-
Ο χρήστης teokal έγραψε:
Παρακολουθώ εδω και λίγο καιρό το φορουμ (να φανταστείτε κάθισα και ανάγνωσα και τις 450 σελίδες του) γιατί σκεφτομαι να αγοράσω το civic 1.8 5d. Επειδή όλες οι απορίες έχουν λυθεί εκτός από μια θα ήθελα να ρωτήσω για τη θέση του οδηγού κατα πόσο ειναι άνετη για έναν άνθρωπο ψηλό περίπου 1.85 - 1.90?είσαι ήρωας για αυτό...
Απαντώντας στην ερώτηση σου νομίζω ότι δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα με την θέση οδήγησης. -
Ο χρήστης teokal έγραψε:
Παρακολουθώ εδω και λίγο καιρό το φορουμ (να φανταστείτε κάθισα και ανάγνωσα και τις 450 σελίδες του) γιατί σκεφτομαι να αγοράσω το civic 1.8 5d. Επειδή όλες οι απορίες έχουν λυθεί εκτός από μια θα ήθελα να ρωτήσω για τη θέση του οδηγού κατα πόσο ειναι άνετη για έναν άνθρωπο ψηλό περίπου 1.85 - 1.90?Είμαι 1.87 και 110 κιλά. Δεν θα έχεις πρόβλημα στο 5θυρο όπως δεν έχω στο 4θυρο που έχει και μικρότερο χώρο για το κεφάλι. Μόνον προσοχή με την ηλιοοροφή γιατί κλέβει αρκετούς πόντους.
-
ουστ
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Παρακολουθώ εδω και λίγο καιρό το φορουμ (να φανταστείτε κάθισα και ανάγνωσα και τις 450 σελίδες του) γιατί σκεφτομαι να αγοράσω το civic 1.8 5d. Επειδή όλες οι απορίες έχουν λυθεί εκτός από μια θα ήθελα να ρωτήσω για τη θέση του οδηγού κατα πόσο ειναι άνετη για έναν άνθρωπο ψηλό περίπου 1.85 - 1.90?
Είμαι 1.87 και 110 κιλά. Δεν θα έχεις πρόβλημα στο 5θυρο όπως δεν έχω στο 4θυρο που έχει και μικρότερο χώρο για το κεφάλι. Μόνον προσοχή με την ηλιοοροφή γιατί κλέβει αρκετούς πόντους.
Πεστο βρε... και δε μου βγαίνει η διαφορική με την κατανάλωση σου,,........
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Παρακολουθώ εδω και λίγο καιρό το φορουμ (να φανταστείτε κάθισα και ανάγνωσα και τις 450 σελίδες του) γιατί σκεφτομαι να αγοράσω το civic 1.8 5d. Επειδή όλες οι απορίες έχουν λυθεί εκτός από μια θα ήθελα να ρωτήσω για τη θέση του οδηγού κατα πόσο ειναι άνετη για έναν άνθρωπο ψηλό περίπου 1.85 - 1.90?
Είμαι 1.87 και 110 κιλά. Δεν θα έχεις πρόβλημα στο 5θυρο όπως δεν έχω στο 4θυρο που έχει και μικρότερο χώρο για το κεφάλι. Μόνον προσοχή με την ηλιοοροφή γιατί κλέβει αρκετούς πόντους.
Πεστο βρε... και δε μου βγαίνει η διαφορική με την κατανάλωση σου,,........
Όταν λέω ότι το αμάξι με εμένα πάει στα 1500 κιλά με 1389 κιλά απόβαρο είμαι close στην πραγματικότητα. Στην πραγματικότητα τελικά είμαι στα 1550 κιλά περίπου.... Αλλά και 30 κιλά λιγότερο να ήμουν πόσο θα επηρέαζε τη διαφορική??? (μείον 2% στο βάρος ήτοι 0.2% στην κατανάλωση ήτοι από 6.40 σε 6.39 λίτρα...)
-
Συμφωνώ με την φιλοσοφία σκέψης σου highfidelity!!Κρίμα για την lancia που παραμελήθηκε απο τον όμιλο fiat α τελευταία χρόνια (πλήρωσε τα οικονομικά προβλήματα της μαμάς fiat και της GM - που εμπλάκηκε στον όμιλο fiat αντι να κοιτάξει τα δικά της χάλια-).Πολλοί περιμένουν την καινούργια delta πάντως.Λύστε μου μια απορία: ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VW OTAN ΟΔΗΓΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΠΕ???
