτισμός ).
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Εγκαταστάθηκε CDC40 Opera και έγχρωμη οθόνη στο μωρό ( περιμένω το Navi ). Επιπλέον εγκαταστάθηκαν εργοστασιακά φώτα Xenon και σύστημα πλύσης.
Νέο project...
Εγκατάσταση DVD90 με GPS λειτουργικό ( κεραία GPS , κτλ ) και εγκατάσταση συστήματος BiXenon - AFL με αυτορύθμιση ύψους δέσμης και ό,τι καλούδια δίνει το AFL ( ρύθμιση ύψους δέσμης ανάλογα με την ταχύτητα , περιστροφή έως 15 μοίρες των προβολέων , γωνιακός φωτισμός ).
Δώσε λίγα παραπάνω στοιχεία και αν γίνεται και φωτογραφίες!
-
Ο χρήστης zeys13 έγραψε:
Τελικα εγινε η αλλαγη στα αμορτισερ.
Κατεληξα σε koni κιτρινα ρυθμιζομενα.
Το αμαξι αλλαξε αισθηση και κρατημα τραγικα.
450 τα αμορτισερ και 70 εργατικα με ευθυγραμιση.Πες αν μπορεις λιγες περισσοτερες λεπτομερειες...Απ'οτι ειδα σε προηγουμενα ποστ εχεις Astra H 1.4 5θ ή GTC;Ποια εκδοση;Απο ανεση πως ειναι τωρα το αυτοκινητο;Υποθετω οτι τα εχεις τερμα μαλακα.Η ρυθμιση γινεται εξωτερικα κ στα εμπρος κ στα πισω;
-
Ο χρήστης Corsadi έγραψε:
450 τα αμορτισερ και 70 εργατικα με ευθυγραμιση.Πες αν μπορεις λιγες περισσοτερες λεπτομερειες...Απ'οτι ειδα σε προηγουμενα ποστ εχεις Astra H 1.4 5θ ή GTC;Ποια εκδοση;Απο ανεση πως ειναι τωρα το αυτοκινητο;Υποθετω οτι τα εχεις τερμα μαλακα.Η ρυθμιση γινεται εξωτερικα κ στα εμπρος κ στα πισω;
Λοιπόν έχω astra H 1.4 5θ την έκδοση ellegance.Τα αμορτισέρ είναι μια χαρά. Τα έχω στο τέρμα μαλακό, τα μπροστά ρυθμίζονται εξωτερικά τα πίσω θέλουν βγάλσιμο αλλά είναι πολύ απλά δύο βίδες και 5 λεπτά δουλειά. Πάντως οι επιλογές που έχουμε δεν είναι και πάρα πολλές. Υπάρχουν τα μαμίσια, κάποια monroe, koni κίτρινα, και bilstein.
Ελπίζω να βοήθησα. -
Θεωρω οτι εκανες πολυ καλη επιλογη!Koni κιτρινα εχω εγω στο corsa μου εδω κ αρκετες χιλιαδες χλμ κ ειμαι πολυ ευχαριστημενος!Εισαι ευχαριστημενος δηλ με τη συμπεριφορα του τωρα;Μειωθηκαν οι κλισεις,καλυτερη αποκριση τιμονιου,γενικα τι παρατηρησες με αυτη την αλλαγη;
-
Εννοείτε οτι είμαι ευχαριστημένος με τη συμπεριφορά του.
Και πως να μην είμαι αφου τα μαμίσια τα είχαν παίξει τελείως (για τα δικά μου γούστα). Τώρα για το αν είναι καλύτερα απο όταν ήταν καινούριο δεν μπορώ να σου απαντήσω στάνταρ. Δυστηχώς θυμάμαι το αυτοκίνητο χαλαρό, οπότε οτι και να έβαζα θα έβλεπα διαφορά. -
Ο χρήστης zeys13 έγραψε:
Λοιπόν έχω astra H 1.4 5θ την έκδοση ellegance.Τα αμορτισέρ είναι μια χαρά. Τα έχω στο τέρμα μαλακό, τα μπροστά ρυθμίζονται εξωτερικά τα πίσω θέλουν βγάλσιμο αλλά είναι πολύ απλά δύο βίδες και 5 λεπτά δουλειά. Πάντως οι επιλογές που έχουμε δεν είναι και πάρα πολλές. Υπάρχουν τα μαμίσια, κάποια monroe, koni κίτρινα, και bilstein.
