-
κλείνουν ολοένα και περισσότερα καταστήματα τέτοιων ειδών συλλογής, με ενοχλεί που η ηλεκτρονική εποχή απομακρύνει τον άνθρωπο από το χειροπιαστό...
-
Αν κάποιο από αυτά τα καταστήματα είχαν χειροπιαστό αυτό που ψάχνω, δε θα έψαχνα στα interneto-μάγαζα vel... Kαι αυτό ισχύει για πολλούς. Συν τις κοροϊδίστικες τιμές σε πολλές περιπτώσεις...
-
Ξεκαθαρίζοντας λίγο τον υπολογιστή. Παλαιότερες φωτογραφίες από συγκεκριμένη οικογένεια και οπτική γωνία (όλα σε 1/18)
-
Δεν ανοίγει τίποτα.
-
Ο χρήστης matador3276 έγραψε:
Δεν ανοίγει τίποτα.Εγώ τις βλέπω κανονικά
Τι πρέπει να αλλάξω; -
Ο χρήστης elvet έγραψε:
Δεν ανοίγει τίποτα.
Εγώ τις βλέπω κανονικά
Τι πρέπει να αλλάξω;Bαλε το Νύχι του αντίχειρα για τα φόρουμ που λεει στο εμφανιση κωδικων
Νύχι του αντίχειρα για τα φόρουμ
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δεν ανοίγει τίποτα.
Εγώ τις βλέπω κανονικά
Τι πρέπει να αλλάξω;Bαλε το Νύχι του αντίχειρα για τα φόρουμ που λεει στο εμφανιση κωδικων
Δηλαδή;
γιατί εγώ τις βλέπω και άλλος όχι; που θα βρω αυτή τη ρύθμιση στο φόρουμ ή στο σαϊτ ποτ φιλοξενεί τις φωτό; -
Ο χρήστης elvet έγραψε:
Δεν ανοίγει τίποτα.
Εγώ τις βλέπω κανονικά
Δηλαδή;
γιατί εγώ τις βλέπω και άλλος όχι; που θα βρω αυτή τη ρύθμιση στο φόρουμ ή στο σαϊτ ποτ φιλοξενεί τις φωτό;Kατω κατω στην φωτο λεει 'εμφανιση κωδικων' εκει διαλεγεις το 'Νυχι κλπ'
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δεν ανοίγει τίποτα.
Εγώ τις βλέπω κανονικά
Δηλαδή;
γιατί εγώ τις βλέπω και άλλος όχι; που θα βρω αυτή τη ρύθμιση στο φόρουμ ή στο σαϊτ ποτ φιλοξενεί τις φωτό;Kατω κατω στην φωτο λεει 'εμφανιση κωδικων' εκει διαλεγεις το 'Νυχι κλπ'
Αυτό το είχα κάνει από την αρχή...(thumbnail for forums..)
-
Στο ίδιο θέμα οπτικής γωνίας αγωνιστικά ράλλυ
(Επλίζω να φαίνεται η φωτογραφία)
-
Τρομερή συλλογή elvet!
Σήμερα παρέλαβα αυτό το TTRS!
-
Ο χρήστης tuners έγραψε:
........
Eχω ακουσει οτι καποια δεν ξαναβγαινουν στην παραγωγη και οτι τωρα ειναι συλλεκτικα κομματια, δεν το ξερω σιγουρα.
Tuners,
Συγχαρητήρια για την συλλογή σου. Καταπλήτικά μοντέλα όλα τους !!Ειδικά τα rally cars είναι κατά γενική ομολογία αναμεσα στα κορυφαία
και όσοι ασχολούνται/τους αρέσουν τα rallye cars θα έπαθαν ένα μικρό εγκεφαλικό (μαζί τους και εγώ )
μόλις τα είδαν μαζεμένα στην φωτό σου!!Προσεχε τα σαν τα μάτια σου
ή αν θες να τα ξεφορτωθείς κάποα απο αυτά εδώ είμαστε εμείς.... -
Ο χρήστης elvet έγραψε:
Στο ίδιο θέμα οπτικής γωνίας αγωνιστικά ράλλυ
(Επλίζω να φαίνεται η φωτογραφία)....
