-
Ο χρήστης Antiriad έγραψε:
Ας αφησούμε τις γκόμενες στην άκρη για την ώρα. Όσω αφορά όμως την επαγγελματική αποκατάσταση (στον ιδιοτικό τομέα) το 'καλό' αμάξι βοηθάει?
Καποιός είπε οτι για του ελεύθερους επαγγελματίες το καλο αμάξι είναι δεδωμένα..... απαραίτητο.συνηθως σου δινουνε εταιρικο αμα χρειαζεται καλο αμαξι (πχ πωλητες, στελεχη και αλλα) οποτε λιγο μουφα μου ακουγονται οι ιστοριες αυτες που σου ανοιγουν οι πορτες με τα αμαξια. Λιγο απο διαφημιση μου κανουν... Αμα εχεις καλο βιογραφικο, δεν χρειαζεσαι αμαξι! αμα δεν εχεις, θες αμαξι, εμφανιση, και ...
-
Ούτε εγώ ψήφισα, γιατί δεν με εκφράζει καμία απάντηση. Γιατί δεν ασχολούμαι με τον κάθε χλέμπουρα που πέφτει στο δρόμο μου, τι αυτοκίνητο οδηγάει. (Εκτός αν είναι καμία Μαζεράτι σαν κ αυτήν που είδα σήμερα στην Ευελπίδων )
Ούτε πιστεύω ότι θα σε βοηθήσει πραγματικά να βρεις δουλειά το αν έχεις 'καλό' αμάξι (το καλό παίζει, αυτοκίνητο μάρκας έπρεπε να γράψω -μην μου πείτε ότι το ΕVO είναι πρώτη μούρη στις χλιδάτες περιοχές, δε θα το πιστέψω). Περισσότερο θα σε βοηθήσουν οι γνώσεις κ τα προσόντα σου. Αν ήταν έτσι, ο γέρος μου δεν θα με έστελνε να σπουδάσω, θα μου αγόραζε μια μερτσένα να πουλάω μούρη. Και για να μην παρεξηγηθώ, δε γράφω με αυτό ότι όποιος έχει μερσεντές την πήρε για να πουλάει μούρη, προς Θεού.Τελοσπάντων, είναι αλήθεια πάντως πως υπάρχει προκατάληψη αλλά υπάρχει και κόμπλεξ: Παράδειγμα 1. 'κοίτα τον χλιμίτζουρα με το Γιούγκο'
Παράδειγμα 2. ' Πω ρε καπιταλόμουτρο, που πας να πούμε με την SLK;'
Όσον αφορά τις γυναίκες, θα έλεγα ότι όσες πραγματικά σκέφτονται έτσι είναι μπάζα. Τελεία και παύλα. -
Πιστεύω πως όλοι γνωρίζουμε ποιο είναι το καλύτερο αυτοκίνητο που θέλει ο καθένας για το εαυτό του. Το θέμα είναι καθαρά οικονομικό. Αν έχεις την δυνατότητα θα αγοράσεις ένα αυτοκίνητο, το οποίο θα σου προσφέρει ασφάλεια, άνεση για γενικότερα θα εξυπηρετεί τις ανάγκες σου, όποιες και αν είναι αυτές, θα το αγοράσεις. Αν δεν αντέχεις οικονομικά συμβιβάζεσαι με κάτι που κινείται σε 4 τροχούς.
Σχετικά με αυτούς που βγάζουν γκόμενα λόγω αυτοκινήτου, τα πράγματα είνα επικίνδυνα. Φτάσαμε ρε παιδιά στο γεγονός να έχεις καλό αυτοκίνητο για να βγάλεις γκόμενα; Ένας μαλάκας, και με καλό αυτοκίνητο πάλι μαλάκας θα είναι. Ε, και η γκόμενα που πέφτει λόγω αυτοκινήτου είναι μαλακισμένη.Υ.Γ. Δεν με έχει αφήσει γυναίκα λόγω αυτοκινήτου, και δεν έχω κάτι που απλά κινείται σε 4 τροχούς.
-
Προσωπική εμπειρία σε σχέση με τα ήδη αναφερθέντα παραπάνω:
Πριν αρκετά χρόνια, έχασα μια καλή θέση με καλό μισθό σε πολυεθνική με έδρα τα βόρεια προάστεια ενώ πληρούσα τις προϋποθέσεις, γιατί στην ερώτηση 'πως σκέφτεσαι να έρχεσαι στο γραφείο' απάντησα 'με λεωφορείο'.
