-
ποιος ξέρει 4/5 πόρτες και υβριδικά?
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
300 κομμάτια (όσοι και του Λεωνίδα) τον Σεπτέμβριο. Civgr σύντομα και το δικό σου έδω!!!! (γιατί ΙΜΗΟ θα τον είχα ανατινάξει τον Σ με 9 μήνες καθυστέρηση).Τα 300 του Σεπτέμβρη εφυγαν...περιμενω τα 500+ του Οκτωβρη
-
Ο χρήστης civgr έγραψε:
300 κομμάτια (όσοι και του Λεωνίδα) τον Σεπτέμβριο. Civgr σύντομα και το δικό σου έδω!!!! (γιατί ΙΜΗΟ θα τον είχα ανατινάξει τον Σ με 9 μήνες καθυστέρηση).
Τα 300 του Σεπτέμβρη εφυγαν...περιμενω τα 500+ του Οκτωβρη
Πόσους μήνες αναμονής κλείνεις;
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
300 κομμάτια (όσοι και του Λεωνίδα) τον Σεπτέμβριο. Civgr σύντομα και το δικό σου έδω!!!! (γιατί ΙΜΗΟ θα τον είχα ανατινάξει τον Σ με 9 μήνες καθυστέρηση).
σε 10 μερες κλεινω 9μηνο
-
μόλις είδα την νέα διαφήμιση του Σ για το type-r...νομίζω ότι έχει διάρκεια ...10 δεύτερα. Είναι μάλλον ακριβές οι διαφημίσεις και κάνει περικοπές.
Πάει κάπως έτσι...ακούς θεία μουσική από κ20α και μετά βγαίνει ένα κόκκινο ταπερ με το σλογκαν...ήρθε το νεο type-r.
Πρωτότυπο... -
Στο SuperAutocar (αυτό που βγαίνει κάθε μήνα, όχι το εβδομαδιαίο) έχει τεστ Civic 10.000 χιλιομέτρων. Αν υπάρχει ενδιαφέρον, να το ποστάρω...
-
Ο χρήστης civgr έγραψε:
σε 10 μερες κλεινω 9μηνο
Ρε γμτ, σκέφτομαι ότι όταν επιλέγουμε αυτοκίνητο, η επιλογή γίνεται με βάση τις διαθέσιμες προτάσεις στην αγορά τη στιγμή της παραγγελίας. Μέσα σε 9 μήνες, πολλά καινούργια (και εξίσου ενδιαφέροντα) πράγματα έχουν κυκλοφορήσει. Τι επιπτώσεις θα έχεις αν ακυρώσεις την παραγγελία;
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Στο SuperAutocar (αυτό που βγαίνει κάθε μήνα, όχι το εβδομαδιαίο) έχει τεστ Civic 10.000 χιλιομέτρων. Αν υπάρχει ενδιαφέρον, να το ποστάρω...φυσικά Νίκο ή στείλε το με pm
-
Μεσημεράκι θα το έχετε. Μου φάνηκε ενδιαφέρον, αν και μη κάτοχος...
-
Ο χρήστης civgr έγραψε:
σε 10 μερες κλεινω 9μηνοΑγόρι ή κορίτσι;
Σε έριξε ο έμπορος και έδωσε το αμάξι σου σε κάποιον που έδωσε κάτι παραπάνω. Πάρε τη προκαταβολή σου και πήγαινε αλλού, δύσκολο αυτός ο έμπορος να σου το δώσει με τη παλιά τιμή μετά από τόσο καιρό.
-
εγω απορώ πως και δεν πηγες στα κεντρικά έτσι να ρωτήσεις... Τι θα κάνανε θα σε διώχνανε....
Θα σου λέγανε που είναι το αμάξι.
