-
Μην τα καγκουρευετε...
Αμα δεν εχει..δεν εχει!Τελος!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Για Astra F-G γράφει ότι είναι, όχι για το Η δυστυχώς. Αλλά κάτι θα πρέπει να υπάρχει και για το νέο μοντέλο.Για όλα πρέπει να είναι
Δες εδώ:
http://shop.adoptimax.de/Shop2006/index.php
Το αναφέρει στα αξεσουάρ του astra H μόνο ή βάση διαφέρει
Το θέμα είναι ποιός το φέρνει στην Ελλάδα γιατί με τα Γερμανικά δεν τα πάω και τόσο καλά δηλ. καθόλου καλά θα έλεγα... -
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν ταιριάζει το χρώμα του με την ταπετσαρία του Astra
Sorry στο προηγούμενο link πρέπει να επιλέξειςς στο 'kategorie awsputsen' το 'mittelarmlehne' ή κάπως έτσι τέλος πάντων.
-
Για το Ο-Πε-Τσε είναι μια χαρά.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Για το Ο-Πε-Τσε είναι μια χαρά.Ναί αλλά θέλει πολύ συντήρηση, καθάρισμα σωληνάκια κ.λ.π.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Για το Ο-Πε-Τσε είναι μια χαρά.Το περιμενω στη γιορτη μου..
-
Tο μωρό έμεινε από συμπλέκτη στις 38.000χλμ στα καλά καθούμενα. Η Opel μου είπε ότι μου έτυχε , δεν καλύπτεται από εγγύηση και κοστίζει 850
-
Τι σου εκανε δηλαδη;
Και δεν στο καλυπτει η εγγυηση;
Οτι θελουν κανουν τελικα.
Ποσα χρονια το εχεις; -
[quote='ginogsm']Tο μωρό έμεινε από συμπλέκτη στις 38.000χλμ στα καλά καθούμενα. Η Opel μου είπε ότι μου έτυχε , δεν καλύπτεται από εγγύηση και κοστίζει 850
-
Και εμένα μου φαίνεται υπερβολικό το ποσό...
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Και εμένα μου φαίνεται υπερβολικό το ποσό...Eπισης μου φαινονται πολλα
-
[quote='ginogsm']Tο μωρό έμεινε από συμπλέκτη στις 38.000χλμ στα καλά καθούμενα. Η Opel μου είπε ότι μου έτυχε , δεν καλύπτεται από εγγύηση και κοστίζει 850
-
Έτυχε ....αλλά δεν καλύπτεται απο εγγύηση...και 850 ευρώ...με την έκπτωση ( λόγω καλής θέλησης after sales αγάπης στο πελάτη μπλα μπλα ) ή άνευ?
Δεν πάμε καλά -
-
[quote='migf1'][quote='ginogsm']Tο μωρό έμεινε από συμπλέκτη στις 38.000χλμ στα καλά καθούμενα. Η Opel μου είπε ότι μου έτυχε , δεν καλύπτεται από εγγύηση και κοστίζει 850
-
[quote='lazarefa'][quote='ginogsm']Tο μωρό έμεινε από συμπλέκτη στις 38.000χλμ στα καλά καθούμενα. Η Opel μου είπε ότι μου έτυχε , δεν καλύπτεται από εγγύηση και κοστίζει 850
-
Γιατι αλλαζουν τρομπα συμπλεκτη?Αυτη δεν χαλαει απο λαθος του οδηγου και θα επρεπε να στην περασουν στην εγγυηση.300
-
ginosm επρεπε να κανες φασαρια οπως κανουν ολοι (και νομιζω ελαφρως δικαιολογημενα)...
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Όταν πρωτοπήρα το αυτοκίνητο μύρισε μία ή δύο φορές όταν παρκάρισα σε ανηφόρα ( πάνω από 12% ) κλίση , δίπλα στο σπίτι μου. Απλά μύρισα. Ούτε άναψε , ούτε τίποτε.
Το Σαββάτο το απόγευμα ήμουν στην Λάρισα και σε απλό παρκάρισμα μου μύρισε ο συμπλέκτης ( χωρίς λόγο ). Το άφησα λίγο και κατόπιν το πήρα για βόλτα και είδα ότι το πετάλι ήταν πολύ μαλακό και η αποσύμπλεξη συνέβαινε πολύ ψηλά στη διαδρομή ( λίγο πριν αφήσεις το πετάλι ). Την Κυριακή με άφησε.
Ο συμπλέκτης , όπως και το αυτοκίνητο δουλεύονταν ως κυρίες. Με 38.000χλμ εκ των οποίων τα 25.000 στην ΕΟ με ταχύτητες της τάξης των 120 χάω , καλό στρώσιμο και πολύ προσεκτική χρήση ( είμαι ψείρας ). Το πόδι δεν κάθεται ποτέ στο πετάλι εκτός εάν πρέπει να πατήσω συμπλέκτη και γενικά είμαι προσεκτικός.
Η Opel είπε πως το πρόβλημα μου έτυχε ( αστοχία υλικού και μικρότερη διάρκεια ζωής ) ή πιθανότατα να προκλήθηκε λόγω του γεγονότος ότι πριν 2,5 χρόνια μου είχε μυρίσει δύο φορές ( έλεος ). Τα 850 αφορούν ανταλλακτικά ( τρόμπα συμπλέκτη , πλατώ, δίσκο , ρουλμάν ) περίπου 550 και εργασία 300. Το περιμένω να το πάρω αύριο.
Απ' ότι μου είπαν η εγγύηση δεν καλύπτει τον συμπλέκτη. Μπορεί κανείς να μου επι τι ισχύει ;
Και ένα φιλαράκι μου έπαθε το ίδιο στο mazda 3 αλλά τελικά την γλύτωσε μέσα στην εγγύηση.
Είναι και στο συνforumίτης ο' iant' σου στέλνω και το αντίστοιχο link του θέματος:
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=5487&postdays=0&postorder=asc&start=45Ψάξτο λίγο μήπως την βγάλεις και εσύ καθαρή, και εμείς δηλαδή γιατί και εγώ το ίδιο αμάξι έχω (και εμένα μύρισε 2 φορές σε παρκάρισμα ανηφόρας ) και δεν έχω καμμία όρεξη να πληρώνω 850
Αποκλειστική συζήτηση για το Opel Astra III. (Opel Astra H)