Στην ίδια εταιρία, δυο χρόνια μετά προσλήφθηκε πολύ καλή φίλη, η οποία στην ίδια ερώτηση απάντησε 'με το αυτοκίνητό μου', υποψιασμένη από την προϊστορία μου. Όταν, φεύγοντας από την εταιρία μετά το τέλος της συνέντευξης, μπήκε στο αυτοκίνητο του πατέρα της, αντιλήφθηκε τον 'θυρωρό' της εταιρίας να την παρακολουθεί. Προσλήφθηκε, πήρε 106 ( με συμβουλή μου ) και έμαθε πως η εταιρία θέλει τα στελέχη της να διαθέτουν αυτοκίνητο για να μην κουράζονται στην διαδρομή σπίτι-γραφείο και δεν αποδίδουν... -
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
η εταιρία θέλει τα στελέχη της να διαθέτουν αυτοκίνητο για να μην κουράζονται στην διαδρομή σπίτι-γραφείο και δεν αποδίδουν...Να μην την σχολιάσω την εταιρεία καλύτερα... Γιατί θα μας πιάσει και το ΕΡΣ ...
Αν, για να βρω δουλειά, θα πρέπει να πάω με Mercedes ή BMW, τότε προτιμώ να μην πλησιάσω καν εκείνη την εταιρεία. Προτιμώ να δουλέψω σε μία σοβαρή εταιρεία που να ενδιαφέρεται για τις (όποιες) γνώσεις και την (όποια) εμπειρία μου, καθώς και το τι θα μπορώ να προσφέρω εκεί, και όχι για το τι αμάξι οδηγώ...
Χώρια που εταιρείες που επιλέγουν στελέχη με τέτοια κριτήρια, μάλλον δεν έχουν αναθέσει την ανάπτυξη και επιβίωσή τους στους σωστούς ανθρώπους... και άρα δεν είναι ικανές να επιβιώσουν...
Όσο για τις γυναίκες που πέφτουν με ένα ακριβό αμάξι, ας τις χαίρονται αυτοί που έχουν ακριβά αμάξια γι' αυτή την δουλειά και όχι για να τα ευχαριστιούνται...
Δεν λέω, σε ποιον δεν αρέσουν οι ωραίες γυναίκες... Αλλά αν είναι να μην μπορείς να συνεννοηθείς, προτιμώ το 206 μου...
Εξάλλου, υπάρχουν και ωραίες υπάρξεις που έχουν και μυαλό, άρα δεν ενδιαφέρονται για το αν οδηγείς X5 ή 106 1,1... -
Υποτιθεται οτι οι περισσοτεροι απο εμας εδω ειμαστε απο τους 'αλλους' Ελληνες που δεν μας ενδιαφερει για το τι αμαξι εχει ο διπλα μας. Γιατι να ασχολουματε με ατομα τα οποια δεν συντονιζονται με τις ιδεολογιες του 'αλλου' Ελληνα;Αγνοηστε τους ... ετσι απλα.
-
Ο χρήστης Spiros19 έγραψε:
Ας αφησούμε τις γκόμενες στην άκρη για την ώρα. Όσω αφορά όμως την επαγγελματική αποκατάσταση (στον ιδιοτικό τομέα) το 'καλό' αμάξι βοηθάει?
Καποιός είπε οτι για του ελεύθερους επαγγελματίες το καλο αμάξι είναι δεδωμένα..... απαραίτητο.συνηθως σου δινουνε εταιρικο αμα χρειαζεται καλο αμαξι (πχ πωλητες, στελεχη και αλλα) οποτε λιγο μουφα μου ακουγονται οι ιστοριες αυτες που σου ανοιγουν οι πορτες με τα αμαξια. Λιγο απο διαφημιση μου κανουν... Αμα εχεις καλο βιογραφικο, δεν χρειαζεσαι αμαξι! αμα δεν εχεις, θες αμαξι, εμφανιση, και ...
Ως ελεύθερος επαγγελματίας και εργοδότης λέω πως δεν παίζει κανένα ρόλο σε τίποτα (ίσα-ίσα που οι περισσότεροι συνεργάτες το εκτιμούν που κινούμαι με μηχανή και άρα είμαι στην ώρα μου στα ραντεβού μου ). Αλλά μπορεί και να μην είμαι αντιπροσωπευτικό δείγμα...
