-
-
αν πουλαει κανεις κανα autoart η minichamps θα με ενδιεφερε.ας στειλει πμ η εδω ας ποσταρει
-
Ψώνισα!!!:
By dmdraz at 2012-09-14Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
-
Το τηλεοπτικό batmobile, ε?
-
Στην πραγματικότητα το 'αυθεντικό' Batmobile. Σίγουρα προυπήρξαν κάποια ακόμα, αλλά είναι το πρώτο 'ξεχωριστό'. Βασίστηκε σε ένα πρωτότυπο της Ford, την Lincoln Futura του 1955. Το πρωτότυπο πουλήθηκε στον George Barris, ο οποίος και το είχε στην κατοχή του έκτοτε. Το 1966, όταν του ζητήθηκε η σχεδίαση και η κατασκευή του Batmobile για τη γνωστή σειρά, για λόγους ταχύτητας και ανάγκης αποφασίστηκε να χρησιμοποιηθεί η Futura, που ως πρωτότυπο ήταν ήδη αρκετά 'περίεργο' και ταίριαζε στην ιδέα. Η Futura λοιπόν μετασκευάστηκε στο γνωστό μας Batmobile. Ένα υπερβολικά βαρή αυτοκίνητο, δυσκίνητο που λόγω του βάρους πάθαινε υπερβολικά συχνά λάστιχο. Εκτός από αυτό φυσικά, κατασκευάστηκαν τρία ακόμα αντίγραφα, αλλά όχι μεταλλικά. Ήταν πολυεστερικά αντίγραφα, πάσω σε σασί από Ford Galaxie του 1966. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο βρίσκεται πλέον στο Cayman Motor Museum.
-
Μου είχε φέρει το 1976-7 (?) μια θεία μου απο το Λονδίνο το ίδιο batmobil μαζί με έναν σιδηρόδρομο 'Hobby'!
Το είχα χάσει και προχθές το βρήκα στον φίλο μου τον Γεράσιμο και το ξανααγόρασα!
Ο σιδηρόδρομος αγνοείται ακόμη...
-
να και τα δικα μου.
mitsubishi evo 9 autoart
bmw 320i 1977 minichamps
και 2 ακομα με τα υπολοιπα
nissan gt-r spec v autoart
porsche gt3 rsr promo autoart
ford mustang 500 autoart -
Tέλειο το Evo!!!
-
ναι ειναι ωραιο κομματι το evo 9.και σπανιο καθως εχει σταματησει να το βγαζει η εταιρια.σειρα εχει μια minichamps bmw e30 warsteiner σπανια...
-
nissan gt-r spec-v Autoart
-
porsche gt3 rsr promo car Autoart
-
http://postimage.org/image/zas1779tf/
http://postimage.org/image/j6q7asl5t/
http://postimage.org/image/jaums1c45/Ήξερα ότι υπάρχει ακόμα, αλλά δεν ήξερα που...
Το βρήκα στο πατάρι τώρα που μετακόμιζα, και θέλω να το ανακατασκεύασω για το βάλω στην συλλογή. Είναι polfi toys. Αυτό που με απασχολεί είναι να βρώ ρόδες κύριως. Έχει κανείς κάτι υπόψιν του; -
Στο ebay κοίτα.
-
-
το evo ειναι πολυυυ ωραιο! ξερει καποιος που μπορω να βρω καποιο παρομοιο
και ποσο θα μου κοστισει? ειναι ετοιμο απο την εταιρια, η το βαφω και το
συναρμολογο μονος μου? -
το evo 9 ειναι της εταιριας autoart σε κλιμακα 1/18.ειναι δυσκολο να το βρεις γιατι εχει σταματησει να βγαινει απο την εταιρια και αυτη τη στιγμη στο ebay κανει καπου στα 150$.ετοιμο ειναι στο κουτι του.εγω μετα απο ψαηιμο καιρο το πηρα στα 70 στο κουτι του απο συλλεκτη
-
Ο χρήστης freddieslotcars έγραψε:
Τωρα σειρα εχουν οι χαλκομανιες...
.....
μετα θα κουμπασει το αμαξωμα στα σασι και θα μπει και η αεροτομη και ετοιμο.Καλή συνέχεια και καλά τελειώματα!
Τελικά δείχνει πολύ ωραίο το κίτρινο!Εντελώς φιλικά και χωρίς διαθεση κριτικής, μήπως ήθελε λίγο πιο προσοχή στο μασκάρισμα?
Π.χ φαίνεται να έχει ξεφύγει το μαυρο στα πλαίσια των παραθύρων... -
Ο χρήστης vaggouras έγραψε:
Τωρα σειρα εχουν οι χαλκομανιες...
.....
μετα θα κουμπασει το αμαξωμα στα σασι και θα μπει και η αεροτομη και ετοιμο.Καλή συνέχεια και καλά τελειώματα!
Τελικά δείχνει πολύ ωραίο το κίτρινο!Εντελώς φιλικά και χωρίς διαθεση κριτικής, μήπως ήθελε λίγο πιο προσοχή στο μασκάρισμα?
Π.χ φαίνεται να έχει ξεφύγει το μαυρο στα πλαίσια των παραθύρων...Δεν ηταν ευκωλο,ηταν απετητικο σαν μοντελο με αρκετα λαθοι και εληψεις στις οδηγιες,και εχω αλλα 3 φτιαξω συν το αγωνηστικο Penzoil.
ITEM 24282 Nismo R34 GT-R Z-Tune TAMIYA
ITEM 034576 Top Secret R34 GT-R AOSHIMA
ITEM 041017 C-west R34 GT-R AOSHIMA -
Ο χρήστης freddieslotcars έγραψε:
Δεν ηταν ευκωλο,ηταν απετητικο σαν μοντελο με αρκετα λαθοι και εληψεις στις οδηγιες,και εχω αλλα 3 φτιαξω συν το αγωνηστικο Penzoil.
ITEM 24282 Nismo R34 GT-R Z-Tune TAMIYA
ITEM 034576 Top Secret R34 GT-R AOSHIMA
ITEM 041017 C-west R34 GT-R AOSHIMAΩραίος ! Γραμμη παραγωγής Skyline προβλέπεται...!!
Οταν τα τελιώσεις θα είναι πολύ ομορφα το ενα διπλα στο άλλο!Σου ευχομαι να ευχαριστηθεις όσο περισσότερο τις κατασκευες των μοντέλων!
Όντως εχεις δικιο για τον μοντελισμό. Πολύ όμορφο χόμπι, αλλά μπελαλίδικο και απαιτητικό με τα βαψίματα...
-
Ευχαρηστω,και δεν εχω μονο αυτα τα Skyline αλλα ολη τη σειρα...
Μεταλλικά και άλλα μοντέλα - Συλλογές