-
[quote='BILL33']Γιατι αλλαζουν τρομπα συμπλεκτη?Αυτη δεν χαλαει απο λαθος του οδηγου και θα επρεπε να στην περασουν στην εγγυηση.300
-
[quote='ginogsm'][quote='BILL33']Γιατι αλλαζουν τρομπα συμπλεκτη?Αυτη δεν χαλαει απο λαθος του οδηγου και θα επρεπε να στην περασουν στην εγγυηση.300
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ginosm επρεπε να κανες φασαρια οπως κανουν ολοι (και νομιζω ελαφρως δικαιολογημενα)...Δεν έχω καταλάβει που θα οδηγούσε αυτό. Προτιμώ τίμιες εξηγήσεις και φασαρία εάν βρω κάποιο φάουλ.
-
Δεν ξέρω τι καλύπτει και τι δεν καλύπτει η περίφημη 6ετής εγγύηση της Opel αλλά αφού παραδέχτηκαν για αστοχία έπρεπε τουλάχιστον να σου κάνουν μια γενναία έκπτωση στα ανταλλακτικά κατ' ελάχιστον. Η Opel Γερμανίας θα σε παραπέμψει στην Ελληνική αντιπροσωπεία. Στείλε mail εκεί ( τα γραπτά μένουν ) απείλησε τους με δημοσιοποίηση της απαραδεκτής στάσης τους στον ειδικό τύπο ( αυτό πιάνει αρκετά ) και ζήτα να επιλυφθούν του θέματος σου και τον αντιπροσώπου τους που τους έχει κάνει ήδη ρόμπα σε ένα μεγάλο forum αυτοκινητιστικού περιεχομένου ( μπορείς ίσως να γράψεις οτι έχεις ήδη δημοσιεύσει το θέμα χωρίς κανένα χαρακτηρισμό από μέρους σου εδώ πέρα ). Και φυσικά φασαρία σε απολύτως ήρεμο τόνο απλά με αρκετά δυνατή φωνή ωστέ να σε ακούνε οι υπόλοιποι πελάτες του συνεργείου. Με τις φωνές και τα βρισίδια είναι δεδομένο οτι θα χάσεις το δίκιο σου, αντίθετα αν διατυπώσεις με απόλυτη ψυχραιμία τις αντιρήσεις σου κερδίζεις πόντους.
-
Δεν είναι αναγκαίο ότι θα συμβεί klong και πιθανότατα να μου συνέβαινε πιο νωρίς. Μάλλον ήμουν άτυχος.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Δεν ξέρω τι καλύπτει και τι δεν καλύπτει η περίφημη 6ετής εγγύηση της Opel αλλά αφού παραδέχτηκαν για αστοχία έπρεπε τουλάχιστον να σου κάνουν μια γενναία έκπτωση στα ανταλλακτικά κατ' ελάχιστον. Η Opel Γερμανίας θα σε παραπέμψει στην Ελληνική αντιπροσωπεία. Στείλε mail εκεί ( τα γραπτά μένουν ) απείλησε τους με δημοσιοποίηση της απαραδεκτής στάσης τους στον ειδικό τύπο ( αυτό πιάνει αρκετά ) και ζήτα να επιλυφθούν του θέματος σου και τον αντιπροσώπου τους που τους έχει κάνει ήδη ρόμπα σε ένα μεγάλο forum αυτοκινητιστικού περιεχομένου ( μπορείς ίσως να γράψεις οτι έχεις ήδη δημοσιεύσει το θέμα χωρίς κανένα χαρακτηρισμό από μέρους σου εδώ πέρα ). Και φυσικά φασαρία σε απολύτως ήρεμο τόνο απλά με αρκετά δυνατή φωνή ωστέ να σε ακούνε οι υπόλοιποι πελάτες του συνεργείου. Με τις φωνές και τα βρισίδια είναι δεδομένο οτι θα χάσεις το δίκιο σου, αντίθετα αν διατυπώσεις με απόλυτη ψυχραιμία τις αντιρήσεις σου κερδίζεις πόντους.Θα το κοιτάξω. Θα καλέσω την Opel Hellas να δω τι μπορεί να γίνει.
-
Επίσης το οτι κάτι θεωρητικά δεν καλύπτεται από την εγγύηση δεν σημαίνει οτι δεν μπορεί να καλυφθεί κάτω από ειδικές συνθήκες.
Πρόσφατα ήρθε στο συνεργείο C4 με 5-6Κ χλμ με πρόωρη φθορά στους εμπρός δίσκους. Τυπικά δεν καλύπτονται από την εγγύηση πρακτικά περάστηκαν στην εγγύηση όπως και τα νέα τακάκια ( άλλο αναλώσιμο ) που πάνε πακέτο με την αλλαγή. -
Σου έδειξαν που είναι το πρόβλημμα;
Ήταν όντως φαγωμένος ο συμπλέκτης;
Ο BILL33 έχει δίκιο γιατί αλλάζουν την τρόμπα;Βρε δες μήπως είχες και εσύ τίποτα δοντάκια χτένας στραβωμένα, όπως του iant.