Για τις γκομενίτσες για τις οποίες έχει σημασία αν οδηγείς Focus RS ή BMW 116, λυπάμαι, ο πρώτος που αδιαφορεί είμαι εγώ
-
Προσωπική εμπειρία: εάν περιμένεις το καλό αμάξι για να βγείς με ωραία γυναίκα...είσαι χαμένος απο χέρι. Ιδίως εάν είσαι 18-30. Τα κατάφερα μια χαρά με Peugeot 104/304 με μερικά ψόφια άλογα κάτω απο το καπώ .
Ωστόσο, όταν επέστρεψα εν Ελλάδι με SLK (αγορασμένη με το μισθό μου και όχι χαριν μπαμπά/χρηματιστηρίου/τζοκερ/κτλ) απογοητεύτηκα πόση επιτυχία 'είχα' στις γυναίκες. Στις 'γκόμενες' γινόταν χαμός. Αλλά και στις υποτιθέμενες 'σοβαρές'/'καριέρας'/'υπεράνω' το αυτοκίνητο άνοιγε πόρτες (και οχι μόνο). Το θέμα είναι να είσαι αρκετά ώριμος για να ξέρεις οτι η 'επιτυχία' οφείλεται στο όχημα σε πολύ μεγάλο βαθμό .
Κατα τ'άλλα...είμαι υπέρ του καλού αυτοκινήτου. Μου αρέσει η ασφάλεια, η δύναμη και η ποιότητα. Και επειδή μου αρέσει η οδήγηση, θεωρώ την κατοχή ενος 'καλού' αυτοκινήτου όχι τόσο μεγάλη πολυτέλεια.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Για τις γκομενίτσες για τις οποίες έχει σημασία αν οδηγείς Focus RS ή BMW 116, λυπάμαι, ο πρώτος που αδιαφορεί είμαι εγώ
Μαζι σου 100% !!!
Οντως ενα καλο αυτοκινητο επηρεαζει καποιες μορφες κοινωνικων-επαγγελματικων επαφων κ δημοσιων σχεσεων. Πολλοι δινουν μεγαλη σημασια σ αυτο! Το 'πουλ μουρ' το λεγομενο. Επιφανειακο πολυ!
Ενας μ ενα καλο αυτοκινητο μπορει να προδιαθεσει καπως, αλλα η αληθεια κρυβεται πισω απο την βιτρινα. Ολα για το image; Ok fine by me αλλα σε πολλες των περιπτωσεων το μεγαλο image τεινει να γκρεμιστει απο την ελειψη θεμελιωδων αξιων! Κ αυτες ειναι βασικοτερες απο τον αν οδηγεις Cayenne ή αν οδηγεις Panda!
Προσωπικα πιστευω πως καλυτερα να εισαι αυτο που φαινεσαι, παρα να παριστανεις αυτο που δεν εισαι.
Επιλογες του καθενος θα μου πειτε! Ναι βεβαιως. Εχω παραδειγματα ανθρωπων που κυκλοφορουν με αυτοκινητα αξιας ανω τον €50.000,00 κ αν τους γυρισεις αναποδα δεν τους πεφτουν ουτε €10. Δικαιωμα τους. Αυτο ομως, σαν προσωπικη αποψη, μου υποδηλωνει το μεγαλο κομπλεξ της κοινωνιας μας δειχνοντας οτι αποσχολουμαστε με τελειως επιφανειακα πραγματα χωρις να κοιταμε την πραγματικη βελτιωση της προσωπικοτητας κ της νοοτροπιας μας.By the way προτιμω ενα Punto ξοφλημενο κ δικο μου παρα μια BMW, Merc κλπ η οποια ν ανηκει σε τραπεζα πληρωνοντας την για παντα...!