....Δεν κατάφερα να δω τις εικόνες, ούτε απο smartphone ούτε απο PC ...
Δεν ξέρω αν οι υπολοιποι τις βλέπουν... (?)Εχωντας δει και παλαιότερα την συλλογή του Elvet και σε ξένο forum και βλέποντας και τα ονόματα των φωτό
μου τρέχουν τα σάλια.... -
Ο χρήστης vaggouras έγραψε:
........
Eχω ακουσει οτι καποια δεν ξαναβγαινουν στην παραγωγη και οτι τωρα ειναι συλλεκτικα κομματια, δεν το ξερω σιγουρα.
Tuners,
Συγχαρητήρια για την συλλογή σου. Καταπλήτικά μοντέλα όλα τους !!Ειδικά τα rally cars είναι κατά γενική ομολογία αναμεσα στα κορυφαία
και όσοι ασχολούνται/τους αρέσουν τα rallye cars θα έπαθαν ένα μικρό εγκεφαλικό (μαζί τους και εγώ )
μόλις τα είδαν μαζεμένα στην φωτό σου!!Προσεχε τα σαν τα μάτια σου
ή αν θες να τα ξεφορτωθείς κάποα απο αυτά εδώ είμαστε εμείς....Thanks !!!
Ειχα καποια κομματια ΜΟΝΑΔΙΚΑ οπως μια Ferrari φορμουλα πουρο δεν θυμαμαι κωδ,(μοντ 1953) αλλη μια του Νικι Λαουντα δεκαετιας 70, καποιες Porsche Carrera, ολα 1/18 αγορασμενα τουλαχιστον 25 χρονια πισω, αλλα δυστυχως επεσαν στα χερια των Tuners οταν ηταν μικροι και μου τα εκαναν φυτιλια για αυτο ολα αυτα τα εκρυβα πολλα χρονια στα κουτια τους στο παταρι του σπιτιου. Αλλα τωρα δυστυχως αυτα δεν υπαρχουνΥ.Γ Το χειροτερο απο ολα ηταν οταν μου κατεστρεψαν μια Lancia Stratos 1/24(All time my love) που μου την ειχε φερει ενας θειος ναυτικος απο Αμερικη το 1976 και την φυλαγα σαν τα ματια μου, το 2002 τους την εδωσε κρυφα η μανα τους και μου την κατεστρεψαν και αυτη.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ. -
Μερικά μοντέλα Audi RS και BMW M στη βιτρίνα μου
-
-
Μου αρέσει που το Sierra μπροστά δεξιά (όπως το βλέπουμε) έχει και ένα χτυπηματάκι! Κάνει πιο αληθινή την φωτογραφία.
-
Μια νέα προσθήκη
Uploaded with ImageShack.us
BBR Ferrari Enzo 1/18
Η Enzo της BBR υπάρχει στην αγορά απο το 2005.Αρχικά κυκλοφόρησε σε κόκκινο χρώμα(μοντέλο το οποίο είχα και πούλησα)και έκτοτε η εταιρία το έβγαλε σε μερικούς ακόμα χρωματισμούς.Το συγκεκριμένο μοντέλο(avus white) κατασκευάστηκε πριν λίγους μήνες αποκλειστικά για την αγορά της Κίνας(οπου βρίσκεται το εργοστάσιο της BBR αλλα και των περισσοτέρων εταιριών)και πιθανότατα με αυτό σταματάει και η παραγωγή του συνολικά.Είναι αριθμημένο στα 330 αντίτυπα.
-
Το πουλάς και πληρώνεις τη διμηνιαία δόση στην εφορία σου.
Κουκλί σε λέω.
-
Maisto, το πρώτο που έφτιαξα...
Μεταλλικά και άλλα μοντέλα - Συλλογές