-
[quote='BILL33'][quote='ginogsm'][quote='BILL33']Γιατι αλλαζουν τρομπα συμπλεκτη?Αυτη δεν χαλαει απο λαθος του οδηγου και θα επρεπε να στην περασουν στην εγγυηση.300
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Δεν είναι αναγκαίο ότι θα συμβεί klong και πιθανότατα να μου συνέβαινε πιο νωρίς. Μάλλον ήμουν άτυχος.Εγώ απλώς φοβάμαι μήπως είναι κάποιο πρόβλημα του συγκεκριμένου ανταλακτικού, όπως στην περίπτωση του iant, όπου ενώ η Mazda στάθηκε κυρία εμάς η opel κοιτάει να μας
Εγώ επιμένω ότι με αυτήν την χρήση, που έκανες, όχι στα 38.000 αλλά ούτε στα 138.000 δεν έπρεπε να βγάλει συμπλέκτη.
Διορθώστε με αν κάνω λάθοςΑλλά αν είναι αστοχία υλικού ή ελλατωματικό ανταλλακτικό ο πελάτης θα την πληρώσει
-
Ο χρήστης klong έγραψε:
Δεν είναι αναγκαίο ότι θα συμβεί klong και πιθανότατα να μου συνέβαινε πιο νωρίς. Μάλλον ήμουν άτυχος.
Εγώ απλώς φοβάμαι μήπως είναι κάποιο πρόβλημα του συγκεκριμένου ανταλακτικού, όπως στην περίπτωση του iant, όπου ενώ η Mazda στάθηκε κυρία εμάς η opel κοιτάει να μας
Εγώ επιμένω ότι με αυτήν την χρήση, που έκανες, όχι στα 38.000 αλλά ούτε στα 138.000 δεν έπρεπε να βγάλει συμπλέκτη.
Διορθώστε με αν κάνω λάθοςΑλλά αν είναι αστοχία υλικού ή ελλατωματικό ανταλλακτικό ο πελάτης θα την πληρώσει
Όντως θα την πληρώσει ο πελάτης. Μιλούσα τώρα με την Opel και μου είπαν ότι δεν μπορεί να γίνει τίποτα.
-
Στείλε mail να στα πούνε και γραπτώς...Με το συνεργείο μιλήσανε ή απλά σου είπαν την άποψη τους? Καμιά έκπτωσάρα δεν προβλέπεται για την περίπτωση σου?
-
850 ευρω για ενα αμαξι 38 χιλιαδων χλμ ειναι πολλα...
ginosm δε ξερω τι τυπος εισαι αλλα ειναι αδικια να δεις καποιον αλλον που θα διαμαρτυρηθει για το ιδιο πραγμα να πληρωνει αισθητα λιγοτερα απο τα δικα σου...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Στείλε mail να στα πούνε και γραπτώς...Με το συνεργείο μιλήσανε ή απλά σου είπαν την άποψη τους? Καμιά έκπτωσάρα δεν προβλέπεται για την περίπτωση σου?Δεν μίλησαν με το συνεργείο αλλά είπαν τη θέση τους. Δεν προβλέπεται έκπτωση ( με τα μέχρι τώρα δεδομένα ).
Θα ετοιμάσω το mail.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
850 ευρω για ενα αμαξι 38 χιλιαδων χλμ ειναι πολλα...ginosm δε ξερω τι τυπος εισαι αλλα ειναι αδικια να δεις καποιον αλλον που θα διαμαρτυρηθει για το ιδιο πραγμα να πληρωνει αισθητα λιγοτερα απο τα δικα σου...
Ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω. Δεν έχει χρειαστεί μέχρι τώρα και δεν κατέχω.
-
[quote='ginogsm'][quote='BILL33'][quote='ginogsm'][quote='BILL33']Γιατι αλλαζουν τρομπα συμπλεκτη?Αυτη δεν χαλαει απο λαθος του οδηγου και θα επρεπε να στην περασουν στην εγγυηση.300
-
[quote='BILL33'][quote='ginogsm'][quote='BILL33'][quote='ginogsm'][quote='BILL33']Γιατι αλλαζουν τρομπα συμπλεκτη?Αυτη δεν χαλαει απο λαθος του οδηγου και θα επρεπε να στην περασουν στην εγγυηση.300
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Γινομαι σπαστικος αλλα για τις τρομπες υπαρχουν κιτ επισκευης.Αλλα το κιτ απαιτει και καποια εργασια ενω ολοκληρη η τρομπα ειναι P&P.Αν ισχύουν οι ίδιοι κανόνες για την αλλαγή της αντλίας των φρένων και για την αντλία του συμπλέκτη, τότε αν το κυλινδράκι έστω και να φαίνεται πιο γυαλιστερό στη μια πλευρά, θέλει αλλαγή. Θα δούλευε αν άλλαζες μόνο λαστιχάκια αλλά οποιαδήποτε φθορά σημαίνει αντικατάσταση.
-
[quote='ginogsm'][quote='migf1'][quote='ginogsm']Tο μωρό έμεινε από συμπλέκτη στις 38.000χλμ στα καλά καθούμενα. Η Opel μου είπε ότι μου έτυχε , δεν καλύπτεται από εγγύηση και κοστίζει 850
-
Epeidh ki egw tsantismenos apo thn antiproswpeia mou, skeftika na steilw mail sthn germania,einai adikos kopos.. To mail metaferetai aytomata sthn GM Hellas,mou to eipan ki oi idioi..Mpes sto elliniko site ths Opel kai steile mail. Eixe apotelesma pantws kathws sthn antiproswpeia meta me eixan me to seis kai me to sas...
Αποκλειστική συζήτηση για το Opel Astra III. (Opel Astra H)