-
Aυτο που με παρα3ενευει ειναι το 8εμα της δουλειας. Μεσα απο συζητησεις που ειχα, εχω παρει την ιδεα οτι το καλο αυτοκινητο ειναι μαλλον κακο παρα καλο στα πρωτα βηματα της καριερας σου. Κ αυτο γιατι αν δει ο εργοδοτης σου οτι εχεις Porsche, εστω κ φτηνη μεταχειρισμενη 944, 8α σκεφτει οτι 'αυτος εχει χρηματα, δε χρειαζεται τη δουλεια μου'(well, περιπου). Εκτος του οτι ειναι λιιιιιγο προκλητικο για τους υπολοιπους συναδελφους, πραγμα που οπως κ να το κανουμε δε βοη8αει μες στη δουλεια..
Οσο για τις γυναικες, παντου υπαρχει ενας μυ8ος!
-
Βρήκα σχετική αναφορά σε παλιότερο θέμα:
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic ... E&start=60
-
Oλα ειναι χρησιμα αλλα με μετρο και σωστό timing.....
Δλδ, αν παρω ακριβώ αυτοκινητο για να πηγαινω στο χωριο μου ή για καφέ στο Κολωνακι και να το επιδυκνειω μονο, ειμαι απλά μαλακας....Αν ομως ειμαι πωλητης υπηρεσιών και το πρεστιζ παιζει ρολο στην δουλεια μου γιατί να μην το εχω αφου μου ειναι αναγκαιο???
Αρα ολα ειναι θεμα μετρου......
Οσο για τις γκομενες που πεφτουν βλεποντας ενα καλο αυτοκινητο ,δυστηχος ειναι πολλες , και για πολλες χρησης ,
Για..... ξερετε τωρα, καλες ειναι ασχοληθειτε, για τιποτα αλλο ουτε να τις πλησιασετε , διοτι υπαρχουν και καλυτερα αυτοκινητα απο το δικο σας και αν δεν υπαρχουν ηδη θα βγουν, να ειστε σιγουρη, εκτος και δεν εχετε προβλημα με τα κερατα σας..... κλαδευοντας τα. -
Παιδιά όλα είναι προσφορά και ζήτηση....
Μακριά από μας τέτοιες γυναίκες.....
και εγώ αν κυκλοφορούσα με την Carrera και τσίμπαγαν οι χάνοι θα τις έσκιζα για πλακίτσα....
Πάντως νομίζω ότι ένας άντρας είναι σε θέση να καταλάβει αν μια γυναίκα θέλει αυτόν ή το χρήμα....
Crash τεστ για γυναίκες θα τις πηγαίνετε στον Μπαρμπα Μήτσο στον ασύρματο στο Μπραχάμι να φανε στην λαδόκολλα...
Τώρα αν βλέπετε ότι fundarete καθίστε και υπολογίστε πόσο σας στοιχίζει το κάθε @...@ και αποφασίστε..... με 1000 -1500 Euro πάντως την εβδομάδα παραλαμβάνεις στο Ελ. Βενιζέλος από Τσεχία και Ρουμανία κάτι απίστευτα που θα πέσουν τα σαγόνια στους εχθρούς σας και θα σταματανε τα τραμ για να περάσετε......... Μπαίνουν σε όλα τα αμάξια ακόμα σε Yugo.....
Στην μια βδομάδα σε συνοδεύει κανονικά βγαίνετε την βόλτα σας πάτε τα clubaκια κλπ. Κυκλοφορούν αρκετές τέτοιες στα high στέκια των Αθηνων. Ήμουν σε μια παρέα που είχε δυο τέτοια.... παίδες τα κορίτσια αυτά στην παρέα και στην συζήτησαη ήταν ανώτερες από τις μισές Ελληνίδες που κυκλοφορούν έξω .......
Λέγαμε μετά με τους κολλητρούς ρε κοίτα που έγιναν τα λογικά παράλογα..... Παρέα και ****** με άγνωστες καλύτερα και φθηνότερα από τύπισες και καλά γυναίκες του κύκλου μας.....Κολλητέ φέρε ότι θέλεις από το εξωτερικό μη μασάς.... Δες και τις στατιστικές πολλές ελληνίδες έχουν πάνω από δυο χρόνια να κάνουν sex σε λίγο θα ορμάνε αυτές
-
Ο χρήστης tsardaklis έγραψε:
Υποτιθεται οτι οι περισσοτεροι απο εμας εδω ειμαστε απο τους 'αλλους' Ελληνες που δεν μας ενδιαφερει για το τι αμαξι εχει ο διπλα μας. Γιατι να ασχολουματε με ατομα τα οποια δεν συντονιζονται με τις ιδεολογιες του 'αλλου' Ελληνα;Αγνοηστε τους ... ετσι απλα.Συζητηση κανουμε. Δεν με απασχολει προσωπικα για το τι οδηγει ο απεναντι κλπ κλπ. Απλα νομιζω οτι το θεμα ειναι βαθυτερο σαν κοινωνικο φαινομενο οταν γνωριζουμε τις οικονομικες κ οχι μονο δυσκολιες τις εποχης μας.