Ελπίζω να βοήθησα.Υπάρχουν και τα irmsher και είναι τέλεια για το Astra H. Πρέπει όμως να πάρεις set ελατήρια/αμορτισέρ.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Εγκαταστάθηκε CDC40 Opera και έγχρωμη οθόνη στο μωρό ( περιμένω το Navi ). Επιπλέον εγκαταστάθηκαν εργοστασιακά φώτα Xenon και σύστημα πλύσης.
Νέο project...
Δώσε λίγα παραπάνω στοιχεία και αν γίνεται και φωτογραφίες!
Περίμενε λίγο μόνο να ολοκληρωθεί για να έρθουν όλα μαζί και πληροφορίες για κοστολόγια κτλ.
-
φανάρι μπροστά καινούριο γνήσιο ξέρει κανείς πόσο πάει?
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Παιδια ,ενα φιλαρακι εχει εδω και 2,5 χρονια το 1,6 GTC.Εδω και 1 μηνα του αναψε το φωτακι του κινητηρα.Στην αντιπροσωπεια του ειπαν οτι αλλαξαν εναν αισθητηρα αερα (ΜΑF?) και το φωτακι εσβυσε.Πριν 5 μερες ξαναναψε και στην αντιπροσωπεια του ειπαν ,οτι το διαγνωστικο εβγαλε ξανα το ιδιο προβλημα.Του ξαναλλαξαν τον ιδιο αισθητηρα ,χωρις χρεωση αυτη τη φορα και το φωτακι δεν ξανα αναψε.Το ανησυχητικο ειναι οτι στην αντιπροσωπεια του ειπαν οτι αν ξαναεμφανισθει το προβλημα ισως χρειαστει να του αλλαξουν τη κεντρικη μοναδα!!Επισης του ειπαν οτι εχουν πληροφορηση για μερικες τετοιες ,παρομοιες περιπτωσεις...
Εχετε ακοθσει εσεις τιποτα παρομοιο??Φίλε kostis20 σήμερα πήγα στην αντιπροσωπεία γιατί ήταν αναμένο το λαμπάκι του κινητήρα για μια ολόκληρη ημέρα.
Διάγνωση πρόβλημα στον αισθητήρα λ (λάμδα) (βρίσκεται ακριβώς μπροστά στη μηχανή και ελέγχει το μίγμα βενζίνης αέρα αν κατάλαβα καλά)
Ο μηχανικός είπε να κάνω καμιά 200ρια χιλιόμετρα και αν ξανανάψει να τον αλλάξει. Κόστος περίπου 200 -
Ο χρήστης betoven έγραψε:
Εχετε ακοθσει εσεις τιποτα παρομοιο??Φίλε kostis20 σήμερα πήγα στην αντιπροσωπεία γιατί ήταν αναμένο το λαμπάκι του κινητήρα για μια ολόκληρη ημέρα.
Διάγνωση πρόβλημα στον αισθητήρα λ (λάμδα) (βρίσκεται ακριβώς μπροστά στη μηχανή και ελέγχει το μίγμα βενζίνης αέρα αν κατάλαβα καλά)
Ο μηχανικός είπε να κάνω καμιά 200ρια χιλιόμετρα και αν ξανανάψει να τον αλλάξει. Κόστος περίπου 200 -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
φανάρι μπροστά καινούριο γνήσιο ξέρει κανείς πόσο πάει?Κάπου 160
-
216 μου τιο δίνουν
μήπως έχεις κάποιο τηλ να ρωτήσω?και κανένα service manual άμα σας βρίσκεται πρόχειρο
-
Ο χρήστης zchristos έγραψε:
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
216 μου τιο δίνουν
μήπως έχεις κάποιο τηλ να ρωτήσω?και κανένα service manual άμα σας βρίσκεται πρόχειρο
Δυστυχώς όχι, μου το είχε περάσει ο φαναρτζής και το είχε αγοράσει ο ίδιος. Πάρε σε κάποια άλλη αντιπροσωπεία, μάλλον στο φουσκώνουν λιγάκι. Ίσως κάνω και λάθος και κόστιζε 180, αλλά με τίποτα περισσότερο.
Αποκλειστική συζήτηση για το Opel Astra III. (Opel Astra H)