-
πραγματικά η περίπτωση του civgr είναι εξοργιστική...όσο και να μου αρέσει το σιβικ(που μου αρέσει παρά τα όποια αρνητικά του) δεν θα περίμενα τόσο. Στους 5,5 μήνες που περίμενα υπήρξαν στιγμές που σκέφτηκα να προτιμήσω κάποιο αυτοκίνητο του ανταγωνισμού και απλά περίμενα αφενός διότι ήθελα να έχω αυτοκίνητο ταξινομημένο το 2007 αφετέρου είχα ήδη αυτοκίνητο και δεν είχα πρόβλημα μετακινήσεων. Η αλητεία πάντως συγκεκριμένων αντιπροσώπων(ευτυχώς όχι του δικού μου που ήταν και είναι σωστός) πρέπει να δημοσιοποιείται για να τιμωρούνται με την αδιαφορία μας εκείνοι που λυμαίνονται τον χώρο. Οι 4τροχοί έχουν κάνει κάποια δειλά βήματα στο θέμα -στο βαθμό που ένα περιοδικό μπορεί και θέλει- όμως εμείς τελικά είμαστε που πρέπει να τους...'δίνουμε στεγνά' ώστε να αποτρέπουμε ανάλογες συμπεριφορές σε άλλους. Civgr να δώσεις δημόσια τον αντιπρόσωπο και να του κάνεις και μια καταγγελία στα περιοδικά αυτοκινήτου. Είναι πραγματικά ξεφτίλα και προσβλητικό για την αξιοπρέπεια του πελάτη. Εγώ θα τον είχα παρατήσει από καιρό στην θέση σου κοσμώντας τον με τα επίθετα που του αρμόζουν...
@funkyreverend: αναμένω με ανυπομονησία το τεστ...σε ευχαριστώ προκαταβολικά.
-
Αν δεν δουλεύει σωστά το λινκ, ας μου υποδείξει κάπου να το ανεβάσω, γιατί δεν είμαι και πολύ έμπειρος στη διαδικασία. Είναι rar μορφή με μέγεθος 2,11ΜΒ.
-
Test Honda Civic 10.000kmΑν δεν δουλεύει σωστά το λινκ, ας μου υποδείξει κάπου να το ανεβάσω, γιατί δεν είμαι και πολύ έμπειρος στη διαδικασία. Είναι rar μορφή με μέγεθος 2,11ΜΒ.
Μια χαρά δουλεύει το link. Να 'σαι καλά για τον κόπο σου !
-
το κόστος σερβις έχει μεγάλη σημασία.. Το κάνεις 2 φορές το χρόνο
-
Test Honda Civic 10.000kmΑν δεν δουλεύει σωστά το λινκ, ας μου υποδείξει κάπου να το ανεβάσω, γιατί δεν είμαι και πολύ έμπειρος στη διαδικασία. Είναι rar μορφή με μέγεθος 2,11ΜΒ.
ωραιος
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
όσο και να μου αρέσει το σιβικ(που μου αρέσει παρά τα όποια αρνητικά του) δεν θα περίμενα τόσο. Στους 5,5 μήνες που περίμεναΠερίμενες 5.5 μήνες για ενα απλο σιβικ 1.8 και βρίσκεις εξοργιστική την περίπτωση του εννεαμήνου?
10 μέρες το πολύ για τέτοια νερόβραστα αυτοκίνητα ούτε λεπτο παραπάνω.
-
νεροβραστα?
τεσπα, ειναι απαραδεκτη αυτη η φαση και αποτι βλεπω και αλλες εταιρειες θα το πανε καπως ετσι...
μιλαμε για τεραστια χρονικα διαστηματα!θα πρεπει να πεφτει κραξιμο σε τετοιες φασεις!
-
Μίλτο η λύση πιστεύω οτι είναι πολύ πιο απλή απο κράξιμο-συνδικάτα καθυστερημένων παραλαβών-ΙΝΚΑ-συνήγορο του πολίτη.Ενα απλό 'να με συγχωρείτε κύριε πωλητά αλλα δεν προτίθεμαι να περιμένω τόσο' και μάυρισμα στην εν λόγω εταιρεία,αρκει.
Ε να πω οτι τα σιβικ, κάτι Α3 και κάτι γκολφ αποτελούν αντικείμενα πόθου και ακατάσχετης επιθυμίας...
-
offset
+9 (μήνες)Δεν ξέρω πόσο μπορεί να αργεί ένα αυτοκίνητο στη διαδικασία της κατασκευής, του ταξιδιού, του τελωνείου, αλλά κάποτε πρέπει να προχωρήσουμε...ένα micra φτιάχνεται σε 6 ώρες και λιγότερο. Δεν είναι δυνατόν να σου λένε 4 μήνες...
Ηonda Civic 2005