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Αν ομως ειμαι πωλητης υπηρεσιών και το πρεστιζ παιζει ρολο στην δουλεια μου γιατί να μην το εχω αφου μου ειναι αναγκαιο???Σ αυτο συμφωνω, αν κ δεν μ αρεσει το σκεπτικο οτι ετσι πρεπει να γινεται.
Αλλα καλως ή κακως σ εναν επαγγελματικο κυκλο ενα πχ ΒΜW 530 δειχνει αλλιως απο οτι ενα μεσαιο αυτοκινητο των €15.000-€20.000 .
Αλλα αυτη η περιπτωση ειναι υπο μορφη επενδυσης στην δουλεια καποιου που οπως ειπαμε οταν το prestige παιζει σημαντικο ρολο.[/i] -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Κολλητέ φέρε ότι θέλεις από το εξωτερικό μη μασάς.... Δες και τις στατιστικές πολλές ελληνίδες έχουν πάνω από δυο χρόνια να κάνουν sex σε λίγο θα ορμάνε αυτέςΝαι, επισης οι Ελληνιδες ειναι περισσοτερες πληθυσμιακα στην χωρα μας απο τους αντρες αποτελωντας πανω απο το 50% του πληθυσμου.
Τωρα γιατι πανε πουλμαν σταλμενα απο χωρια της Πελλοπονησου (κ προφανως οχι μονο) σε χωρες τις πρωην ΕΣΣΔ για να γεμισουν γυναικες σε κανει ν αναρωτιεσαι...! Ή μηπως οχι...! -
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Για..... ξερετε τωρα, καλες ειναι ασχοληθειτε, για τιποτα αλλο ουτε να τις πλησιασετε , διοτι υπαρχουν και καλυτερα αυτοκινητα απο το δικο σας και αν δεν υπαρχουν ηδη θα βγουν, να ειστε σιγουρη, εκτος και δεν εχετε προβλημα με τα κερατα σας..... κλαδευοντας τα.ή γυαλιζοντας τα...!
-
... διότι τα κέρατα είναι σαν τα δόντια: Πονάνε όταν βγαίνουν, αλλά μετά βοηθάνε για να μην τα καταπίνεις όλα αμάσητα.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
... διότι τα κέρατα είναι σαν τα δόντια: Πονάνε όταν βγαίνουν, αλλά μετά βοηθάνε για να μην τα καταπίνεις όλα αμάσητα.Μεγάλη κουβέντα! Πρέπει να ανοιξουμε ένα θέμα με τις ατάκες που έχουν γραφτεί στο φόρουμ (βέβαια νομίζω ότι υπήρχε παλαιότερα....)
-
Το 'καλό' αυτοκίνητο σε βοηθάει στο να γίνεις πιο δημοφιλής και πιο 'μουράτος', αλλά σε ποιον κύκλο σε βοηθάει να το κάνεις αυτό; Στον κύκλο που εκφράζει την κοινωνική αποχαύνωση, την μικρόνοια και την πνευματική τελμάτωση. Οπότε άμα θες να είσαι δυστυχής και ανθρωπάκι, αν δεν έχεις και πολλές απαιτήσεις από τον εαυτό σου, κάντο! Κανείς δεν σε εμποδίζει... Βέβαια τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Επειδή κανείς δεν είναι στο μυαλό κανενός, δεν μπορούμε να αποφανθούμε για τα πραγματικά κίνητρα κάποιων ανθρώπων. Υπάρχουν άνθρωποι που, για διάφορους λόγους, τρέφονται από την τάση για επίδειξη, από την φιλαυτία. Μιλάμε για παθολογικές καταστάσεις. Ξέρουν τι ζητάνε, δεν είναι σαν τα 'χαζοχαρούμενα χαϊδεμένα παιδάκια'. Κάθε άνθρωπος είναι και μια διαφορετική τελείως περίπτωση. Ακόμα και τα 'χαζοχαρούμενα'!
