-
Ο χρήστης αλεξανδρος έγραψε:
Παντως ρε παιδια να τους το παω οκ! Αλλα θα το ξυλωσουν ολοκληρο και αμφιβαλω να θα το κανουν καλυτερο..Μαλλον χειροτερο!!ε κάτσε τότε στα αυγά σου...τι να σου πω ...είναι λογική αυτή;
εάν δεν πας από κει δεν πρόκειται να γιάνει μόνο του. Ούτε οι επιστολές θα επισπεύσουν κάτι. Κι εκεί πάλι θα σου πουν έλα να το ξηλώσουμε να δούμε τι έχει. Με τηλεπάθεια δεν θα φτιάξει.*και μην νομίζεις ότι θα ιδρώσει το αυτάκι τους από τις επιστολές σου.
-
Καλησπέρα...
Ειχα διαβάσει στο civinfo σχετικά με το πρόβλημα με το χειρόφρενο (λύνει μόνο του) και θεωρούσα την περίπτωση πολύ ακραία, μέχρι που μου συνέβει ήδη 2 φορές!. Ευτυχώς βάζω πάντα ταχύτητα και ήμουν μέσα στο civic. Απλά ενώ το σήκωσα, άκουσα ένα γκλονγ και κατέβηκε μόνο του! Υπάρχουν νέα ή κάποιο τηλέφωνο για την ανάκληση? Το βλέπω σαν αρκετά επικίνδυνο. Επίσης και όταν κλείνει το παράθυρο της πόρτας του οδηγού, όλη η ταπετσαρία μετακινείται προς τα επάνω. Υπάρχει κάτι γι'αυτό? -
Φιλε gatoz,αυτο που ξερω για την ανακληση ειναι οτι θα σου πουν προφορικα στο συνεργειο,ειναι να τραβας το χειροφρενο χωρις να πατας το κουμπι.Να ακουγεται το κρα-κρα τις καστανιας. Δε φτιαχνουν κατι στο χειροφρενο. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ τι εγινε με το αμαξι ρε φιλε?
-
Nα δίνεις 25 χιλιάρικα για αμάξι καινουργίλα και να σου κάνει τέτοια!
Με συγχωρείτε αλλά θα το πήγαινα πίσω και θα τους το έβαζα υπόθετο....
-
Λοιπον αυριο εχω ραντεβου! Σημερα εφτιαξα μονο μου τον ενα απο τους τρεις θορυβους
Η πορτα του πορτ παγκαζ ηταν η οποια μολις εκλεινε κουνιοταν. Επαιξα λιγο με κατι λαστιχακαι δεξια κ αριστερα και τη εφερα σε λογαριασμο!
Τωρα μενει ενα κοπανημα αναμεσσα στα δυο καθισματα (μεσα στο κεντρικο τουνελ, στη βαση του χειροφρενου) και κατι τριγμοι απο εμπρος οταν στριβω το τιμονι η πεσω σε λακουβα κτλ.
Αυριο τους το παω και βλεπουμε... -
αφου τ' έχεις το ταλέντο τι τους θέλεις τους άλλους...
-
κρίμα.
-
Αμα εισαι γκαντεμης....
Γενικα ειναι καλο αυτοκινητο, αλλα παλι το monday car επεσε σε μενα..
Δεν παιζει ρολο το που κατασκευαζεται το οποιοδηποτε προιον. Ρολο παιζει η μελετη, ο σχεδιασμος, η επιλογη και οι προδιαγραφες των υλικων αλλα και των μηχανηματων-εργαλειων που χρησιμοποιουνται.. τα οποια φυσικα δεν νομιζω να ειναι made in uk.. -
Ρε παιδιά; Εγώ γιατί δεν έχω κανένα πρόβλημα... (μέχρι τώρα, φτου φτου)....
Καλή τύχη Αλέξανδρε.
-
http://www.autotriti.gr/news/preview_ne ... A_ID=67027
οι μάγκες κάνουν προσφορές σε τρίθυρο και τετράθυρο...το πεντάθυρο που πουλά σαν ζεστό ψωμί το έχουν στα 23000χιλιάρικα και δεν χαρίζουν λεπτό.
-
αφου πρώτα έκαναν τη μαλακία να το ανεβάσουν σε τιμή (3θ) τωρα το ρίχνουν και απαξιώνουν όσους το πήραν ήδη
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
http://www.autotriti.gr/news/preview_news.asp?CATEGORY_id=73&NEWS_DATA_ID=67027οι μάγκες κάνουν προσφορές σε τρίθυρο και τετράθυρο...το πεντάθυρο που πουλά σαν ζεστό ψωμί το έχουν στα 23000χιλιάρικα και δεν χαρίζουν λεπτό.
σταματάτε να αγοράζετε, για να το πάρουμε και μεις κάνα 1000αρικό κάτω ρεεε...
-
Ναι... και εγώ το πήρα(3θ) 24 περίπου και τι κατάλαβα.. ούτε προβολάκια ομίχλης δεν έχω... (και θέλω να βάλω απεγνωσμένααααα)
-
αυτό που είναι ανήκουστου για μένα είναι ότι στην τηλεόραση που πληρώνουν αδρα... αναφέρει μόνο το 4θυρο στην έκπτωση?. Πεταμένα λεφτά
-
Καλησπέρα και από εμένα!
