-
με 10000000 δεν προκειται να αγοραζα
θα εστηνα τη δικια μου βιοτεχνια αυτοκινητων
-
Κατά τα γνωστά
Type R (για την πόλη φυσικά)
Κάποια φτερούγα (και για πίστα)
Forester XT 2.5 (για τα δύσκολα)
-
Για μένα, μια Μ5 (νέο μοντέλο), ένα LC για κανένα βουνό και ένα rally για τις κοντινές μετακινήσεις...
-
Ο χρήστης Nikos_bugsR έγραψε:
- Το καλύτερο 106 ΜΑΧΙ της Ευρώπης για φουλ εμπλοκη στους Ελληνικος αγωνες, οπου αδικηθηκε. Αν εγω ημουν αρκετα κουλος γι'αυτο το αυτοκινητο, θα το εδινα σε καποιον πιο αξιόλογο. (βεβαια και ενα 306 MAXI θα ηταν..) .. Εννοειται οτι θα εκανα και κανενα ταξιδι για το Ιταλικο πρωταθλημα)
Θα είχες την δυνατότητα να τρέξεις ΟΠΟΥ θες στον κόσμο και θα διάλεγες την Ελλάδα;
-
-Toyota Land Cruiser
-Ferrari F430
-EVO VIIIΑ,καί μία ρυθμιζόμενη γιά τό καντέτ μου.
-
χμμμ
σιγουρα εκεινο το συνεργειο που ειπε κι ο Γιάννης
σίγουρα οσα γνησια BX 16v μπορουσα να βρω στην Ευρωπη για ανταλλακτικά
ενα σαξο κιτ καρ για το οποιο ισχυουν οτι ειπε ο Bugs R
και μια ΚΤΜ LC8 κι ας μην μπορεσω να την οδηγησω ποτε πραγματικα. -
- ASTON MARTIN VANQUISH
- PORSCHE 959
- PORSCHE CARERRA GT
-
-
F430 ...... για το όνειρο που λέγαμε
-
Μ3 CSL ...... για κάθε μέρα
-
και μια F3 παλιά (Dallara-Alfa κατά προτίμηση) ... για να έχω κάτι να μαστορεύω
-
-
-
Toyota Prius (Χο χο...)
-
Alfa GT.
-
Mitsubishi Lancer EVO VIII
-
Εεεε... πειράζει που θα ήθελα και μία μηχανή ;;; ... Μία R1 ίσως; Αλλά θα έπαιρνα και μία πιο 'μικρή' πριν την R1 για να 'μάθω'.
-
-
1)Ferrari 430
2)Audi Quattro GroupB
3)EVO 6 Tommi MakkinenΚαι μην ξεχάσετε
ΑΡΙΜΘΟΣ Joker to 5 -
Εγω αφου εφτιαχνα ενα σπιτακι και επαιρνα και ενα μεγαλο φουσκωτακι για να πηγαινω για καφε στο Mykonos, θα γινομουν ο καλυτερος φιλος των αντιπροσωπειων και βελτιωτων....Λιστα δεν εχει νοημα να εκανα γιατι θα ειναι ατελειωτη, αφου θα ξοδευα ΟΛΑ τα λεφτα σε αυτοκινητα, και οι επιλογες μου ειναι και ανωμαλες (πραγματα που κανενας αλλος, τουλαχιστον στην Ελλαδα, δεν εχει)
Πχ
Ποιος θα περιμενε να δει στην Ελλαδα Lexus IS200 με μοτερ Supra και οσα αλογακια παει χωρις να θελει rebuild μετα απο καθε 'αγωνιστικη' (πεμπτη βραδυ δηλαδη). Η ενα Μ5 biturbo moter μεσα σε ενα χρεπι-look E30...-
Μ3 Ε30 DTM για τα βουνα
-
Lada με μοτερ (μπαινει σχεδον κουτι) και 4κινηση (φερε την συγκολληση...) απο Integralle και οσα αλογακια βγαζει, για να γελασουμε λιγο
-
ΑΕ86 για τα drift
+Φυσικα μερικες Ferrari (πχ την 360CS μονο και μονο για τον ηχο)
Και παει λεγοντας...Για να σας δωσω να καταλαβετε, θα μετεφερα το Gran Turismo απο το PS2 στην αληθινη ζωη, οπου εχω πανω απο 85 αυτοκινητα καθε ειδους και ειναι ολα ΤΟΥΜΠΑΝΟ...
-
-
Μια M3CSL και δρομο για Κύμη!!!! ...