Ένας άνθρωπος φαίνεται τι 'καπνό φουμάρει' από όλες τις ενέργειές του. Από το πως δαγκώνει ένα μήλο, έως τις απόψεις που έχει για κάποιο 'καυτό' θέμα
Βέβαια κανένας από αυτούς δεν θα πει 'Είμαι αποχαυνωμένος' (μακάρι να το έλεγε). Όλοι θέλουν να είναι σκεπτόμενοι... Συνεπώς όλο και κάποιο ιδεολογικό έρεισμα θα βρεί κάποιος, για να δικαιολογήσει και να στηρίξει την πνευματική οκνηρία του ή ενίοτε και την ασυνειδησία του.Η ζωή και ο άνθρωπος δεν αλλάζουν. Παλιά για να αποκτήσεις αυτογνωσία, ευρύτητα πνεύματος και πολυπλευρικότητα, έπρεπε να ακολουθήσεις την 'δύσκολη' οδό (ας το πούμε έτσι υπεραπλουστευτικά, γιατί και αυτό είναι ένα μεγάλο θέμα). Το ίδιο ακριβώς πρέπει να κάνεις και τώρα! Δεν πρόκειται κανένα αμάξι και καμιά 'μούρη' να σου δώσει τίποτα από αυτά. Εγώ ξέρω έναν πολύ απλό κανόνα για την ζωή, που ειλικρινά τον έχω νιώσει. Ο απλούστατος κανόνας για την ζωή είναι : Ό,τι δίνεις παίρνεις! Απλά πράγματα... Η ζωή δεν χαρίζεται ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.
Επίσης είχα ακούσει και το εξής πολύ ωραίο : Ό,τι κάνεις αφαιρεί από το είναι σου (Ηράκλειτος)
Αυτό σημαίνει, πως όταν διαβάζεις π.χ. ένα βιβλίο, 'αγοράζεις' π.χ. ικανότητα προβληματισμού και συνθετική σκέψη. Για να βρεις τα 'χρήματα' να το κάνεις αυτό, πρέπει να 'πουλήσεις' κάτι : Αυτό στην προκειμένη περίπτωση μπορεί να είναι κομμάτι από την ξεγνοιασιά σου.
Δηλαδή έκανες κάτι (διάβασμα) που αφαίρεσε από το είναι σου (ξεγνοιασιά). Το θέμα είναι αν αξίζει τον κόπο αυτή η απώλεια που υπέστη κάποιος. Στην προκειμένη περίπτωση αξίζει.
Μπορεί να γίνει όμως και το αντίθετο : 'Πουλάς' κομμάτι από την οξύνοιά σου και 'αγοράζεις' ευτελή ξεγνοιασιά. Η ξεγνοιασιά εδώ μεταφράζεται σε πουλ - μουρ κ.τ.λ.
Συνεπώς λοιπόν αποδέχεσαι τις αδυναμίες σου, αποδέχεσαι το ότι δεν πρόκειται ποτέ να φτάσεις 'το απόλυτο', αφού θα σε τραβάνε οι αδυναμίες σου και έτσι πορεύεσαι στην ζωή σου. Έτσι αγαπάς τον εαυτο σου, συμφιλιώνεσαι με τις αδυναμίες σου, με την ασχήμια σου (κάθε είδους). Μαθαίνεις να αποδέχεσαι την διαφορετικότητα.
Από την άλλη, προσπαθείς να βελτιώνεσαι, να εξελίσσεσαι παντού. Άν μπορείς να κάνεις κάθε στιγμή στην ζωή σου να αξίζει, ακόμα καλύτερα. Βέβαια αυτό το τελευταίο είναι πολύ μακριά από την πραγματικότητα, αλλά δεν πειράζει. Ακόμα και έτσι αξίζει!
Δίνεις χώρο για όλα τα πράγματα που σε τραβάνε στην ζωή σου. Το τι χώρο θα δώσεις σε κάθετι, εξαρτάται από τον χαρακτήρα σου, τα βιώματά σου, από το πόση σημασία δίνεις για κάτι, από το πως έχεις αξιολογήσει τα πράγματα, από το τι απαιτήσεις έχεις από τον εαυτό σου.
Πόσο απαραίτητο είναι το "καλό" αμάξι στην κοινωνί