Σχετικά με το θέμα του Αλέξανδρου, ελπίζω να μην είναι κάτι τόσο σοβαρό όσο ακούγεται. Σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να τους χαριστείς ούτε στο ελάχιστο, είναι απαράδεκτη η κατάσταση που παραδίδουν τα αυτοκίνητα γενικά (και στο δικό μου θυμάμαι σε ένα σημείο δεν είχε γίνει σωστά η αποκέρωση, ενώ κλασικά τα λάστιχα ήταν πιεσμένα...) αλλά με σένα ήταν απλά εξοργιστική... Το μόνο κακό είναι κατά τη γνώμη μου που το καθυστέρησες, αλλά και έτσι το αυτοκίνητο να τους το πας με όσο δυνατόν λιγότερα χλμ ώστε να μην έχουν να πιαστούν πουθενά.
In other news, αύριο έχω το προγραμματισμένο service των 30.000χλμ (σε 18 μήνες, πάω μαζί με το service book). Επειδή o dealer που αγόρασα το αυτοκίνητο και κάνω και τα service (MotorSystem - Ν.Κηφισιά) είναι σε περίεργη φάση -μετακομίζει και αισθάνομαι ότι το service υπολειτουργεί-, θα το πάω στο Σωτηρόπουλο στο Μαρούσι (Κηφισίας). Έχει κανείς εντυπώσεις από εκεί?
Σε γενικές γραμμές δεν αντιμετωπίζω προβλήματα, εκτός από ένα, που νομίζω έχει αναφερθεί ξανά στο παρελθόν: το πορτ-μπαγκάζ έχει χαλαρώσει και πλέον με δυσκολία ανεβαίνει, οπότε θα τους πω να μου αντικαταστήσουν το χαλασμένο εξάρτημα. Θα τους πω να κοιτάξουν και το θέμα με το παράθυρο του συνοδηγού που τρίζει μια στις τόσες. Θα επανέλθω αύριο με τιμές κλπ.
-
Ο χρήστης WinMik έγραψε:
Θα επανέλθω αύριο με τιμές κλπ.όσους σας χρωστάει λεφτά ζητήστε τα σήμερα
-
Ο χρήστης Mark έγραψε:
Εχθές το βράδυ είδαμε στη Γλυφάδα, ένα Civic που πρέπει να ήταν κουπέ. Ήταν η μούρη ίδια με του sedan, αλλά είχε 2 πόρτες, και πιο σφηνοειδές σχήμα. Μπροστά έγραφε si στη μάσκα, ενώ από όσο μπόρεσα να δω δεν είχε πινακίδα. Έπαθα πλάκα, καθώς δεν ήξερα πως βγαίνει έτσι και το τελευταίο μοντέλο. Θα το έκανε κανένας εισαγωγή απέξω προφανώς. Κουκλί πάντως..
edit: αυτό εδώ ήταν => http://automobiles.honda.com/civic-si-coupe/Το είδα κι εγώ στο ύψος της Αργυρούπολης(μαλλον το ίδιο είδαμε).Πάαρα πολύ ωραίο!Γιατί δεν το φέρνει η ΗONDA HELLAS?
Πάντως η τιμή δεν είναι μια απλή μετατροπή από χώρα σε χώρα.Λαμβάνονται κι άλλοι παράγοντες υπόψη! -
ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΧΟΜΩΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΙΓΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ CIVIC TO 1,8 SPORT ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ?
-
Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας το τι μου συνέβη σήμερα το πρωί πηγαίνοντας στην δουλειά…
Σταματημένος σε φανάρι μια ομάδα αδέσποτων σκυλιών περνά μπροστά από το αμάξι μου. Ξαφνικά 1 ζωντανό πέφτει με φόρα πάνω στο μπροστινό προφυλακτήρα (και λίγο δεξιά), προκαλώντας ένα θόρυβο από κάτι που ανοίγει / σπάει. Βγαίνω, λοιπόν, από το αμάξι σε ημιάγρια κατάσταση και κοιτάω μπροστά.
Ο προφυλακτήρας είχε ξεκουμπώσει από τους συνδέσμους στα πλάγια των κυρίων φώτων. Φυσικά, τα παίρνω στο κρανίο - δηλαδή το σκυλί με ΠΟΣΗ πια ταχύτητα να έπεσε πάνω μου; - και φεύγω για αντιπροσωπία. Με τα νεύρα μου τσατάλια – και έτοιμος να ακούσω κανένα αστρονομικό ποσό για επισκευή – πάω στην πιο κοντινή μου (Κουλουρής Θεσ/νικης). Το κοιτάει ο λαμαρινάς, κοιτάει εμενα. Το ξανακάνει άλλη μια φορά, κρύος ιδρώτας να με λούζει, ενώ καίγομαι μέσα στο σακάκι μου…
Μετά, με μια γρήγορη κίνηση, πιάνει την άκρη του προφυλακτήρα, την πιέζει μέσα, αυτή με την σειρά της κάνει ένα «κλάκ» και κουμπώνει, εκείνος γυρνά και μου λέει «Έτοιμος». Εγώ έχω μείνει κάγκελο. «Τι», του λέω, «αυτό ήταν όλο;». «Τι περίμενες» μου απαντά. «Όλα αυτά είναι πλαστικά και κουμπωτά».
Είμαι ευχαριστημένος που δεν ήταν πιο σοβαρό το χτύπημα (και άρα ακριβότερη η επίλυσή του), αλλά από την άλλη με ανησυχεί το πόσο εύκολα παρουσιάστηκε το πρόβλημα και πόσο σαν ψεύτικα είναι όλα…
-
Τα πλαστικά είναι τα καλύτερα, δεν είναι ψεύτικα. Αν ήταν μεταλλικός θα άντεχε λίγο περισσότερο αλλά μετά θα ήταν για πέταμα. Μακάρι να ήταν τα φτερά και οι πόρτες πλαστικά και να μην είχαμε λακουβίτσες όταν άνοιγε ο διπλανός με δύναμη τη πόρτα του.
Ηonda Civic 2005