Ενα σπίτι για το κάθε παιδί μου!!!...
Ενα αγωνιστικό Α6..
Και μετά....θα κάααααθομαι!! -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Η ενα Μ5 biturbo moter μεσα σε ενα χρεπι-look E30...Και φυσικά, όλα αυτά σε μία 325ix E30, γιατί τόση δύναμη χωρίς τετρακίνηση, θα σου είναι άχρηστη στο ελληνικό σαπουνάκι...
Όσο για το τζόκερ, σιγά μην αρκεστούμε σε 3 αυτοκίνητα με τόσο γεμάτη τσέπη. Μετά λοιπόν από τις απαραίτητες αγαθοεργίες, σκάμε την παραγγελία για Pagani Zonda C12S, τη νέα Μ5, το Range και φυσικά βγαίνουμε στο κυνήγι του μεταχειρισμένου σε όλη την Ευρώπη για να γεμίσουμε το γκαράζ με όσα αμαξάκια μάς έχουν αφήσει καψούρα από παλιά. Ενδεικτικά αναφέρω Lancia Deltona EVO2, EVO VI Extreme, M3 E30 Evo3, RS2, 355 Spider, GT2 993, Mazda 323 GTX και GTR, RX7 III, STi V Type-R και τόσα ακόμα που θα παρκάρουν δίπλα στην F40.
-
Τελικα 10 οι νικητες του Τζοκερ,που θα μοιραστουν απο 1 εκ €...
Μαλλον θα πρεπει να αφησουμε τα ονειρα μας και να συνεχισουμε την καθημερινοτητα μας....
Δεν πειραζει.Στο επομενο τζακ ποτ κατι μπορει να γινει... -
Me 10.000.000 θα έφτιαχνα δική μου πίστα
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Τελικα 10 οι νικητες του Τζοκερ,που θα μοιραστουν απο 1 εκ €...Μήπως είναι κανένας από εδώ μέσα στην τυχερή δεκάδα; Αν παρατηρήσω ότι κάποιος 'τακτικός' σταματήσει να γράφει από σήμερα, θα αρχίσω να υποψιάζομαι.
Μαλλον θα πρεπει να αφησουμε τα ονειρα μας και να συνεχισουμε την καθημερινοτητα μας....
Α πα πα πα! Τι είναι αυτά που λες!!!
-
Δεν έχει σημασία που κέρδισαν από 1 εκ. Θα πρέπει να τα βάλουν στη τράπεζα, με καταθέσεις, αναλήψεις αργότερα, θα γίνουν στόχος κλεφτών, θα αγοράσουν αυτοκίνητα με μεγάλη κατανάλωση και όλη την ώρα θα τρέχουν στα βενζινάδικα. Επίσης θα τους παρακρατηθεί φόρος.
Ενώ εγώ που κέρδισα, με 1+1, 80 ολόκληρα λεπτά ( ) θα τα βάλω στη τσεπούλα μου και θα τα έχω για μια δύσκολη ανάγκη...Εντάξει το παράκανα... Back to reality
-
[quote='avel'][quote='CLIO-V6']Τελικα 10 οι νικητες του Τζοκερ,που θα μοιραστουν απο 1 εκ
-
Ο χρήστης Hakk έγραψε:
Δεν έχει σημασία που κέρδισαν από 1 εκ. Θα πρέπει να τα βάλουν στη τράπεζα, με καταθέσεις, αναλήψεις αργότερα, θα γίνουν στόχος κλεφτών,
(snip)Δεν ξέρω αν το παράκανες, αλλά κατά βάση έχεις δίκιο. Τα λεφτά δε φέρνουν την ευτυχία, και αυτό το διαπίστωσα μικρός όταν, ενώ δεν είχα λεφτά, ήθελα να αποκτήσω home cinema και διάφορα άλλα λαλάκια και υλικά αγαθά. Οταν τελικά τα απέκτησα, τα βαρέθηκα αμέσως.
Για να μη μιλήσω για την επίδραση που είχε το Fight Club επάνω στον τρόπο που αντιμετωπίζω μερικά πράγματα...
Ορίστε και ένα άρθρο που διάβασα προχθές, λίγο σχετικό με το ζήτημα, και ίσως σάς κάνει να σκεφτείτε κάτι:
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Δεν ξέρω αν το παράκανες, αλλά κατά βάση έχεις δίκιο. Τα λεφτά δε φέρνουν την ευτυχίαΕννοείται!!!
10.000.000