-
Παιδιά για το στρώσιμο τι σας ειχαν πει απο τις αντιπροσωπειες;
Σχετικο είναι βεβαια τωρα πια το στρώσιμο αλλά 1.000χλμ και μετα σταδιακο ανοιγμα καλα δεν ειναι? -
Πολλες εταιρειες υποτιθεται οτι στο δινουν στρωμενο. Τα χιλια 1000χλμ που αναφερεις ειναι μια χαρα. By the way , ποιο μοντελο επελεξες γιατι σε κανα μηνα θα αγορασω το type S ...Anyway, have fun
-
Kανα νεο για το α-vtec (off topic)?
-
Ο χρήστης pipikikinos έγραψε:
Kανα νεο για το α-vtec (off topic)?αυτό που θα φοράει το νέο ακόρντ εννοείς;;;
-
και πιθανως και το Civic αργοτερα
-
Οκ για το προηγουμενο,λαθος μου.... Για το a-vtec , τι ειναι αυτο παλι???
-
http://en.wikipedia.org/wiki/VTEC στο άρθρο αυτό γράφει προς τα κάτω περί του advanced VTEC.
-
Δες καλυτερα εδω:
http://www.vtec.net/news/news-item?news_item_id=659664 -
Χθες φιλαράκι παρέλαβε το 4Θ hondaki του. Σήμερα με πήρε τηλέφωνο αναστατωμένος. Το Honda του είναι made in Turkey!!!!!!!
Πότε έγινε αυτό ρε παιδιά????. Νέο εργοστάσιο η Honda στην Τουρκία? Και η πλάκα είναι ότι τον επηρέασε θετικά στην επιλογή του το γεγονός ότι το 4θυρο είναι κατασκευασμένο στην Ιαπωνία. Η πλάκα είναι ότι εντόπισα αρκετές μικροδιαφορές (μετά από 1 χρόνο με το δικό μου, μπορώ να παρατηρήσω και το παραμικρό) με το «παλιότερο» 4Θ. Έχουν καταρχήν αλλάξει οι υαλοκαθαριστήρες (είναι από τα πρώτα πράγματα που παρατηρείς γιατί αυτό βλέπεις μπροστά σου). Διαφορές στα χειριστήρια των φλας και υαλοκαθαριστήρων καθώς και εσωτερικό κλείδωμα του χώρου αποσκευών (Με κλειδί κάτω αριστερά στον μοχλό που ανοίγει καπό – ρεζερβουάρ). Επίσης λιγάκι διαφορετικό το ύφασμα των καθισμάτων και άλλες μικρές διαφορές ανάξιας αναφοράς. Εξωτερικά λασπωτήρες μπρος – πίσω στον στάνταρ εξοπλισμό το μόνο διαφορετικό.
Στα service επίσης πρέπει να έκαναν κάποιες αλλαγές. Στα πρώτα λάδια 10.000 χλμ ή 6 μήνες και στα επόμενα κάθε 10.000 χλμ ανεξαρτήτως διάρκειας. Ισχύει η δεκαετής εγγύηση. Επίσης από Δευτέρα τέλος στην έκπτωση των 1000 -
αρχές φλεβάρη πουλήθηκαν τα τελευταία ιαπωνικά. Πλέον η ευρωπαϊκή αγορά θα καλύπτεται από την γείτονα χώρα. Κάπου το διάβασα αυτό αλλά δεν θυμάμαι που....
-
Στο site το Τούρκικο της HONDA το εργοστάσιο της αναφέρεται ότι λειτουργεί από το 1992 και το 2007 αναβαθμίστηκε για την παραγωγή 50,000 Civic + Jazz.
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
αρχές φλεβάρη πουλήθηκαν τα τελευταία ιαπωνικά. Πλέον η ευρωπαϊκή αγορά θα καλύπτεται από την γείτονα χώρα. Κάπου το διάβασα αυτό αλλά δεν θυμάμαι που....στο myphone oντως το ακουσα και δεν το πιστευα
-
sorry , αλλα απο οτι ξερω τα type S k R φτιαχνονται στο swindon. Δεν ισχυει πλεον αυτο?
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
sorry , αλλα απο οτι ξερω τα type S k R φτιαχνονται στο swindon. Δεν ισχυει πλεον αυτο?και τα 5θ φτιαχνοντε στο swindon . τα 4θ γινοντε μονο στην τουρκια.
Ηonda Civic 2005